Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
majul, svata pravda s tou dovolenkou
zuzi tak môžme ísť spolu 😀 😝 ja som mala hlavne na čele, tie už nemám, len na líci jeden taký hnusný 😒
inak, zo začiatku, keď ešte nikto nevedel že čakáme bábätko, tak som stretla sestru mišku v obchode a tá sa tak čudne na mňa pozrela a že "ty si sa voláko zmenila" 😕 potom sme išli k nám na kávu a začala mi rozprávať že jej kolegyňa veští z kariet a tak si dala u nej vyveštiť a vraj čoskoro pribudne do našej rodiny nový člen a ako to povedala vyvalila na mňa oči a že "a počúvaj, nie si ty náhodou tehu???" 😕 😀 tak som musela s pravdou von 😝
any 😀 😀
to sa mi aj pri patkovi inac stalo,ze mi niekto povedal,ze som nejaka ina a to som este ani ja nevedela,ze som tehu 😕
pridala som aktuálne foto bruška 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/any23/album/...
any, akurat som zbadala, kraaaaaaaaaasne brusko
zuzka ďakujeeem 🙂
inak alexík raz schoval tatinkovi klúče od auta lebo nechcel aby išiel do roboty 😝 no ale po chvílke keď videl že tatinko je už zúfalý z toho že bude musieť ísť asi busom 😝 tak mu ich vrátil 😀
Any brusko mas peknunke.. 🙂
Maly je vynaliezavy,hehe 🙂
any 😀 , veru vynaliezavy
uz som ho nasla, bol v konferencnom stoliku 🙂
na Velku noc pojdeme aj za maminou, uz sa tesim, len babka je uz bez nalady, uz ju nic nebavi, mamina sa uz obava najhorsieho, vybrala 2 chemo, ale viac by uz nezniesla, takmer prestala jest, tak uz to nechavaju tak, ze dokedy vydrzi 😔
ozi, aj moja babka, mi v novembri , ked sme tam boli povedala,ze kedy bude to dievcatko? a to som este nevedela,ze som tehu
Zuzi to je smutne 😔
baby mala je umrncana,idem sa jej povenovat,dufam,ze nebude zas chora ☹
sasul vďaka 🙂 nooo expert je to 😝
zuzka no to s babkou mi je lúto 😔 držím palce nech ešte bojuje zo všetkých síl a nech je ešte dlho s vami 😅 😉 nech si ešte užije bábenko vaše 😉
my by sme chceli ísť cez VN na chalupu... ale uvidíme ešte - podľa počasia 😅
sasul, jasne, ukludni ju, mozno je uz unavena
any, ja dufam,ze este vydrzi, kym babatko uvidi, to je jedina Patkova prababka, co este zije
No ale taky je zivot, mne je uz aj maminy luto, lebo ona je s nou od roku 2003 ako jej opatrovatelka, to znamena ziadna dovolenka, len sa o nu starat, sama seba zanedbavala, ani k doktorom nemohla ist hocikedy.
ale ste sa rozpisali 😅
any, brusko pekne, uz ti riadne narastlo 😵 a nejako sa ti detsky satnik rozrasta, 😉 dost si toho uz emke pokupila, nuz verim ze sa neda odolat. 😉 😅
zuzi, patko je sikovnik, ja to viem odvtedy co prvy krat na mna prehovoril a podakoval 😕 , skoro som odpadla a ked si sem hadzala to video co cital pismenka tak to ma utvrdilo o jeho sikovnosti. 😉
alexík má tiež už len jednu prababku 😔 žije v Senici, chystáme sa za ňou, dlhšie sme už neboli ale sme v kontakte, má síce nejaké zdravotné problémy - je silná cukrovkárka, obličky jej už zle pracujú - musí chodiť na dialýzu, ale inak sa má k svetu, dúúúfam že ešte dlho bude s nami 😅 no veru, mamina tvoja to nemá lahké 😒 ale čo by človek urobil pre svojich najbližších, však 😅
klbka ďakujem aj tebe 🙂 nooo rastieme rastieme 😵 nafotila som si len nové vecičky, po alexíkovi máme toho strašne veľa a väčšinu z nich aj využijeme - keďže sme dlho nevedeli čo to bude, tak sme kupovali neutrálne, takže teraz ani nemusíme veľa kupovať, ale tomu sa nedá odolať 😎 tie vecičky pre dievčatká sú také krásne 😵
any mas prekrasne brusko 😵
klbi vdaka
ozaj sasul, teba sa chcem spytat, vam kedy prisli na to,ze mala ma nieco so srdieckom? Este na morfologickom uzv? lebo mne moj Dr. morfologicky ani nerobi, ani ma nikam neposiela, ani pri patkovi to tak nebolo, jedine kam idem je ten 3D a neviem, ci tam budu kontrolovat aj organy dietatka.
heli díkyyy 😎
any, no nasa babi, tiez tak, diagnozy jej stale pribudaju, vasa je este ciperka, nasa uz nie, mi to trochu pripomina Slunce, seno, ako tam ta babka tiez stale lezala a kazdeho sekirovala 😀 , akurat,ze moja babka ma dobrych 90-100 kg, ja by som s nou ani nepohla
inak, už mám +9kg a už to teda cítim - začínajú ma kolená bolieť 😒 a o krížoch ani nehovorím 😒
ja mam + 2 kg a ked sa najem tak + 3 kg, sa mi to zda aj malo
no, naša prababi chytila druhý dych keď sa narodilo jej prvé pravnúčatko - alexík no a o dva roky na to sesternici sa narodila malá Lea takže jej prírastky do rodiny veeelmi pomohli 🙂 a teraz sa už nevie dočkať tretieho pravnúčatka - našej Emky 😎
zuzka neboj ono tie kg ešte pribudnúúú 😝 pokial bábätko pekne rastie, tak je jedno že málinko priberáš 😉
ja vas citat ani nebudem,strasne vela ste toho popisali 😅 😉
my od rana makame ...ja som si kupila v Baumae 3 tuje krasne velke do velkych kvetinacov vedla domu som ich dala 😉
vyzametala som si okolo domu,Michal upratoval dvor a este sme aj stihli zemiaky posadit a zajtra budem cesnak a cibulku este sadit......bola u nas aj moja mamina s krsniatkom lenkou a Sabínka sa s nou nejake 3 hodinky hrala-boli zlate 😵
heli, ste sikovni, aj nasi dnes nieco sadili
zuzka dnes bolo naaadherne vonku a aj zajtra planujem byt cely den vonku a robit okolo domu....Michal chce zajtra lepit na dom polystyren 😉
helka no teeeda - šikulka si 😉 ale vonku bolo vážne krásne - hriech sedieť dnu 🙂 my sme sa boli pozrieť aj pri jazere jeleneckom 😅 nebola som tam sto rokov, kedysi sme tam chodievali s chalanmi na ryby a stanovať - tak som si spomienky oživila 😉
ja len nakukam, drobec a juri su uz okupani, tak cakam kym sa kupelna uvolni.
dnes ide da vinciho kod, som zvedava ake to bude, snad sa nam drobca podari uspat skor ako to zacne, ale takymto tempom to nestihnem... 😝
klbi maťo sa to tiež chystá pozerať 😅
náš alex už spinká - ten čerstvý vzduch ho unavil 😝 🙂

ozaj a zmizol nam doma ovladac od telky, ani za svet ho nevieme najst 😀 , to ma na svedomi asi krpec a ked sme sa ho pytali, tak ,ze nevie kde je, inak budeme dnes vecer bez TV 😀