icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
21. mar 2010

Heli, tak neviem kam si sa divala, ale ja mam zatiahnute rolety stale vecer. My sme s muzom nudisti, tak nas nemusi kazdý vidiet.

majulcek
21. mar 2010

berus no sak ja chodim okolo a ten cinsky mur som si nejak netotok,nevsimla 😝 berus vis casovo to je na mna nejak narocne 😀 muz viacej doma musim a mu venovat 😀 no nehovor s dajou rande mas,neni mozneeee....dockaj zoznami ta so svojimi dvoma kocikovymi kamoskami a dedinske klebety budete na ulici jedna radost preberat 😀

majulcek
21. mar 2010

zuzi no da sa tej berus verit,neda... 😀 ze sesternica z 11 kolena ty si cista 😀 😀 😀
heli nahodou ja drdol poznam,aj ho nosim a nemam 80 😉 😀

helenkasabinka
21. mar 2010

beruska hm 😀

zuzana76
21. mar 2010

berus, aha, vdaka za ozrejmenie situacie 🙂 , ze sesternica z 11 kolena
😀

zuzana76
21. mar 2010

inak ja som si uz urobila zoznam oblubenych tem a tak uz nemusim nic vyhladavat, len klinknem na oblubene a tam mam urobeny vycuc 🙂

helenkasabinka
21. mar 2010

kocky idem off a zajtra sa ozvem a odpisem kazdej 😵 🙂

majulcek
21. mar 2010

no ja nemam ziadnu oblubenu temu bo aj tak by som na ne nechodila 😀
heli caaaaaaaaaf 😔

jajka968
21. mar 2010

ahojte,

tak toto som presne čakala a dobre poznáte môj názor na súkromnú tému, už to neni ono 😖 , či už prístup dostanem, či nie, proste x rokov stačilo fórum a každý si s tým vystačil, čo chcel napísal verejne, čo nie do ip, čo vôbec, tak vôbec, si zoberte, že každý urobí súkromnú tému, ako o čom kôň bude,???? 😕 , lebo ak sa aj založí téma verejná, po čase sa baby spoznajú, a vytvoria si súkromnú tému, takže ak ma aj zaujem názov, hold smola
1. už vidím ako každý zlodej sleduje MK a podľa toho chodí vykrádať byty
2. ak chcem niekoho ohovoriť, urobím to buď tu verejne, alebo si každé píšeme/te ip, isto si tam modré oči nechválime/te
3. heli, nikdy si sa nesťažovala, že by si mala problém so svokrou, preto ma to, čo si napísala, zarazilo, že to je dôvod na vytvorenie súkromnej témy
4. presne tak isto som to pochopila ako sašul, že si máme vybrať, kam chceme prispeivať
5. keď sa táto téma vytvorila, bolo nám tu dobre, viď. koľko strán sa popísalo za tak krátky čas
toť vsio z mojej strany k danej téme, nikoho som sa nechcela dotknúť, nebodaj ho niečím uraziť a nechám na uvážení helky, či mi prístup dá, či nie

boli sme u našich, dodatočne mami mojej k narodkám gratulovať, dobre sme sa napapkali, aj na zajtra som si priniesla, nemusím variť 😅

beruska113
21. mar 2010

Zuzi,
aj ja mam ten zoznam bolubenych, fasacke to je.

Majul,
sak jej mama a moja mama su sesternice z druheho kolena. No zbohom, sak ja tu tych ludi nepoznam , jak budem klebetit? Ja sa nehrám. A zas raz spravodlivost vladne svetom. Sak ja som po 23 ci 24.rokoch odchadzala z rodicovskeho hniezda a mama mala nervy ked o niekom hovorila a ja som ju stopla, ze nepoznam a pritom to nejaky treti sused. Sak ja klapky na ociach, nos do hora a idem ( to si kazdy mysli, ale nemam, nebojte, kto by to furt fukal, keby mi donho naprsi.
Ozaja nie sme nudisti, to som len tak. Som to skoro objasnit zabudla.

zuzana76
21. mar 2010

jajka, klud, ved prispievame aj sem, aj tam.

A kto sa chce pridat, tak sa kludne moze pridat do tejto temy, urcite nezapadne prachom 😉

my uz mame sukromnu temu aj ako Levicata 2007, ale tu hlavnu temu sme si uplne zrusili a bude len sukromna, pretoze k nam sa uz asi nikto iny aj tak neprida

majulcek
21. mar 2010

no jajus to by si sa cudovala jak sa vybiela byty 😀 😀 😀 len skusit dakde na verjne forum a nemyslim len mk ze ides na dovolenou uz aj pridu stahovaaaci 😀 😀 😀 a dookola v tv novinach pisu aki sme nezodpovedni v tomto atd...
a nechval sa ze zajtra nemusis varit...lebo ja musim 😀 😀

majulcek
21. mar 2010

berus ver tomu ze tyzdenny pobyt pred krcmou so spravnymi zenami a budes poznat kazdeho 😀 😀 😀

beruska113
21. mar 2010

Jajka,
ahoj. JA som bola tiez u nasich a chladnicka prázdna. Ach jaj. Ale ved som ich dostatocne vyzrala.

beruska113
21. mar 2010

Jaj majul,
ja na tie veci nejak nemam dostatok memory. Hlavne maná mi nic nehovoria, sa mi predstavis a ja v tej sekunde neviem, jak sa voláš. Tak neviem, či mi nejaký zácvik dajú alebo čo. Istu bistu ale je tukocíkov, ale vsetky som prázdne stretla. Ze 15deti za minulý rok.

zuzanakarolinka
21. mar 2010

klbka, ja bývam presne na ždiarskej

majulcek
21. mar 2010

berus zoberie ta anca krcmarka do parady a budes si pamatat vsetko 😀 😀 😀 no dockaj bude teplejsie a kocikov bude v "centre"plna ric 😀

beruska113
21. mar 2010

Baby, ja som uz porodila pred 8 mesiacmi. Idem ho bozkat krpca krpatého. Hádam sa nezobudí.

zuzana76
21. mar 2010

berus, maly je julovy? teda tak som si to vypocitala, ze koncom jula sa narodil, to bude tak asi aj moje babatko

zuzana76
21. mar 2010

vycmukaj ho aj za mna

beruska113
21. mar 2010

Majul,
no Ti poviem, tej krcmárke teda ide. Ale zlatá je. Taká partáčka. Inak malého vlajú poniektoí Tadeáš, lebo susedko zabudol meno a ze to nejaké z Biblie, tak si spomenul že tadeáš. A sa aj pýtali, že jaké divné meno.

zuzanakarolinka,
ako Ti sem mozeme pisdat, aby sa to so Zuzkou neplietlo, myslim zuzana76. Daj nejaku skratku.

beruska113
21. mar 2010

Zuzi veru 21.7.
Inak svetový je, pusinkovat sa neznáša a ked som hnusná a furt si pýtam cmukinu, tak otvorí ústa a čaká. Polepetko moj.

majulcek
21. mar 2010

ale prosim ta nebud sentimentalna 😀 😀 😀 😀 by si ho bozkavala ked drichme a je jak andel coooo? 😀 😀

majulcek
21. mar 2010

berus v dzedzine uz jeden tadeas je,ved kravarova maaaa 😉
zuuzka karolinka hod nieco do placu nech ta mozme pismovo zneuzit 😵

zuzana76
21. mar 2010

berus, to je este asi rak, nie? ako ja, moj maly je narodeny 3.8. je lev, teraz by mohol byt toto maly račik

beruska113
21. mar 2010

Ozaja a sa musím pochvíliř. Včera som uz 20:30 spala. Dobrá som a to ani tehu byt nemusim.

majulcek
21. mar 2010

no zeny ja mam doma raka muza a teda neni to med lizat 😀

beruska113
21. mar 2010

Majul veru,
usim si nadrobit, lebo zahjtra varecha startuje. uz ho pocujem pistat. Rozmaznala ho babina.

zuzi,
rak je este. Ale ja sa v tom nejak nevyznam.

jajka968
21. mar 2010

jéj beruš, naše decká budu spolu oslavovať, len marko je o rok skôr

idem ešte pracovať kočky moje, ak zvýši čas nakuknem

beruska113
21. mar 2010

Majul,
tak nepotesila si ma. Ale ja mam barana a ver tomu, ze som rada, ze malý nie je baran.