icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
17. mar 2010

ahoojte,uz som vas aj docitala,
tak majul moozes dojst aj k nam okeenko umyt,ked bude zajtra ten vypadok..hehe my mame este snehove vlocky na okne v kuchyni.. 😉
Any maly sa asi musi so zmenou zmierit,skolka je pre neho velka vec,velika novinka,ja som tiez plakavala doma na fotelke,,,maminkaa ja ta tuto pockaaaam,ked prides z robotky a potom som zas zo skolky nechcela ist,tiez place,mama mi doteraz spomina ako ma tam blondacik stiskal a boztek na rozlucku mi daval,ked som domov sla,heh chcela by som ho stretnut teraz,ktovie kto to bol.. 😝 😀
U mna dnes bola svagrina,mi zavolala,ci nejdem s malou von,ale veru nechcelo sa mi,hrdlo ma bolelo,nech nedycham ten studeny vzduch,tak dosla k nam,s malou sa pohrala,nevedela sa jej nabazit,sladkosti jej podonasala,aj handry,jaaj len ci to vsetko obnosi..aj ja chcem byt mala,nech aj mne kazdy nosiii..hehe 😝 😀 😀
Svagrina mi robila medicinu,flambovanu teqilu,aj zo dva razy,vraj mi to pomoze na hrdlo,tak mam ,,kacicky,,sak do mna naliala hadam 2 poldecaky 😝
tak cakam na ucinok.. 😉 snad ,,s kackami,, uleti aj bacil a zajtra budem o.k 😉
jajka a kde ste boli nakoniec,dufam,ze sa nehnevkas,ze som nesla,ale fakt sa chcem dat do piatku dokopy,nech moozem prist,sa tesim na vas 😉
inak jajka,no no no! ako by ti mala ukazala,to sa moooze cudzie teemy citat?! 😝

helenkasabinka
17. mar 2010

jajka prepac ale dnes nam to nevyslo ☹ zajtra poslem Michala z prace po tie lizatka 😉 ak budes teda doma 🙂

a radsej nesmiruj druhu temu aby zasa nemali sproste pripomienky 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

sasulec
17. mar 2010

ze jaka slohova praca??!!
no idem kuk serialiky potom este kuknem.. 😉 Sem! 🙂 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

a zajtra nebude cely den konik dostupny 😕 😕 😕 😒

helenkasabinka
17. mar 2010

a teraz som prisla domov z kozmetiky a zo zumby 😀 mam o minimalne 100kg menej 😀

sasulec
17. mar 2010

Helka ty uz teraz abstinencne priznaky chytas?? chi chi 😀 😀 😀

sasulec
17. mar 2010

Helka de by si ich nabrala..heh 😀

helenkasabinka
17. mar 2010

18. marca budeme prechádzať na novú verziu a stránka bude skoro celý deň nedostupná.
Vyzbrojte sa preto, prosím, trpezlivosťou. Ďakujeme!

😢 😀

helenkasabinka
17. mar 2010

sasul kde by som ich nabrala? 😕 no predsa na mne.....by si sa cudovala,som jak male bravco 😀 a ze sa nehanbim si aj biele tricko dat na seba 😀 no hnus a pozrite sa na mna aka som otrasne tlsta 😀 na nech a zajtra si aj elastaky dam biele a pod ne cierne tangace,nech mi ta tlsta rit vyteka cez ne 😀 😀 😀 😀 😀 ale hlavne,ze ksicht nemam jak krtko 😀 😉

helenkasabinka
17. mar 2010

a ja Vas tak strasne moc lubim 😵

jajka968
17. mar 2010

heli, zajtra nie som doma pobede, máme na fare stretnutie kvôli svätému prijímaniu, ak prídeš na stretko v piatok, prinesiem ti icj, ok 🙂

sašul, na polygone sme boli, potom vtákov okukať a ešter sme sledfovali majstrov na STAVBE, VŔTALI, Sekali, no čo viac drobec potrebuje, len si isto mysleli, že hentá čo nás okukáva 😀 😀. a zajtra mám zase stretko s tým feši poisťovákom, že zabudol jeden podpis 😀 😀, keby som bola bývala nahodená, namalovaná tak chápem 😅

idem uspať drobca

helenkasabinka
17. mar 2010

jajuška ok tak piatok 😉

zuzanakarolinka
17. mar 2010

čaute baby, pripájam sa do vašej debaty, máte ešte voľné?
spravidla som chodila do nitry8,ale dostala som typ na túto debatu, ste niektoré aj z chrenovej?
moc tu toho nepoznám, lebo som prisťahovalej, privydatá, tak snorím, pátram a hľadám kamarátku nielen na kočíkovanie 🙂

môj drobec už spinká skoro hodinku, tak že popozerám, čo je nové vo svete

domyyy
17. mar 2010

heli...ty si opica 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jáj som sa nasmiala 😅 ako to aj dokážeš povedať? 😕 a máš pravdu tvááričku máš ako bábika 😵 😵 😵 😵 a to nemáme všetky 😉 😉 🙂

jajuš...aký feši poisťovák? 😀 tuším, že prídem k Vám keď budete mať to stretnutie 😀 dlho si mi nikoho nedohadzovala 😀

helenkasabinka
17. mar 2010

zuzanka ahojky kludne sa k nam pridaj moja,my budeme velmi stastne a kazdu novu osobu tu s radostou prijmeme ....... 🙂 ja byvam v Golianove ale to nie je daleko od chrenovej 🙂

domyyy
17. mar 2010

zuzanakarolinka...ahoj 😵 😵 😵 😵 veru sme aj z Chrenovej 🙂 ja osobne som napríklad 🙂 kde bývaš?? možno sme susedky 😅 😉 vítam ťa tu a cíť sa tu dobre 😵 😵 😵 😵

zuzanakarolinka
17. mar 2010

ďakujem. si zlatá domyyy, bývam oproti tenisovým kurtom za dlhým chodníkom čo ide od lipy

domyyy
17. mar 2010

zuzka...ja som z Chrenovej I. ty bývaš na Chrenovej III. tuším 🙂 ale to nevadí 🙂 jedna kočka býva pri Lipe nick má mishaa1 tuším 😅 ona sa ozve a uvidíš 😉 aj any sa bude tam pri Vás sťahovať 🙂 mohli by sme niekedy stretko hodiť ak chceš 🙂 teraz v piatok by malo byť také väčšie tak sa môžeš s princezničkou pridať 🙂 😵

zuzana76
17. mar 2010

ahojte,

ja idem uspavat zachvilu, maly sa este kupe

zuzka vitaj, aj Any sa bude stahovat na Chrenovu. Zatial byva tusim na Klokocine. A ja by som radsej tiez byvala na Chrenovej ako na Cermani 😀

zuzana76
17. mar 2010

zuzka, na Chrenovej 3 byvas? my sme kedysi byvali na Vihorlatskej, to su pekne konciny

zuzanakarolinka
17. mar 2010

áno, nečítala som to tu nejako moc, skúsim mrknúť dozadu niečo, ale ak chceš a máš čas napíš mi niečo o tom

budem rada ak sa stretneme, nikoho tu nepoznám, to bude super, keď sem prídete bývať

ty bývaš niekde okolo Okánika?

zuzana76
17. mar 2010

mna dnes tak boli hlava, ale hadam sa z toho vyspim, uz len cakam kedy krpec zaspi a ja sa dam vymasirovat 😀

Any dakujem, som rada,ze vysledky mam ok.
Inak pekne oblecko si nakupila, vidim, ze uz v plnom prude pripravy

zuzana76
17. mar 2010

Jajka, na NZ hematologiu s apytas? lebo tam nepoznam nikoho.

Tu v NR su len dvaja lekari - ja chodim k Dr. Šimekovi - je to primar, taky mlady feši typ, zlaty, je čech 🙂

A potom Dr. Šajgalíková, k tej som chodila najskor, posobila na mna dost prisne.

Skuste radsej toho Simeka

domyyy
17. mar 2010

zuzankakarolinka....bývam na okánika 2 🙂 trafila si sa 😅 🙂 a na Chrenovej II býva aj majul.... 🙂 rady ťa uvidíme na stretku 🙂 🙂 🙂 a Nitru poznáš? 😅 ako dlho tu bývate? 🙂

zuzanakarolinka
17. mar 2010

nitru poznám, ja som sem chodila na SPU a tak som si tu aj manžela našla, bývam tu už asi 5 rokov, ale pracovala som mimo nitry, takže známych tu moc nemám, a čo mám to chodí do práce, takže som tu viac-menej sama

už som behla aj dozadu, ale o tom stretku som sa moc nedočítala, iba že má byť v piatok, ale viac akosi ešte neviem

rada by som prišla, ak pošleš nejaké info, dík 🙂

mariynka
17. mar 2010

kocky, tesiiiim saaaa http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI... 😵 😵 😵

domyyy
17. mar 2010

zuzka...tu je kopu mamičiek 🙂 tak sa môžete stretávať 😵 a o tom stretku je zatiaľ len známe, že je v piatok v parku, treba ešte hodinu upresniť ale 🙂 🙂 🙂 no predpokladám, že okolo pól štvrtej 🙂 kočky to sem ešte napíšu 🙂

zuzanakarolinka
17. mar 2010

no super, a že sa tak blbo pýtam v parku ktorom, brezovom hájiku? 😀

domyyy
17. mar 2010

mari...krááása 😵 😵 😵 júj tak sa s tebou teším 😅 😵

zuzana.... 😅 😀 nie v brezovom 🙂 ale v mestskom kde je aj hokejový a futbalový štadión 😎 😉 ozaj nepridáš nejaké fotky? 🙂

zuzana76
17. mar 2010

zuzi, stretko byva vo velkom parku, pri Zimnom Stadione a rieke,

majul, zajtra bude odstavka kvoli spustaniu novej stranky