Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
No ahojte, v skusobnej verzii sa mi to celko pacilo, a teraz mam pocit, ze si este dlho budem zvykat. 😀
mexx 😉
ahoojte,tak nakoniec sme boli s jajkou a deturencami kacky krmit a potom v centro..bolo fajne,decka sa vybehali,vysmykali,aj vystiskali,mala este doteraz Marko Marko spomina 😉
po ceste domov som aj Domyy stretla,trosku sme pohrkotali a utekali sme doom,ved uz bola skoro tma.. 😅
dnes sme mali navstevnika na obed,nakrmili sme ho albert keksami a odletel..papagaj jeden nevdacny 😝 ,alebo slovami malej kikiik 😀
ahojte, tak už je to spustené konečne 🙂
takže stretko sa zase nekonalo, škoda, no čo sedieť dnu v taký krásny deň, tak sme boli krmiť so sašuliatkami kačice, no tie pohrdli našimi skladovanými rožkami,pche paničky, tak sa iba holuby ládovali
potom sme ešte do centra skočili do kútika detská vyvenčiť a kafé sme si dopriali a šlapali sme pešky domkov, chudnemeeeee
no a dnes som mala konikársky návštevný deň, najprv martulka, potom beruška, aj nabudúce dievčatá a hlavne na dlhšie 😉 🙂
mex, že sa aj ukážeš 😉 čo máte nové?
juchú, zajtra má byť 16 stupňov, musíme čosi vyhútať 🙂
čafte, ja sa tu neviem jaksi zorientovať 😕
Jaj, ja som nejaká zbitá, asi jarná únava či čo. Jakub je tiež nejaký nesvoj. Upišťaný, umrnčaný....
Ako sa máte osoby?
jajka 😉
celkom fajn,vyluftovane,trochu ma seruska suchy kasel.. ☹ 😠
aj my máme vyluftované, ešte len pred chvíľou som zatváralo okná....
No sasul, tak rýchlo niečo nasaď a liečuj sa 😉
Jajka, nove? A sak asi nic. Tesime sa z teplych dni, aj ked aktualne mi je dooost zima. Idem asi pod paplon k telke. 😅
sasi...inak ďakujem za komplimenty 😵 jediná vec, ktorá ma dnes potešila 😅 veď vieš 😒 😉
čaute baby, no dnes bol teda super deň, aj som sa strojila na stretko, ale ráno ešte nešiel koník, potom som nebola doma a nebola som pripojená, tak som to vzdala, no chvala bohu, že som na blink len tak nvydla
takže sme boli iba po chrenovej, malej sa asi prerezávajú zúbky, inak trvá jej to dosť dlho, takže dnes mala "svoj" deň, zlatko moje, aj mi jej bolo ľúto, nič jej nechutilo, ani riedke, ani husté, ale potom som ju nejako oklamala a najedla sa, chúďa možno aj z hladu
inak celkom sa mi pozdáva táto nová verzia, taká rýchlejšia sa mi zdá, ale uvidím, keď budem niečo hľadať, koľko mi to dá práce
Zuzi nezufaj,to bude zubkami,alebo ma len taku naladicku,aj moja dnes na mna skusala,som sa mohla aj na hlavu postavit,nechcela jest a to si z hladnicky sama vybrala,ale lyzicku okostovala a prdkala na mna 😠
vonku robila guli guli,vyvalala sa mi v zeline a pootom no chod s nou medzi ludi,ale sak je to dieta,chcem aby bola pekna,ale niekedy to zrovna nevydaaa,tak som z nej obrala tie zelinky a sli sme daaal.. 😀
a dufala som,ze ju po dlhom case,kedze sme boli chore a nechodili sme von prechadzka zmori a? velke logogo,nema na plane spat veru,este ze nema a nezdrha mi cez okno na disku.. 😀 😀 😀
nema 15 som chcela napisat.. 😉
zuzankakarolinka...no ešteže si nešla na stretko 😅 nedalo sa to dohodnúť, keďže nešiel kôň 😝 inak nie si na FB? 😉 a snáď budú zúbky čím skôr vonku 😒 držím palce 😵
veru škoda, že to dnes nevyšlo, dáko sa nám nedá zorganizovať 😒 , snáĎ budúci týždeň čosi vyhútame 😉
sašul, šak bola hérečka, aspoň išla pekne po chodníku, videla si čo marko robil, všade by bol, len chodník sa mu akosi nepozdáva.
ináč marko už spinká, od 20.30. sa teším, že sa takto pekne dá ísť von,
zuzanka, zúbky vedia potrápiť 😒 , sme si to prežili
a kde máme zvyšok??????
sasula, dobre som sa pobavila, ako si to opísala, čo vystrájala
ale už spinkáme cez hodinku, takže je to dobre
domyyy nie som na FB
baby, čo vám poviem, urobte si svoj názor, lebo ja akosi už ani slová nenachádzam, mám jednu známu a ona má 5 mesiačného synčeka, prikrmuje ho, ale ja tomu hovorím, že ho, prepáčte za výraz "prežiera". ona mu dáva na obed pangasiusa, pribináčika má pod zub, v nedeľu mal ako dezert tvarohové guľky, kaše vypije zo 180 ml vody, a ešte sa ma aj opýtala, či mu môže dať paradajkovú polievku a kuracie pečienky, to som skoro zinfarktovala. keď im poviem, či sú normálny, oni sa ma opýtajú že prečo, tak im na to kontrujem, či mu chcú pokaziť tráviacu sústavu,
baby, nemáte niektoré zdravotné vzdelanie, a normálne napíše môže aj cez IP a ja si to vytlačím, že čím ho všetkých ohrozujú, lebo ja som už zlyhala, oni moje fakty zdá sa mi akosi neberú, nech im to dám čierne na bielom
dík
nuž sasul, šikovné to díte máš 😀
a inak zuzi čo sa týka tej tvojej známej, dobrá škatula 😝
zrejme si neuvedomuje čo všetko môže tomu malému urobiť. Ono keď sa to aj neprejaví teraz môže mať v budúcnosti pekné problémy.
Je to sila, že kuracie pečienky....veď s pečienkou má čo robiť aj organizmus dospelého....
Zrejme ju jej detská lekárka dostatočne nepoučila čo áno a čo nie. A predpokladám, že zrejme nekojí, keďže prikrmuje už 5 mesačné...
Ale sú ľudia ktorí si povedať nedajú aj keby si použila akékoľvek argumenty a najhoršie na tom je to, že si to odserie ten malý nevinný človiečik 🙄
jeeejda totok co je? 😀 😀 sak nevim sa dako udomacnit,iddem vas aspon precitat....
kokooos,podaktore veci neje mala doteraz,napr tu pecienku mala 1. raz teraz asi cca 2tt dozadu,ale to aj tak tomu moc nedala.. 😕
nuuz,cholesterol a take tie veci jej asi nic nehovoria,ale ked zacne tomu malemu zlihat srdce,pre vysokaansky cholesterol potom uz bude neskoro.. 😠
majul servis 😉 😀
aaa nasla som 1. vyhodu,ked poslem prispevok,nevyhodi ma to ako predtym do tem ale hned je ho vidiet,jeeej 😀
sasul servus,kukam ze co new a okrem mojej novej farby na hlave a strihu tu nist ine nevidim 😀 fuj jak som sa nenapadne pochvalila... 😀 😀
aaa teraz citam ten jedalnicek zuzkine znamej...fiiiha to dieta ma teda riadnu vydrz 😝 a sprostu mati k tomu 😝
Majul super účes a super farba 😀 😀 😀 Bože sú tie baby ale strašné, že si to ani nevšimnú, že? 😀 Sekne ti to, si kočica 🙂
marianca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to bolo dobreee.... 😉
naahodou ja som vcera videla na Fb,ale necela som vtierkovat do diskusie.. 🤐
sasu a co si videla? 😕 😅

dominika IP