icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
13. feb 2010

klbi, on sa zabil priamo na tej drahe ☹ , aj kritizuju tu drahu,ze je nejaka velmi nebezpecna, vyletel z trate a trafil rovno do nejakeho stlpu ☹

klbi, aj pri patkovi som mala 2x problemy s mechurom, preto uz aj chcem aby bolo teplejsie, lebo nemam poriadne tehu gate, hrube a aj silonky nosim take tensie tehotenske , tak mi je to malo, tak som asi trochu prechladla

zuzana76
13. feb 2010

sasul, mala je aka zlata v tom kostymiku vcielky 🙂

vidim,ze vsetky sa chystate niekam na karneval 🙂

sasulec
13. feb 2010

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...
zuzi tak koli tebe to sem kopirujem a ty si ma predbehla? hehe..
kuknite moju bzzz vcielku Maaju 😉

beruska113
13. feb 2010

O tom sankarovi som nepocula, ale sport absolutne nesledujem. Keby sme neboli davno majstri v hokeji, tak ani netusim, kto je napr Palfy. 😀 No a dobre vravim, ze sport je nebezpecny, to je hrozne teda, ze priamo na olympiade.

Zuzi,
tak sup sup gamasle zaobstarat. To boli casy, ze? Ja ked som mala prve mencestraky alebo rifle, tak som sa v tom isla zblaznit, tak ma to tlacilo.Joj ale je to uz davno.

Sasul,
sasuliatko je nadherne. tak ak by som sla uplne nahodou kuk na ten karneval, tak vas aspon spoznam. A to v Domine pri Mlynoch, ze?

sasulec
13. feb 2010

jasne berus dojdite aspon sa spozname..live..😉 🙂

zuzana76
13. feb 2010

no, my uz spime, slava 😀

sasul, vcielka Maja nema chybu majaaaaaaaaaaaaaaa velka mala nezbednica majaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

bersu, ja uz nosim normalne tehotenske, mamm rifle a take akoby teplakove gate, nie su to echt teplaky, ale z takej latky z Litexu, ale nie su na na mrazy pod 0 a zase take nechcem kupovat, radsej potom jarnu a letnu garderobu

ozaj a co je s majul, ju som tu uz davno nevidela 😕

zuzana76
13. feb 2010

dufam,ze sa maju dobre s Hankou, domy ak budes, pozdravuj Majul

jajka968
13. feb 2010

ajojte,

boli sme v mlynoch, no to čo som chcela, som nekúpila, ešte skúsim centro a max, ak nie, tak smola 😒 . ale kúpila som olče botasky, ale také elegantné, pekné, normálne sa aj mne páčili 😅

teraz vyrábam o 106, už mi neostáva veľa času, lebo zajtra aj učenie nás čaká.

zuzi, majul je ok, včera som s ňou trošku písala 🙂

zuzana76
13. feb 2010

jajka aha a nevies preco nechodi?

zuzana76
13. feb 2010

inak ja by som tak chcela byvat na chrenovej, na tomto zapadakovom cermani je to strasne, tu sa ani na prechadzky neda dobre chodit , chrenova sa mi vzdy velmi pacila

bystricanka
autor
14. feb 2010

Dobré ránečko

tak ráno o 2h. sme mali krásny telefonát. Mojej najlepšej sesterničke sa narodil malý Paťko. 😵 😵 Tak pekný valentínsky darček dala manželovi. 🙂 Ja som potom už ani riadne nespala od vzrušenia a radosti.

ja už som ospršená, navonaná. Dnes nevarím....máme uhlohydráty, tak možno svokra tarhonu spraví..ešte uvidíme

bystricanka
autor
14. feb 2010

jááj...a prajem vám krásneho Valentína 😵

beruska113
14. feb 2010

ahojte,
veru krasneho valentina, hlavne nasim laskam detickam milovanym.

bys,
tak to bol veru dobry darcek.

zuzi,
mne teraz tiez vadi dedina, hlavne ked som cely zivot v meste byvala, ale zas aspon tu bude maly spokojny v zahrake, tak 2km mame les a nie je to daleko. a kocikovat tu nehrozi, na celej dedine nie su chodniky, terasa to isti, zatial. a ked si predstavim, kolko penazi by som v nr oplieskala, tu aspon usetrim 😀

jajka968
14. feb 2010

čaute, čaute,

ja som do 02,00 masky deckám vyrábala a už znovu pokračujem, to som si teda dala, mohla som ísť do požičovne a mať to bez námahy, no čo už.

a fakt, máme prvé zlatooooooooooooooo, júj tá kuzminová bola včera neuveriteľná, tak som sa strašne tešila, ja som veľký športový fanda, olympiadu milujem a na hokej sa strašne teším, no tie devy naše to riadne posraly s kanadou, až hanba to bolo , no čo už,

a krásneho valentína 😉

bys, júj tak gratulujeme, sa tešíte teda 🙂

sasulec
14. feb 2010

ahojte ahojte tak my uz mame velke chystacky,na karnevalos pojdeme si zabzuuukat,hehe.. 😀
pekny dnik aj vam.. 😉 😉 😉
jajka prosim zavolaj mi kedy tam mam byt,veze ma segra,takze crn mi kedy tam budete aby sme sa nasli tam.. 😅

helenkasabinka
14. feb 2010

ahojteeeeeeeeeeeee

my sme len dnes prisli domov

spali sme od vcera u svokrus,boli tam fasiangy v dedine aj obecna zabijacka bola a deticky malinke tancovali v kulturnom dome,mali vystupenie 😵 😵 😵 bolo to take pekne 😵 mala sa detickam velmi tesila,aj im tlieskala o dusu,len sa hanbila ist s nimi tancovat 😅

potom sme isli na tu zabijacku,mala riadne tlacila pecene masko do seba 😀 uz ledva funela,potom aj fotky nejake dam do albumu 😉

teraz sa ju Michal snazi uspat a ja som nevyspata,mala spala celu noc s nami v posteli a v kuse sa mrvila a mna to budilo 😒 kavu si musim este jednu dat,sa citim akoby som celu noc pretancovala a prepila 😀

zuzi a toho sankara som videla vcera v telke v sportovych novinach 😔 😔 😔 chudak,zabil sa 😔

helenkasabinka
14. feb 2010

a ozaj dnes mame PRESNE 6 ROKOV,CO SME SA VZALI 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

a vcera mi Michal kupil druhu andulku,uz mam parik 😵

zuzana76
14. feb 2010

ahojte

berus, tak dedinu by som brala zase preto, ze vlastny dvor je vlastny a dieta by tam mohlo behat same a nebojis sa,ze vybehne na cestu, aj ked kocikovanie si neuzijes, ale tu su same kopce, schody, takze ani kocikovanie sa velmi neda uzivat a ani tu nemame ziadne ihrisko, nic, kde by sa mohol maly pekne hrat, same parkovisko, cesta, schody. Na chrenovej 2 sa mi velmi paci , ze su tam tie chodniky a preliezky a pieskoviska pre deti urobene a na chrenovej 1 je zase rieka , aj tams a da prechadzat. My sme kedysi byvali na chrenovej 3, ale cele je to taka rovina.

Heli, strasne, chudak sankar ☹

Bys, gratulujem k babatku v rodine a vidim,ze je to menovec 😅

zuzana76
14. feb 2010

bys, ze uhlohydraty, to znie priam strasidelne 😀 , ale dufam,ze obedik aj tak chutil

my sme si dali do nosa, ja som robila hraskovu polievku s mrvenickou a rezne obalovane v zemiakovej babe so zemiakovou kasou a salatom

a teraz idem vyrabat dezert - ananas s piskotami zaliaty kuslou smotanou zmiesanou s cukrom, je to dobrota

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi mnamky ten dezert moze byt dobry asi to idem aj ja spravit,ananas mam aj kyslu smotanu a aj piskoty...a to potom nechas odpocivat v chladnicke aby piskoty zmakli vsak? 🙂

zuzana76
14. feb 2010

heli, ano, dam to do chladnicky , malo by byt aspon 2 hodinky, ja som nevydrzala, prvy som zjedla uz asi po hodine 😀

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi ja sa pokusim vydrzat do rana-necham to uzrat teda do rana 😀

zuzana76
14. feb 2010

heli 😀 , no vyskusaj, ja este jeden dnes zjem a jeden mi zostane tiez na rano

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi ja to spravim do jednej misky 😉 a to sa budem musiet podelit 😀

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi a pohyby babatka este necitis? ako vam to super ide,ze 16tt 😵

zuzana76
14. feb 2010

heli, obcas take jemne tuknutie citim 🙂 , ale nie kazdy den, a musim byt dost sustredena, uz to citim vyse tyzdna,a le este som len 15 tt, tu mi to dava o tyzden viac

helenkasabinka
14. feb 2010

zuzi ahaaaaaaaaaaaaaa juj ha take tukanie musi byt krasne 😵

any23
14. feb 2010

ahojte 🙂 alexík_mi_dnes_oblial_dzusom_klavesnicu_a_nejde_mi_medzernik 😠 to_len_aby_ste_vedeli_prečo_pišem_takto-nebojde_nepreskočilo_mi 😀 😝 síce_trošku_neskoro-už_je_skoro_po_ale_aj_tak_--krásneho_valentína_všetkým 😵 😵 😵 pridala_som_fotku_miminkovho_domčeka_tak_kuk_kto_chcete_ 😉 dneska_sme_celý_deň_len_leňošili-navarené_som_mala_od_včera_tak_som_si_super_oddýchla 🙂 ale_nedalo_mi_to-aspoň_bábovku_som_upiekla 😎 u_alexa_mala_obrovský_úspech-nevedel_sa_jej_dojesť 😅

zuzana76
14. feb 2010

any 😀 , veru aj my sme mali uz vela nehod s klavesnicou, uz mi aj neisla vobec, tatino musel spojazdnovat

brusko je pekne, pridam asi aj ja moje 😵

helenkasabinka
14. feb 2010

any juj ha,to nepotesi 😒

a brusinko je krasne 😵