icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
24. mar 2010

My máme také veľké penové skacky, ale Táňa na tom nesedela ani minútu, vždy to celé rizobrala a až potom bola spokojná 😀 , ale práve som pozrela, koľko má tvoj malý...tá naša bola kľuďas, vtedy ešte "nebehala".

bystricanka
autor
25. mar 2010

dobré ránečko 😵

my sme už hore. Ved nič nové pod slnkom 😝 Dnes je nejako chladnejšie ako bolo včera. Dokonca poobede hlásili aj prehánky....tak uvidíme čo bude.

klba...malý jaký zlatučky, ked sám papká 😀

zajtra sa idem dať ostrihať, lebo už mám riadnu slamu na hlave 😝 No typická matka na materskej 😀

bystricanka
autor
25. mar 2010

veverca...tvoj syn chodí do prvej triedy, či už je druhák?Vyzerá byť nejaký veľký na 7 ročného chalana, nie? 😅

veverca
25. mar 2010

Gabko je druhák, v máji bude mať 8. Narodeniny bude mať, keď budú v škole v prírode, tak chcem, nech si to užije . Včera som volala do toho penziónu, kde budú bývať a bola tam taká milá pani, že urobiť tortu nie je problém, tak ma potešila. 🙂

bystricanka
autor
25. mar 2010

veverca...tak to je milé od nich, že urobia aj "nadštandardnú" službu. 😵 A na ako dlho idú? Na týžden?

veverca
25. mar 2010

Od nedele do piatku. Minulý rok nebol- bol práve chorý, tak sa teraz teší. 🙂 Pozerala som to aj na nete, pekne to tam vyzerá.

klba
25. mar 2010

dobre ranko, ja som vcera zadrichmala s malym a rovno som s nim rano vstala, zeby aj na mna jarna unava dolahla? 😅

zase ste sa rozpisali, ani neviem komu som co chcela 😅 a ked som na nete tu nikoho. 😝

dnes idem asi do Lidla, akcie zacali 😉, chcem nejake velkonocne dekoracie pokuki, inak plan ziadny, aj tak musime byt kvoli chorobe doma. 😒

veverca a kam ide synator do skoly v prirode?
inak ten menic hlasu znie zaujimavo. 🙂

bys, v poslednej dobe malo drobca fotim, doma to nie je ono, uz nech behame po vonku a konecne zabery doplnime. 😉

jajka968
25. mar 2010

čafte, pálime do škôlky, já som včera ani pc nemládala zapnúť 😒

ak sa dnes bude čosi diať crnknite mi, bo idem už hajde z domu , tak ak by čosi priletím 😉

veverca
25. mar 2010

klbka...penzión Gejdák, pri Ružomberku
Ja kým sa rozhýbem s Veľkonočnou výzdobou, tak bude aj po sviatkoch. 😝

henka76
25. mar 2010

ahojte 🙂

maximko spinká,dnes bol hore už o 5:45..ja upratujem skrine a triedim šaty 🙂 ešte urobím smotanovú tortu pre maroška a večer budeme maškrtit 😉
bys-vybavila si včera?...bude nový účes,alebo len podstrihnút si dáš? 🙂
klbi-šimonko je podarený a pekne papá sám 😉

blazka24
25. mar 2010

veverca Gejdák poznám, je nádherný a je tam krásne prostredie - bude spokojný 🙂

bys ja sa dám ostrihať asi do hola, vlasy mám nehorázne dlhé a neforemné, len nemám čas sa objednať k mojej kaderníčke.......

beruska113
25. mar 2010

Blazka,
co sa vyhovaras. Zicnem Ti moju kadernicku? Ze si to Ty.

Henka,
tak tusim mas takeho ranostaja jak ja. Ale a bys. Ale moj je aspon uvedomely, alebo uz rezignoval, lebo vie, ze tak lahko sa z postele nevymota, tak sa hra, recni si, popripade ked je toho uz moc, tak ma koce a bije, ale odolavam niekedy aj hodinu kym vstaneme.

beruska113
25. mar 2010

Jeho puky,
moje dieta spi uz 1,5hodiny. Ci bistu.

klba
25. mar 2010

veverca, tak tam im bude super, hned by som sa pridala, tam je krasna priroda. 😵
no vyzdobu ja tiez nejaku extra nechystam, ja idem polievat s chlapmi 😉 , my len doma udene dame a sup pobehat navstevy, len vajcia vytasim a nejake drobnosti a hotovo, 😝 nam hned po Velkej noci menia stupacky, zacinaju u nas, takze tu bude binec ako hrom, tak nema vyznam to tu nejako prezdobit. 😒

inak boli sme na chvilu vonku, ale dost za domom fukalo, tak sme sa dlho nezdrzali, malemu doma stupla teplota, ale je este v norme, zda sa mi ze uz nema ani zvysenu, tak super. 🙂
ja uz som o 11, h obedovala, spravila som si lievance, no to bola rychlovka 😵 , super recept, vyborne su a raz dva hotove, tak rychlo som davno nemala navarene. 😅
maly si sice neposmakoval, on nie je moc na sladke, ale pol lievanca zbastil, aspon nieco, dnes mi nechce nic jest. 😒

klba
25. mar 2010

a kde ste vsetky? my uz spime, tak mam cas pre seba. 🙂

marianca
25. mar 2010

čafte, no ja som z malého na nervy. posledný mesiac je jak satan, upišťaný, umrnčaný. Stále by sa len nosil na rukách. Som z neho ustatá. Asi mu lezú zuby, alebo čo 😝
Vever malý je chutný 😉 a nech si to užije 😉 Jáj, veru aj ja by som hneď vypadla do takej školy v prírode. Zmena by bodla 😅
Klbi, tak u nás aj Kubko papá sám, až na to, že potom všetko glancujem pol hodinu.
Ja som dnes robila brokolicovú polievku s kuracím maskom a ryžový nákyp.
Krpec spí, snáď bude aspoň dve hoďky, lebo ma trafí. A inak lenivá som jak slon. Nič sa mi nestéééé 😝
Blaži, bys, to ste ešte nevideli moje háro, len potom by ste boli s tými svojím spokojné 😝
A čo sa týka tých penových skladačiek. Podľa mňa je to super vec. My máme doma asi dvesto kusov. V obyvke to mám rozložené, decká tam majú hračky a tam sa hrajú. Ono klbi záleží aj aké kúpiš. tie písmená sú na prd. Tie sa dajú ľahko rozoberať a vyťahovať. ja som kupovala nakoniec v Tescu. je to taký menší rozmer, ale sú pevné a vysoké a vnútri sú zvieratká, alebo dopravné prostriedky. Prvých nejakých 50 som kúpila asi 3 roky dozadu a potom som ich postupne dokupovala. A sú stále super.
Aj ja sa tam hocikedy natiahnem a hrám s bobom. Takže odporúčam 🙂
Bože vonku fučí jak o život. Aj sa bojím ísť s malým von, keď mal zapálené očká, to zas bue deň 😝
A idem si spraviť kávu, nech to šľak trafí, ná né? 😉

marianca
25. mar 2010

Bože ja som debil, to tie puzzle zháňa blazka a nie klbka....to to neva klbi, veď si prečítaj 😀

marianca
25. mar 2010

ma neserte, kde ste 😖 ja mám chvíľu kľud a tu ani duše.....

jajka968
25. mar 2010

čafte,

mna teiž asi raní, marko sa mi 2x riadne dogrcal, nakompltku, aj po spánku už máme, ☹ . neviem, čo sa deje, lebo chorý nevypadá 😖

sašul, sorry, ruším to, netrúfam si ísť do mesta 😒 , ani nespal za prvé a za druhé fakt sa neodvážim do mesta, nech sa celý neogrcká, ešte raz prepáč 😒

aj naša olča ide do školy v prírode, hneď v pondelok po prijímaní, sa už decká dočkať nevedia, na tále idú. veru aj ja by som takú zmenu prijala a do školy v prírode si vyrazila 😀

a penové puzzle, super vecička, aj sárča sa ešte teraz ľúbi s nimi hrať, no a olča sa na tom naučila abecedu.

idem hodiť obed, i keď po tej foňavej spŕške čo mi drobec uštedril 😒

jáj a sa teším, dnes mi kurier priniesol parfém, môžem sa voňááááť a voňáááááť 🙂

bystricanka
autor
25. mar 2010

henka...hej, hej...vybavila som všetko. Už mám klud...kooonečne 🙂 A hladala som pre maximka čiapočky, ale našla som len taký klobúčik skôr tak na leto. Takže ti nepomôžem....a bola si kuk v tých búdach pri sandokane čo som ti spomínala?

no a vlasy? idem sa len postrihnúť. Aj ma nahovárajú na melír, ale ja to nechcem. To už potom nebudem vyzerať ako 25 ročná 😀

henka...a aj my sme tak vstávali 😀 Ale ved nič nové pod slnkom 😝

marianca...no asi to budú fakt zúbky. Alebo žeby si začal dobýjať svoje?

berus...ale máš výdrž teda. Ze hodinu ešte v posteli vydržíš aj napriek kopancom. 😀

sasulec
25. mar 2010

Ahojte,som dnes upratovala a varila,tak som az teraz dokvitla 😉
mala kukala Maaju,tak som si kludne porobila.. 😉
bola ma pozret aj sousedka,co sa vydala do povazskej,maly je uzasny,normalne mi pripadal ako mala,taake liciska mal,bol v kociku,pozakryvany,bo ma len pol roka,no ale velkostou mi pripadal ako rocny aspon 😵 Gulal tymi ociskami modrymi,jaj som sa vytesovala z neho 😉
Aj mna seruska ten vietor,ved aj hlasili tato nitra ufukana,jajha jak keby sa sto certov zenilo 😝
uvidim ako bude poobede,ale von chceme a aj musime ist,bo musim do banky pre eurace 😉
Marianca,tie penove skladacky s dopravnymi prostriedkami zneju dobre,my mame take ako klbka,sme spolu kupovali,mala to furt rozobera,ale co uz,by som sa poobzerala v tescu po nich alebo tych zvieratkovych,to sa malej veryyy lubilo 😵

marianca
25. mar 2010

Jaji, to je asi tá črevná viróza, ale poteším ťa trvá to len deň 😀 ale tej paseky z toho....
a ty budeš ňovavá? 😉 hm sa mužík poteší 🙂

bodka13
25. mar 2010

ahojte...som vám sem trošku nakukla 😉

Jaji...Olča ide na Tále? lebo Maťo ide na Krahule od 17.5,ale možno to majú podľa ročníkov rozdelené

...chorôbkam želám skoré uzdravenie 😵 😵 😵

jajka968
25. mar 2010

bodka, ahoooj, 100 rokov som ťa nevidela, ešte robíš v mlynoch??
a máš pravdu, teraz olča kričí že na krahule idú, 😀 , vy nemáte prijímanie

no už aj serká ten môj cecúš, tak asi tá viroza to bude 😒

bambuľky, užite si a ja idem dať prať ten závan

jáj a ešte som vám chcela, k tomu parfému čo som si objednala, mi pribali vzorku novinky parfému od Jean paul gaultier , fúúúúj to je strašný smrad, mi to pripomína tie niekdajšie smradľavé veľkonočné voňavky

klba
25. mar 2010

uz som tu, som riesila to ubytko v Bojniciach, nieco som nasla, tak som tam volala, ale majitelka je mimo ubyt. zariadenia, nevie ci maju este volny termin v juli alebo auguste, tak som jej mailovala, vecer mi odpise, je to priamo na namesti, cena prijatelna, to by bolo super, kuk link, ale idem este pre istotu nieco ine pokukat, keby nahodou, uz je najvyssi cas. 😉
http://ubytovaniepodzamkom.sk/index.html

no este rychlo vas precitam, nech nemam A-cko. 😉

marianca, ja mam prave tie blbe pismenkove puzzle, ale neva, vytiahnem z pivnice ked vyrastieme a nebudeme vytahovat pismenka a casti z nich. 😉

klba
25. mar 2010

jajus co to citam. ☹ tak dufam ze drobceka to rychlo prejde, tfuj tfuj choroby prec. 😉
ja som kupila preventivne to co marianca radila, ked drobec vracia na upravu zaludka, neviem ako sa to vola na K. 😉 😅
aspon som kludnejsia, tento kon je super, ked ma kto poradit, marianca dakujem. 😵

sasul, no zle som ti to puzzle poradila 😠 , co so mnou, clovek sa na svojich chybach uci, 😝 ale ved vyrastu z toho a potom sa aspon abecede priucia. 😉 😎

bodka vitaj, rada ta tu vidim. 😵

bodka13
25. mar 2010

nie Jajuš...my sme už štvrtáci 😀 ...a v ešte stále som v Mlynoch 😒
...že smradľavé veľkonočné voňačky 😀 😀 😀
Markovi rýchle uzdravenie 😵 😵 😵 😵

ďakujem za privítanie Klbi 😵 😵

klba
25. mar 2010

jajus este ze to bola vzorka gratis, take zazraky nech si nechaju. 😅

bodka a co noveho? ako sa mas? 🙂

bodka13
25. mar 2010

ani neviem ako sa mám....prežívame ☹ a túžobne očakávam 27.4 ...konečne budeme mať doma tatina a nebudeme to mať také komplikované ako teraz
...zatiaľ sme zdraví,až na to že Davidovi sa zhoršil ekzém 😒

zuzana76
25. mar 2010

ahojte

fiiiha, vy ste toho popisali, ako keby vas za to platili, ale aj ja som taka 😀

my sme boli vonku, teraz varim kuraciu polievku, mlady si nakazal

aj my zelame vsetkym chorym skore uzdravenie, to je na porazenie, ze ked akurat je pekne pocasie, takzacnu vselijake pliagy a nemoze sa ist von ☹