Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul kuk som fotečky - malá je podarená, také slniečko vysmiate 😵 😉
martinka gratulujem k skúške 🙂 😉 a želám nech ti to aj naďalej takto pekne ide, si šikulka 🙂
moja to vobec nemusiis,aj ja som si bez ip nasla velmi lahko temu,podla tvojho nicku co tu mas..
takze takto lahko to najde kazda,zial aj neziaduca osobka..
a ako som pislaa ked budem mat na srdci nieco co budem chcet napisat,tak ti napisem..oki😉
a preco davas na vyber,preco nas delis?
ved si sama napisala,ze budu temy obe a do oboch budeme prispievat,teraz nechapem vo co go..
to uz niet co napisat TU??? ..tak potom nic 🤐
sasul - nik to nepovedal,ze si proti 😀 ja som sa len pytala 😉 ja nezanevieram na tuto temu,je mi jedno ze si sem chodia citat aj z inych tem 😀 😉 ale su veci,ktore by som bola niekedy rada keby necitali neziaduce osoby 😉 😉 to len pre istotu 😉 dnes som tu mozno mesiac nepridem,vsetky odidete do novej temy a s kym si budem potom pisat ☹ 😉
matka oki poki,sa pytam,sak nech mame o com pisat,lebo mi dako inspiracia dochadza.. 😉
Any diky.. 😉
ahojte kocky,
konecne mam volno. 😝
doobeda sme boli v hypaci, malemu sme papucky kupili, mne zeminu a nejake drobnosti do chladnicky, napapali sme sa a drahusikovia isli po obede k svokrovcom.
Ja som si zatial kvety presadila, doteraz som sa s tym serinkala, minula som 4 balenia 10 l zeminy, zase som si cely byt zasvinila 😖 a to som vcera upratovala, ale hlavne ze su uz kvietky na poriadku, pri tej mojej opatere by mi zachvilu pokapali 😅 .
no idem citat, snad stihnem kym sa moji chlapi vratia. 😉
sasul mas ty riadne divoke sny 😅 , si ma pobavila 🙂 a super ze je mala ok, dufam ze to tak aj ostane. 🙂
a nestresuj s tou sukromnou, budeme stihat chodit do oboch ved sme na dovolenke, nie? 😉 😀
mari, my sme este da vinciho kod nevideli, dost sa mi to lubilo, asi si kupim knihu, celkom zaujimave to bolo, len zo zaciatku som myslela ze to ani nedokukam ale potom som sa nevedela odlepit od tv. 😝
martinka gratulujem k skuske, ja som vedela ze to zvladnes, sikulka si 😵 , tesim sa s tebou. 😵 😵 😵
no idem tu temu pohladat, asi budem mat co citat. 😉
ahojte 🙂
konečne sedím...ale som spokojná,všetko porobené 😉 drahý oddychuje a maximka už od obeda má babka,teda svokra moja 🙂 vonku je konečne teplejšie,aj ked sa slniečko schovalo 😎
matka-gratulujem k skúške 😉
sasul a co riesis? ja vas delim? ty kokso ....to si nemusela vazne 😒 pozri ak sa ti ta sukromna tema nepaci,tak to je tvoja vec a vobec nemusis tam ani pozriet do nej.......ako som uz pisala,je to kazdej osobna vec......a neviem co mas proti potom
a ja sa nehadam,ze nikto to nenajde.....len nie kazdy sa tam dostane do tej temy,vies?
ahojte....vidím, že tu je dusná atmoška 😅 tak hádam v tej súkromnej to je ok 😀 😀 😀 😉
dominika ja ju nerobim 😉
ahoj heni, ako dopadla vcera grilka, grilovali ste? 🙂
klbi-ahoj 🙂 najskôr sme skultúrnili dvor a záhradu a potom sa už len šírila vôna maska 🙂 bolo super 🙂
heli.... 😉 veď jasné 😅 😀
ja som bola este na zahrade,kym mala spinkala....ta dnes potiahla 2 a pol hodiny cez den a ja som si zatial stihla nasadit,cibulku,cesnak,mrkvu skoru aj petrzlen,redkovku 😉
este ma caka mrkva neskora -tu zasadim asi v tyzdni a ostatok uz potom planty,cukety,kukuricu sladku na varenie,uhorky,mozno sj tekvice len par,kalerab........a ktovie co este.....super som sa odreagovala v zahrade 😵
malinka spinkala s plienkou cez den ale hned len co sa zobudila dala som ju cikat na nocnik a plienku mala uplne suchu a pekne sa vycikala do nocnika 😵
Dominika 😵
no mňa sa len tak ľahko nezbavíte, ani tu, ani tam 😝 ale babyyy prehoďme už výhybku 😉 tak kedy bude to stretko? 😅
my sme asi pred hodinkou prišli na chrenovú, dnes tu budeme aj spať, o chvíľku príde návšteva - maťova krsná, prechádza cez nr domov do trnavy, tak že nás chce vidieť 🙂 tak kým príde sme sa pustili do kumbálu - už sme stade štyri vrecia všeličoho povyhadzovali a stále tam niečo na nás číha 😝 a dala som piecť bábovečku - skúšam novú elektrickú trúbu - som zvedavá či si budeme rozumieť 😀 😝
heli sikulka je tooo 😵 😉
henka juuuj dala by som si 😅 už sa teším na chalupu - to budeme stále v altánku naložený a grilovaaať 😎
heni nedrazdi 😉 , slinky mi tecu , mnam 😵 , ale som rada ze bolo super, ta zahrada ma svoje caro. 🙂
domy, co nove, hm? 😉 🙂
any-dali ste sa upratovat?aj to je treba 😉 a veru,nech je teplo a gril bude žeravý stále 😀
klbi-nemenila by som za byt,je tu super 😉
heni to ti verim, mate to super, aj do mesta blizko, panelak sa neda porovnat, este ze mam aspon balkon, to je moja zachrana. 😉
any, budes chodit k vasim, aj na chatu, to je super ze mozes z mesta odist do kludnejsieho prostredia. 😉
henka nooo ak sa sem chceme budúci víkend nasťahovať tak nič iné nám ani neostáva 😝 tuna sa také veľké upratovanie nerobilo už dááávno tak máme čo robiť 😉
klbka veru veru ja sa z toho veľmi teším že máme kam na víkend ísť 😅 😵 inak, tuna máme dva balkony takže môžem praaať ostošesť 😀 😝 jediné čo ma troška desí je to že je to na 11tom poschodí a ja sa bojím výšok 😒 a straší ma to aj kvôli alexovi, ten je výmyselník veľký, ale cez týždeň ideme kuk do baumaxu a na všetky okná nacapím detské poistky pre istotu...
any, ja som kupila poistky v ikei, su tam za super ceny, len treba nahodit, my byvame na sedmicke a tiez sa kvoli drobcovi bojim. 😖
idem ti kuk link, mne sa mari ze v baumaxe nemaju, ale nie som si ista. 😉
any, kuk, pre clenov ikea je super cena, v baleni su dva kusy. 😉
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/3009...
cafteeeeeeeeeeeee 😎
jeziiis co sa dejeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 sa sukromos tema jak predosla,piseme do tejto len tam sa ideme vyzalovat,chapenzi? 😀 😀 😀
dnesok ok ,rano sme boli v kostole,potom obed u hoffera-nezavidte bolo to len menu za 3,68 eur 😀 😀 😀 😀 😀 svagor si zobral malu nech sa zahra so synovcom a my sme mali cele poobedie pre sebaaa 😀 😵
spominate tu grilky 😀 MNAAAAAAAAAAAAAAAM 😵 😵 😝
a xcela som aj na kazdu z vas reagovat ale ja uz neviem cooooooooooo 😀 😀 😀
majul, z duse mi vravis, hlavna tema je tato, tam len tajnosti riesime. 😉 🙂
tak super den za tebou, 😵 ja este slamienkujem, ale kurnik super pocit to je, ked nemusim mat stale oci na stopkach a trochu si uzivam vegetenia, ale dlho to uz nepotrva, ale raz za cas to je fajn. 😉
klbi 😉 a co sa tyka slamienkovania super pociiiiiiiiiiiiiiit 😵 len keby tie decka tak nechybali potom 😀
čaute baby, vy ste toho stihli teda prebrať čo som tu nebola, boli sme u našich, tá moja známa fakt nemá všetkých pohromade, aj ne je ľúto len toho malého, že s čím všetkých sa môže stretnúť vo svojom živote, čo ho všetko môže čakať
boli sme vynšovať Jozefa-otec, bola aj segra, tá má 2 chalanov, jeden má 3 r. a druhý 1 mesiac, sú zlatí
tak sme sa spolu pekne pojašili, povymášľali a dnes sme prišli domov, veď zajtra treba ísť do práce, veď otecko musí na nás trošku robiť, nie 😉
Sasul ja nikoho nenutim do sukromnej temy a je jasne,ze kazda si moze vybrat ci bude prispievat do sukromnej temy alebo do normalnej alebo dokonca aj do oboch
tak aby sme sa chapali preco som sa pytala,tak tato veta od Helky mi prisla ako delenie..ze si mame vybrat bud alebo..

Sasul ja nikoho nenutim do sukromnej temy a je jasne,ze kazda si moze vybrat ci bude prispievat do sukromnej temy alebo do normalnej alebo dokonca aj do oboch 😉
vedela som,ze sama si nebudem pisat v sukromnej,lebo viacere pisali,ze im sukromna tema viac vyhovuje,tak ako aj mne,tak nie je o com.....
link na sukromnu temu posielam len do IP ,viem preco a kto sa chce do nej pridat tak nech mi posle IP aby to nevyznelo tak ze niekoho tam nasilu nutim ist 😉
ved aj ja budem obcas aj do tejto temy pisat 😉