icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
26. mar 2010

my sme ako decka chodili s rodicmi na Zobor aj s maminou znamou jej muzom a deckami opekat a na take tury 😅

sasulec
26. mar 2010

teda aj otec nas ale povascine to bola babska jazda,chlapi makali 🙂

klba
26. mar 2010

sasul ja som chodila na turisticky, na Zobore sme mali zakladnu 😅 a bolo to super, vyletiky a tak... ja take mozem. 😵

mariynka
26. mar 2010

zabky zabky skok 😀 😎 😎
ahojte
jaj ako je vonku super 🙂 🙂 🙂

my dnes mame ucitelsku zurku 😀 😝 tak sa pojdem pomaly chystat 😉

icerna
26. mar 2010

klba aj mi sme chodili na opekacky,na mdd tam boli akcie vseliake,futbal sme hravali 😉 je to tam super
ja som byvala na starom sidlisku,nedaleko kauflandu,tesca,vtedy tam byval kopec na sankovanie pri zimnom stadione 🙂
ja som z pd a priatel z dediny kusok odtial

sasul ano kojim,uz nech prikrmujeme,aby sme sa mohli aj trosku po vonku poflakat. ved v stredu som ju v centre kojila na vozickarskom,tam je prebalovaci kutik,nebola ina moznost 😅 som sa zamkla,aby ma niekto nevymakol 😅 a bolo 🙂
aj ja by som vas vsetky rada spoznala,ste tu take kamaratske vsetky 😵

mariynka
26. mar 2010

a aha co som dnes dostala 😵 😵 😵 k nedelnajsiemu dnu ucitelov 😉 😵 😵

veverca
26. mar 2010

klbka, ty si normálne romantická duša 😵
jáj baby, je mi na figu...muž na mňa ten bacil preniesol a cítim sa ako zbitý pes... 😢 . Len dúfam, že deti to nechytia...
Mne malého väčšinou nosí mamina, ja idem len občas. Dnes ide na oslavu, tak ho berie Emkina mamina, my si ho prídeme zobrať k nim.
Dieťa som skoro pred hodinou uložila do postele, ale vykriku :mama poď pre mňa!, tak asi spánok nič...
icerna...ja keď som kojila, bárskde som jej dala 😉

sasulec
26. mar 2010

oki baby paadime von,zatial papa 🙂

klba
26. mar 2010

vev, to ja len mam super spomienky na detstvo, mna to tam stale naspat taha. 😉

foto z lesoparku, viac som nenasla, pofotik ked pojdeme.

http://www.geocaching.com/seek/cache_details.as...

Letne kino:
http://images.google.sk/imgres?imgurl=http://i....

beruska113
26. mar 2010

Tak malý búva,
muzik ma prichytil pri PC 😲 😅

Tak len co som dopisala, ze maly spi, tak plac a zobudil sa, dala som sirup od bolesti a spi dalej, tie zuby ho stale morduju.

No baby, tak v pondelok by to bolo super. A kde by ste chceli? ten park? Ci nieco ine? Mne je to jedno, moj aj tak len v kociku sedi. No idem radsej daco robit, lebo zas ma muz vymakne. vecer ma nocnu, tak sem skocim.

Majul,
Ty si ma odhalila, ja som tam chcela co najmenej ludi, aby som mohla stale len ja hovorit. Já já já , jenom já 😀 😀 😀

:

mariynka
26. mar 2010

ja som v pondelok do 13.30,potom skocim po OP a na parkove stretko by som sa rada-na chvilu-pridala 🙂 🙂 🙂

marianca
26. mar 2010

nazďoš,
dobré beruš, že já já já jenom já. Asi musím dobehnúť aj ja a potom budeme dve já já já jenom já 😀
mari kvietočky krásne 😉 a dobre sa vyžúruj 😉
Sasul, ty musíš byť fúúúúrt najsamkrajšia? Asi musím ozaj prísť, aby som bola najsamkrajšia já já já jenom já 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vidíš beruš jak ma to chytilo? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jaji, klbi, krpci sú zlatušenkaví, na cmučkanie 😉
Veve liečkaj sa 😉
Icerna, ja som tiež kojila hocikde. Aj v Bojniciach v ZOO. Prehodila som plienku cez cecúšiky a hajde. Čistá sedlana. Malý tak tlačil do hlavy. No čo, však keď je hlad veľký čo si rozkážeš? 😀 😝

marianca
26. mar 2010

A ozaj jaji. Pred nami sa nemusíš hanbiť. My ťa chápeme. Keď príde slina ukrutnica, čo si pomôžeš? No nepomôžeš!
Unavená matka troch zázrakov sem tam potrebuje frťana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a inak ja mám niekedy také stavy čo som ustatá, že by som sa fakt ožrala jak sviňa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😔 😝 😝 😝 😝

zuzanakarolinka
26. mar 2010

no čaute, tak sme dorazili domova aj z prechádzka

na poradni bolo dobre, malá sa ukázala v celej paráde, ukázala dr. ako pekne sedí, otáča sa z chrbátika na bruško a že koníky pasie, stará vec

dr. bola z toho happy a máme 7 750 g a 69,5 cm, slušné nie?

zuzanakarolinka
26. mar 2010

a moja svokra, ako inak, nespokojná, že to moc nepribrala, svokor zase, že jej dávam len riedku vodu

no dobre reku, tie ich úvahy, tak som im povedala, či chcú z nej mať takého obra ako má moja známa, čo som asi pred 3 či 4 dňami písala, že čo mu dáva jesť pozn. redakcie: pomaly aj kuracie pečienky a má 5 mesiacov aj z cestou, ale k tomu sa už nevyjadrujem

neni nad múdrych radcov

marianca
26. mar 2010

Zuzi veď má ideálne rozmery na svoj vek 😉 Akurát. Môj Jakub má 14 mesiacov a 10 kg. Takže malá je v pohodke. A na svokru sa vyprdni. Tie svokry sú vždy len najmúdrejšie na celom svete. Všetko vedia, všade boli a hovno vedia 😝
Mali sa realizovať pri výchove svojich detí a nie teraz 😠
takže tak.
Idem do Tesca a do Lidláču kúpiť bobanovi plienky. Potom hodím očko
Pá pá 😉

veverca
26. mar 2010

zuzi...malá má miery ako modelka 🙂 . Takých múdrych radcov počúvať netreba.

sasulec
26. mar 2010

ahojte babule,tak sme boli u jajky na dvore,deti zas liteli,no ja mam dost,ajked mala nevypada byt nejaka unavena 😀
Zuzikaroli,sa mi nelenilo bola som kuk v knizke mala mala v 7 mesiacoch 7050 a 69 cm takze to je proti mojej cvalik,hehe 😅
a tiez som sa napocuvala,aka je mala,aka je drobunka,aby som jej dala to a hento papat,samoska od svokry,tak uz tam nechodim a nerozculujem sa,krute? nuz ja vsetko pekne z kratkej cesty,som povedala,po kom ma byt ta mala tucna,ked sme obaja teda rodicia jak slize,ale ja viem ich velkym vzorom neter,kt. ma v 6 rokoch 30 kilov, ale mne sa to nepaci,nech ma problemy s cholesterolom, a behaju s deckom koli tomu po doktoroch,my mame toho dost,uz bez tak.. 😠

sasulec
26. mar 2010

a teraz sa postavila mala na vahu a ma oblecena rovnych 12,nieje na hrubo oblecene,ale isto viem ze mi nieco schudla,lebo ked sme sli z nemocky,co bolo na zaciatku mesiaca,tak mala 11,9 vyzlecena.. 😠
tak idem teraz do nej napchat veceru jak srot do husy,tak! 😠 😝 😀 😀 😀

sasulec
26. mar 2010

no,my sme uz aj z vane von,sme sa zas nasmiali,lebo mala zistila,ze ked si o seba stlaca gumovu kacku tak to ,,prdi,, tak sa rehnila na tom,a ja na nej,ze mi aj maskara cela zisla,ale aspon bola zabavka 🙂 😀

zuzanakarolinka
26. mar 2010

takže som neni sama, čo má také múdrosti,
ja som si z toho prestala robiť hlavu, len som to spomenula, lebo tí čo mi už narobili, to je na román, až by bolo to stretko a môžeme hodiť aj o tom a podeliť sa o svoje svokry..... hiiiiii 😀 😀 😀

dupinka
26. mar 2010

Ahojte!

jeeej, tak aj vy máte veselo. Nám dnes došiel ocko po týždni domov, tooo bolo radosti. 😀 😀
A čo sa svokry týka, tak to sa mi niekedy rozum zastavuje 🤐 🤐

zuzanakarolinka
26. mar 2010

práve si dávam jogurtík a jogurtový nápoj s mikroflórou, manžel mi priniesol z práce, dlho som už nemala, teda nie dlho, ale pre mňa je niekedy dlho aj 3 dni, keď nič neprinesie ☹ 😉

marianca
26. mar 2010

Už se hlásim. Já prítomen.
Jo jo s tými svokrami je to ťažká debata. Ale moja o výchove mojich detí už nedebatuje, lebo som jej hneď na začiatku povedala, že ona má tri deti, tak sa pri nich mohla realizovať a vychovávať a moje nech nechá na mňa 😀
A odrazu jaký boží kľud? 😀 😀 😀
Zuzi, že jaký to servis ty máš? Pche, môj donesie to čo mu napíšem, prípadne aj z toho zabudne. Naposledy som mu napísala uhorky a on mi doniesol utierky. Ale inak pohodka 😀
A ešte k tým váham. Moja neterka mala ako ročná osem kilov. Teraz má desať rokov a postavu má jak modelka. Uzučký pás, pekné boky a nohy dllllllhééééé jak naozaj. Vlasy pod prdel, no nie je čo riešiť. Najlepšie je nikoho nepočúvať. Pokiaľ je dieťa spokojné, nie je o čom......

sasulec
Odpoveď bola odstránená
zuzanakarolinka
26. mar 2010

marianca pobavila si ma s tým manželom, ale aby som to uviedla na pravú mieru, tak môj manžel robí v mliekarňach, to aby ste nemali pocit, že je lepší ako ten Váš hhhaaa 😀 😀 😀 😉

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
26. mar 2010

Marianca,tata ma 100 bodov ,hehe 😀

zuzanakarolinka
26. mar 2010

sasula, zlatí sú tí malí, šikovní už aj činžiak postavili, fíha

zuzanakarolinka
26. mar 2010

a čo bude s tým stretkom, veď sa skoro nikto nevyjadril, alebo dobre už nevidím?