Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul ale ved dve temy budu, nie jedna, ja tiez chcem nech sa k nam niekto prida kto ma chut popisat, 😉 ale je super ked mozes sukromne rozoberat s viacerymi horuce temy nie len cez ip. 😉
no tak drahusikovia su uz na ceste domov, mohli sa zdrzat aj dlhsie, 😝 ked idem s nimi vzdy sme tam do 19,h, ale aj tak to padlo super. 😉
klbka vybockaj maleho aj za mna 😉
inak babi ho ospevovala,aky bol zlaty vcera 😉
sasul ved som mu ani pusu pri odchode nestihla dat, co sa juri tak ponahlal, maly si aj poplakal ked videl ze nejdem s nimi, ale teraz si ho vystiskam, aj za teba. 😉
a to myslis vcerajsok ked bol taky uplakany co sa z kocika pytal von? 😀
ale ze pekne rozpravkal..to myslim,ze najprv nie nie,ale potom sa rozrecnil..mi vravela babi 😀
jaj nervy mam, juri stratil papucku, maly je bez nich hotovy, ani ich nemal obute u babky, ani z tasky vytiahnute, vraj mu len taska spadla a dokazal jednu vytratit, cely chlap. 😝 😔
a to som chcela drobcovi vcera kupit v Tescu, tak tam zajtra asi behneme. 😒
inak aj zajtra ma juri brigadu, neviem ci pojdem s nimi, mozno okna umyjem, aj kvety by sa zislo presadit len zeminu nemam. 😝
klbka to sme cele my,stale si vieme vymysliet robotu,ja este zajtrahadam z okien snehove vlocky umyjem,hehe 😅
ahojte
muz upratoval doma a ja som bola s krpcom vonku, necitim si krize, svokra dnes tiez upratovala, tak maly tam nebol, ale uz ho tam muz niesol, bude tam aj spat a my ideme zajtra do BA do Incheby, muz ide skontrolovat, akopokracuju prace na stavani stanku a tak.
Klbi, no s rozpravanim veru zacal skoro, prve slovo asi ako 9-mesacny a teraz povie aj to co nema 😀 😀
Uz vykecal,ze som tehotna aj tomu, komu som to este nechcela zavesit na nos 😀 , ale nevadi, ved zachvilu budem aj tak chodit bez kabatu a bude to vidno.
A dnes v DM som si ani nemohla poriadne vybrat co som chcela, lebo hned sa dal do reci s tym SBS-karom a ja som si nejaku kozmetiku pozerala, ale to sa nedalo vyberat, ten SBS stale mal nejaky dotaz na mna, ze ci je to pravda co vravi maly a tak, no liezol mi na nervy 😀 , aj tomu vykecal,ze plienky kupi uz len pre babatko, co ma maminka v brusku 😀
chcela som si kupit nieco na ten moj ksicht, mam ho strasny, pupaky, flaky, a teraz neviem ci z tehotenstva, alebo z niecoho ineho to mam.
k tej sukromnej teme, mne je to jedno, ci bude ci nie, ale zase som sa pobavila 😀 , predsa myslim,ze tuto to troska " cenzurujeme" 😉
"Kamosky z mokrej stvrte "nema chybu 😀
a inak ved moze zostat teda aj tento nazov, nie?
zuzka ten náš drobec tiež vykvákal už hádam všetkým naokolo že bude mať sestričku 😝 aj pokladníčke v kauflande - "a vieeeš moja maminka má v brušku bábätko a bude to Emka" 😀 s hocikým sa dá do reči, ale len keď má náladu - ak chcem aby niekoho slušne pozdravil tak to ani za svet 😠 keď mu niekto nie je sympatický... inak, aj mne sa tento názov pozdáva 😉 a som za súkromnú tému... občas to nie je na škodu 😉
k tomu nazvu temy, mna este napadol nazov: "Mamicky Trogarky", nech vedia aj nove maminky, ze tu existuje debata nitrianskych mamiciek, aj ina, ako ta druha.
any, presne aj patko, niekedy ma zlu naladu a vtedy, ked mu poviem aby pozdravil, tak len odvrkne - a nepozdravim.
ale ved musia si prejst aj touto fazou vyvinu
Zuziii ajoooj,maly je super,som sa nasmiala 😉
no a vidiiis,tak to bude isto dievka,urciteeeeee 😉 😀
Dupi, Trogari su Nitrania? nieco mi to vravi, ale my to nepouzivame
sasul, no ved hadam za 3 tyzdne sa dozvieme co to je 😵 😵
uz ma tak svrbia dlane, ked idem okolo malinkych saticiek 😀
Dupi tiez trefneee,teda trefny nazov,he 😀
A dnes sa ma pytala aj jedna bab, co sa pozname z kurzu, ze -No coooo, kedy bude druhe babatko? a nemala odkial vediet, ze cakame a kabat mi brucho este zakrje, tak som jej povedala a ona hned- Vidno,ze si ina. No ja nechapem, okrem tych pupakov na ksichte som sa nejako nezmenila 😕
zuzka ja tiež tipujem bambulku 🙂 bo keď pleť sa ti pokazila 😝 mne tiež a akoooo 😝 zo začiatku strašnééé pupáky som mala, ale posledný mesiac je to už celkom fajn 😅
Zuzi,uz len 3 tyzdne,vydrrrrz 😉
ja som mala zo zaciatku trochu vyrazky, ako ked ma mrcha prist, aj vtedy sa mi ich par urobi, potom bolo dobre a teraz pred mesiacom zase, uplne sucha pokozka, flakata, natieram si to uz tymkremom co aj brusko, ten je na velmi suchu plet a nic, teraz este aj taky fajny pupak sa mi na brade urobil, este jeden by sa mohol na nose a mozem ist do spolku carodejnic 😀
Ale je to vidno Zuzi,ale to vidi druhy,nie ty,aj na tych fotkach,teda nemyslim brusko,ale je to vidiet aj do tvare,si troska ina 😅
taka krasna maminka cakatelka 😉
sasul, no veru, ale zase brusko mam ako pri Patkovi, dopredu
ale nechuti mi az tak jest ako pri nom, jem ovela menej
pokazila sa mi plet a vlasy su uplne otrasne, pri patkovi som mala huste a rychlo mi rastli
Zuzi,ti vravim,nebran sa tomu,mas to maarne,hehe bude to kocka jak lusk! 🙂
sasul, dakujem 🙂
dnes bol inak krasny den, uz nech sa to pocasie nekazi
zdraviiiiim 😎
najskor k teme tajnos,som ZA...nie vsetko sa da sem napisat,sak sa nemozem ani pochvalit ze idem na dovolenku aby mi nevybielili byt 😀 ip su fajn ale mna to otravuje,bo je to take zdlhave a ked xcem povedat viacerym tak jedna tema miesto desiatich ip sa mi skor pozdava...mokra stvrt je dobra..sak aj trogarky necham na vas 😀 berus moze byt? 😀
domy bozinku hadam sa nechces nalozit do garsony a este aj s nejakym uchylom,de vas upracem na stenu vas pozavesujem? 😕 😀
a ste inak vsetky sikulky lebo ste vyuzili dnesne slniecko 😎 aj my 😵
inak zuzi ja som ani tehotna neni a ksicht mam furt jak opica 😝

sasul co blbnes, taky nazov eeee, to prenechaj pre inu temu. 😉 😀
a konecne som free, mne juri drobca na prechadzku nezoberie, stale o tom snivam, ale len dva krat sa zadarilo aj to boli do hodiny naspat 😝 a az som sa cudovala ze ma svokra dnes nechce vidiet 😕 , ale vyhovuje mi to. 😀
any, s tym parkovanim pomlcim, 😒 byvame priamo v centre, je tu stale plno, cely tyzden, susedny dom si ohradil pozemok, tak mame styri parkovacie miesta pre 32 bytov + asi styri miesta za domom, kde parkuju cudzi... 😠
a maly sa teda vyjasil, super zabavu ste mu vymysleli. 😉 🙂