icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
24. mar 2010

no ved aspon ze na mna nekukala ako na pubisku 😀 , ked uz mi chcu predat polovicny listok v buse a to idem pritom aj s kocikom. 😅
pockaj, idem nahodit foto na kona, berus dala malemu keksik, ved uvidis ako dopadol v rukach drobca. 😉 😀

sasulec
24. mar 2010

heh no hod 😵

jajka968
24. mar 2010

sašul, čakáme vás, musím ísť ešte na mestský úrad, dám ti do ip číslo na olku, ak by som sa nestihla vrátiť, prezvoň ju, otvorí ti

klba
24. mar 2010

no a kuk na foto čokoládového panáčika. 😉 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/s...

klba
24. mar 2010

sasul ty si to sem ako hodila aby sa zobrazili fotky a nielen link, hm? 😉

zuzana76
24. mar 2010

ahojte

my sme boli doobeda vonku, tradicne na klokocine pri kostole a family 😀 , vzdy ideme smerom tam pesi a potom napat busom, v poliklinike si kupime tie kolaciky co tam pecu / dnes sme si kupili len banan a nieco na pitie, sadneme na lavicku a preberame vsetko naokolo 😀 , jak stare babky 😀 , mozem ja zato,ze moje dieta nie je na rozne zhonby 😀

ale aspon si oddcyhnem, velmid obre mi to padne a hlavne, ze nemusim za nim behat a stale ho okrikovat, ale sedi pri mne, dufam,ze sa to velmi nezmeni, zajtra mu asi zoberiem aj auticka, nech sa hra a ja si budem nieco citat, este by tam mohli vysadit aj stromy, nech je tam aj chladok

ked sme prisli domov, tak sme sa naobedovali - gulas, to som varila vcera vecer a teraz rozmyslam,ze co s nacatym vecerom 😀

ja som si kupila este aj sackove polievky 😝 . tak raz za 2 tyzdne si nejaku doprajem, mozem ja zato,ze mi teraz tak chutia? ale kupujem si aspon tie bez glutamanu, co su zo zahradky, to mam namiesto zakuska, najskor soms a nadzgala gulasom a teraz lucham tu polievku. Iste je v tom kopa somarin, aj ked napisu,ze bez glutamanu, ale slane je to jak slak.

zuzana76
24. mar 2010

klbiiii, dobre vyzera 😀 😀 , je cely na zjedenie teraz 🙂

zuzana76
24. mar 2010

klbi a to s tym kuratom sa stalo uz aj mne 😝 , ja nechapem ako mozu kupovat take smradlave, ja som tam nevolala, ja som to rovno vyhodila, ale asi som mala rovno ispekciu poslat 🙄

s tymi gumami to si viem predstavit, inak my este doma mame rodinne balenie, vidis, keby som bola vedela 😀 , by som ti dala, lebo dokedy my budeme potrebovat, uz budu asi aj po zaruke 😀

zuzana76
24. mar 2010

ze kupovat smradlave kurence, oprava - predavat smradlave kurence

klba
24. mar 2010

zuzi 😀
ale nastvalo ma ze este je v zaruke, mne sa to hned nezdalo, reku nejako taska smrdi, ale az ked som to roztrhla som tu origos skazenu "vonu" zacitila a kupovala som to v nitrazdroji pod domom, tak tam behnem, 5 € sa zide na ine ked uz kura na obed nebude. 😉
a v lidli maju gumkacov za nejakych 56 Sk a je tam 12 ks, aspon budem vediet a nabuduce kupim tam, ja som kupila za 24 Sk 3 ks a rovno som brala 3 baliky, nech tam nemusim tak skoro traposit. 😅

zuzana76
24. mar 2010

klbi mas pravdu, to by sa im nemalo stavat

zuzana76
24. mar 2010

my sme gumkacov kupovali tusim v Tescu, tiez 24 ks, ale uz to nie je cele balenie 😀

klba
24. mar 2010

zuzi 😀 , no juri este nevie ze som mu gumenych kamaratov zaobstarala 😅 snad sa nebude zdrahat. 😝

sasulec
24. mar 2010

klbka pod okienkom kde pises prispevok mas ,,pridaj foto k prispevku,, tak stlac ctrl a hod par foto,ale musi aj nieco napisat a potom ti to odosle,inak ak nenapises,tak ti to vyhodi,ze si nic nenapisala a zrusi ti to 😉

sasulec
24. mar 2010

baby a to ste este nekupovali v hypernove,tam byva tiez ista znacka,kt. uz pred zarukou smrdia kurence,potom to griluju 🤐
ale neviem nazov tej znacky,mozno ta co ste aj vy kupili,je to blee taketo ksefty robit,este,ze si na to prisla a neupiekla si ho 🙄

sasulec
24. mar 2010

klbka skusat pridat na plochu?
idem malu krmit,zatim..
ps jajka a kedy tam ides,tak mi daj vediet,pojdeme na neskorsi bus 😉

klba
24. mar 2010

sasul ja zasadne gril. kurence nekupujem, ani to co v hyperi predavaju upecene a tak, ani mlete maso, robila som tam, tak viem svoje. 🙄

a skusim to s tymi fotkami, diky moc si mi pomohla, skusala som vselico ako blba, ale nechcem to hadzat x-krat. 😉

sasulec
24. mar 2010

inak maly je svetojansky 😵 😵 😵 ,mne sa osobne najviac tie deturence upatlanucke lubia,ono je to take milene,az kym nedoje ku krutej realite,cili kto to vypere a vyzehli,hehe 😀 😀 😀
Asi preto sa mi to najviac lubi na dryhych detoch hehe 😀 😝
ale zas Simi bol sikulko,on mal len pusinku a rucenky pinave 🙂

klba
24. mar 2010

vsimla si si? 😉 on len jedna ruka spinava a hubenka, ale uz sa chystal utriet ruky do tricka, to ho tato naucil a mna nervy chytaju ked to vidim. 😝

sasulec
24. mar 2010

babule padam,ide nam bus papa 😉

mariynka
24. mar 2010

ahojte 🙂 🙂 🙂
dnes mam dvojity dovod na radost 😅 😀 😉
1.slnieckooooo 😎 😎 😎
2.kramoviny 😀 😉 huraaaaa 😅 😉 🙂 uz som myslela, ze puknem jak balon ☹ 🙄 ale uz je dobreeee 🙂 🙂 🙂

jajka, ano, koncila mi platnost.. 😉 🙂

berus, no ved asi som bola s drahym 😅 😉 si mala do mna nieco hodit 😀 😉 inak ja si vsimam vsetky maminy s detickami,ci niektoru z vas nestretnem.. 😅 😉 🙂 ale teba berus,etse nepoznam "live" 😅 😒 😉

klba
24. mar 2010

mari, tak super spravy 😉 a ten OP bez tak budes musiet zmenit po svadbe, takze zanedlho sa tam znovu objavis. 😉

mariynka
24. mar 2010

klbi, len ak zmenim priezvisko.. 😀 😉 a to si este rozmyslim 😀 😉 😝

beruska113
24. mar 2010

mari,
ja som bola bez malého.

beruska113
24. mar 2010

mari,
ja som zmenila priezvisko asi po pol roku.

klba
24. mar 2010

no ved na Fb mas ze uz nie dlho.... 😉 tak ma nemyl. 😅

blazka24
24. mar 2010

že ahojte kukučky, konečne som vás našla, nabudúce dajte sem mapu 🙂

blazka24
24. mar 2010

hahahalolololo ............som kuko a nikdo tuneky, som si pokecala, supiš už sa len pred zrkadlo postaviť a pýtať sa tej na druhej strane ako sa máš? ja dobre...........
no idem prádlo vyvesiť nech aspoň nejakú činnosť dnes vykážem 😀

mariynka
24. mar 2010

berus, ahaaaaa 😅 😉 a preco az o pol roka? 😕 😅 😉

klbi, ked mne sa moje paci..a to "uzniedlho" je za to,aby vedeli, ze bude svadba 😅 😉 🙂 🙂

sasulec
24. mar 2010

ahoojte,uz sme domka,malu som hned do vane supla,este sa clapoce,bolo fajne,deti sa hrali a my sme troska skraslovalo okolie dvora jajkovcov 😵