Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
zuzana76 🙂 a chodili ste predtým na okánika do jaslí?
@sasulec chúdiatka naše zlaté, takto sa mordujete? sasul zmena počasie je stále vidíš čo to robí a potom nebudte chorí, ale vás to dobre zobralo, tak nech aj rýchlo pustí 😉
zuzana76 aha 🙂 a kam idete do školky? máš obavy trochu, že? 😵
Marianka coo? to je snad daky virus v ovzdusi,taak sa drzkajte..😉 a skore uzdravenie aj vam 😔
Zuzi wuaaa nezavidim,ja mam niekedy problem nachystat nas dve..😉
Vitam nove maminy 🙂
@zuzanakarolinka dakujeme aj vam.. 😔
Vy tu uz asi vsetky mate deticky vsak???No ja nejak medzi vami teraz nezapadam zatial...Ja som prisla o 2 ☹
@sasulec no dík, budeme na seba myslieť navzájom 😉
@dadqa86 ale čo by si nezapadala 😕 neboj budeš mať mimčo aj ty 😉 a my sa nebávíme stále len o deťúšikoch, takže pokecáme 😉
@zuzana76 no ja viem čo je to obliekať dve naraz a teš sa na zimu, overaly, pančušky, čiapky, šály......a ešte horšie je mať obidve naraz choré 😝
@zuzanakarolinka no čo trtla si si malej na narodky 😉
@marianca že váhaš, v chladničke sme mali nedopitú vodku, tak som ju dopila, čo sa pokazí 😀
My mame doma v chladnicke malinovicu a ta nebola pita uz od nasej svadby od Novembra 😀 😀
@dadqa86 treba začať
@zuzanakarolinka :No to ano treba treba len ja som uz veelmi dlho nepila a verim tomu zeby mi jeden poharik aj stacil 😀
@dadqa86 a čo myslíš, že ja som vypila fľašu, to by som dnes toho moc nenapísala 😀
@zuzanakarolinka :Nee to som nenapisala 😀 😀
ocujte ked vy tu o tych tekutych,ja mam doma tequilku a potrebovala by surne minut,aby nevyprchala 😝
minule ma svagrina naucila taku flambovanu,vraj je to dobre na hrdlo,veru,neviem ci som si to vsugerovala,alebo ste mi narobili chutky,ale dako ma hrdlo pobolieva.. 😕 😅
@sasulec 😀 ty hypochonder 😀 ja neviem, ja s tými vymýšľanými teplými nápojmi nemám dobré skúsenosti, pre istotu si pozri poistku, nie že podpáliš byt a poistka zhorí v ňom, radšej si len logni a daj naspäť do chladničky, uvidíš ako ťa bude hriať pri srdci 😀 😝
@zuzanakarolinka neeboooj sak ja som na taketo veci ziacik radostny,dobre som pozor davala a naucila som sa to spravne..😉
@dadqa86 este pockam do zajtra,ak ma to bude drzat,tak si poflambujem..😉
hehe noo neviem neviem zajtra by sme mali asi vaznejsi problemik..😉
Noo to by sme mali 😀 mozno 😉
@sasulec ja sa obliekam a idem k tebe, tmy sa nebojím a od teba budem posilnená, tak sa nebudem báť tiež a ty dadqa, ber nohy na plecia a bež, aby ti neičo zostalo 😀
@zuzanakarolinka :Beziiim ako sa len da dufam ze si nepolamem nohy hned som u vas 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@dadqa86 nedávaj si na opätkoch a šľapky, v tom sa zle uteká, dobré budú tenisky 😀

ahojte, dnes sme boli na rehabilitacii, to je ina sranda vychystat dve deti naraz 😀
@dadqa86 jasne,ze mozes
@jarus1 my ideme uz do skolky