Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
@dadqa86 nechodiť jak triskáč, aby ti nešľahali plamene 😀
@zuzanakarolinka : budem sa snazit 😀 😀
hehe 😀
ale ja si asi cucnem trosku z tej malinovici 😝 😀
Doobre baby moje..Idem ja off idem sa povenovat trosku manzelovi lebo uz krici ze kde som 😝 zajtra sa tu ukazem a neopite sa 😀 dobru noc prajem 😉 🙂
dobruuu..😉
Dobre ranko prajem ako ste sa vyspinkali? 🙂
Zdravicko, ranecko,
vidim, ze sa tu pilo , ja realne, mali sme navstevu vecer. Teraz som muza vyhnala na nejake sutaz koni ci co v Golianove, isiel s malym a ja akoze upratujem. Tak len sup sup s utekam.
Vitam nove tvare, ze vitajte, nic nepytajte.
Ja mam nervy z tych osypok, maly bude ockovany az v 15 mesiaci a chystame sa k mori, ma vykoti. Ach jaj, ist ci neist? No idem, aby som nebola pristihnuta. papa
@beruska113: Ahoj a dakujem hehe ani nic nepytam nemam co
😀
@beruska113 berus tak si sa nám opila? 😀 😀 a len pekne upratuj 😀 buď rada, že si chvíľku sama 😅 🙂
@dadqa86 jasnééé 🙂 🙂 lebo ja som "hvííízda" 😀 😀
ahojte. 🙂
vitam nove kocky, citte sa tu ako doma. 🙂
vidim ze chlast preberate, my sme si vecer s jurim otvorili vinko a striky si dali, aj masaz som dostala, 😵 no bolo mi sveta zit. 🙂
@beruska113, nechcem ta plasit s tymi osypkami, ale zaciatkom leta bola susedina sestra s rocnou malou v Chorvatsku a osypky tam chytila, tak celu dovcu s nou boli na izbe a pritom je to vraj najviac rozsirene v Bulharsku a Grecku.
A tou vakcinou sa neda zaockovat skor? Viem ze sa ockuje v tych 15 mesiacoch a potom preockovava v puberte ci kedy, ale skus sa spytat dr ci to nie je mozne. 😅
A vy kam idete na dovcu?
@sasuec ako je dnes malej? uz zabrali ATB?
a inak trochu hlupa otazka, vysvetlite mi aky je vlastne rozdiel medzi hnisavou a obyc. anginou? 😅

@zuzanakarolinka :Jj sak na tie som aj myslela...dam si tenisky len dufam ze mi to nepotrha podrazky 😀 😀 😀 😀