Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahoj marianca 🙂
Mari,
lebo sme cestovali nazad do zahranicia a vsetky papiere som mala na stare meno. No tak som to dodatocne zmenila, aj ked muz na tom netrval, len aby sa deti po nom volali. Potom som si chcela dat obe, ale uz sa nedalo. Ale pred sobasom si mozes vybrat ci chces svoje, muzove alebo obe. Dodatocne ale mozeš zmenit len za svoje. Esteze sa pri sobasi v kostole nehovoria cele mena, lebo by sa pytali ze NK beries si PK, priezviko rovnake jak surodenci. A s drahym na pesej si nebola, sak toho poznam.Priznaj sa, kto to bol 😉
Blazi,
cakam na FB, kdeze si?
Zuzi,
tisko zavidim kludne dieta. Moj je uz teraz jak s hlistami v zadku.
Dupi jeej maly je zlatunky to tlacil kocik? 🙂
čaute babuly, dnes bol teda super deň, doobeda sme boli v centre, niečo a seba čierne kúpiť, nech to trošku doplním, zajtra má tá moja teta pohreb
a potom sme boli mrknúť u babky, a skoro celé poobedie vonku, prebrázdili sme chrenovú, malá sa vyspinkala, lebo akosi poobede nechcela doma spať, tak zaspala v káre
dupinka, malý je zlatý, a kde chodíte plávať?
no idem ja kuk panelacik potom mrknem este 😉
ava babule, nazdárek sasulík 😉
dupi malý je sladučký🙂 my sme teraz nedávno s plávaním skončili. Spravili sme nejakých 7 alebo 8 kurzov. Bolo to super, ale v poslednej dobe bol malý často chorý tak sme to už nechali tak. Základ má, kúštik sám prepláva, vie plávať pod vodou, takže snáď stačí
A inak dnes sa mi ten môj malý smrádek vykadil do vane. Ja som si trhala obočie otočím sa a on to už stihol rozkúskovať a hlásil mi, že čo to toto? som myslela, že ma porazí.... 😝
heh, Marianca, tak "poteší".
A myslím, že tých kurzov ste absolvovali celkom slušné množstvo.
Sasul, Adamko rád tlačí kočík, na tomto zábere sa okolo neho motkal..
Plávať chodíme do Relax centra na Chrenovú, tuším Bohúňová ulica to je?? Na FB má video ešte z prvých pokusov.
Čakám, že sa mi muž ozve, ale je na návšteve u mojej tetky, tak asi dobrá nálada ako vždy.
Idem teda do hajan. Prajem vám pekný večer a dobrú nôcku!
marianca, beruska, ved ja som rada,ze je kludny, ale doma si uz viac dovoli, uz zacina lozit po nabytku 😒 , teda, ze prisunie si stolicku taku detsku a postavi sa na nu a docahuje veci zo skrine a podobne veci, tak budeme musiet urobit asi nejake zabezpecenia
klbi, jej ty si mi napisala aj komentare k albumom 🙂 , dakujem
ja som uplne vyřízená , neviem ci je to tym tehotenstvom, alebo jarna unava, alebo,ze muz robi tento tyzden dlho, aj dnes dokvitol asi o 20.30 a to uz maly spal, takze som s nim cely den sama.
Potom sme si pozreli 2 diely Vincentovho sveta - taky komedialny serial, hra tam starsne sexy chlapik
tento
http://www.askmen.com/galleries/men/jeremy-pive...
mnam , chrumkavy 😀
ale je sympos, hra tam taku sympatikus rolu , mame to na magiu v pozicovni, tam kazdy mesiac menia filmy a serialy, tak mozete pozriet, vola sa to Vincentov svet- komedialny serial
heh Marianca tak aj my sa hlasime do spolku vanovych moreplavcov,tiez sa stalo 😀
Dupi zlaty je,snazivy 😵
idem uz spat, dobru noc
dupinka,ze otocka pod vodou 😕 , fuha, to je ale borec, to by som neurobila ani ja 😀
Zuzi moooze byt,hehe 😀
berus, sranda,ze rovnake priezvisko 😀
zuzka, uprimnu sustrast ☹
sasul, no patrick swayze to nie je, ale ved co uz 😉
Jajka,ze sa tebe zas necakane mangel vratil,chi 😝 😀 😵
Zuzi a nepozeravas na markize serial,chodi strasne neskoro,ale hra tam Patrick a je to jeho posledny serial,ale vobec sa mi nelubi,ze tam hra takeho drsnaka.. 😅
sasul nepozeravam, to uz bol tusim chory, ked to natacal, nie?
Akurat som nasla The Beast a chodi to az po 23.00, no ale mozem si to dat nahravat, len ani neviem ci to chcem pozerat, ked viem,ze tam uz bol chory ☹
idem uz spat, dobruuuu
ahojte kočice, tak som tu, počúvam ešte Modré z neba, nezdieľam nadšenie z Paneláka - zabite ma 😀
inak deň D mám dnes, niekto nám rozmlátil zadné svetlo na aute, do toho vešiam prádlo a suseda mi sype popol na hlavu, pripravujem malému kúpeľ a sprcha sa otočila a noheeeeee som mala nakomplet mokré /samosebou že aj s oblečením/ 😕
nakoniec som vyzliekla malého položím do vane a on rev, zistila som že som mu skoro riťku obarila 😠
asi hej Zuzi..
servus Blazenka,aky bol dnik..no hod nejaky hlod nech sa zasmejeme 🙂
sasul provokuješ? hodím popol na hlavu a spýtam sa či nevadí vrrrrrrrrrr suseda zabudla aj špak oknom vyhodiť ale popol si odklepla 😅
Ahojte baby. Popozerala som si vaše fotos, rožkošné detičky máte 🙂 . Mne sa tu manžel klepe zimnicou, chudák, celý deň teplotuje. Takže mi dnes k starostlivosti o deti pribudlo aj venčenie psa (to robieva muž). A ešte pacientovi podávam každé 4 hodiny lieky od teploty.
veverca ahojček ešte sa nepoznáme tak teší ma........
mužíčka si vykuríruj, ten môj ked ochorie tak mám dojem že na chrípku sa umiera 😒
Gabko je pozvaný na narodeniny k spolužiačke, tak sme jej boli kúpiť darček. Vybral v dráčiku menič hlasu, bol z neho nadšený, som zvedavá, čo povie Emka 😅 .
Ja som vás tu len včera našla. Vidím v téme "Nitra", tak som nakukla a potom sa aj pridala 😀
veverca ja sa zajtra chystám už konečne do dráčika - ved bez muža treba to využiť, konečne pozrieť tie puzzle pre malého, lebo sa plazí po zemi ako taký had a vždy je mimo deky 😠

Nazdárek, no tak my sme sa dnes len tak poflakovali. stano bol doma tak sme boli na nákupy a behli sme sa najesť k Hoferovi.
Inakklbi to s tým kuraťom blbé 😠 a malý je krásny 😵 a si hrdinka, gumky nakúpené a môžete vlítnuť na to 😀
Zuzi buď rada, že malý je taký kluďas, ja mám obidvoch jak hurikán. Obidvaja sú všade a chcú všetko vedieť, pri všetkom byť .....no katastrofa, takže si užívaj kľud..