icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

majulcek
19. mar 2010

sasu sak pokial neni moc ceeerny... 😀
domy nedrazdim,sak aj mna to stalo niekolko liet usiliaa 😀

domyyy
19. mar 2010

majul... 😀 😀 😀 😀 ale stálo to za to 😵 😀 🙂

sasul...ideme zajtra na ten striptíz? 😀

sasulec
19. mar 2010

saaak nebud lakoma,pozvi aj naas,majul 😉

sasulec
19. mar 2010

Domy zas si citame myslienky,ci telepatia? 🙂

majulcek
19. mar 2010

sasu a to teraz komu jajus a jej vrabcakovi ci domy a jej borre borre? 😀
domy no vies ako darovanemu konovi na zuby nehlad 😀

domyyy
19. mar 2010

majul....my sa k tebe so sasul chystáme 😀 😀 😀 😉

majulcek
19. mar 2010

a kurnaa idem dat zachladit to dvojdecove sampano co sme dostali v ddeichmane ked sme tenisky malej kupovali 😀 😀 😀

domyyy
19. mar 2010

majul...vedela som, že sa dohodneme 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😉

jáj kočandy idem, nech sa vyspím na ten striptíz 😀 😀 😀 😉 dobrú 😵

majulcek
19. mar 2010

domy jake spaani sak ja tu uz klobasu na jednohubky krajam 😀
a zajtra si zakry oci ked chlapec pimpisa ukaze 😉 😎

sasulec
19. mar 2010

domyy nechoood,sak teraz ked sme uz majul nalomili???
musime ju spracovat poriadne 😉 😀 nee,ze si to rozmysli,hehe
jajka prsiiiiiiiiis????? 😝 😀

majulcek
19. mar 2010

sasu zeeeeee?clovek sa necha nahovorit a tot oci pre plac 😝
jajka podla mna oduto pozera na volaku hovadinu v telke lebo jej nedovolili kukat do kona a jeho novej verzie 😀

sasulec
19. mar 2010

ale kdezeeeee,jajka prsiiii,hrrrmiiii,blyyzka 😀 😀 😀

majulcek
19. mar 2010

no ja som si prave pustila sex v meste takze sa porucam.... 😉 bruuu 😔

sasulec
19. mar 2010

no nist,idem ja haji beli,zajtra brigadujeme zahradka volaaaaaaaaa 😉
bruuuuuuu 😉

bystricanka
autor
20. mar 2010

dobré ránečko 😵

tak už včera išla táto verzia. Som si myslela, že im to bude dlhšie trvať 🙂

baby....prepáčte, že som nebola na stretku. Zle mi bolo a teda ešte aj je. A aj tak som presne nevedela čas, tak som sa tam nechcela kmochtliť sama. A ako tak čítam, aj tak tam ani nikoho nebolo. Okrem jajky a sasi 😒

domyy...a ty na striptiz môžeš? 😕 A ja som už videla toooľko striptízov, že až. Môj brat robil vyhadzovača v bare a ja som tam bola vždy nasáčkovaná, tak som okukovala baby 😀

bystricanka
autor
20. mar 2010

a dnes som chcela umývať okná, ale nejdem, ked mi je tak blééé. Muž povedal, že ich umyje on. Tak som mu vravela, že radšej ich budem mať špinavé, ako keby mi ich on umyl. Zase by svokra hučala, že chudáčik ivko musí robiť a ja ležím 😝 😠

domyyy
20. mar 2010

ahojte 🙂 🙂

majul...klobásku krájaš? 😀 a kde to bude?? tam u Vás? 😕 ešte upresni čas aby sme so sasul niečo nepremeškali 😀 😀 😀

sasi...bola som K.O. včera 😅 dnes ideme pekne na striptíz 😉 teším sa 😀 😀 😀 😉

bys....ahoj moja, včera stretko nebolo lebo sme sa nemali ako dohodnúť 🙄 no škoda 😒 😒 😒 😒 a veru ja môžem ísť na striptíz 🙂 nikto nekontroluje vek 😉 🙂 tak aj ty máš rada striptízy? 😅 dnes ideme k majul 🙂 pridaj sa 😉 😀

domyyy
20. mar 2010

bys...a inak ako ti je zle? 😕 😕 prajem Ti nech si čím skôr ok a fit 😉 ozaj a diétka ako? 😅 pochvál sa mi 🙂

klba
20. mar 2010

caute, konecne to frci 😵 , uz som mala pc deficit, 😝 vidim ze aj vy, 😅 ale ste sa vcera rozpisali, zavislacky 😀.

v stvrtok sme boli u dr, maly ma stale suchy kasel, hlavne v noci, poslali nas aj na RTG pluc, mal nalez, aj hlieny bolo na snimku vidiet, dostali sme dalsie sirupy, ak to neprejde cez vikend v pondelok mame ist zase k dr. 🙄
ale uz mozme chodit von ked je prijemne pocasie, ale len na chvilu a len v kociku aby sa drobec nezadychal.

no idem rychlo kuk co ste napisali, povinnosti volaju, este nakuknem. 😉

henka76
20. mar 2010

pekné ránko 🙂

my ideme upratovat a dnes si urobíme obed vonku,zahájime grilovanie 😎
bys-čo to?chorá?prajem rýchle uzdravenie 🙂

mariynka
20. mar 2010

bre ranko 🙂

super je tato nova verzia 🙂 🙂 🙂

kocky, dakujem za vase chvaly 😅 😉 ale svadobne nemam v albume, tie su prekvapko.. 😉 😵 a su uplne ine ako som si skusala 😅 😉 su uzke a az dole siroke-ale su nadherne 😅 😵 totalne mi obopinaju postavu 😵
skoda, ze je september tak daleko 😀 😅 ja by som sa vydavala aj o mesiac-ved uz vsetko mame 😀 😀 😉 😵

1.maja ideme na svadbu kamosom do TT 🙂 vieeete ake minisaty som si vybrala 😀 😀 😝 zevraj prva druzicka budem 😀 😉 tak musim byt krasna 😅 😀 😉
inak svadobne mam z Diamondu 😵 vsetci ma odhovarali,ze tam nemam ist ani kuk,bo su tam nehorazne ceny, ale maju tam lepsie ceny ako v nicole... 😒 a ten vyber, fakt najlepsi 😵 😵 este aj bizuteriu som si tam vybrala, jablonecku, len je velmi draha, tak snorim, ci ju niekde nenajdem.. ale nikde neni, lebo je to novinka marca 2010 😵 aj moje satky su cistonove, tak dufam, ze si ich do septembra vela neviest nevyberie 😀 😉

nasi a aj "svokrovci" z toho robia spolocensku udalost 😀 😉 paleno sa nam uz pali, vino, straaasne velaaa zakuskov objednanych, 3torty..

no nemohli sme to zbuchat sami dvaja niekde v exotike.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale nie, ja sa tesim na velku svadbu, tesim sa na svoju rodinku, aj na tomovu.. bude sranda 🙂 🙂 🙂

mariynka
20. mar 2010

jajka, no budem sa snazit polepsit 😅 😉 a ako sa maju cicky micky a malinky? 🙂

sasul, tak vtacika ste mali na navsteve.... 😀 😀 😀 😉

bys, skore uzdravenie 😉 ja som si daco crevne a zaludocne pretrpela v pondelok 😖 😖 😔

ja som dnes sama doma, nasi isli k babke, rylovat 😉
tak poupratujem bytik a potom si porobim daco do skolicky 😉 opravim pisomky a tak 🙂
a planujem skocit do Takka a Kik-u, v Takku som objavila super jarnu bundu 😉
musim zmenit satnik, uz nie len veci ako skolacka a topanky na rovnom 😅 😒 😉 🙂

klba
20. mar 2010

a zase som tu, kavickujem, zeleninu do polievky uz mam nachystanu, uz len dam varit, tak mam minutku cas. 😉

zuzankakarolinka, vitaj 😵 , cit sa tu ako doma 🙂 a budeme radi ked sa pridas na stretko 😵
a v novej verzii sa tusim fotky uz zmensovat nemusia, tak sup sem s nimi. 😉

mari, fotecky krasne, tesim sa s tebou, odpisem ti na FB, mame podobny vkus. 😉
a september je tu ani sa nenazdas, uzi si tie pripravy. 😉
a tesim sa uz na den D a na fotecky po. 😵 😵 😵

bys, prajem ti skore vyzdravenie a okna pockaju, len oddychuj. 😉

mariynka
20. mar 2010

klbi, 😉 🙂

kocky a ako som si vsimla, tak fotky sa daju komentovaaaat 😀 😀 nooo, to sem teda budem chodit castejsie 😀 😀 😉 🙂

klba
20. mar 2010

mari, este som tu novu verziu nestihla okuknut, snad po obede bude viec casu a zorientujem sa. 😉
a este ti napisem, fakt sa mi lubia tie fotecky, len teraz frcim varit. 😉

heni, uzite si grilovanie, vyzera ze vam pocasie dopraje. 😵

mariynka
20. mar 2010

ok, idem aj ja upratovat.. 😉 🙂 🙂

majulcek
20. mar 2010

cafteee
domy akoze neprovokuj lebo si ta dockam tot za vasim barakom a budes dooost prekvapena 😀 😀 😀 😀 😀 no neviem ako inde ale trebars v riu sem tam ten kontroluju,aspon drahy spomina 😀
bys aj ty mas iva?a nechaj ho makat co ta po svokre,nech si nemyslia ze ked sa ozenili mamickin standart zostane 😀 😀
mari inak mas rovnake myslienky ako ja co sa tyka nakupu,tiez ma uz nebavia tie nizke boty 😀
klbi juj aj my sme boli na rg pluc a vtedy nam aj hrozili nemockou nastastie oki,drzim palceky nech sa simi vystrabi co najskor... 😉

domyyy
20. mar 2010

klba...riadne Vás to driaplo 🙄 Šimonkovi skoré uzdravenie prajem a aj tebe, keď sme sa stretli štvrtok tak si sa mi nezdala byť ešte ok 😒

heni....grilovačku budete mať? 😅 hneď by som sa pridala 😀 😉 užite si 😵

mari....a ty sa aj ukážeš? 😀 😀 zázrak 😅 🙂 🙂 ako sa máš cicka? 😉 inak fotečku novú máš krásnu 😵

domyyy
20. mar 2010

majul...zbiješ ma? 😀 😀 😀 hej kontrolujú tam? 😅 možno aj áno, ale asi nie vždy 🙂 ja by som inak na striptíz asi nikdy nešla 😅 mňa to neláka 😀 😀 😀 🙂

kočky keď sme už pri tých vysokých botách tak aj ja nosím 😅 no ísť v tom do školy/zo školy je utrpenieee 🤐 😅 toľko schodov a tá zlá cesta mi dajú zabrať vždy 😅

majulcek
20. mar 2010

domy nezbijeeeeeeeem...donesiem ti tak dakeho uchylaka v "balonaku" 😀 moja striptiz je dost velka nuda,ked si zoberies tam ozaj len ten tanec za to stoji nic insô 😀