icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
17. mar 2010

mari naaaadherne fotecky aj obrucky,aj saty vsetko budete mat prekrasne 😵

mariynka
17. mar 2010

dakujem 😵 nechcem davat na FB.lebo vsetkych zucastnenych chceme prekvapit 😅 😉

a ako kocky?zdrave ste? ja som v pondelok bojovala s vracanim,hnackou a teplotou ☹ ☹ tak som dva dni marodovala 😒 uz som celkom Ok,len teplotu mam zvysenu a kychat som zacala 😒 snad to este dospim a zajtra nastartujem do roboty.. musim.. 😔

zuzanakarolinka
17. mar 2010

ok,

chcela by som nejaké dať, ale neviem, či mi ich zoberie, lebo ja technický antitalent, si neviem zmeniť rozlíšenie a tak ich mám vo veľkom formáte, ale už som to spomínala manželovi, tak sa budem snažiť s tým niečo urobiť

zajtra, či kedy tuším MK nejde, tak dúfam, že v piatok doobeda tu bude info na to stretko a dobehla by som

idem do horizontálnej polohy, lebo ten môj poklad si dnes ráno začal vykecávať o piatej a mám už toho dosť, takže dobrú a teším sa na pokec zase

domyy dík moc

helenkasabinka
17. mar 2010

mari a snazilkovat kedy zacnete?

mariynka
17. mar 2010

heli, nasjkor dom, potom strom a syn..... 😀 😉

domyyy
17. mar 2010

mari.....skoré uzdravenie 😒 ☹

zuzka.... neboj v piatok dáme infošky 🙂 🙂 🙂 rady Vás uvidíme 😉 a teším sa na fotečky 😎 dobrúúú noc 😵

mariynka
17. mar 2010

domy, dakujem.. 😉 a ako sa mas?slecna studentka? a slecna hracka na bicich? 😀 😅 😉

zuzana76
17. mar 2010

mariy, krasne fotky, naozaj nadherne, aj saty, tak kvoli tomuto by som sa vydavala este raz 😀

domyyy
17. mar 2010

mari....mám sa fajn moja 🙂 ďakujem za opýtanie 😵 aj bicie mi idú 😅 a čo ty s drahým??? 😵

helenkasabinka
17. mar 2010
domyyy
17. mar 2010

heli...malinká je zlatá 😵 😵 😵 😵 ach jáj 😅 🙂 pekné má tie vlásky 😵

helenkasabinka
17. mar 2010

dominika dakujem moja 😵

sasulec
17. mar 2010

ajojte,sa hlasim spat 😉
Zuzkakarolinka ahoj,vitaj u nas 😉
Heli mala je zlata..heh straposko.. 😉
Mariiy kraaasne,aj saty aj uces aj obrucky,aj torta,jaj no bude to svadbicka prekrasna.. 😀

jajka968
17. mar 2010

tak som vás prišla ešte kuk kým vypnem pc 😉

vítam novú tvár, zuzana vitaj a kľudne sa pridaj 🙂

zuzi, som to asi blbo napísala, na nr som sa pýtala a ďakujem, zajtra pôjdem vybaviť, dúfam, že mami dobre pochodí 😒

mari, krásne vecičky, šatičky ........ a hlás sa nám častejšie máš absenciu jak svina pani učiteľka 😉

heli, malá je zlatá, jej teraz tie jej okále vyniknú 🙂

domy, mojko, dlho som nedohadzovala, no zatiaľ asi nemám koho, no a to ani neni poisťovák, ale likvidátor kvôli tomu nabúranému autu, ale radšej by som ho za iných okolností videla, no čo už 😒

domyyy
17. mar 2010

jajka... 😀 neverím tomu, že mne a sasule nemáš koho dohodiť 😅 ty si vždy mala kopu nádejných pre nás 😅 😀 😀 😉 🙂 a inak v piatok by som si hádam aj lízatká vyzdvihla 😉 🙂

sasulec
17. mar 2010

jajka tak za inych okolnosti??haaaaaaaaaaa? 🙂 😝 😀
idem aj ja uz het in posielkovo,vypotit sa 😅
bruuuuuuuuuu 😔

domyyy
17. mar 2010

sasi...len sa daj do poriadku 🙂 papa 😵

majulcek
17. mar 2010

takze zajtra odstavka to uz ako nas tajnas asi fungovat nebude 😀

domyyy
17. mar 2010

majul...ja asi neprežijem tú odstávku 😀

majulcek
17. mar 2010

domy ja si uz teraz nechty obhryzam 😀

sasulec
17. mar 2010

este ceresnicka na bru nocku,baaaabi kuka ,,modre z neba,, a pyta sa ma hento je kdo?
ja ze saaak rytmus,neee?
a ona: sak sympos je to,taky urasteny chlap,no skoro som cvrkla.. 😀 😀 😀
no idem uz,papa dievcence,zajtra in face kdyby neco 😉
majul tajnaas.. 😉
bruuuuuuuuu 😔

majulcek
17. mar 2010

sasu sak rytmus je cigansky fesak 😉 bruuuuuuuuu

jajka968
17. mar 2010

domy, vyhútam dakoho, ale to vieš, keď už, tak nech nereklamujete 😉 , čo by som si počala, keby si mi aj ty aj sašula vrátili chlapa, šak mám doma jedného a ten mi bohate stačí 😀 😉

sašula, šak né tak jak myslíš, že napr. pri uzavretí poistky na moje nové fáro, alebo taaaak, šak nemaj zas kučeravé myšlienky 😉
no veru, zalahni a vypoť sa 🙂

majul, veď bude iná tajná 😉 , dáme preteky, kto ju založí 😀

domúš, ty prídeš na stretko? či až k večeru by si si prišla po tie líííízatka, háááá 😉

jáj, ja sa tak teším, lebo také pekné počasie hlásia, v sobotu a nedeľu až do 19 stupňov, júj to bude paráda 😵 😵
ináč dnes bol marko hotový, zaspal do 5 min, len sárče sa ešte akosi nechce drichmošiť, ešte kukačkuje z postele a láka ma do jej vyhriatej postielky 🙂

majulcek
17. mar 2010

jaji nevim sa dockat 😀 😀 😀 😀

jajka968
17. mar 2010

sašul, som pod stolom z tvojej bábi 😉 , jaká zlatá, musíš napísať vilovi, že jej snívaš stretnutie s rytmusom, môžeš vedieť, možno z toho love story bude, úha, to aká slávna budeš panička naša 😉

majulcek
17. mar 2010

hadam ste nesli spat..sak zajjtra odstavka tak dnes ste sa mali upisat k smrti 😀 😀 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
19. mar 2010

ahojte uz ide koniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik a vitam vas v novej verzii 😵

helenkasabinka
19. mar 2010

juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,no uz len si na novu verziu zvyknut 😉

domyyy
19. mar 2010

ahojte kočky 😵 😵

heli...už je aj súkromná téma? 😉

helenkasabinka
19. mar 2010