icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
17. mar 2010

jajka, no ved jasne, ked sa pojdem objednat na konkretny termin tak sa spytam a dohodneme sa, ak sa to tak nebude dat, tak si budem musiet niekoho k patkovi zajednat

jajka968
17. mar 2010

zuzi, kľudne ho k nám prines, nechám sárču doma a môžu sa hrať, ak by bez teba vydržal, už aj autá máme 😀 😉 , nielen bábiky a kočíky

jajka968
17. mar 2010

kočky a čo ten piatok to detičkovské stretko, platí to, ak bude počasie pekné????? pýtam sa preto, aby som sa vedela zariadiť 😉

sasulec
17. mar 2010

jajka,na dnes to asi necham tak,lebo ma pobolieva hrdlo,nerada by som vam chorobu nedajboze do domu dovliekla,ak sa budem citit lepsie zajtra by sme dosli kuk,hm?
pjepaac,ale bojim sa labzovat,nech sa mi choroba nevrati,radsej este dnes vydrzim,vecer coldrex naordinujem.. 😕 😔

zuzana76
17. mar 2010

jajka, si zlata, ale ved hadam svokor bude moct prist, on je taky najflexibilnejsi, on aj tak zacina robit az okolo 9.00, tak ani nic nezameska

marianca
17. mar 2010

Cafte baby. Takze my mame po crevnej chripke.Trvala chvala bohu len jeden den. Ale ten borde. okolo toho. Dnes som origos vo vani tepovala a sprchovala koberec, lebo smrdel jak hovado. Este ze mame len ten jeden v obyvke pod stolom inak by ma trafilo.
Krpci su v pohode akurat Fifo mi furt neje a uz ma s tym aj rozculuje. Nic nechce a to nielen teraz ale priebezne stale. jemu staci jeden suchy rozok na cely den....Ale zato Jakub zje aj zanho, ten ma teraz deficit. Inak vcera mu vysvetlit, ze no tak kamo dnes mas dietu, to bol cisty problem. On chcel furt jest. Ved vygcal aj mariu a teraz nist? asrany bol jak cert ked musel jest len tak plano..
Inak blazi ty si ma pobavila s tým cukrom co ti chutil, pri testoch na cukrovku. Fuj ved to je hnusne. Ja som to pila teda riadne dlho, lebo ma z toho napinalo
Any gratulujem s suske 😀 a nech ste zdrave
A baby nebojte sa aj ja som hypochonder co sa tyka liekov ja mam doma aj mariu, co nebudem nikdy potrebovat. Ale radsej potom tisic raz vyhodit, ako keby mi malo raz chybat.
Heli vlasky krasne. Ja mam taku istu farbu, len o tristvrte kratsie 😀
A caute zvysok berus, domy, jajus, zuzi, klbi no a vsetky ostatne.

dupinka
17. mar 2010

Ahojte!

teeeeda, vas precitat....

nebudem reagovat, lebo ste toho popisali viac ako dost a niekoho yb som urcite vynechala.
Len davam link na novy album FB - Adamka, kto ma nema ako priatelku, poslite mi ziadost, rada si vas pridam k priatelom. 😵

http://www.facebook.com/album.php?aid=2027974&i...

marianca
17. mar 2010

Jezis, sasul som zabudla pozdravit. cau sasul 😉 a dupi 🙂

henka76
17. mar 2010

dupi-už som pozerala...adamko je veľmi zlatunký a šikovný 🙂

jajka968
17. mar 2010

sašul, no škoda, olča sa už tešila, no a zajtra ništa, lebo máme na fare to stretnutie, takže zase pobede až do večera som na klokočine 😒 .

marianca, no ešte šťastie, že len 1 deň, ja som so sárčou až v nemocke skončila, otras, už nikdy viac 😒 . no a to ti verím, keď majú jesť, nejedia a keď nemôžu by pojedli všetulinko na svete, príklad naša sárča 😀

zuzi, nemám problém, ak bude treba rada helfnem 😉

ok, ideme po sárču a pošmatláme sa dakde, potom prídu naši po olču, bude zas spať u nich, tak sa mávajte zatiaľ 🙂

sasulec
17. mar 2010

saak za to Marianka..hehe 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

ja si haro musim ist umyt,ved za hodinku je tu Michal a potom letim na kozmetiku a na zumbu 😉

vcera som kecala s estellou do 00.30 na facebooku 😉 jaj to je strasne zlata zena 😉 poprosila ma,ci ju ostriham dakedy,tak mi dala cislo na seba a aj ja moje som jej dala a dakedy pojdeme k nim a aj oni k nam 😉

zuzana76
17. mar 2010

jajka, vdakaaaaaa 😵

zuzana76
17. mar 2010

zajtra bude MK nedostupny

prechadza sa na novu verziu 😉

domyyy
17. mar 2010

zuzi...fáákt? 😵 teším sa 🙂

heli...estell je super kočka 😵

sasulec
17. mar 2010

avojte,ale hadam nebude cely den nedostupny,ci? 😕
noo,zajtra musime carat von,nech zazenieme abstacne priznaky,heh 😉

domyyy
17. mar 2010

any...krááásne vecičky máte 😵

sasulec
17. mar 2010

jaaj jajka,skoooda ☹
az teraz som si vsimla tvoj prispevok..
tak jedine len doobeda,alebo sa potom vidime v piatok,dufam,ze to stretko plati 😉 😅

any23
17. mar 2010

domyyy ďakujeeem 🙂 trošku sme nakupovali 😉 a gratulujem k dobrým výsledkom 😉

zuzka, aj tebe, super že dopadli dobre 🙂

domyyy
17. mar 2010

kočky jáj tak chcem ísť na stretko ale neni to asi možné 😒 😒

any23
17. mar 2010

domyyy a prečo? 😕

any23
17. mar 2010

ak to teda neni tajné 😉

any23
17. mar 2010

jeeemine ten náš krpec je dnes ale upišťaný 😠 odkedy prišiel zo škôlky za všetko len vreští 😠 😠 😠

domyyy
17. mar 2010

any...mám bicie a končím 17: 45 pokým prídem do parku bude asi zima 😒 neviem dokedy sa zdržíte 😒 aj by som zrušila hodinu no nemôžem lebo budúci týždeň idem predávať a vtedy ju ruším...aby sa učiteľ na mňa nenaštval 😅

domyyy
17. mar 2010

any... asi má zlý deň drobček 😖

majulcek
17. mar 2010

caute holky
ze dnes velky upratovaci den za mnou,este okenko by to xcelo umyt ale to musim vteyd ked hanci nebude doma lebo ona zvedava rit hned by sa pchala do okna 😝
domy diki 😉
a teda holky nehnevajte sa na mna ale tolko ste popisali ze ani citat vas nejdem 😅 sak hadam sa nic prevratne neudialo co by mi ovplyvnilo zivot... 😀

zuzana76
17. mar 2010

majulcek no super, nic prevratne sa neudialo, ale upratovaci den bude zajtra, to nevies? bude vypadok MK 😀

jajka968
17. mar 2010

zuzi, tak to si trafila klinec po hlavičke 😀 😀
a ešte jednu otázočku mám na teba, moju mami odoslal lekár na hematologiu, brat môj jej vybavoval lekárku v nz, ale asi z toho nič nebude, tak sa chcem spýtať, aký sú tam lekári, či sú oki, lebo ju idem zajtra objednať, na koho sa mám pýtať tam, na akého lekára, ďakujem 🙂

boli tu naši, brali olču k nim spinkať, ideme sa teraz kúpať a potom modré z neba pozerať 🙂

majulcek
17. mar 2010

zuzi aaaaaaaaaaaj? 😕 hovoris ze budeme mat abstak? 😀 😀 😀 no nist esteze funguje FB 😀 😀 a preco bude vypadok? 😕

jajka968
17. mar 2010

a viete čo vám poviem, stanka je už doma z nemocky a viem to preto, lebo čítam cudzie témy 😀 😀 😉