Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
heh no hod 😵
sašul, čakáme vás, musím ísť ešte na mestský úrad, dám ti do ip číslo na olku, ak by som sa nestihla vrátiť, prezvoň ju, otvorí ti
no a kuk na foto čokoládového panáčika. 😉 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/s...
sasul ty si to sem ako hodila aby sa zobrazili fotky a nielen link, hm? 😉
ahojte
my sme boli doobeda vonku, tradicne na klokocine pri kostole a family 😀 , vzdy ideme smerom tam pesi a potom napat busom, v poliklinike si kupime tie kolaciky co tam pecu / dnes sme si kupili len banan a nieco na pitie, sadneme na lavicku a preberame vsetko naokolo 😀 , jak stare babky 😀 , mozem ja zato,ze moje dieta nie je na rozne zhonby 😀
ale aspon si oddcyhnem, velmid obre mi to padne a hlavne, ze nemusim za nim behat a stale ho okrikovat, ale sedi pri mne, dufam,ze sa to velmi nezmeni, zajtra mu asi zoberiem aj auticka, nech sa hra a ja si budem nieco citat, este by tam mohli vysadit aj stromy, nech je tam aj chladok
ked sme prisli domov, tak sme sa naobedovali - gulas, to som varila vcera vecer a teraz rozmyslam,ze co s nacatym vecerom 😀
ja som si kupila este aj sackove polievky 😝 . tak raz za 2 tyzdne si nejaku doprajem, mozem ja zato,ze mi teraz tak chutia? ale kupujem si aspon tie bez glutamanu, co su zo zahradky, to mam namiesto zakuska, najskor soms a nadzgala gulasom a teraz lucham tu polievku. Iste je v tom kopa somarin, aj ked napisu,ze bez glutamanu, ale slane je to jak slak.
klbiiii, dobre vyzera 😀 😀 , je cely na zjedenie teraz 🙂
klbi a to s tym kuratom sa stalo uz aj mne 😝 , ja nechapem ako mozu kupovat take smradlave, ja som tam nevolala, ja som to rovno vyhodila, ale asi som mala rovno ispekciu poslat 🙄
s tymi gumami to si viem predstavit, inak my este doma mame rodinne balenie, vidis, keby som bola vedela 😀 , by som ti dala, lebo dokedy my budeme potrebovat, uz budu asi aj po zaruke 😀
ze kupovat smradlave kurence, oprava - predavat smradlave kurence
zuzi 😀
ale nastvalo ma ze este je v zaruke, mne sa to hned nezdalo, reku nejako taska smrdi, ale az ked som to roztrhla som tu origos skazenu "vonu" zacitila a kupovala som to v nitrazdroji pod domom, tak tam behnem, 5 € sa zide na ine ked uz kura na obed nebude. 😉
a v lidli maju gumkacov za nejakych 56 Sk a je tam 12 ks, aspon budem vediet a nabuduce kupim tam, ja som kupila za 24 Sk 3 ks a rovno som brala 3 baliky, nech tam nemusim tak skoro traposit. 😅
klbi mas pravdu, to by sa im nemalo stavat
my sme gumkacov kupovali tusim v Tescu, tiez 24 ks, ale uz to nie je cele balenie 😀
zuzi 😀 , no juri este nevie ze som mu gumenych kamaratov zaobstarala 😅 snad sa nebude zdrahat. 😝
klbka pod okienkom kde pises prispevok mas ,,pridaj foto k prispevku,, tak stlac ctrl a hod par foto,ale musi aj nieco napisat a potom ti to odosle,inak ak nenapises,tak ti to vyhodi,ze si nic nenapisala a zrusi ti to 😉
baby a to ste este nekupovali v hypernove,tam byva tiez ista znacka,kt. uz pred zarukou smrdia kurence,potom to griluju 🤐
ale neviem nazov tej znacky,mozno ta co ste aj vy kupili,je to blee taketo ksefty robit,este,ze si na to prisla a neupiekla si ho 🙄
klbka skusat pridat na plochu?
idem malu krmit,zatim..
ps jajka a kedy tam ides,tak mi daj vediet,pojdeme na neskorsi bus 😉
inak maly je svetojansky 😵 😵 😵 ,mne sa osobne najviac tie deturence upatlanucke lubia,ono je to take milene,az kym nedoje ku krutej realite,cili kto to vypere a vyzehli,hehe 😀 😀 😀
Asi preto sa mi to najviac lubi na dryhych detoch hehe 😀 😝
ale zas Simi bol sikulko,on mal len pusinku a rucenky pinave 🙂
vsimla si si? 😉 on len jedna ruka spinava a hubenka, ale uz sa chystal utriet ruky do tricka, to ho tato naucil a mna nervy chytaju ked to vidim. 😝
babule padam,ide nam bus papa 😉
ahojte 🙂 🙂 🙂
dnes mam dvojity dovod na radost 😅 😀 😉
1.slnieckooooo 😎 😎 😎
2.kramoviny 😀 😉 huraaaaa 😅 😉 🙂 uz som myslela, ze puknem jak balon ☹ 🙄 ale uz je dobreeee 🙂 🙂 🙂
jajka, ano, koncila mi platnost.. 😉 🙂
berus, no ved asi som bola s drahym 😅 😉 si mala do mna nieco hodit 😀 😉 inak ja si vsimam vsetky maminy s detickami,ci niektoru z vas nestretnem.. 😅 😉 🙂 ale teba berus,etse nepoznam "live" 😅 😒 😉
mari, tak super spravy 😉 a ten OP bez tak budes musiet zmenit po svadbe, takze zanedlho sa tam znovu objavis. 😉
klbi, len ak zmenim priezvisko.. 😀 😉 a to si este rozmyslim 😀 😉 😝
mari,
ja som bola bez malého.
mari,
ja som zmenila priezvisko asi po pol roku.
no ved na Fb mas ze uz nie dlho.... 😉 tak ma nemyl. 😅
že ahojte kukučky, konečne som vás našla, nabudúce dajte sem mapu 🙂
hahahalolololo ............som kuko a nikdo tuneky, som si pokecala, supiš už sa len pred zrkadlo postaviť a pýtať sa tej na druhej strane ako sa máš? ja dobre...........
no idem prádlo vyvesiť nech aspoň nejakú činnosť dnes vykážem 😀
berus, ahaaaaa 😅 😉 a preco az o pol roka? 😕 😅 😉
klbi, ked mne sa moje paci..a to "uzniedlho" je za to,aby vedeli, ze bude svadba 😅 😉 🙂 🙂
ahoojte,uz sme domka,malu som hned do vane supla,este sa clapoce,bolo fajne,deti sa hrali a my sme troska skraslovalo okolie dvora jajkovcov 😵

no ved aspon ze na mna nekukala ako na pubisku 😀 , ked uz mi chcu predat polovicny listok v buse a to idem pritom aj s kocikom. 😅
pockaj, idem nahodit foto na kona, berus dala malemu keksik, ved uvidis ako dopadol v rukach drobca. 😉 😀