icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
20. mar 2010

sasul co blbnes, taky nazov eeee, to prenechaj pre inu temu. 😉 😀
a konecne som free, mne juri drobca na prechadzku nezoberie, stale o tom snivam, ale len dva krat sa zadarilo aj to boli do hodiny naspat 😝 a az som sa cudovala ze ma svokra dnes nechce vidiet 😕 , ale vyhovuje mi to. 😀

any, s tym parkovanim pomlcim, 😒 byvame priamo v centre, je tu stale plno, cely tyzden, susedny dom si ohradil pozemok, tak mame styri parkovacie miesta pre 32 bytov + asi styri miesta za domom, kde parkuju cudzi... 😠
a maly sa teda vyjasil, super zabavu ste mu vymysleli. 😉 🙂

klba
20. mar 2010

sasul ale ved dve temy budu, nie jedna, ja tiez chcem nech sa k nam niekto prida kto ma chut popisat, 😉 ale je super ked mozes sukromne rozoberat s viacerymi horuce temy nie len cez ip. 😉

klba
20. mar 2010

no tak drahusikovia su uz na ceste domov, mohli sa zdrzat aj dlhsie, 😝 ked idem s nimi vzdy sme tam do 19,h, ale aj tak to padlo super. 😉

sasulec
20. mar 2010

klbka vybockaj maleho aj za mna 😉
inak babi ho ospevovala,aky bol zlaty vcera 😉

klba
20. mar 2010

sasul ved som mu ani pusu pri odchode nestihla dat, co sa juri tak ponahlal, maly si aj poplakal ked videl ze nejdem s nimi, ale teraz si ho vystiskam, aj za teba. 😉
a to myslis vcerajsok ked bol taky uplakany co sa z kocika pytal von? 😀

sasulec
20. mar 2010

ale ze pekne rozpravkal..to myslim,ze najprv nie nie,ale potom sa rozrecnil..mi vravela babi 😀

klba
20. mar 2010

jaj nervy mam, juri stratil papucku, maly je bez nich hotovy, ani ich nemal obute u babky, ani z tasky vytiahnute, vraj mu len taska spadla a dokazal jednu vytratit, cely chlap. 😝 😔
a to som chcela drobcovi vcera kupit v Tescu, tak tam zajtra asi behneme. 😒

inak aj zajtra ma juri brigadu, neviem ci pojdem s nimi, mozno okna umyjem, aj kvety by sa zislo presadit len zeminu nemam. 😝

sasulec
20. mar 2010

klbka to sme cele my,stale si vieme vymysliet robotu,ja este zajtrahadam z okien snehove vlocky umyjem,hehe 😅

zuzana76
20. mar 2010

ahojte

muz upratoval doma a ja som bola s krpcom vonku, necitim si krize, svokra dnes tiez upratovala, tak maly tam nebol, ale uz ho tam muz niesol, bude tam aj spat a my ideme zajtra do BA do Incheby, muz ide skontrolovat, akopokracuju prace na stavani stanku a tak.

Klbi, no s rozpravanim veru zacal skoro, prve slovo asi ako 9-mesacny a teraz povie aj to co nema 😀 😀

Uz vykecal,ze som tehotna aj tomu, komu som to este nechcela zavesit na nos 😀 , ale nevadi, ved zachvilu budem aj tak chodit bez kabatu a bude to vidno.

zuzana76
20. mar 2010

A dnes v DM som si ani nemohla poriadne vybrat co som chcela, lebo hned sa dal do reci s tym SBS-karom a ja som si nejaku kozmetiku pozerala, ale to sa nedalo vyberat, ten SBS stale mal nejaky dotaz na mna, ze ci je to pravda co vravi maly a tak, no liezol mi na nervy 😀 , aj tomu vykecal,ze plienky kupi uz len pre babatko, co ma maminka v brusku 😀

zuzana76
20. mar 2010

chcela som si kupit nieco na ten moj ksicht, mam ho strasny, pupaky, flaky, a teraz neviem ci z tehotenstva, alebo z niecoho ineho to mam.

zuzana76
20. mar 2010

k tej sukromnej teme, mne je to jedno, ci bude ci nie, ale zase som sa pobavila 😀 , predsa myslim,ze tuto to troska " cenzurujeme" 😉

"Kamosky z mokrej stvrte "nema chybu 😀

zuzana76
20. mar 2010

a inak ved moze zostat teda aj tento nazov, nie?

any23
20. mar 2010

zuzka ten náš drobec tiež vykvákal už hádam všetkým naokolo že bude mať sestričku 😝 aj pokladníčke v kauflande - "a vieeeš moja maminka má v brušku bábätko a bude to Emka" 😀 s hocikým sa dá do reči, ale len keď má náladu - ak chcem aby niekoho slušne pozdravil tak to ani za svet 😠 keď mu niekto nie je sympatický... inak, aj mne sa tento názov pozdáva 😉 a som za súkromnú tému... občas to nie je na škodu 😉

dupinka
20. mar 2010

k tomu nazvu temy, mna este napadol nazov: "Mamicky Trogarky", nech vedia aj nove maminky, ze tu existuje debata nitrianskych mamiciek, aj ina, ako ta druha.

zuzana76
20. mar 2010

any, presne aj patko, niekedy ma zlu naladu a vtedy, ked mu poviem aby pozdravil, tak len odvrkne - a nepozdravim.

ale ved musia si prejst aj touto fazou vyvinu

sasulec
20. mar 2010

Zuziii ajoooj,maly je super,som sa nasmiala 😉
no a vidiiis,tak to bude isto dievka,urciteeeeee 😉 😀

zuzana76
20. mar 2010

Dupi, Trogari su Nitrania? nieco mi to vravi, ale my to nepouzivame

zuzana76
20. mar 2010

sasul, no ved hadam za 3 tyzdne sa dozvieme co to je 😵 😵

uz ma tak svrbia dlane, ked idem okolo malinkych saticiek 😀

sasulec
20. mar 2010

Dupi tiez trefneee,teda trefny nazov,he 😀

zuzana76
20. mar 2010

A dnes sa ma pytala aj jedna bab, co sa pozname z kurzu, ze -No coooo, kedy bude druhe babatko? a nemala odkial vediet, ze cakame a kabat mi brucho este zakrje, tak som jej povedala a ona hned- Vidno,ze si ina. No ja nechapem, okrem tych pupakov na ksichte som sa nejako nezmenila 😕

any23
20. mar 2010

zuzka ja tiež tipujem bambulku 🙂 bo keď pleť sa ti pokazila 😝 mne tiež a akoooo 😝 zo začiatku strašnééé pupáky som mala, ale posledný mesiac je to už celkom fajn 😅

sasulec
20. mar 2010

Zuzi,uz len 3 tyzdne,vydrrrrz 😉

zuzana76
20. mar 2010

ja som mala zo zaciatku trochu vyrazky, ako ked ma mrcha prist, aj vtedy sa mi ich par urobi, potom bolo dobre a teraz pred mesiacom zase, uplne sucha pokozka, flakata, natieram si to uz tymkremom co aj brusko, ten je na velmi suchu plet a nic, teraz este aj taky fajny pupak sa mi na brade urobil, este jeden by sa mohol na nose a mozem ist do spolku carodejnic 😀

sasulec
20. mar 2010

Ale je to vidno Zuzi,ale to vidi druhy,nie ty,aj na tych fotkach,teda nemyslim brusko,ale je to vidiet aj do tvare,si troska ina 😅
taka krasna maminka cakatelka 😉

zuzana76
20. mar 2010

sasul, no veru, ale zase brusko mam ako pri Patkovi, dopredu
ale nechuti mi az tak jest ako pri nom, jem ovela menej
pokazila sa mi plet a vlasy su uplne otrasne, pri patkovi som mala huste a rychlo mi rastli

sasulec
20. mar 2010

Zuzi,ti vravim,nebran sa tomu,mas to maarne,hehe bude to kocka jak lusk! 🙂

zuzana76
20. mar 2010

sasul, dakujem 🙂

dnes bol inak krasny den, uz nech sa to pocasie nekazi

majulcek
20. mar 2010

zdraviiiiim 😎
najskor k teme tajnos,som ZA...nie vsetko sa da sem napisat,sak sa nemozem ani pochvalit ze idem na dovolenku aby mi nevybielili byt 😀 ip su fajn ale mna to otravuje,bo je to take zdlhave a ked xcem povedat viacerym tak jedna tema miesto desiatich ip sa mi skor pozdava...mokra stvrt je dobra..sak aj trogarky necham na vas 😀 berus moze byt? 😀
domy bozinku hadam sa nechces nalozit do garsony a este aj s nejakym uchylom,de vas upracem na stenu vas pozavesujem? 😕 😀
a ste inak vsetky sikulky lebo ste vyuzili dnesne slniecko 😎 aj my 😵

majulcek
20. mar 2010

inak zuzi ja som ani tehotna neni a ksicht mam furt jak opica 😝