Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sašul, ešte nie, ešte riešia to nabúrané auto 😒 , vieš paľko má niečo vybaviť a trt urobí, ešte petrovi aj druhé auto pokazil, prevodovku, peter má nervy jak pes.
Severka,my este ideme na postu do centra,mozme sa tam stretnut,ale ty niesi z klokociny???
vcul uz mam z toho gulas-matias..hehe
aha,jajka,viem si predstavit Peta,uuf 😒
Bys ty kde si? co brusaakujes??? 😕 😀 😝
sasi....no jasné, že brušákujem...musím predsa lepšie vyzerať, než ty, ta ne? 😀
čaute baby, tá moja princeznička spinká
neviem čo budem zajtra variť, tak idem niečo kukuč, že čo by som tak urobila, lebo už mi dochádzajú nápady.
baby o tej podprsenke, ja som tiež kupovala na polygóne a kupovala som aj v lienke na mostnej za divadlom, tá bola lacnejšia ale obe sú fakt dobré, odporúčam
bys 😉
zuzikaroli, cernohorsky riizek 🙂
to som robila teraz, niečo asi na šťave, alebo teda niečo také
sasi, ano, klokocina 🙂 tiez este potrebujem skocit do mlynov. Idete busom ci pesibusom? a hlavne, o kolkej? 😀
ale ja do centra mija,a odtial asi pome busom k jajke,tak neviem asi sa stretneme az tam u nej,alebo sa mozme stretnut na zastavke pri nemocke,chcela by som ist najneskor kolo z domu 😒
15. z domu
no už viem čo varím, urobím slivkovo vínovej omáčke bravčové, to sme dávno nemali, to je dosť rýchle a hlavne nemusím pri tom stáť pol dňa
zdravicckcvo ,
lukkcv cvv nbnb luki mi tu pise, musi nam ist dalsi zub, len neviem kde, slintá až sú mlačky pod nami.
bys,
ty rodis zajtra. nech ti to dobre dopadne.
karolinka,
my mame dnes cinu s ryzou.
any,
ta to som nevedela. ale alo muzovi krasne vysla predpoved. nech vam emka potom vsetko vynahradi.
ja behnem asi zajtra do nr trochen bez maleho asi.
tak s nim sa neda pisat, ved mi ide z ruk zoskocit. tak neskor
cavte 🙂 , uz som doma.
bola som kuk tie jarne bundy, nakoniec som skoncila v Polygone, nasla som v jednom obchode hracky, mali 50 % zlavu, tak som drobcovi pokupila seriu auticok, loptu a podobne sprostosti za jednu tasku, to som cela ja 😉 😅 , ale hlavne ze ma maly radost. 😉
Bundu som nikde nezohnala, uz som bola zufala, vyber ziadny a ked aspon aky taky bol velkost nesedela, nakoniec som zo zufalstva kupila na trznici, (uz som fakt nevedela kam mam ist, na Klokocinu sa mi pesi nechcelo a bolo uz dost hodin, cas spanku sa blizil,) ale je aj trochu zateplena, nechcela som len taku tenku sustiakovinu ale s podsitim, tak som vcelku spokojna, aj ked vyhliadnutu farebnu kombinaciu v nasom cisle nemali, ale aspon nejaku bundu uz ma, ved dokupim druhu ked zozeniem. 🙂
Ozaj ohladne tej zmeny nazvu temy:
aby ste boli v obraze, napisala som vcera helenke do ip text pre adminku, (ja ani neviem kto je admin a komu sa to posiela) nech zmeni nasu temu vo volnej diskusii z povodnej temy Kamošky z modrého koníka....maminky a nielen maminky II. na novy nazov Kamosky z Nitry a modreho konika nech nas najdu viacere kocky z NR a okolia, kedze nie kazda baba vie ze v tejto teme je dost bab z NR, takto nas aspon najdu, tak dufam ze nevadi, jasne ze su vitane aj vsetky kocky - nase partacky mimo NR. 😉 🙂
No a to je tak vsetko. 😅
a zuzi tebe som chcela, nebola si kuk podprdy vedla Dracika alebo do Bocianika?
aj v Polygone mali taky tehu obchod, vedla kvetinarstva, ale obchod je zruseny, dnes som to bola kuk, skus pozriet v obchodoch kde predavaju detske veci, mavaju tam aj podprdy, ja som kupovala tusim v Lienke alebo U Kubka, alebo skus este oproti Tesca, v tej ulicke, Mlynska sa to vola. 😉
Klbka takto si pobehala pol mesta,jaaj to mas asi nozky o vde ciselka vacsie,opuchnute myslim,od tolkeho behania.. 😕
ale hlavne,ze bude maly spokojny 😉
Nam dilemu vyriesila baby,kupila malej balonak na jar jak princezna je v nom.. 😉
sasul chcela som ist do toho Kik na Klokocinu, ale skor mi isiel bus na opacnu stranu, tak som nasadla, ved aj tak som riadne pospacirovala, od 9:30 stacilo, aj huba mi riadne mlela, byv. kolegynu som stretla, robi v Polygone, tak sme kecali o dusu, aj pri odchode som sa u nej stavila a zase sme papulky otvorili a nevedeli zatvorit. 😉 😀
a vecer mam slubenu masaz, takze nozky budu ok, uz sa tesim 😵 😵 😵 .
klbi, tie obchody poznam, popozeram, vdaka
zuzi, nemas za co, len neviem ci tam budu mat aj nieco sexi, nielen tie klasicke bavlnene. 😉
Zuzi ake v polygone je aj jeden stanok kt. nieje sice pre tehu,ale maju tam mooc velky a pekny vyber,jajka vravela o nom,neviem ci su to sl. vyrobky,ale maju to take 2 tetuldy a fakt vyber dobry,aj mna tam jajka zavliekla a neobisla som naprazdno 😀
nohavicky tanga+ podprda tusim 6.90 😉 no nekup to,inak kvlita fajn,doteraz ako nova a to asi pred pol rokom kupovana 😀
teda netreba podotknut,ze lili 😉
no uz som tu, je tu niekto? 😕
kopirovala som linky na chaty ktore ma zaujali, uz mam uzsi vyber, ale kym to zredukujem aj obsadene bude. 😅
no ved urobim zatah a zhodnotim, ked ja som si vysnivala akurat take co som sem dala tu stranku 😀 , ze nieco take musim mat, tak som zvedava
inak maly uz nic nove nepotrebuje, som zhodnotila,ze ma celkom dost siat jarnych, mozno este nejake 1 gatuse, ale inak nic a potom uz len na leto, aj to uz ma nejake tricka, ale este kratke gate musim dokupit, sandale a ponozky
prepáčte, že vám sem leziem, ale neviete niečo o blazke24? Dlho sa neozvala.....
zuzi, mojmu drobcovi tiez toho vela netreba, dost veci podostaval na Vianoce, nevyrastol z toho, tricka aj gatuse ma, len bundicka nam chybala, uz som ju aj oprala, predchvilou som ju vesala na balkon, uz sa susi. 😵
na leto nam bude treba dost veci dokupit, aj plavky a pod... ale nerada kupujem vopred, ktovie ako porastie. 😉
klbi ved jasne, nas uz asi az tak rychlo nerastie, ja kupujem cislo 104-110
alca, neviem, aj tu dlho nebola
alca85, si tu vitana 🙂 blazka je snad ok, casto sem prispieva i ked poslednych par dni ma absenciu, snad je vsetko v poriadku. 😉
zuzi ja kupujem 92 a dnes som kupila az 110/116 ale co by som chcela od cinana 😀 , oni maju divne cislovanie 😉 , tie mensie cisla drobec ledva zapol. 😅
Kuk, sme naspat z plavania, juuuj, dobre bolo....
nas Adamko ma tiez kopec veciciek, strasne vela triciek mu podavala moja segra po malom, nieco sme mu my kupili, nieco dostal. Na leto som mu objednala par kuskov z Next-u,tak sa tesim, ked mu to obleciem 😵 😵
Klba: a kam na chatu sa chystate? Nejako mi to uslo. 😅

Sasi, kedy ides? by sme sa mohli pripojit 😉