icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

alca85
22. mar 2010

no snáď iba nemá čas......ale ďakujem.... 😒

sasulec
22. mar 2010

no baby akurat som volala s blazkou je ok,vychechtana jak visna,tak sa nemboj te o nu..
ideme von,zatial papa 🙂

klba
22. mar 2010

dupi, tak super dnik za vami, nie si utahana, ked auto chyba? 😉
a super ze mate po kom dedit, to velmi pomoze, ved tie deti rastu ako z vody, teda mojho sa to az tak netyka 😅 on rastie dost pomaly, nuz po maminke drobcek. 😉
chceli by sme ist do Bojnic na tyzden, ale tie penziony su dost drahe,ale uz som nieco vysondovala, snad si vyberiem. 🙂

klba
22. mar 2010

alca nemas zaco, velmi sme ti nepomohli 😅 , ale kludne sa pridaj medzi nas ked budes chciet. 😉 🙂
no vidis, sasul zistila, tak super, dobra sprava. 🙂

dupinka
22. mar 2010

Klbka, trochu som, ale ja som zvyknuta makat. Uz sa viackrat stalo, ze nam tatik nemohol nechat auto (dochadza do prace), tak sme si museli sami poradit 😉 Musime sa s Adamkom naucit aj takto sami fungovat, ved cochvila ocko odide na dlho 😢

klba
22. mar 2010

dupi, to ti verim 😒 , my sme tiez doteraz nemali auto, ale byvame v meste tak sa to dalo, ale ja som aj zvyknuta chodit prevazne peso, no dnes som si dala jednu cestu busom.
a s tym slamienkovanim ti nezavidim, hlavne muzik bude chybat. ☹ .

marianca
22. mar 2010

kokós baby vás prečítať, no čistý problém....
my sme dnes nemali elektriku, takže som aspoň poupratovala konečne 😀 😀 😀
a vy ste zmenli názov? ta to čo , že Nitra tam figuruje, však já nem z Nitry 😝
No a čo sa týka toho auta, ja som bez auta v prdelke. Teraz máme dve autá, ale muž mení robotu a bude robiť, dvadsať minút peši od domu, takže jedno predáme a druhé budem mať ja doma, keby bolo treba s deckami ísť k diki abo tak.
Inak berus ty si čistá držka, ty máš dobré hlášky....som sa na tebe pobavila 😀
A čO SA DEJE S BLAžKOU, TO SOM NEJAK NEMPOCHOPILA. soráč zapla som si caps lock 😀 😝
ja som nejak celkovo mimo, vy tu všeličo riešite a tak 😝
ale inak ahojte babulky 🙂 🙂 🙂 🙂
dnes píšem jak maďar, že?

klba
22. mar 2010

marianca, je tu dost bab z NR, preto sme trochu nazov temy upravili, ved je tam kamosky z NR a modreho konika a ty si nasa kamoska predsa 😉 🙂 a pridat sa moze kazdy, nie len baby z NR, ved ty patris medzi nas, ty vies ze si nasa. 😵

a vsetko je ok, som rada ze ta tu vidim. 😵

marianca
22. mar 2010

jasan klbi, si to vážim a kujéééééém 😉 😉
a kukí kuk
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/marianca/alb...

dupinka
22. mar 2010

práve sme prišli z prechádzky, Adamko cupkal ceeeelu našu dlhú ulicu. Bude riadne unavený. Nakoniec už rožky nemali, ale to sa od Jednoty aj dalo čakať. No nič, tak spapká domácu štrúdľu, bude mať sladký život. Chlebík totiž nechce.

Joj, Klbi, ani mi nehovor, veľmi nám bude chýbať.. 😢 😢 aj teraz nám chýba.

seve_ranka
22. mar 2010

My sme dnes stravili super popoludnie u Jajkovcov 🙂
Jaji, dakujeme za pozvanie, si skvely hostitel a velmi prijemny spolocnik 😉
Sasi, som rada, ze sme sa videli. Uz ste nam so Sasulkou chybali 😉

Tesime sa nabuduce! 🙂

marianca
22. mar 2010

Inak dupi ty ma deprimuješ s tým tvojím drobcom. Ledva to má 10 mesiacov a už to behá. Zato ten môj malý 14 mesačný smrádek keď má chodiť, má kóópec problémov. Už sa konečne trochen rozbehal, ale je to pohodlné. Čistý chlap.On by najradšej sedel v káre a žužlal svoj rožek. Že pohoda, klídek tabáček. 😝

henka76
22. mar 2010

ahojte 🙂
my sme boli skoro celé poobedie vonku 😎 maximko ani po hodinovej prechádzke nezaspal,stále vymýšlal..tak nakoniec sedel v kočíku a pozeral..boli sme pozriet aj bys a matúška 🙂 dostal pekný bycikel a už mu to riadne ide 😉 teraz už malý spinká a ja panelákujem 🙂

dupi-adamko je velmi šikovný 😉

zuzanakarolinka
22. mar 2010

čaute, mi sme dnes boli skoro stále vonku, akurát na obed sme išli dom, potom malá aj doma zaspala, pekne sa vyspinkala a zase sme šli na ten dobrý luft čo dnes bol. počkali sme nášho ocinka z práce a domov sme sa dovalili o šiestej

sasulec
22. mar 2010

Ahojte,taak sme doma,sme dosli od jajkovcov az tesne pred 20. taak sa nam luubilo..tak sme pripravili dvor,tjoska som pomohla,ale jen tjoska.. 😉
tak uz moze zacat letna sezona,alebo zatial aj len jarna,len nech je teplo 😉
Severka aj my sme vas radi videli,a coskoro dame repetko 😉
Marianocka,kedy sa racis aj ty dofrcat s chlapcami,rada by som vas spoznala 😉
aj ostatne samoska 😉

marianca
22. mar 2010

nemboj sasul, aj ťa to mrzieť bude 😀 už sa ma nezbavíš 😀 ale veru musíme niečo zorganizírovať aj ja by som Vás všetky rada videla 😉

jajka968
22. mar 2010

čafte,

dietka mi spinkajú, už sa môžem venovať len vám, keďže drahého doma nemám 😒 , no čo už
krásne počasíčko dnes bolo, jedna radosť po vonku sa motať 🙂

aj sme mali neohlásenú návštevu, svekruška nás prišla kuk, som myslela že odpadnem 😀 keď ju vidím, ale normálne som ju nespoznávala, aká bola miláááááá, hmmmm, dovie čo za tým mám čakať 😀

bambulíny, jáj dobre bolo 😉

severanka, kľudne aj v stredu príďte, budeme radi 😉

sašul, že tjoška, kopu si mi pomohla, já mám normálne svalofku 😅 , ale celkom sa mi to páčilo 😀 , keby aspoň tie kilá dolu šli 😒

marianca, no dúfam, že už dlho nebudeš takto inkognito a zavítaš k nám do nr, lebo ťa asi my budeme musieť prekvapiť a tak ľahko sa nás nezbavíííííííš 😀 😉

dupinka, gratulujem k prvým krôčikom, šikovníček je adamko 😵

sasulec
22. mar 2010

jajka aj nabuduuce,a sak ani neviem, ze sme robili,ved to tak ono prirodzenuo jak nam tak jazyky mleli,tak aj ruky pracovali..
ja ziadnu svalofku nemmam,asi by sme to mali zopaknut,nech aj ja volaco domov donesem,hehe myslim svalofku a dobry pocit,ze som nieco robila 😉
malu som hned do vane hodila,piesok povytrasala a nechtiky ocvakala,nech piesok zmyjeme 😉
inak baby nekukali ste afery,kokoos,ze aka silna cast bola,fuuuj silne kafeeeeee 😝

sasulec
22. mar 2010

idem kuk foto,hodim z akcioooon 😀

beruska113
22. mar 2010

Marianca,
ja a drzka? ved tu cisto seriozne veci pisem. A blahozelam k prvym krockom. Asi aj moj Luki sa bude drzat hesla pomaly dalej zajdes, lebo zatial sa mi to nejavi ani na stvornozkovanie. A to ja som v jeho veku uz sama chodila. Kam ta mladez speje? Ach jaj.

Dupinka,
na rok? Marnost a kam ide?

Babenky ostatne, vidim, ze jar vas von zlanarila. Ja som maleho uspala, doma okna pootvarala a upratovala o sto tristo.

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
22. mar 2010

nemali chybu tie nase deturence,makali jak sroooby,hehe 🙂

sasulec
22. mar 2010

no doobre dievky idem haji teda ked nas nema kto pochvalit,a taak sme sa snazili,heh 😝 😀

klba
23. mar 2010

caute babule
dnes idem k dr, maly ma stale ten suchy kasel, hlavne v noci ho dusi, uz mam z toho nervy, v sobotu bol mesiac aj tyzden co sa choroby nevieme zbavit ☹ , stale len nove sirupy berieme, bojim sa aby mu to nepreslo na zapal pluc ked mal nalez aj na plucach a tiez to nie je dobre na srdiecko, ked stale kasle. 😖
Volala som dr, mame tam dnes dobehnut, konecne nasadi malemu ATB, predtym mu ich nechceli dat ani v nemocke, podla vysledkov krvi mal nizke hodnoty a pri takych sa antibiotika este nedavaju. 😒
Jaj, uz som z toho zufala, pomaly pol materskej som otrepala na lieky a stale to nepomaha, tri sirupy berie 3 x denne, snad uz teraz bude dobre a ATB pomozu. 😒

beruska113
23. mar 2010

klbka,
tak nech vam uz nieco pomoze, aby sme vas uz mohli prist pozriet.

saasul, jajka, chvalim chvalim az do neba. pridite aj k nam na brigadu, treba teren zarovnavat, lopaty mate, tak ide sa na to. hmmmmm?

ja mam dnes poobede vychadzku nr bez prisavky mojej.

majulcek
23. mar 2010

berus ty hnilota,sprav si prechadzku s lopatou po dvore a nieb promenadovat sa jak pani velkomozna po meste 😀

any23
23. mar 2010

pekne ranko🙂klbka no to ti verim ze uz si na nervy z toho,aj ja by som bola,tak nech vam konecne tie nove lieky pomozu aby ste si slniecko mohli vychutnavat😉ja som po vydatnych ranajkach-jahodkovy jogurt,jablko,banan a misku aras.chrumiek som zbodla😝berus uzi si to😉ides na nakupy?😅sasul supeeer fotky😵no teeeda ake pracantky😎

zuzana76
23. mar 2010

cauteeeeeeeeeeee

berus, tak si uzi poobedie bez maleho, niekedy to dobre padne

majul ty aka prisna, hned by si jej len lopatu do ruky pchala 😀

dupinka, na rok ide tvoj muz prec? moj chodil 2 roky na take mesacne az 3-mesacne pobyty, dalo sa to vydzrat, ale nemali sme maleho, teraz by mi teda bolo velmi smutno, verim ti,ze ti je smutno ☹

zuzana76
23. mar 2010

sasul, jajka, aki sikovni pomocnici 🙂

veverca
23. mar 2010

Ahojte. Ja som si včera prechválila to moje dieťa a dnes vstala o 6,30, len čo som chlapcov vyprevadila do školy a roboty. A teraz upratujem, nech to tu trochu vyzerá. Aj navariť by sa zišlo a potom von, keď je tak pekne.