Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
oprava strihaj
Helka uz sa k tomu nevracaj..
myslim,ze sa vsetky vyjadrili jasne ze to mame nechat tak..
heli-mohla si aspon odpoved napísat 😒
henka ja som len teraz prisla domov a este som nestihla vsetko citat,mam moc IP ale odpisem 🙂
sasu tych vlociek tam mas ozaj dost 😀
sasul ja som este nic necitala,tak neviem kto sa ako vyjadril .....ja som nebola doma
aale nedalo sa mi to otocit 😖 😠
idem do hajan,dako ma hlava boli 😔 bruuu
a ak mas nejaky problem s novou temou....tak preco riesis len mna? nie som jedina co chce sukromnu temu a preco kvoli jednej ba vacsina musela prisposobit?
su viacere co chceli tu temu a nie len ja tak nech je tu uz jasno konecne
Zdravíčko.
A mna preco nikto nikam nepozýva, teda teda. Ako si ja s majul o teplákoch od cínana popismenkujem? Hlavicku mám z toho v smutku 😔 😅
Jaj dobre nam bolo na prázdninách. Malyý furt na rukách, more zajtra ma do Zálužia z neho odvezú. Na luster ho zavesím. Inak stále po nás kričkí, ale že vážne nenormálne jak divý tur minimálne. Pazvuky az strach, az je bordový, tak kričí. Som dnes a mamou v hypáči bola a mama s kočíkom sa mi stratili, ale v pohode som ich podla kriku nasla. Malý tam zaspal, tak sme chodili jak bezdáci po obchodoch. Samoska, ze som za pokúpila. Inak muzikovi na narodky supravu nike sustakovu, nevdacnik si ju bol vymenit za adidu ale ze obyc. teplakovu a este som doplacat musela. Mne sa uslo triko adidove a siltacka na ten nas vietor dedinsky. Teplaky ja len od toho cinana len po nich mi srdce pisti. Sebe pulovrik aj malemu nieco, ale vsetko moje som skovala do skrine, aby muzik nevidel. A na nakupy som vlastne dieta okradala, lebo prababicka ho konecne prvykrat videla, takk obalka sa utrela a aj hor sa na nakupy. Ale sak poctivo vratim.
Majul, Klbka,
pekne ste to s tou sukromnou temou napisali.
Zuzi, Any,
ja sa s vami nehrám, to priberate jak fifipierka. ALe nie, len tisko zavidim, ze ja som sa tek v tehu vyzrala, ze 30 plus, fuj az mi je zo seba zle. Ale Uz len necelych 6 mam navyse.
Ste tu vsetky jak sroby makali, ja pridem domov, vsade prach, tak mna to len caká. Ale som si autíčko do pucu dala, povysávala, vyumývala aj zvnútra. No sama som na seba hrdá.
A tak. 😀
Uz se poprali, uz se poprali? Ja sem rikala, ze se poperou.
berus ano moja,ano 😀 😀 😀 fuj sak si hnusna ze poctivo vratim...to sama tomu neveris 😀 😀 😀 😀 a inak este furt si mi nenapisala kde chodis na tie teplaky od cinana,aj ja xceeeeeem 😅 bo dzira na najkoch ste byt 😠 😠 😠 😠
beruska ja nikoho tam nasilu nepozyvam a kto chce ist do temy tak mi da vediet 🙂
berus ty si pučatela 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte
berus, ze vlastne dieta si okradla 😀
a ja by som aj viac kg brala , ale co ked sa to na mna nelepi
majul, no naposledy asi ked sme splodili 😀
ja budem upratovat cez tyzden, teda muz urobil co to vcera a ten prach si aj na mna pockal 😀 , ale v nedelu fakt neupratujem 😝
berus, tak poprali se 😀 😀 , no to dufam nie , babule, kaslite uz na tooooo
a muz mi zrusil Lets dance, tak zavislacim tu
beruska pred pol hodkou sme isli okolo tvojho domu a videla som ta v dome si behala 😉 nemala si zastrete zaluzie 😉 teda ak som pozerala na spravny dom 😅 😀
ja sa nemam za co bit,nic zle nerobim 😉
heli to ma berus naschval aby sme jej zavideli ako pekne ma doma zariadene 😀 😀
majul 😀 😀
pocuvajte, ale vy sa s beruskou poznate aj mimo, nie? nielen z MK? teda poznali ste sa uz predtym, nie?
zuzi no ja sa s berus poznam z kona 😉 😉 berus jak si sem totok,karin ta dotahla? 😕 no a ja som sa k berus domov nasackovala kedze byva na lapasi a tam som ja casto,teda u nasich 😀 no a karin poznam uz daaaaaaavno este pred konom 😉
Heli,
taká dlhovlasá blond sexica? Ze miss mokre tricko? Tak to nebol správny dom. Ja som uz pred 20 na nete zavislacila. Nem dobre si divala.
MAjul,
veru veru hovorím Ti, že zle vravíš, šak cez plot jak v elektre nám už domov nevidiet. A pekne zariadené, uz je to jak po bojisku, rohy otlcene, tak sme chodítko starými uterákmi obalili.
Jaj Zuzi,
veru vlastné kinderko som si okradla. uz nám aj orpavu auta zacvakal, ale sak kým 18 bude mat, tak to má nazad Cobi dup. Ale nie, hadam skor vratime.
nie blondina ale brunetka s vlasmi vypnutymi akoby do brdola 😉
Zuzi veru, sme s majul mimo 😀 😀 😀 😝 😉
Karin nie, ani som nevedela dlho, ze je tu. Moja sucasna kmotra mi to tu spomenula.
No Majul, len u nas si v poslednej dobe nejak pomenej. Sa mozes hanbit. So segrou kocikovat mame ist konecnce, ze stretko v centre obce, tak pri krcme sa natoto tam a opierajuc sa o kociky domov pojdeme.
aha a aka karin? 😕 taku nepoznam
berus, inak to aj my sme takto nasho synatora okradli, ked mu nasi dali peniaze, ze akoze na knizku 😀 , ale ved uz vkladne knizky nie su moderne, a kym bude potrebovat, tak hadam dosporime 😀
Heli,
drdol? Sak nemám 80r. Ale nie, to si sa nejak sekla. Aká bola fasáda?
fasadu som nevidela lebo bola tma uz vonku 😅
ze drdol 😀 , stare babky to tusim volaju " kontik" ale vaazne 😀
zuzi,
no my uz musime vratit dva krat banke, synatorovi, mojim rodicom a este aj krstniatko co som mu knizku zalozila sme okradli. Na verejnom fore vyhlasuje, ze zlodeji k nam nemusia chodit, nic nemame. Akurat hadatko ich do prdele kusnut moze. Ale neva, najsamvacsi poklad buva v postielke a toho strazim jak oko v hlave.
Karin chodi do NR temy ma nick karin je to povedzme sesternice z 11kolena.

sasul tak sa teda riadne mylis moja,lebo ta moja veta nebola myslena ako delenie....citaj dva krat a potom sud dobre????
dva krat meraj a raz strifaj ok? 😒