Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojky...sasul...vcera som sa chcela zastavit,ked ste boli pri tom detskom kutiku,ale nejak nevydalo...sme stretli kamaratku a potom sme sli tym prednym vychodom ku nam...hadam sa coskoro vidime,som bola na vas zvedava...
dnes sa tesim,sa chystame na grilovacku...no len nech moc nefuka,inak to bude zaujimave:(
Avojte babule,my sme zas dlhsie pospinkali o 9. sme vstavali,potom sme si dali ranajocky a behla som do sprsky 😅
jasne ze sme tu pisali o stretku,aj ja som pislala,ze sa mam stretnut s Blazkou 😕 😅
inak aj dnes je krasne,urcite paadime poobede von,tak ak chcete niekto,pridajte sa..
Veverka,sla si kolo nasho domu,jak su polisi byvme, na nabrezko som chodila aj ja a segra moja 😀
kedy pojdes dnes pre maleho? mozem aspon vykuknut,lebo mala bude asi spinkat o tom case 😅
ale misi,ved ked budete na grile opekat tak to neva,zavidim vam aj ja scem grilovackuuu 😝
beruska, no to by mohlo byť, mne to vyhovuje aj v pondelok, keby tak okolo 15,00 bolo by to ok. Keď sa už to minulé nekonalo, rada by som išla.
no veď hoďte do pléna ostatné, že čo a ako to s Vami vyzerá.
mi sme boli tiež na prechádzke doobeda, potom sa malá napapala a už asi pol hodku hajká, len nech sa vyspinká, aby sa pani doktorke ukázala v plnej kráse.
ahojte uz sme doma. 🙂
boli sme kuk vlaciky, maly sa tesil, furt vykrikoval Gogo- to je vlacik Gordon z rozpravky o vlaciku Tomasovi. 😉 😀
Nestastny bol az ked som mu povedala ze my nejdeme, len babka, bolo trochu placu, ale potom pohoda, kyval o dusu a vycieral sa na strojvodcu. 🙂
Aj tata sme boli navstivit, nemal na nas cas, kopu ludi tak mal, ☹ tak sme sa tam dlho nezdrzali, len kavu som vypila a isli sme jajku navstivit.
Drobci sa chvilu pohrali, Marko je zlaty, fesak ako vzdy, 😵 😵 😵 my sme tiez vela nepokecali, ale nabuduce to bude na dlhsie, uz nas tlacil obedny spanok.
Po ceste mi drobec zaspal a ja kavickujem, kto sa prida? 😉 🙂
No idem docitat. 😉
klbi-aj ja práve pijem vonavú kávičku 😵
ajojte,
my sme boli od 8-mej vonku, sárinku do škôlky sme niesli, boli sme vychválené, že jediné sme si na deň učiteľov spomenuli 🙂 a dezertík sme priniesli, vraj si podelia aj s deťmi. jáj veľmi milé učiteľky má sárinka, som šťastná aj za ňu, ale celkovo tu v našej skôlke neni zlej učiteľky, krásne im aj okolie upravili, nové hračky majú pokúpené a cez veľké prázdniny sa okná idú meniť.
potom sme šli do tesca na nákup, jogurtov som jak pre armádu nakúpila, však ten môj drobec len na jogurtoch posledné 3 dni žije 😒 , už som nešťastná z toho, ale mami moja povedala, že nech papá čo mu chutí. aspoň večer trošku rajčinovej polievočky pojedol, no dnes nič, len 3 jogurty a to si v obchode na koláčik ukázal, croisant pýtal, rožtek, kúpila som, no nič nespapkal 😒 . cesta domov nám trvala nekonečne, lebo opravujú chodníky, všade tie mechanizmy koniec sveta, marko sa len tam ťahal, potom mi do krčmy vbehol, šak čo, po šichte by sa pivko hodilo, vychádzala som s dieťaťom s krčmy, sa po mne kukali, že hentá je aká šibnutá, si to ani s dieťaťom neodpustí 😅 .
no a keď sme sa konečne pritatárili domov, nákup vyložili, práčku som narvala, mestský úrad obvolala, klbôčka mi crn, že idú okolo, či sme vonku neni, tak som ich hore volala, že radšej vonku by podubli, tak sme za nimi na chvíľku vybehli, jáj zlatunký boli. aj sa predviedli s jedmi svojimi v plnej kráse, najprv šimi, no marko tiež nezaostával 😀 😀
ešte sme si po schodoch pobehali a upalovali domov, pravda obed sa nekonal, že načo a už od 11.30 hajká drobec môj malý ukonaný 🙂
pobede tu dominika bude, takže dnes baby nevytiahnem nikam ani párom volov 😀
pondelok by bol na stretko ok, aj tá 15-ta hodka celkom oki, do tej 15.30 by sme snáď vedeli prifrčať, ak by nám počasie prialo 😉
klbka cin cin 😉
jajka tak ste mali akcne doobedko.saak ale kedy ste vy nemali..
mne tu mimochodom este mala pospevuje 😉 ale uz som ju ulozila na gauc,tak dufam,ze zachvilku odkvecka 😅
idem este dozehlit,hehe vlasy 😉
ten net mi blbne jak sprostý, už mám nervy, dáko nemám šťastie 🙄
sašul, veď musím mládenca môjho zmoriť, lebo akosi odmieta pobedný spánok. lenže čas mi strašne chýba, lebo doobeda som všetko porobila a teraz len doháňam a nič nestíham ☹ . aj večer som chcela ešte 2 okná umyť, lenže decká si mysleli opak, radšej sa so psom na dvore naháňali, dnes príde domka, zas zakvasím na dvore, zajtra ma čakajú tie daňové, ešte aj peter mi prihodil, mám nervy, vôbec sa mi do toho nechce ☹ 😠 . jáj, ale je tým chlapom dobre, ešte ani marek dnes nepríde, až v stredu a ešte mi do fónu povie, že čo som nervózna, by som ho očami prebodla, mať ho v blízkosti, som strašne uťahaná z toho 😖
sašula, len sa moc nepaničkuj, vonku fučí, hneď budeš jak strigaňa 😀
A pisem roman, takze pozor, dlhe to je. 😉 😅 😝
veverca, potesila si ma, 😉 ja som planovala ist v polovici jula, ale aspon to tam nebude este take narvane, kedze hlavna sezona len zacina. 🙂
my chodime do Bojnic kazdy rok, ja z PD pochadzam, ale kedze uz mame maleho min. a predmin. rok sme boli len na tri dni a uz sa mi doslova ziada na dlhsie. 😉
majul, Bojnice preto lebo to je nasa srdcovka, tam ma maly kopu inspiracie na zabavu, ZOO, kupalisko, priroda, ja tam poznam skryte miesta co turisti neznaju a v ramci dovolenky vzdy navstivime mojho tata, zatial si s malym do zahranicia netrufam, okrem toho vtedy uz snad budem tehu, tak aj preto. 😉
A toto je ubytko na sukromi, privaty a hotely su o dost drahsie, najlacnejsie vychadzaju min. 15 € na osobu + kupelnovy poplatok 1 € na osobu na den, toto vychadza 11,50 €, za drobca platime len zlomok z ceny, niekde neplatis nic ale cena za dospeleho je podstatne vyssia, hlavne ze Juri to oddsuhlasil, plati on. 😀 😝
a co sa mi nepacilo ze aj v penzionoch je spol. wc a sprcha pre dve a viac izieb, uz sme to raz tak mali v penzione Elitex a bolo to o nicom, z vedlajsej izby tam furt tronili dvaja pubertaci, tak pre nas bolo aj toto dolezite, nech mame vlastne na izbe.
Ja som hladala ubytko priamo v blizkosti zamku, aj kvoli parkovaniu, kazdodenne parkovne by nas vyslo riadne draho, hlavne pri navsteve kupaliska a pod... , v blizkosti boli aj chaty, ale vacsinou sa platilo za celu chatku, t.j. ako za 4 osoby prip. som nasla ubytovne a lacnejsie hotely, ale vzdialenost od zamku cez les 700 m a to s malym nerisknem alebo po ceste 1200 a viac metrov a tie ubytovne boli este z cias komunizmu 😅 , preto som nakoniec zvolila toto.
Ja uz som prebrazdila cely net, vsetko som vysondovala, len ma vzdy nieco odradilo, bud to spolocne wc, cena, vzdialenost, parkovanie alebo vybavenie ubytovania a pod...
icerna, vitaj medzi nami 😵 😵 😵, super ze tato pride, to sa budu slecny tesit a maminka tiez 😵 a ako to zvladas?
Tak sa mozno aj v PD stretneme 😉, my sme sa raz takto nahodne stretli cela familia, moja mama bola v PD u znamych, my na dovce v Bojniciach, segra s rodinkou boli u tata a cestou sa stavili v Bojniciach, aj mamu vyzdvihli, dali sme rodinny obed, to keby planujeme nevyjde, super to bolo. 😵
zuzankakarolinka, tak podaj spravy po poradni, som zvedava na miery a neboj zachvilu bude mala zubata, ani sa nenazdas. 😉
berus aj tvoj drobec je presny ako hodinky? moj vstava na chlp presne o 6:15 len dnes si zmyslel ze to bude pred 6, h ale aspon som postihala. 😉
marianca dakujem. 😵
misha, uzite si grilku, aspon sa dohre ohnik v grile rozhori ked pofukuje 😉, neboj vyjde vam to. 🙂
a uz snazilkujete? 😉
heni, dobru chut, ale kym ja dopisem uz si asi aj vypila, ze? 😉
jajus s tou krcmou to nema chybu, uci sa chlapec. 😉 😅
sasul vdaka. 😉
s tym stretkom, u mna klasika, neslubujem, zdravie nam rozkazuje, ale verim ze dovtedy to uz bude ok, ved uz chodime aj von, nerada by som to premeskala, uz ma huba pali, musim sa predsa vykecat. 😉 😀
no a kde ste citate? 😀
No baby tak som tu,jajka som jak striga,hodila som par vln do tych mojich prehustenych vlasov,som jak Tina Turner,hehe 😀
ja zvazujem ist v maji na dovolenku do chorvatska abo do talianska,ale rada by som to chorvatsko,bo v taliansku sme uz boli,nech chytim na zaciatku leta bronz,no a nakolko po navsteve Ba v juni,neviem kolko casu uz potom bude na dovolenku 🤐
klbka tu som..nevidis ma pre kucery??? hehe 😀
sasul a nie je maj este priskoro? 😒
my sme boli zaciatkom juna v Tunisku, ale tam je ina klima, tam uz vtedy boli teploty cez 30 st, este to Taliansko bude snad teple, len more bude este kosne, ale mozno sa mylim. 😝
ale vlastne ono by to az tak nevadilo, aspon nebude taky hic a ved aj hotelove bazeny funguju. 😉 🙂
ved pisem, len maly sa mrvil. 😉
inak zda sa mi ze ma maly teplotu, len on si neda zmerat, ani ked spi, ked vstane pojdem prebalit a hned vyskusam. 😒
marianca si ty riadne basnicke črevo 😀 božtek na nostek odovzdam 😉
klba zavidim ,ale v dobrom 😉 zvladame to celkom dobre zatial,len vanesska ochorela po dlhom čase,mala teploty a ma sople,tak jej nedovolim pri malinku,je skoro stale v izbicke svojej a tam sa hra a kuka rozpravky...uvidime ci to aj lili chyti od nej,ale nemusela by ☹ a na tata sa tesime vsetky 😵
kukala som fotky aj zo stretka ,zlate ste všetky aj z detičkami 😉 😵
diky icerna,nabuduce by ste sa mohli pridat dievcence,hm? v ten pondelok? 😵
klbka aj ja sa bojim ake bude pocasie,minule bolo juna dost kosno,si to pamatam,lebo sme chceli malej oslavu urobit vonku,ale nedalo sa..hmm nieco vyhutam,hlavne musim pocut vyjadrenie v Ba ako sa to pohne no a samoska aj deda,kedze drzi kasicku 😀
1. juna som myslela 😉
sasul jasne, chapem. 🙂
icerna tak aj vy marodujete? ☹ snad to vanessku rychlo prejde a neboj do PD sa dostanete, rodinu treba vzdy ked je prilezitost obehat a na to sa cas najde. 🙂
mna to tiez tesi ze ked nie inde aspon do tej PD vybehneme, keby je na mne hned sa tam stahujem, to pre mna najkrajsi kut na svete, 😵 ja napr. zboznujem prechadzky do Lesoparku na Severe, hlavne na jar ked vsetko zacina kvitnut, kde sme byvali je ceresnovy a jablcny sad, tam je to vzdy krasne biele a ruzove ked to zakvitne, to je relax pre mna. 😵 😵 😵
no sasul rada by som,ale to zalezi od malej,papa kazde 2 hodky,tak by sme tam asi dlho nepobudli 😒 a vanesska ochorela a nerada by som to na vase zlatička preniesla.
no klba veru treba obehat,hlavne ked tu nikoho nemame 😢
lesopark mam aj ja rada,uz som tam pekne dlho nebola,ale planujem v lete pobehat pd,chcem ist s babami k mamine,ked bude tato v holandsku,co tu stale budeme same.
icerna jasne, mne sa ten lesopark paci, take nieco v NR chyba, to je super prostredie pre decka, hojdacky, kolkaren, restika, pekna priroda, kopu priestoru na vybehanie, aj hriby a lesne jahody tam rastu, ten posed je super, juj keby tam byvam kazdy den som tam nalozena. 😅
A lubi sa mi ze su tam tie domceky zo sedenim na opekanie, ked sme boli deti kazdy vikend sme tam chodili cele rodiny opekat, to boli zlate casy. 😵
A ty si kde v PD byvala, uz si nepamatam. 😉 😅
A vy ste obaja aj s muzom odtial?
Icerna a malu kojis asi,vsak?
No skoda rada by som ta spoznala aj s kockami,musite mat veselo doma,pozname to,aj my sme my3 z Ni3 😀
byvame s babkou 😀

berus co klames povedz rovno ze to bol tajnas 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie,baby pisali o stretku aj ja som to citala,resp.berus ze ide do jysku kto sa prida 😵