icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
20. mar 2010

ja som tu,len so hadzala foto,malej teplota nestupa,snad sa len prehriala,este jej zmeram,ked pojdem spat..
Heli,mooc dakujem,som si skopirovala nech mam po ruke,inak postup by som volila ten isty,ale keby nahodou,pre buducnost,nech to mam cierne na bielom,heh,este raz dakujem 😔
fuuha jajka vy tam mate riadne roodeo 🙂
Dakujem babulky,co na nas myslite 😉

sasulec
20. mar 2010

jupii,mala ma uz len 37,3 takze teplotka klesa 😉
este si raz v noci privstanem nech jej odmeram,tak idem haji beli pa bruu 😉 😔

any23
21. mar 2010

pekné slnečné ránko 😎 náš mladý pánko je už od 7mej hore, ale pozeral rozprávky tak ma nechal ešte do 8mej podriemkať 😅 ideme si spraviť raňajky a kávičku, a ideme sa pustiť do obedíka... vonku to vyzerá supeeer, poobede určite na prechádzku vybehneme 😵

sasul no to je super že teplotka klesala, dúfam že ste mali pokojnú noc a malinká sa zobudí usmiata a v pohode 😉

martulanr
21. mar 2010

Hura konecne som sa sem dostala vcera mi strajkoval internet 😠

klba
21. mar 2010

ahojte. 🙂
ja uz periem, doobeda chceme ist do tesca, tak ako jajka garderobu pre drobca doplnit 😉 , ja si chcem zeminu kupit a poobede pojdem presadzat kvietky, chudatka, na niektore mi minule nezostala zemina tak im treba novu. 😉
Juri pojde k svokrovcom s drobcom, otec predal dva pozemky, tak robia prijazdovu cestu a plot.

sasul, ako je malej, je ok?
inak ja teplotu pod 38 nepovazujem za teplotu, to su normalne hodnoty, az ked stupne nad 38 st, tak davam sirup, ale ked vystupi vecer preventivne sirup dam, malemu totiz rychlo stupa a velmi tazko sa nam zraza dolu, naposledy nam nepomohli ani zabaly, sprcha a podanie sirupu s dvojhodinovym odstupom, aj tak isla teplota hore. 😒

no a uz neviem co som komu chcela 😅, ste sa rozpisali.

sasulec
21. mar 2010

Ahoojte,prajem kraaasny jarny dnik 🙂 ,
Mala som rusnu noc,ale ani nie tak koli malej,ale snivali sa mi strasne hluposti,uz 2.x som zlodeja nacapala,dufam,ze to nieje nejake zle znamenie,ked sa mi to uz 2.x snivalo 😖 Potom sa mi zas snivalo,ze sme zdrhali z ciny,ja aj s malou, sme boli v nejakej ubytovni a na vratnici bol stary cinan a vzdy ked sme sa chceli preplichtit nas nacapal 😖 😝
V noci som este malej asi 3x merala teplotu,mala 37,5ale rano uz mala len 36.8 😉
boli sme uz aj vonku,ved treba 1. jarny dnik oslavit 🙂

mariynka
21. mar 2010

ahojte, ja uz sa chystam na zajtra do skoly 🙂
vcera poobede som sa fajne presla po slniecku 🙂 a vecer sme s drahym hrali monopoly 🙂 a potom sme kuk davinciho kod 😉 ja som to uz videla, takze som chvilkami buvala 😅 😔 ale drahy pozeral jak zarezany 😀 😅 😉 ho to zaujimalo.. 😀 😉

dnes sa crta zase pekny dnicek 😵 😎
mozno dnes skocime do LV, za panom fararkom, ohladom Tomovho krstu... 😉 🙂 🙂

mami dala robit kuriatko,tak vonia cely byt 😵 😝 😝

pekny dnik vsetkym 😎 😎 😎

mariynka
21. mar 2010

PS: aj ja som ZA sukromnu temu 😉 ako majul, budem sa moct viac chvalit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 🙂
a nazov necham na Vas, len ma tam potom nezabudnite pozvat 😀 😉 🙂

martulanr
21. mar 2010

Helkaaa vytvor sukromnu teeemuuuu 😵 😵 😵

martulanr
21. mar 2010

ja mam uz navareneee idem von sadit kvietkyy 😀 😀 😀
Kde steeee 😕

sasulec
21. mar 2010

Majul ja uz som aj napapkana,ale prajem dobruuu chut tebe aj vsetkym 😉

helenkasabinka
21. mar 2010

klbka,any23 a seve_ranka mate IP 😉

helenkasabinka
21. mar 2010

kočky ahojte,tak ja uz dovaram obedik...

polievocka sa mi uz vari cca 3 hodiny 😉 a ´kuriatko mam od vcera napacovane a dnes ho ugrilujeme

od rana sme na dvore,ja upratujem okolo domu a Michal zateploval dom este a este pojdem von sadit cibulu a cesnak...

Sabínka uz 3.den pekne cika sama na nočnik,jasne ze cez den mava este aj plienku ale sama ked chce ist cikat,tak si stiahne gatusky a sadne si na šerblik a vycika sa 🙂

helenkasabinka
21. mar 2010

Martulka nova sukromna tema je uz od vcera vytvorena 😉 poslem ti link na nu 😉

helenkasabinka
21. mar 2010

mari posielam ti IP 😉

mariynka
21. mar 2010

heli, uz som tam 😉 😵 😵 😵 😵

dupinka
21. mar 2010

Ahojte!

a môžem sa aj ja pripojiť k súkromnej téme??

helenkasabinka
21. mar 2010

dupinka jasne poslem ti ip a link 😉

dupinka
21. mar 2010

ďakujeeeem!

helenkasabinka
21. mar 2010

dupinka 😉

martinka1704
21. mar 2010

ahojte 🙂
vidim ze idem v pravy cas 😀 😀 😵 😵 mozem sa k vam nasackovat do sukromnej temy??? 😕 tiez by mi to vyhovovalo omnoho viac 😅

skuska zo vcera urobena za 2 😵 😵 😵 😵 😵 tesakujem ako male decko,dnes som dala sama sebe volno a od zajtra zacinam makat na dalsom predmete 🙂

necitala som vas,ale preletela som poslednu stranu - sasul - krasne fotecky,tie momentky su nadherne.Aka mrnava bola a teraz uz je z nej aka kocka

inak pekny den zelam vsetkym

sasulec
21. mar 2010

Matka diky a gratulejsn k uspesnej skuske 😉
teraz vsetky budete v novej teme,ved ste vraveli,ze budete aj tu,nie??? 😕

martinka1704
21. mar 2010

sasul dakujem 🙂 ja ten pristup chcem len z dovodu,ze su veci,ktore by som nerada davala sem,lebo ludia su dost zakerni a zavistlivi 🙄 ale zase,moje navstevy su striedme,bo vazne v poslednej dobe nestiham,ale ked sa budem chciet s niecim pochvalit,alebo z niecoho vyzalovat,bude mi lepsie pisat to niekam,kam sa nemoze dostat kazdy.
Necitala som nazory ale ty si proti? 😕

sasulec
21. mar 2010

kto to napisal??
ja som nenapisala ze som proti,len nemam nic zatial take na srdci,co by som nemohla verejne 😉 😀
pretoze ja som znama tym,ze co na srdci,to na jazyku 😝 😝 😝

sasulec
21. mar 2010

a dufala som,ze na tuto temu nezanevrete,ale.. 🤐

mishaa1
21. mar 2010

ahojky🙂🙂sasul,to je dobre,ze mala je v pohode....utorok idete do domina,ne?? ja som asi tri dni skoro ani nevidela,mi stale oci slzaveli...ja neviem,ci prievan, ci alergia...no konec...som len doma bola a nervy mala:(
mozem aj ja link na sukromnu?...baby,poradte,co zajtra planujete varit???ja uz dnes mam hlavu v smutku,ze neviem co...ja to mam tak rada,ze viem aspon den dopredu,co varim,aby som si vedela den rozplanovat...taka uchylka 😅

sasulec
21. mar 2010

ajoj Miska,no ak sa nic neprihodi pome do domina,jasne 🙂
a mala ma alergiu? jajha tento pototo cas je nachuja,neviem co sa to deje 😠 najhorsie,ze neviem ci to je alergia,ci choroba daka a fuurt dokolaaaaa 🙄

helenkasabinka
21. mar 2010

miska a Martinka mate IP 😉