icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
23. mar 2010

veverka,niekedy ked budeme mat volne dopoludko,mozme hodit stretko,len my dllho spavame a potom upratujeme a varime,gazdinee 😝

sasulec
23. mar 2010

a jajka ma odhalila 😝 😀 😀 😀

veverca
23. mar 2010

jajka dík, ale vo štvrtok malujeme. Mažel môj si dokonca dovolenku berie 2 dni, čo mu už toľko uši pílim. 😉

sasulec
23. mar 2010

sak sa pozname daky ten paatek,hm? 😉

beruska113
23. mar 2010

Vevrca,
rozbehnes sa na kopci a si na chrenovej.

veverca
23. mar 2010

Aj my sa doobeda "venujeme domácnosti", ale veď každý deň to nemusíme preháňať, nech to tu nemáme sterilné 😀

beruska113
23. mar 2010

Sasul,
navar vecer, privstan si, uprac poobede a dopoludnie mas volne.

jajka968
23. mar 2010

sašul, šak ja víííím 😉

veverca, aha, tak malujete, chcete byť krásny čooo, tak nabudúce snáď 🙂

ok bambulíny, idem ja do postele k drahúšovi môjmu malému , na markíze filmík začal idem sa bááááť 😀

veverca
23. mar 2010

berus...aj ty si skorosuseda? 😉

beruska113
23. mar 2010

veverca,
ani nie. Malý Lapáš domov muj.

veverca
23. mar 2010

sasul, vidíš aký harmonogram ti berus urobila... 😀

beruska113
23. mar 2010

Veru veru veverca,
strucne, jasne, vystizne, bodka, tecka, carka, idem dokoncit ten salat, potom dam sprchen a sup k mojim chlapom do postele.

veverca
23. mar 2010

si ma pomýlila tou Chrenovou 😅 . Lapáš je mimo môjho dosahu, ja len tam, kam meská doprava.

veverca
23. mar 2010

veru, aj ja sa lúčim, nech zajtra nie som ako mátoha. Dobrú... 😔

beruska113
23. mar 2010

veverca,
jaj, ale ved my este nie sme koniec sveta. ved to jak by si kamenom dohodila.

beruska113
23. mar 2010

Tak bruuuuu,
no a jaka som ja cula dneska. az mi je to divne. Zeby som aj tie fasirky dnes spravila?

beruska113
23. mar 2010

Juj a skoro som zabudla,

Bys,
Matuskovi seculko naj, nech ho rodicia posluchaju.

sasulec
23. mar 2010

som tu,len som nahadzovala foto na fb pre segru 😉
Berus ale zajtra akciio u jajky 😉 😵
veverka,bruuu 😔

sasulec
23. mar 2010

tcsss jedna druha do perin a tretia fasirky ide robit,noo tak potom aj ja balim 😕

bystricanka
autor
24. mar 2010

dobré ránko 😵

ja dnes idem vybaviť ešte tu zdravotnú. Tak vás budem čítať neskôr. Alebo žeby som stihla ešte aj teraz? 😝

bystricanka
autor
24. mar 2010

ešte raz všetkým dakujem za gratulácie 😵

berus...my striháme krpca doma. A vo štvrtok doobeda do centra? No možno by som došla, ale som dohodnutá so sestrou...idem k nej do práce, tak ak sa mi to bude dať sklbiť, tak by som došla na chvílenku 🙂
berus...fašírky si spravila? 😀 Ja som už o takom čase chrápkala jak besná 😀

dupinka
24. mar 2010

Ahojte!

my sa dnes chystame opat na plavanie, 😵 le musime sa vybrat skor, lebo ideme busom, aby som nemusela drobceka budit, tak sa prejdeme po meste trochu. Vcera sme boli popoludni na ihrisku, cely cas sa vykecaval, sranda bola. A nehovoriac o tom, ze sa nachodil kade-tade.

Juj, fasirky, dobry typ na obed. Uz niekedy ani neviem, co uvarit.

Tak idem balit na kupko, majte sa a pekny dnik! 😉

klba
24. mar 2010

caute, 🙂
no s tym stretkom neslubujem, rada by som vas videla ale nechcem aby detvaky nieco od drobca chytili, juj ja uz by som rada niekam vybehla a pokecala.

dnes musim ist vybavit nejake veci, potraviny dokupit, mamina je chora tak musim ist aj s drobcom 😒 , aj ked by som nemala 😅 ale je to nutne, tak len na otocku pojdem.
musim kupit aj nejake ochranne prostriedky 😉 😅, HAK som si uz nekupila, nech si telo oddychne, koncom aprila mam vypocet pre babu, od zajtra mi vychadza chlapec, tak sa chcem trochu riadit tym vypoctom, ale pre istotu sa chcem chranit, mozno ze ta baba vyjde.
Budem sa hanbit ako pes ked to budem kupovat, tak myslite na mna ako v potravinach traposim a gumy kupujem. 😀 😝

zuzanka karolinka to ma mrzi s tvojou tetou ☹ .
a na stretko prides aj ty? 😉

sasul ja som ok, ziadne monokle 😀 , to len juri s dverami boje zvadzal, on inak kludny. 😉

veverca
24. mar 2010

Ahojte. Pomóc, mám doma pacienta!!! Mužík začal v noci teplotovať, tak mi tu bude teraz aspoň dva dni stonať a ja ho budem musieť ľutovť 🙄 . Tajne ho podozrievam, že to preto, aby nemusel zajtra maľovať. Ale to mu nemôžem povedať, lebo by sa urazil. 😀
Dnes idem so synom k alergológovi na kontrolu, tak trochu obehneme cestou nejaké obchody. Táničku odnesiem k svokre, nech sa trochu zahrajú. Ešteže mám obidve babky poruke (a jednu už na dôchodku). 😵
berus...jasné, že Lapáš nie je kraj sveta, ale ja som nevodič, tak čo je mimo MHD je ptre mňa ďaleko. 😅
klbi...pekne nakupuj, nech vám vyjde pokus s babou 😀

klba
24. mar 2010

veverca tak takehoto pacienta mavam aj ja doma, 😉 s tymi chlapmi je to hroza, to je horsie ako dieta. 😅
ja mam mamu tiez poruke, aj na dochodku uz je, to je super ked moze maleho aspon na nejaku hodku postrazit. 🙂
a diky, snad to vyjde, no uvidim, dnes to bude traposina, ale nech ved uz nemam ...nast. 😀

klba
24. mar 2010

idem off, vybija sa notebook, tak neskor. 😉

sasulec
24. mar 2010

ahojtee,co to citam co to mal s dverami Juri,furt nemchapackujem 😕 😅
Klbka,ze gumkacov ides kupit,ehm tak posli po ne Juriho,je chlop! a basta!!!
hehe,ale Juriho by si asi neukecala takze ta chapem 😉 😝
ideme sa pustit do tej hrrby hraciek,zatim papa 😉 😵

sasulec
24. mar 2010

cavinko,kde ste sojky???
jajka podaj hlasenie,my pojdeme k vam asi kolo 15. aspon nenarusime ucebny plan 😵

klba
24. mar 2010

ahojte, konecne drobec spi, nedarilo sa mi ho uspat uz od pol jednej. 😝
no nakupy su za nami, este sa raz musim otocit ked pride juri, kupila som rodinne balenie kurata, take fajn velke 1800 g, myslela som si ze mi taska smrdi a doma som trochu obal natrhla a smrad sa na mna vyvalil fuj, 😖 kura je v zaruke a smrdi brutalne, 😠 ani psovi by som to nedala, tak som tam volala, vratia mi peniaze. 😒
aj gumkacov som kupila, 😉 pohodka, prijemna predavacka tam bola, tak to prebehlo akoby som len zuvacky kupovala. 😀 😅

a coze tu je dnes absencia ked je tu mrtvo?
ja tu budem furt nalozena, ked uz zakaz vychadzok mame 😝 a vonku je tak prijemne. ☹

sasulec
24. mar 2010

aha tu si klbka.. 😉
klbka,sak teta zhodnotila,ze uz mas na to vek,hehe tak neoponovala 😵 ozaj gumkacov predavaju tiez az nad 18? 😝 😀
mi to tak pripada,kedze podaktore obcianky uz v 13 rodia 🙂