Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka prepac ale dnes nam to nevyslo ☹ zajtra poslem Michala z prace po tie lizatka 😉 ak budes teda doma 🙂
a radsej nesmiruj druhu temu aby zasa nemali sproste pripomienky 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
ze jaka slohova praca??!!
no idem kuk serialiky potom este kuknem.. 😉 Sem! 🙂 😉
a zajtra nebude cely den konik dostupny 😕 😕 😕 😒
a teraz som prisla domov z kozmetiky a zo zumby 😀 mam o minimalne 100kg menej 😀
Helka ty uz teraz abstinencne priznaky chytas?? chi chi 😀 😀 😀
Helka de by si ich nabrala..heh 😀
18. marca budeme prechádzať na novú verziu a stránka bude skoro celý deň nedostupná.
Vyzbrojte sa preto, prosím, trpezlivosťou. Ďakujeme!
😢 😀
sasul kde by som ich nabrala? 😕 no predsa na mne.....by si sa cudovala,som jak male bravco 😀 a ze sa nehanbim si aj biele tricko dat na seba 😀 no hnus a pozrite sa na mna aka som otrasne tlsta 😀 na nech a zajtra si aj elastaky dam biele a pod ne cierne tangace,nech mi ta tlsta rit vyteka cez ne 😀 😀 😀 😀 😀 ale hlavne,ze ksicht nemam jak krtko 😀 😉
a ja Vas tak strasne moc lubim 😵
heli, zajtra nie som doma pobede, máme na fare stretnutie kvôli svätému prijímaniu, ak prídeš na stretko v piatok, prinesiem ti icj, ok 🙂
sašul, na polygone sme boli, potom vtákov okukať a ešter sme sledfovali majstrov na STAVBE, VŔTALI, Sekali, no čo viac drobec potrebuje, len si isto mysleli, že hentá čo nás okukáva 😀 😀. a zajtra mám zase stretko s tým feši poisťovákom, že zabudol jeden podpis 😀 😀, keby som bola bývala nahodená, namalovaná tak chápem 😅
idem uspať drobca
jajuška ok tak piatok 😉
čaute baby, pripájam sa do vašej debaty, máte ešte voľné?
spravidla som chodila do nitry8,ale dostala som typ na túto debatu, ste niektoré aj z chrenovej?
moc tu toho nepoznám, lebo som prisťahovalej, privydatá, tak snorím, pátram a hľadám kamarátku nielen na kočíkovanie 🙂
môj drobec už spinká skoro hodinku, tak že popozerám, čo je nové vo svete
heli...ty si opica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jáj som sa nasmiala 😅 ako to aj dokážeš povedať? 😕 a máš pravdu tvááričku máš ako bábika 😵 😵 😵 😵 a to nemáme všetky 😉 😉 🙂
jajuš...aký feši poisťovák? 😀 tuším, že prídem k Vám keď budete mať to stretnutie 😀 dlho si mi nikoho nedohadzovala 😀
zuzanka ahojky kludne sa k nam pridaj moja,my budeme velmi stastne a kazdu novu osobu tu s radostou prijmeme ....... 🙂 ja byvam v Golianove ale to nie je daleko od chrenovej 🙂
zuzanakarolinka...ahoj 😵 😵 😵 😵 veru sme aj z Chrenovej 🙂 ja osobne som napríklad 🙂 kde bývaš?? možno sme susedky 😅 😉 vítam ťa tu a cíť sa tu dobre 😵 😵 😵 😵
ďakujem. si zlatá domyyy, bývam oproti tenisovým kurtom za dlhým chodníkom čo ide od lipy
zuzka...ja som z Chrenovej I. ty bývaš na Chrenovej III. tuším 🙂 ale to nevadí 🙂 jedna kočka býva pri Lipe nick má mishaa1 tuším 😅 ona sa ozve a uvidíš 😉 aj any sa bude tam pri Vás sťahovať 🙂 mohli by sme niekedy stretko hodiť ak chceš 🙂 teraz v piatok by malo byť také väčšie tak sa môžeš s princezničkou pridať 🙂 😵
ahojte,
ja idem uspavat zachvilu, maly sa este kupe
zuzka vitaj, aj Any sa bude stahovat na Chrenovu. Zatial byva tusim na Klokocine. A ja by som radsej tiez byvala na Chrenovej ako na Cermani 😀
zuzka, na Chrenovej 3 byvas? my sme kedysi byvali na Vihorlatskej, to su pekne konciny
áno, nečítala som to tu nejako moc, skúsim mrknúť dozadu niečo, ale ak chceš a máš čas napíš mi niečo o tom
budem rada ak sa stretneme, nikoho tu nepoznám, to bude super, keď sem prídete bývať
ty bývaš niekde okolo Okánika?
mna dnes tak boli hlava, ale hadam sa z toho vyspim, uz len cakam kedy krpec zaspi a ja sa dam vymasirovat 😀
Any dakujem, som rada,ze vysledky mam ok.
Inak pekne oblecko si nakupila, vidim, ze uz v plnom prude pripravy
Jajka, na NZ hematologiu s apytas? lebo tam nepoznam nikoho.
Tu v NR su len dvaja lekari - ja chodim k Dr. Šimekovi - je to primar, taky mlady feši typ, zlaty, je čech 🙂
A potom Dr. Šajgalíková, k tej som chodila najskor, posobila na mna dost prisne.
Skuste radsej toho Simeka
zuzankakarolinka....bývam na okánika 2 🙂 trafila si sa 😅 🙂 a na Chrenovej II býva aj majul.... 🙂 rady ťa uvidíme na stretku 🙂 🙂 🙂 a Nitru poznáš? 😅 ako dlho tu bývate? 🙂
nitru poznám, ja som sem chodila na SPU a tak som si tu aj manžela našla, bývam tu už asi 5 rokov, ale pracovala som mimo nitry, takže známych tu moc nemám, a čo mám to chodí do práce, takže som tu viac-menej sama
už som behla aj dozadu, ale o tom stretku som sa moc nedočítala, iba že má byť v piatok, ale viac akosi ešte neviem
rada by som prišla, ak pošleš nejaké info, dík 🙂
kocky, tesiiiim saaaa http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI... 😵 😵 😵
zuzka...tu je kopu mamičiek 🙂 tak sa môžete stretávať 😵 a o tom stretku je zatiaľ len známe, že je v piatok v parku, treba ešte hodinu upresniť ale 🙂 🙂 🙂 no predpokladám, že okolo pól štvrtej 🙂 kočky to sem ešte napíšu 🙂
no super, a že sa tak blbo pýtam v parku ktorom, brezovom hájiku? 😀
mari...krááása 😵 😵 😵 júj tak sa s tebou teším 😅 😵
zuzana.... 😅 😀 nie v brezovom 🙂 ale v mestskom kde je aj hokejový a futbalový štadión 😎 😉 ozaj nepridáš nejaké fotky? 🙂
zuzi, stretko byva vo velkom parku, pri Zimnom Stadione a rieke,
majul, zajtra bude odstavka kvoli spustaniu novej stranky

ahoojte,uz som vas aj docitala,
tak majul moozes dojst aj k nam okeenko umyt,ked bude zajtra ten vypadok..hehe my mame este snehove vlocky na okne v kuchyni.. 😉
Any maly sa asi musi so zmenou zmierit,skolka je pre neho velka vec,velika novinka,ja som tiez plakavala doma na fotelke,,,maminkaa ja ta tuto pockaaaam,ked prides z robotky a potom som zas zo skolky nechcela ist,tiez place,mama mi doteraz spomina ako ma tam blondacik stiskal a boztek na rozlucku mi daval,ked som domov sla,heh chcela by som ho stretnut teraz,ktovie kto to bol.. 😝 😀
U mna dnes bola svagrina,mi zavolala,ci nejdem s malou von,ale veru nechcelo sa mi,hrdlo ma bolelo,nech nedycham ten studeny vzduch,tak dosla k nam,s malou sa pohrala,nevedela sa jej nabazit,sladkosti jej podonasala,aj handry,jaaj len ci to vsetko obnosi..aj ja chcem byt mala,nech aj mne kazdy nosiii..hehe 😝 😀 😀
Svagrina mi robila medicinu,flambovanu teqilu,aj zo dva razy,vraj mi to pomoze na hrdlo,tak mam ,,kacicky,,sak do mna naliala hadam 2 poldecaky 😝
tak cakam na ucinok.. 😉 snad ,,s kackami,, uleti aj bacil a zajtra budem o.k 😉
jajka a kde ste boli nakoniec,dufam,ze sa nehnevkas,ze som nesla,ale fakt sa chcem dat do piatku dokopy,nech moozem prist,sa tesim na vas 😉
inak jajka,no no no! ako by ti mala ukazala,to sa moooze cudzie teemy citat?! 😝