Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
čaute herečky,
sa hlásim zmordovaná, ale s dobrým pocitom 😅 . domov sme šli až po 19-tej, rovno od dverí decká smerovali do vane, a veci z nich sa už sušia, to som ani do koša na prádlo dať nemohla, však čistý humus. kým mi v kúpelke potopu robili, ja som pozvesovala a znova oprané vyvesila, kuchyňu do pucu dala. aj som stihla okno na kuchyni a v obývačke umyť, prach zotrieť a olča sedačku vyčistila, zajtra ráno som olče kázala, aby ma 6.30 zobudila, budem pokračovať, lebo už na 9.30 sú decká s dominikou von dohodnuté a to keď iba baby pôjdu, drobec mi tu z toho kôlničku na dríví spraví a aj variť musím, bude špenát, my ľúbime aj keby bol 3x do týždňa.
čo sa mojej svokry a vykrmovania mojich detí týka no comment, tá by z nich najradšej mala deti s nadváhou minimálne 20 kg, ale ja tak, že jedným uchom dnu a druhým von a je pokoj, aj tak si spravím po svojom 😉 .
sašul, som sa už zlakala, že tú svoju foto ani neprihodíš 😉 a capni mi prosím ten náš dvor, dík 🙂
zuzi, júj keby to počasko vyšlo, rada by som ťa spoznala 🙂
marianca, ty čo vravíš, že by si do nr dokvitla, hmmmmm 🙂
haló, decká podarené jak makajú. Držky malé. Inak aj ja by som potrebovala niečo okolo domu porobiť. Tak by ste mohli prísť pekne ku mne a čineť sa, keď to už máte tak pekne nacvičené 😀 😀 😀
No jaji aj by som už dokvitla, nech Vás konečne vidím naživo 😉
jajka idem na to 😉
a saaak som dala aj moju,ja som sa cudovala,ze nieje medzi tymi,az potom ma napadlo,ze to si ty neskor fotila,hodim ti tam aj tu,volade na nastenke na mestkom sa ocitnem 😵
čo na mestskom, tam strašia duchovia, k nám na nástenku ťa vyvesím 😀 😉 a predstav si, len čo si odišla, o chvíľu kto sa valí, sused, tuším už začínam veriť tomu, že ste si neni súdení 😀 😉
marianca, veď zorganizuj brigádu, prídeme pomôcť, len či to banovať nebudeš 😉
Co to , co to? marianca nepredbiehaj sa. Ja som uz minule brigadu u nas pre jajkine detvaky a Sasuliatko organizovala. Ved mi teren zarovnavame, muz nosi hlinu zozadu z pivnice dopredu. Ked nic ine, mozu aspon korytnacky past, minule nam jedna usla na cestu, skoro ju ujco nejaky zrazil, ale sak 10kg korytnaka neprehliadol.
Karolinka,
no stretko bude, ved sasuj aj jajka chcu prist, klbka podla zdravia, ja pridem, len otazne je co pocasko, lebo mozno prsat bude. Tak zas na prd. No ale uvidime, snad sa umudri.
sašul môžeš
Karolinka,
moj maly ma 74cm a 9kg a moja mama lamentuje, ze malo pribera, lebo segrine deti su jak cestá. Ale Luki kadí min. 4krát za den, tak jemu to sup sup stravi.
Klbka,
Ty davas Simonkovi Bio gaia? A nutrolin kolko stoja kvapky, si tusim pisala, ze tie stoja menej. Ja davam 5mesiacov bio gaia a som spokojna.
Sasul,
aj my chcem ist k moru, uz len treba dovtedy sportku ci jak sa to vola vyhrat. Ale najskor asi v septembri, muz chce Turecko, tak neviem. Sa bojim s malym letiet. Vy chcete ist ako? Busom ci lietadlom?
nemprovokujte baby, lebo sa u vás fakt objavíme aj s plnou výzbrojou 😀 😉
berus autom,na noc,dedo odsoferuje,preto chcem ist niekam pri Krk alebo nedaleko,aby sme dlho necestovali a aby cestu mala prespala 🙂
jajka mas to tam v ip mas link na album tvojich foto
Jajka,
kludne, branku nemame namontovanu, pes nie je, tak vojdite dalej.
co moozem sak to nemboli secky trdlo,uz mas secky z albumu?
Sasul,
no my autom eeee. Sice asi naj by to bolo, ale muzovym uz neriskujeme a moje take prdi auto. Tak tuho premyslam ze ako. Si neviem predstavit, ze by som ho doma nechala u mamy ci svokry. tak uvidim.
teraz koho,auto ci maleho Berus??? 😕
jaaj dockaj jajka,este ze pises,aj ja mam pradlo doprane,kua 😅 😀
Sasul,
Lukiho. Auto mi je sum a fuk ze doma bude 😀
sašul, tie už mám, to je všetko, či ešte čosi bude???
beruš, lietadlom v pohodke, síce naša olča cestu tam prerevala, nechcela byť pripútaná, ale naspäť zaspala, ešte sme len do lietadla sadli a zobudila sa až v ba 😉 je to výhodnejšie než autom, ja som sa strašne bála ako sme v lete boli, nech marek nezaspí, to boli muky pre mňa 😒 . no našťastie všetko dobre dopadlo, ale bez námahy to je lepšie 😉
jajka este kukni do albumu este mi to nejakych 5 nahralo
aha berus,ze by ste sli bez maleho? no ja som minuly rok nechcela ist,koli tomu,ze mala este v lete nechodila,ale teraz si to uzije,snad nam to vyde 🙂
Jajka,
preco nech marek nezaspi?
Sasul,
no doma. Muz tak chcel, ze je este maly, ale potom sme sa rozhodli, ze ked sa bude dat, tak ho vezmeme. ved este uvidim, aky bude povahovo a tak.
ved si rozmyslite a uvidite a mozno vas maly prekvapi a do leta bude chodit,heh a to bude radostiii 😀
idem uz haji som zmorena,tak bru chobak 😵 😔
chrobak 😵 😀 😝
bru bru. Inak viete, preco som beruska? Som jedla ako mala lienky a vypluvala som len tie tvrdsie kridelka. Nevedeli ma od toho odnaucit. Ty kokso, normalne nechapem jak mi to chutit mohlo.
Sasul,
ja som v 8.mesiacoch sama chodila. Ale maly asi nebude v tomto po mamine.
Dobré ránečko 😵
tak my sme už hore od 5h., tak som vás prišla pozdraviť. Idem ja dnes vygruntovať celý dom a je možné, že už o 8h., budem mať všetko hotové 😀
berus...fuj... 😝 A prečo práve lienky? 😀
dobre rano. 🙂
bys, no teda to si mala skory budicek 😕 😅 , to my sme sa este na druhy bok prevalovali. 😅
berus s tymi lienkami si ma pobavila 😀 a ten nutrolin som nasla aj na nete, kuk, cena je teda ozaj lepsia, ale zatial mame bio gaiu ked minieme vyskusam toto, ved je to o polovicu lacnejsie a podla dr vraj lepsie.
http://www.superlekaren.sk/index.cfm?module=Cat...
no idem varit a odpajam sa, Juri ma uz otravuje, chce ist do obchodu, do pivnice kvetinace zaniest, poobede svokrovi pomahat a slubil mi ze mi namontuje police 😵 , konecne ma pozicanu vrtacku 🙂 , uz dva roky cakam kym mi nahodi vesiak na chodbu a policky. 😉
bys, asi sa mi pacili a dali sa lahko chytit.
klbka,
ale ktovie, kolko vydrzia pri tom davkovani. bio g. mam tak 3tyzdne, neviem presne.
inak baby, coho som sa dnes dozila. muz drzal maleho na rukach, zobrala som ho ja a zacal plakat a tahal sa k muzovi. ked ho zobral, tak prestal. no to je spravodlivost.
tak nutrolin by mal 24dni vydrzat podla davkovania.. tak mozno skusim aj ja.
berus a ty davas kolko kvapiek BG denne?
Ja davam pat kvapiek, ale pouzivam to len ked berieme ATB, prip. ked je oslabena imunita, to jedno balenie mam snad uz aj rok a furt z toho kvapka. 😅
a s tym muzom, to je cista nespravodlivost, 😝 u nas je to podobne, ale zvykla som si, maly sa tesi ked sa mu Juri venuje a je mu vzacnejsi.
uz mam finito, riady odpratane, kuchyna upratana, Juri isiel k svokrovcom aj s malym, zachvilu su doma, tak kavickujem, potom dorobim co treba a hodime spolocny obed, samej mi nechuti. 😅
haha berus...tak malý ťa pekne zradil 😀
ja som bola doobeda s Henkou. Aj malého som konečne mala na rukách 😵 Bola som vytešená jak slnko. Poukazovala som mu dom, hračky....ale aj tak ho najviac zaujímalo zrkadlo a jeho mamina. 😀
Ahojteee!
my sme boli v Mlynoch, trebalo nám kúpiť darčeky krstnej dcérke k 1.rôčiku. Nakoniec sme kúpili aj Adamkovi topánočky, lebo tieto prvé sú mu už skoro malé. A farby, idem mu do detskej na stenu maľovať krtka. Najprv som chcela klasika farby na stenu, no prehovorili ma v Da Vincim , že aj akrylové zo steny pustia, tak uvidíme o pár rokov 😀 😀
Teraz sa chlapi chystajú ísť vymeniť pneumatiky, tak poupratujem a potom pôjdeme na prechádzku. Len nech sa slniečko neskryje.

Zuzi kdeeee??? hehe 😀
no stretko bude,ak sa pocasko umudri,bo od zajtra hlasia prrrrrrrrrrrsaaat 🙄