icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzanakarolinka
21. mar 2010

any, kde sa to ty sťahuješ na chrenovú, ak som to dobre pochopila?

majulcek
21. mar 2010

sasu ty schiiiza nepis sama sebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzi tu je viac oteckov co akoze na nas robia,aspon to tak tvrdia 😀 😀 😀

sasulec
21. mar 2010

ja len nechcem prilievat olej do ohna tym,kt. si o nas myslia,ze si zakladame sukromnu temu preto aby sme ich mohli ohovarat,apropo o to ani nemam osobne zaujem.. 😒
tymto som skoncila na tuto temu a uz sa nevyjadrujem 🤐

majulcek
21. mar 2010

sak VYZALOVAT nie ohovarat 😀 😀 😀 😀 😀

sasulec
21. mar 2010

este pre majulk,kt zjavne tien bledsi odtien uskodil(zartujem) tak to som skopirovala to co napisala Helka mne, ty trdielko.. 😀

majulcek
21. mar 2010

jaj sasu do riti asi mi fakt uskodil 😀 😀 😀 😀 a sak to bol len o jeden bledsi faaaaaaaakt 😀 😀 😀 😀 😀 a uz sa neser a hod nieco strasne tajneeeeeeeeeee do tej tajnos aby sme volaco na teba mali 😀 😀 😀 trebars kedy si mala prvy sex 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzanakarolinka
21. mar 2010

majulcek, no to tvrdia, nech už robia čokoľvek, len nech chodia aj euráče na účet 😀 😀 😀 😀 😀

majulcek
21. mar 2010

zuzi mas pravdu niet nad to ked sa prechadzas medzi kabelkami,topankami s musikom a jeho plnou buksou 😀 😀 😀

sasulec
21. mar 2010

to mozem aj sem napisat.. 😝

majulcek
21. mar 2010

jezis sasu ty mi teda vis pokazit raodst 😀 😀 😀 😀

sasulec
21. mar 2010

no dobre teda,tak ti nenapisem 😉

any23
21. mar 2010

zuzka dobre si pochopila 😉 na sitniansku sa sťahujeme 😉 návšteva už odišla, chvalabohu 😝 ako nič proti nej, len keď ona je taká hlučná a ústa sa jej nezastavia ani na chvílu, nikoho ani k slovu nepustí, tak vždy keď odíde tak mám taaakú obrovskú hlavu z nej 😝

sasulec
21. mar 2010

Any heh to poznam 😉

majulcek
21. mar 2010

mali by ste si mna zavolat na navstevu,ja som nahodou tichaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀

any23
21. mar 2010

majul ty a tichá? 😅 😀 😀 neveríííím 😝

zuzana76
21. mar 2010

ahojte

co to, co to? hadam nebudu zvady kvoli nejakej teme 🙂 , aj ja si myslim,ze sukromna je za istych okolnosti fajn, mne ani nejde o to, aby si tu niekto nahodou nieco o sebe neprecital, nemam problem mu to dokonca povedat aj do oci co si myslim, ale ako majul pisala, uplne cudzi ludia fakt nemusia citat vsetky veci a napr. hlavne intimneho charakteru 😀

ja som ukonana dnes

prosim poslite aj mne pozvanie do sukr. temy, vdakaaaaaa

klba
21. mar 2010

he, he super debatite, pridavam sa. 😉
ja som stale sama, uz je to nuda, dlho mi ked toho najmensieho nemamdoma, ale konecne som sa v klude navecerala, ale uz som ako na ihlach, uz nech su chlapi doma. 😒

zuzi a ty presne kde na Chrenovej byvas, som to asi prehliadla. 😉 😅
a s tej znamou si nerob starosti, zbytocne sa tym budes trapit, ona na to pride aj sama, ale vtedy uz bude neskoro.... 😖 😠
niektori ludia su holt taki, komu niet rady tomu niet pomoci... 😒

any nebola som ti nahodou na navsteve ja? mi to pripomina seba, teda hlucna az tak nie som, ale huba sa mi nezastavi. 😉 😀

sasulec
21. mar 2010

majul heh ti sa uz fakt neodfarbuj,hehe,ze ticha,tod hlod tyzdna 🙂

klba
21. mar 2010

no chlapi su uz doma, maly sa hned od dveri na mna usmieval a vrhol sa mi do narucia, to je super nenahraditelny pocit 😵 , tesim sa ze uz ich mam pri sebe. 😵
maly je ostrihany, trochu mi je luto za tymi dlhymi vlaskami, chcela som nech sa podoba dlhovlasemu tatovi, 😝 ale vyzera teraz tak sibalsky, taky sinter a aspon si ho nebudu pliest s dievcatkom, tento tt ho uz dvaja ludia v zenskom rode oslovili, tak som ich usmernila. 😉

sasulec
21. mar 2010

klbka to faaakt,ja neviem,ale asi preto,ze maleho poznam uz od tehu cias,mne vobec nepripada, ze by sa podobal dievcatku 😅
ideme zblnk zblnk 🙂

klba
21. mar 2010

sasul no u dr si ho pomylili a raz v meste 😅 ,
mne sa teda tiez na babu nepodoba, ale je fakt ze uz mal dlhe vlasky, ja som mu chcela zachovat dlzku ale svokra zasiahla, 😝 ale uz mu ofina padala do oci a vzadu mal vlasy dlhe az pod krkom, aj mini copik sa uz dal urobit 😅.

sasulec
21. mar 2010

aa to boli dake tetky dochodkine isto.. 😝
no ideme uz fakt do vane 😉

klba
21. mar 2010

eee, mlade mamicky. 😉
tak sup sup do kupania, nas to tiez caka a potom cumim na lets dance, snad stiham aj uspat a tv pokukat. 😉

mishaa1
21. mar 2010

heli...dakujem za IP🙂 a sasul...to nie mala ma alergiu,ale asi ja...ale uz sa to trochen vylepsilo...my sme pred chvilkou od svokrovcov prisli,aj u nasich sme boli...dobry vikend,len nejak rychlo mi ubehol...

majulcek
21. mar 2010

any nahodou viem sem tam byt aj tichooo 😝 😀 😀 😀 😀
sasu slubujem ze bledsia teda nebude,bo mi to skodi 😀 😀 😀
zuzi nehanbi sa...daj kedy si mala naposledy sex 😀 😀 😀 😀
klbi stareho das kedy osmikat?bo na svadobnnej to iny muz 😀 😀
miska vies ako to je,ked je dobre tak ten cas letiiiiiiiiiiiiiiiiiii 😉

sasulec
Odpoveď bola odstránená
majulcek
21. mar 2010

sasu perfektneeeeeee 😎