icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
20. mar 2010

Čafte osobky 😉
dnes bolo ale krásne, že? malí sa vonku vybláznili, konečne.
Any máš peknučké brušenko, možete si so zuzkou konkurovať 😉
Zuzi, no to máte blbé, že ste bez ovládača. Keby ste ešte len chceli robiť mimčo, tak super, ale keď je už zarobené.... 😀 😀
Any, zuzi a čo sa týka tých predpovedí tehu ja tomu aj verím, že niekto to vie vyčítať.
Ja keď som bola tehu s Filipkom, to som ešte robila a bola som úplne na začiatku, možno týždeň tehu ani som o tom nevedela.
Odbehla som si z kanclu na WC a tam ma chytila upratovačka za ruku a hovorí mi, Marianka a kedy bude bábatko. Ja som nechápala, ale onedlho pochopila.....Keď som sa jej neskôr na to pýtala, povedala mi, že som mala také iné oči, že v tehotenstve sa menia oči, pohľad....takže asi na tom niečo bude 😉
Zuzi a babinky je mi ľúto. My sme mali tiež ťažko chorú babičku, teda moju babičku a niesli sme to strašne ťažko celá rodina. Mamina chodila pri nás skoro do roboty, bolo treba korunky a ona nás v podstate vychovávala.... 😔 Mamina jej už 4 roky chodí každý druhý deň či je dážď , či sneh zapaľovať sviečku na hrob....A naša babička ešte aj na v podstate smrteľnej posteli myslela na všetkých okolo, len nie na seba....joj ale ma to dojalo....tým som len chcela povedať, že viem ako to je 😔 😔 😔
Dupi a tuším ty si hovorila, že tvoj drobec začal behať teraz. No tak môj malý pohodlný Jakubko tiež začal behať, akurát s tým rozdielom, že tvoj má 10 mesiacov a môj 14. 😀 😝
som sa ale rozpísala......

sasulec
20. mar 2010

Zuzi malej to zistili az ked mala mesiaca 😒
Ani v porodnici na to nedosli,zial az detska doktorka, ked jej neskor,ked jej zacali fungovat naplno plucka,v tych.mesiacoch tak pocula selest,tak nas poslala na kardio a.. 😔
baby od akej teploty davate detom sirup od horucky? mala ma 37,5 nechcem jej davat popredu,len dufam,ze nepojde hore 🙄 ☹ 😢

sasulec
20. mar 2010

ach do chuja s klavesnicou 4,5 mesiaca

marianca
20. mar 2010

Sasul až nad 38. Do tejto teploty by sa malo s tým telo vedieť vyrovnať samé.
Ale keď dávam decká spať a majú zvýšenú teplotu, tak im na noc dám sirup od teploty, aby som ich potom zbytočne nebudila a keby ich aj niečo bolelo, nech to rýchlo zaberie, ale t bežne cez deň keď nejdú spať, čakám či vystúpi alebo nie....

sasulec
20. mar 2010

diky marianca 😉
je mi na chuja,ja uz chcem aby sme boli zdrave,mna uz asi pleskne z toho,strasne nervy mam 🙄 😠

marianca
20. mar 2010

Chnapem ta sasul, nám sa choroby ťahali tri týždne a to všetci štyria......takže otras, to všetko to počasie, snáď už bude len teplo.
Kuk, ako Fifo dnes vyčíňal
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marianca/alb...

any23
20. mar 2010

marianca vdakaaa 🙂 a ja takým veciam tiež verím 😅 ha ha a včera sme boli u našich a sestra zo srandy že vytiahni si kartu /ona je maník na tarot/ tak som vytiahla a bola to karta krstiny 😵 maťo si vytiahol kartu svadba 😝 a alexík že bohatstvo 😀

sasul ja tiež dávam nad 38... ale ak chceš kludne spať, tak jej daj - ublížiť jej to neublíži 😉

any23
20. mar 2010

marianca no teda ty máš ale športovca 😉 podarenýýý je 😎

zuzana76
20. mar 2010

marianca, ovladac uz najdeny a veru, teraz ani miesit nejdeme 😀
inak ano, myslim,ze sa asi da vidiet tehotenstvo na zene, niekto asi ma na to nadanie., lebo aj ja soms a s tym uz viackrat stretla.

Sasul, chudatko Saska, dufam,ze to nebude nic vazne, ze sa skoro zotavite, uz vas to dlho drzi ☹ , ja postupujem tiez ako marianca, cez den sledujem a nieco proti teplote dam az od 38 stupnov, ale na noc davam aj ked je mensia teplota.

zuzana76
20. mar 2010

marianca, no teda, aky velky tvoj syncek a asi aj odvazny, mojho by na korcule asi nik nedostal, on neznasa dokonca aj ked ho chce tatino zobrat na konika, sa boji, to bude mat po mne, ja som nemehlo co sa telesnej tyka 😀 , mala som sice 1 na vysvecku, ale asi len z milosti 😀 , ale zato ukecany bude asi po mne.

zuzana76
20. mar 2010

sasul, ale hlavne,ze na to prisli a sasku sleduju

marianca
20. mar 2010

Zuzi, to on sa zas dá do všetkého až na to že mu je jedno či mu to ide, alebo nie. Veď na zemi bol asi stokrát. Ale pohodka, skúšal to prvý krát. Zabavil sa. A čo sa týka tej pohybovej zdatnosti, ja som tiež také drevo 😀

sasulec
20. mar 2010

Marianca drobci su svetovi,a vidiet, ze tato sa vo Fifovi vidi,pekne foto,naozaj ste krasna rodinka 😉

marianca
20. mar 2010

Any a pozerám, že podľa kariet Vás čaká pekná budúcnosť, tak nech to vyjde 😉

sasulec
20. mar 2010

a vianocny darcek splnil ucel ako vidim 😉

marianca
20. mar 2010

dík sasul 😉
a čo malá, aj má soplík, alebo niečo, či je len taká nesvoja mrzutá?

marianca
20. mar 2010

Sasul ty si pamatáš, že to bol vianočný darček? dobrá si 🙂 🙂

sasulec
20. mar 2010

praveze nic,vobec,hra sa,beha,trosku mrnkala,ked vstala,ale odvtedy beha a nevypada to na chorobu,len horucku ma..
zdalo sa mi ze je teplejsia a bola spotena,tak som jej zmerala,pojdem jej este neskor zmerat.. 😕
pamatam Marianca,ved si sa tak tesila z toho,ako sa maly potesi,ked si ich najde 😉

zuzana76
20. mar 2010

babule, ja sa idem osprchovat a natiahnut sa k telke, dobru noc a chorym hlavne pokojnu a kludnu noc

sasulec
20. mar 2010

Dakujeme Zuzi,aj vam krasne ruzove sny 😉 😔

marianca
20. mar 2010

sasul, možno to ani nebude choroba, nožno bola viac oblečená a je prehriata, alebo tak. Uvidíš ráno ako sa zobudí. Buď jej to prepukne, alebo nič a bude v pohodke. Budem držať palčeky nech ste v pohode. 😉
zuzi brú nocku 😵

any23
20. mar 2010

marianca 🙂 vďaka 🙂

domyyy juj skoro som zabudla... pýtala si sa na škôlku... ešte chodí na beethovenku, aj tam bude do konca šk.roka, za humnami až od septembra 😉 maťo ho bude voziť do škôlky, od 1.4.-12.4. má dovolenku, potom si vybavil samé nočné aby ho ráno mohol vozievať, aby som sa ja nemusela trepať 😝 no a od 15.6.-27.6. ide alexík do toho španielska takže to tie dva mesiace nejako zvládneme s tým dochádzaním do škôlky... teda dúúúfam...

zuzka dobrúúú oddýchni si 😉 😔

any23
20. mar 2010

sasul aj ja držím palčeky nech to nie je nič vážne 😉 možno len únava 😉

any23
20. mar 2010

ako, alexík by mohol aj doma so mnou byť, len ja na ňom vidím, že v kolektíve mu je s detičkami lepšie, ja mu na tie jeho hry proste nestačím, škôlka mu prospieva 🙂

marianca
20. mar 2010

any viem o čom hovoríš. Filipko je taký istý. Ja sa mu neviem venovať a zahrať sa s ním tak ako deti v škôlke. Aj ke´d sa snažím, proste sa to nedá. A hlavne keď mám doma ešte aj Jakubka, ktorý je absolútne všade.

any23
20. mar 2010

oni to už proste potrebujú - byť s detičkami 🙂

helenkasabinka
20. mar 2010

no ja som Vam uz svoj nazor napisala na sukromnu temu a mne urcite vyhovuje viacej sukromna tema a kto sa do nej nechce pridat tak 😒 ja nikoho nebudem do nicoho nutit......

su tu aj osoby,ktorym vyhovuje sukromna tema viacej...a verim,ze pisat do nej aj budu......nie vsetko co si tu piseme podla mna patri aj plac...cita nas hocikto a nemusia vsetko vediet.....takze kto bude mat zaujem aj o sukromnu temu ,staci ma kontaktovat a dam mu povolenie do nej....ja mam dovod na to,preco chcem sukromnu temu a dufam,ze tymto tu nevyvolam nejake hadky 😒 😉

nazov sukromnej temy sem radsej na plac nebudem pisat..mam na to svoje dovody 😉 takze ak nieco,piste mi IP 😉

helenkasabinka
20. mar 2010

a nikoho nenutim,ze musi sa do sukromnej temy aj pridat 😉

jajka968
20. mar 2010

čafte,

po dlllhom dni sa hlásim, doobeda sme v tescu boli, zas som kopec peňazí oplieskala, ale sárča povyrastala a museli sme garderobu doplniť, narodeninky mať bude, tak dostala darček dopredu, no a markovi som botasky na von potrebovala, je mi ľúto dať mu ničiť nové značkové, tak sme v tescu tiež kúpili, dokonca boli zlacnené z 10 eur na 7 eur, tak super, no a samoška, že ani olča neobišla naprázdno, no a marek zabudol v ba nové botasky, tak som mu bola kúpiť topánky, aj na prijímanie využije.
potom keď sa drobec vyhaji, šli sme von tu u nás na dvorček, baby tu mali susedku dominiku, markovi som odrážadlo a veľkú lopatu zobrala von, nič viac ku šťastiu nepotreboval, ani som nevedela, že ho mám, tak sa krásne hral, my sme s marekom favorita upratovali, príde si po neho kupec, no a marek šiel k našim do pivnice veci pozanášať, tak ja som sa pustila do upratovania dvora. vyhrabala som bordel a listy, som sa namakala riadne, ešte deckám pieskovisko musím cez týždeň vyčistiť a môžeme začať sezónu.
aj jedno nemilé prekvapko si na mňa počkalo, idem vchodové dvere otvoriť a tam čo vidím, sused sa strepal zo schodov, napitý bol, som sa strašne bála, ja sa opilcov strašne bojím, som marekovi rýchlo volala, nech príde, že sa ani domov nemôžeme dostať, to už bolo 19 hod. a vonku tma, marek doletel, zavolali sme ešte jedného suseda na pomoc, ale ten spadnutý sused mal aj hlavu rozbitú, som sa bála, keď padol z vrchu či aj otras modzgu náhodou nemá, tak sme radšej sanitku volali, aj on chcel, že mu je zle. no ako prišli sanitkári, mimochodom, super dvaja chlapíci, milí, ústretoví, klobúk dole, tak sa otočil o 180 stupňov, že načo sme volali, odmietol si dať aj ranu ošetriť, proste nechcel vôbec spolupracovať, tak sme jeho syna zavolali, chudák priletel vystrašený, ani on ho nepresvedčil, sme sa tam s ním doťahovali dlho, nakoniec ho jeho syn a môj marek nasilu do auta odvliekli a do nemocnice s ním šli, marek mu šiel pomôcť, lebo síce má sused hádam 50 kg aj s oblečkom, ale sa spieral, až strach. marek pred chvíľkou prišiel, že ešte čakajú, prišiel tam aj jeho druhý syn, tak už mareka nepotrebovali. ale poviem vám, triasol sa mi celý človek čo som sa tak strašne bála.