Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
majul...že uchyláka 😀 bléé 😅 😀 a moje spolužiačky idú dnes na ten striptíz no nie kvôli tancu 😅 ale tým "feši" chlapom 😀 😀
any...ahoj moja 🙂 tak Vám prajem pekný dník u rodičov 🙂 uvidíte ako to tam teraz vyzerá a cez leto tam možno už bude chodiť Alexík na prázdniny 🙂 🙂 už sa teším keď sa presťahujete na Chrenovú 😅 😵
ahojte a dobré ránko sa praje,
sašul, aj pršalo aj hrmelo, však nech si ten môj nenájde v cudzej zemi náhradu, musím ho zničiť za tie 3 noci 😀 😀 😉
klbôčka, vitaj, no a je mi ľúto, že šimi stále takto, ale pekné počasie hlásia, snáď aj všetky neduhy vymiznú. náš marko má zas hlasivky chytené, ale von môžeme, aj medzi deti, nie je to prenášanlivé, tak sa aspoň tomu teším 🙂
mari, šak tak potajme nám sem hoď pár fotos 😉 , tu ich nik neobjaví 🙂
bys, tak aj teba to skolilo, rýchlo sa daj do poriadku a ohľadom stretka bud. týž. čosi poriešime 🙂 , no a nechaj pekne mužíka, nech okná umýva a kašli na svokru, nech si myslí, čo chce. moja volala minule ráno a olča to zdvihla a pýta sa, že čo robí ocinko, a ona , že ocinko upratuje a maminka, maminka spí 😀 , super vizitka moja, čooo, ale nespala som, len som ležala
heni, tak grilovačku dnes chystáte, jáj by som si dala, musíme aj my tu u nás na dvorčeku čosi urobiť, bud. týždeň je brigáda, vyupratujeme tu a potom vás srdečne pozývam, len nemáme gril 😀
domy, to kam na ten striptíz so sašul idete??? k majul????? nebodaj vám priamo eskort objednala????? aj ja chceeeeeem 😉
no a postavila som si hlavu ako malé decko, lebo jedna olčina spolužiačka nebude mať ten kostolný odev na prijímanie, ale bude mať šaty, tak som si povedala, že ak môže ona i napriek dohode, tak bude mať aj olča, viem, že je to na škodu veci, môže to proti mne olča zneužiť, ale ja viem, ako strašne som sa tešila na prijímanie a šaty, tak aj jej chcem to dopriať, dúfam, že stojíte na mojej strane 😀 😀 , no a poraďte môj užší výber
http://www.saloncolette.sk/pages/detske-saty.php
domyyy buduci vikend sa chceme stahovat😉a veru alexik sa uz tesi na prazdninky u babiny,vcera sme boli u nich este v starom byte a uz si planovali ze kde im dedo bazen postavi😎na pieskovisko maju uz miestecko vybrate,tak uz sa nevie dockat🙂a tesi sa ako sa bude s ronkom nahanat,no len ja si moc dobre neviem predstavit yorkshira na dedine😀som zvedava jak si ten zvykne...uz mu aj dali tu jeho krasnu dlhu srst ostrihat...ale budu ho mat vnutri tak to bude v pohode...jajka jasne ze drzime s tebou😉tie saty su vsetky kraaasne nech si vyberie hociktore,bude ako princezna😵mne sa tie druhe v poradi asi najviac pacia...
henka juuuj grilovacka😎ja uz sa neviem dockat kedy budeme kazdy vikend na chalupu chodit-to skoro kazdy den si nieco grilujeme mnamky🙂
domy, hej, ukazem 😀 😉 🙂 a pre mna to bude tiez problem 😒 kdze kazde rano chodim peso z domu az po billu na bus 😒 asi sa teda budem v skole prezuvat do vysokych 😀 😉
majul, no ved zivot je zmena.. ale neviem kolko mi to vydrzi 😀 😅 😉
jajka, chodte kuk satocky do anna garden, maju tam kraaasne na prijimanie 😵 😵 a ak by ste sa chceli previezt a usetrit korunky 😉 chodte do Sale, salon Angelika, ja som tam bola svadobne kuk 😉 a mali tam satky na prijimanie-krasne 😵 za tusim cca. 30eur, co v Nitre je ta cena 2/aj3nasobna.. 😒 😉 🙂
Zdravicko,
vidim, ze ste vcera uz ficali na nevej verzii. Tak ako sa dohodneme, dame sukromnu stránku? Na jednej strane by to bola skoda, ked sa sem bude chciet niekto pridat, ale zas malo to nieco doseba. Ze majul? A ja som za sukromnu. Aspon na teke tajnucke vecicky, co vy na to?
Zuzanakarolinka,
vitaj. Ja som z Lapáša, to je od Chrenovej asi 6km, tak nemam problem skocit a stretnut sa niekedy, vidim, ze konecnce niekto kto tu ma dieta v mojom veku, moj maly má zajtra 8mesiacov. A znamu mas podarenu teda. Ja tiez uplne nedodrziavam rozpis prikrmov podla mama a ja, ale ked dam skor, tak len trosiku. Ozaj a vam nekazala davat uz jogurty? Malámu riadne chutia.
Majul, sasul, domy,
ze jaká debata tu bola. Dobrééééé. A ja by som na striptíz nešla, podla mna traposina. Nahodou by sa hezoun ku mne priblížil a očerveniem jak paradajka paprika.
Jajka,
dakovala za lizatka aj pozvanie na návštevu. Detúrence zlaté boli a Marko sa riadne rozrecnil. A mne sa zdal riadne velký. Skoda, ze len tak na skosk to vyslo, rozstvrtim raz toho mojho muza. A kluce mal v mojom aute, stacilo poveadt, kde parkujem. Ale ved nepovedal, ze ich tam ma. Neva.
Sasul,
veru panicka bola Jajka, taká vyfintena, som vyzerala pri nej jak chudobná príbuzná. Ja neviem, kedy na MD dospejem do stádia, ze tricko a rifle vymením za blúzky. No ale kocka bola.
Mari,
tak pripravy takmer hotové? Super, ze ta to tak baví. Ja som to zvládla pripravit za 4 hodiny cca., svadba trvala 10min, mame 10fotiek, no co Ti poviem, rychli sme jak srac..a boli.
Klbi,
no sup sup vyzdraviet, nech sa mozem zastavit.
Any, Zuzka,
aj mne krv dvakrat brali a tak sa mi zda, ze aj moc bolo treba na tej cukrovke.
A nepiste vela, kto vas v nedelu vecer docita? Malý sa výbuva a pojdeme na vikend do NR.
jajka,
druhé 271 a potom 245
no Alinko je uz hore, ledva som veci pobalila
berus ja si tiez pamatam ze krv mi brali najprv nalacno a potom po tych dvoch hodinach-pri alexovi,no ale vcera mi brala iba raz a tiez moc som odovzdala...volala som sestricke pre istotu ze ako teda a ta mi povedala ze to mozem vypit doma a za 2hodky ma ma niekto priviezt tak aj bolo...s citronom sa to celkom dalo no asi po hodke mi taaak bleee prislo😝cernota pred ocami esteze som lezala...tak teraz uz len cakat na vysledky-pondelok si mam rano zavolat...duuufam ze to bude v norme nie ako pri alexovi...a malinkej ten grc asi chutil bo taaak sa cele tie dve hodky vrtela😀
berus, tak ked mam na to pol roka, tak pomaly pripravujem.. 😀 😉 🙂
ahojte
no teda, vy ste to uz rozbalili 😀
a preco nemame este sukromnu temu? ci ani nebude, ci ako?
zbezne som vas prebehla, ale docitam neskor podrobne
za tie 2 dni nic noveho u nas
len mi ide nejako pomaly kon, tak vcrea vecer som ani nemala naladu vyckavat kym nieco odosle
Ahojteeee!
juj, chybali ste mi.
Adamko vcera urobil prve krociky sam!!!
Co sa tyka cukrovej vody, tak ja som ju pila na diabetologii nalacno rano pri sestricke so citronom, dalo sa to vypit. Potom ma poslala na chodbu, ze tam mam pockat 2 hodiny alebo ist domov. Nakolko bola vonku snehova kalamita a MM v praci, tak som si sadla do cakarne, po hodine mi prislo straaaasne zle, tak som klopala, dali ma lahnut a tak som tam trcala este hodinu, potom mi vzali krv. Ja nalacno ani vodu nevypijem, nieto este taku sprostost cukrovu. No ale muselo to byt, mame to davno za sebou.
Klba, skore uzdravenie prajem.
Idem sa dalej realizovat vo zveladovani nasho pribytku a velkonocnom jarnom upratovani, kym su chlapi na nakupoch.
Pekny dnik prajem!
dupinka, teeeeeeeeeeda, tak blahozelam k prvym krokom, to je velmi sikovny v 10. mesiacoch prve kroky, nas zacal prve kroky asi v 13 mesiacoch a zacal chodit ked mal 14. mesiacov, bol lenivy 😀
jajka.... no chceli sme ísť k majul ale tá už nejakého uchyláka zajednáva tak asi predsa pôjdem radšej do Bora Bora 😀 pridáš sa k nám? 😉 😀 😀 😀 a pekne znič Mareka 😀 😀 a asi si zlé linky hodila moja 😕 no šaty sú všetky pekné 😅 len choď do toho 😉 ja by som kašlalaaa na všetkých 😉 🙂
any...tak konečne prídete na Chrenovú 😵 😵 😵 a Alexík pôjde hneď do novej škôlky za Humnami? 🙂 to je kúsok odo mňa 😉 😉 a teda ani ja si neviem predstaviť yorkshira na dedine 😅 ale ak má byť v dome-taaak v pohode 😉 🙂 inak gratulujem 😵 že 25tt 😵 😵
mari...ale zas podľa mňa je to aj sila zvyku 😅 už nepociťujem až tak strašné bolesti ako zo začiatku 🙂 no ale mne je jedno, ja nemám problém ísť aj bosá keď už nevládzem 😀 dvakrát sa mi to podarilo 😅 😀
berus...veď to 😅 nebodaj by sa priblížil striptér ku mne a ja by som tam nie sčervenela, ale hneď odpadla 😅 😀 😀 😀
dupinka...chýbali sme ti?? 😅 zlatá si 😵 aj mne kôň chýbal 😅 😵 gratulujem k prvým krôčkom 😵 😵 😵 😵
zuzi...aj mne ide pomaly kôň 😅 nervy mám z toho 😝 😀
domy, tak ty ides dnes hyrit? 😉 ja sa postim.. 😅 😀 😉 sa vyblaznim najblizsie na znamych svadbe.. 😉 😵
mari...ale to nie naozaaaaj 😅 😅 😀 ja som za také akcie neni 🙂 😅
domy, ahaaa 😅 😉
asi ste vsetky vonku cooo 😎
ja prave dovaram obed 😅 😝
a pojdem sa obliect a tiez vybehnem do toho Takka 😉 🙂
Mariynka, ja som doma, upratujem kuchynu. Chlapi isli von, Adamko ma posunuty rezim spanku"vdaka" susedovmu rannemu vyzvananiu - stali sme autom pred nim a on siel prec uz o piatej! Keby bol vecer dal vediet, tak zaparkujeme inam. 😠 😠 , navyse tu vrtaju, tak som ich po obede zbalila a sli sa kocikovat.
normalne mi z toho upratovania sibe, uz ma to nebavi, ale ked inokedy si takto vo velkom rozbabrat byt nemozem pri malom....
Tak, dost bola pauza, idem makat.
ahojte kocky 🙂
Juri zobral drobca k svokrovcom, chlapi tam maju brigadu a svokra chcela popestovat maleho, tak mi navrhla nech si doma porobim a ona si ho pomojka. 😵
Ja som si zatial pospratavala veci z obeda, cely byt som upratala a teraz uz mam veget 😵 😵 😵 , tak kavickujem na balkone a vychutnavam si pohodu a prijemne pocasie. 🙂
No idem docitat, ale moc ste toho nepopisali, vidno ze je vikend a krasne pocasie vola von. 😉 🙂
any, tak cochvila vas stahovacky cakaju, juj uz sa tesim ked budes byvat tu blizsie 😵 tak drzim palce nech to stahovanie rychlo zmaknete. 🙂
jajus, jasne ze sme na tvojej strane, inak tazky vyber, mne sa velmi vsetky pacia, ale moj uzsi vyber je tento: 2, 3, 4, 7, 8, 9, 18, 20, 21, ale ved aj tak sama na skuske uvidis co Olke najviac pristane. 😉 🙂
a ty mas ktore v uzsom vybere, hm? 😉 lebo tie linky co si dala vzdy v nich vyhodi komplet vsetky saty.
berus, ta sukromna tema bola fajn, som za, 😉 , som sa riadne pobavila, ale som aj za ponechanie verejnej, nech sa mozu pridat nove kocky, ved nieco vyhutame. 😉 🙂
a ked budeme ok budem rada ak prides, ta ponuka stale plati. 😉
dupinka gratulka k prvym krocikom 😵, velmi sa tesim, aj nas drobec zacal chodit v 10-tich mesiacoch a uz sa nezastavil 😝, skoncili mi zlate, vegetne casy 😀 ale aspon si vedel zobrat sam co potrebuje. 😉
zuzi ale Patko je zase sikovny co sa rozpravania tyka, dost skoro ti zacal a mysli mu to teda extremne dobre, on je velmi bysty, musis mat z neho radost. 🙂
ahojte dievcence,tak som tu,dnes som mala brigatday vonku,jaj lae som rada,ze to mam uz za sebou 😀
idem vas docitat 😉
dupi, aj ja som dnes upratovala.. 😉 a tiez sa pred nami tak parkuje, ze potom rano vytrubuju 😒 😒
klbi, tak aj ty sama doma?uz sme tri 😅 😉
sasi, aj nasi dnes mali brigadu, brat dosiel s pluzgiermi.. sa smejeme, ze buduci pravnik s pluzgiermi teraz musi byt 😀 😀 😉
prve teple luce vykukli a brigady sa rozmahaju 😀 😀 😀 a my baby aj tak furt len makame, zima ci teplo je. 😉 😝
A bojova uloha pre vsetky kocky:
dajte napad na nazov sukromnej temy, som zvedava na tipy. 🙂
Marii 😀 nuz,ela ked chceme pekne byvat,musime si to troska aj vydret..nie nadarmo sa vravi,ze pre krasu sa trpi.. 😅
Jajka my sme vybrali s babkou kod 155 a kod 260 😉 inak uuzasne vypadali tie saty na tych cernoskach 😅
klbka sa mas,ja nemam kam malu poslat,poslem ju k babke a mam ju doma,hehe 😀 ale zato si pokocikovala dnes popri mne a aj sa pohupkala na hupacke,kym som ja makala 😉 zajtra si budeme uzivat 1. jarny dniik sa tesiiim,vytiahneme hupacku,kocik,hracky do piesku a moze sadit kvietky v zahradke a cely den sa vonku hrajkat😉 Sice pieskovisko este nieje,ale dedulo nam slubil tak bude aj to,este bazen v lete,jaaj to bude zas paraaadicka 😀 klbi to zas budu fotky,saak haaadam im nebudu nozule von z toho bazenika trcat,chi chi 😉 😉
Dupii gratulujem k 1. krocikom 😉 mne mala az po roku zacala chodit za prst a sama v 17.mesiacoch 😝
Berus veru vcera bola Jajka koculka,ved Marek to aj znacne odcenil,hehe 😝 😀
ahojte 🙂 tak my sme už domka 😅 v jelenci bolo fajn, alexík pobehal po dvore, od babky vyfasoval nožnice na hrozno tak strihááál ostošesť všetky kríky čo mu prišli do cesty 😀 ale keď on tak lúbi pomáhať 😎 tatino zase kopec toho porobil, robota mu ide od ruky, za také 3týždne sa môžu sťahovať 🙂
dupinka gratulujem k prvým krôčikom 😵 a to parkovanie... to dôverne poznám, na beethovenke sa tiež úžasne parkuje 🙄 no však keď sa niekto postaví cez tri miesta a nájdu sa taký viacerí 🙄 😠 😠 tak ostatní môžu zaparkovať akurát tak na chodníku alebo na tráve a potom si sem-tam aj papuču na kolese nájde 🙄 teda nám sa to ešte nestalo, ale jedna suseda má na to "šťastie" - už mala aspoň trikrát odkedy tam bývame 😝 😕
domyyy ďakujem 🙂 ešte tak 15tt k tomu 😵 🙂
klby no to super padne 😉 keď si v klude môžeš porobiť čo potrebuješ, ešte si aj oddýchneš 😎 a malinký ti bude vzácnejší keď prídu domkov 😵
saak kamosky z mokrej stvrte,nic lepsie ma nenapada 😀 😀 😀 🤐
inak ale vazne,ja neviem preco sukromna tema,ved to co chceme si napiseme a to co nechcem napisat do temy hodim do Ip,sme sa o tom rozpravali s jajkou a podla nas to nema az taky vyznam.. 😕
pretoze potom sa k nam nemoze ani nik pridat ☹
a myslim,ze nic take nepiseme co by nemohli ani ostatni citat.. 😕 hmmmmmmmmmm 😕 😕 😕

ahojteee🙂tak konecne nam to tu frciii😅nova verzia celkom fajn,len si treba zvyknut😝skoda ze vcera to stretko nevyslo😒ale vyde nabuduce😉dneska to vyzera na krasny dnik,sice mam dost roboty ale do obeda to snad stihnem,poobede chceme ist kuk nasich do jelenca na dom,ze ako tam pokrocili🙂a maly sa aspon vyvetra na dvore😉zuzka vitaj medzi nami...