icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
27. mar 2010

čafte,

ja som si hneď z rána zamakala, už mám okná umyté, aj ten hnusný spálňový balkon, ostali mi len dve malé okienka na kúpelke a chodbe, to je malina. aj prach som zotrela, no riadne som sa namakala, von som šla až po 11-tej. aj dominikina mamina tu je, jáj sme zas pospomínali, až do večera tu budú, tak keď sa drobec vyhaji, ešte pôjdeme za nimi von.

probiotiká spomínate, ja to nechápem, ale moje decká sú totálne alergické na probiotiká, preháňa ich, vyhádžu sa, proste nik nechápe prečo a to som už kopec prestriedala, všetko rovnaké účinky.

dupinka, potom hoď foto krtka, som zvedavá 🙂

bys, šak zabedni okná, nech máte tmu tmúcu, snáď aj dlhšie potiahnete v posteli, veď to nekresťanská hodina na vstávanie 😀

klbi, zas si užívaš, čooooo, dáko sa ti to zapáčilo, aj nadlhšie si ich mala k svokre poslať 😀 😉

beruš, preto nech marek nezaspí, lebo sme na noc išli a predsa, aj keď som ho nechala doma spať a s deckami som ešte potrebné dokúpiť šla, ale aj tak som sa bála, predsa sme dlho šli a ku koncu, no veru, už som videla ako oči priviera 😒

marianca
27. mar 2010

Čafte,
jajka ty si zas aktívna a inak kľíďo píďo sa dotrepte. Ja som vám to hovorila už tisíckrát, takže kľudne 😉
A keby ste nedošli, tak by sa mohlo aj zorganizovať nejaké stretko v pondelok, lebo potom sa mi už nebude dať. Stano bude stále v robote, alebo v tom Nemecku a už to bude komplikované. Čo vy na to?
A ideálne by to bolo v nejakom centre, veď to už vy viete, Max alebo čo, lebo ja hľadať v Nitre nejaký park to asi ee. To by som prišla s dňovým meškaním 😀

sasulec
27. mar 2010

ahojte,sme mali tiaz dnes brigadny den,ja som upratovala vonku,babi vo vnutri,jaaj len to jedno okno tusim caka na teba jajka 😅
ja sa neviem don pustit,mam uz vsetky,len toto jedno ma strasi,este furt tam snehove vlocky mame 😝
poobede som si aj s malou zdriemla,inak mala je tiez namotkana na babku,ked je aspon tieto 2 dni cele s nou,tak spolu varia,aj upratuju.. 😉
na ctv je tusim ,,Elza,,tak idem kuki zatial papa 😉

sasulec
27. mar 2010

Marianca neboj,nasla by si aj park,ale ved ja sa prisposobim,mne je jedno,mozme aj v centro,alebo v maxi 😀
a inak ty myslis tento pondelok? 😕 😅

marianca
27. mar 2010

joo sasul tento 😉

mariynka
27. mar 2010

kocky, mozete pre mna nieco urobit? 😅 😉 🙂 🙂 robili ste si ten pokus s obruckou?ze kolko deti budete mat?
ja som si to dnes spravila, po rokoch znova.. a zase mi vysiel prvy chlapec a druhe dievcatko 😵 😵 😵
mamine vyslo dievca a chlapec,cize u nej sa to potvrdilo..
potvrdilo sa to aj u vas?skuste to a napiste mi 😅 😉 🙂 🙂

musite dat obrucku na nitku, drzat nad dlanou, ak sa rozhybe do kruhu,bude dievca, ak rovno-bude chlapec.. ak sa uz nepohne, nebude ziadne baby 😉 🙂 🙂

nooo, skuste moj minivyskum 😀 😅 😉 🙂

mariynka
27. mar 2010

kocky, a co to pondelkove parkove stretko??? 😕

veverca
27. mar 2010

Ahojte. Tak som rozmýšľala, ako sa vám na to stretko votriem 😉 a sviňa angína ma chytila. 😠 Dnes som aj na pohotovosti pre ATB bola. Len dúfam, že deti to od nás nechytia. Aj som zajtrajšiu meninovú oslavu zrušila 😒 .

marianca
27. mar 2010

Mari, vyskúšané a teda neviem, no v podstate zatiaľ vychádza.
1. krát čiarka-Filipko
2. krát čiarka-Jakubko
3. krát kruh?????????
4. krát- nič
Ale prvé dve potvrdené 😉 a to tretie, či bude baba ti dám vedieť 😀
A veve, škoda lieč sa nech to šikovno odíde 😉

mariynka
27. mar 2010

marianca, tak to som rada, ze to zatial vychadza 😉 🙂 🙂 v draheho rodine su uz 4baby, takze ak my budeme mat raz syna, to bude megaoslava 😀 😉 🙂 🙂

marianca
27. mar 2010

No mari a poviem ti, že by som aj bola celkom rada keby to vyšlo. Vždy som túžila mať tri deti. A po dvoch chlapcoch dievčatko by bolo super 😵 Dom máme už postavený, v podstate všetko je tak ako má byť takže by to bolo dobré 😉
A mari tak nech vám to potom aj dopadne tak ako chceš 😉 a bude megažúrka 😉

sasulec
27. mar 2010

jaj baby fajna debata 🙂 😵
Mariy som zvedava ci ti teda chlop vyde,ale to sa asi este nacakame 😉 kedze neplanujete uz aj 😅
Baby aj ja by som v pondelok mohla,tak dufam,ze to vyde 🙂
pekny vecerik 😵

beruska113
27. mar 2010

Veverca,
tak sa lieckaj. A stretko bude aj nabuduce. A ktovie, ci to v pondelok vyjde.

Klbka,
no ja mu davam tie probiotika kazdy den uz 5mesiacov, ale koliku mal len raz, chory bol len raz -klop, klop, klop, aby som to neuriekla a kaka uplne bez problemov, anibanan ho nezapecie, nic.

Dupinka,
aj my chceme celu stenu dat nakreslit. Uz sa tesim. Ale az neskor, tak buduci rok cca. Daj foto.

Jajka,
jaka sikula si Ty. Keby ta to zacalo bavit, tak sa mozes realizovat.

Marianca,
mne je jedno kde, len nech je to v NR. Tak Ty daj cca cas kedy , aby sme to mohli zajtra uplne dohodnut. A keby napr baby chceli ten park, tak sa my mozme stretnut v centre a pojdes za mnou do parku. Ale Ty si povedz, prisposobime sa.

Mari,
tak mne sa ta obrucka donemoty vrtela aj rovno, aj do kruhu, tak som radsej prestala, lebo to na riadne vela deti vyzeralo.

Ja som dnes poupratovala, svokra je tu na vikend, tak vozila maleho. Navstevu sme mali.

beruska113
27. mar 2010

Baby, kto chces stretko tak sup sup piste cim skor, tym prv. Ja sa prisposobim mariance. Muza doma nemam, auto mam, dieta nema rezim, takze neviem vopred. Ale spi cca o 10 a 14. takze po novom o 11 a 15 ci ako sa ten cas meni?

sasulec
27. mar 2010

berus veru,detom sa rezim meni fiiha to bude zas o papulku,ale moja rezim nema,teda nejaky striktny takze zhruba po 3 hodkach jak rano vstane ide este haji na hodku a potom sme uz free 😉
tiez sa prisposobim,my mame blizsko aj centro aj max takze za 10 min sme tam jak na konikovi 😀

mariynka
27. mar 2010

marianca, no po dvoch chlacoch by sa dievka patrila.. 😅 😵 😵

sasul, clovek mieni, Pan Boh meni......... 😅 😉 🙂 🙂

berus, tak aby si nerodila jak nasa jablon.. 😅 😀 😉 🙂 🙂 inak bratovi to tri dievky ukazalo 😅 ten len ocami gulal 😀 😉

jak nas sused hovoril, ze len na vlozky robi 😅 😀 😀 😀 😉

ja dnes slamienkujem 😒 drahy na stretavke zo SŠ-po 8rokoch 😉

mariynka
27. mar 2010

a kde a na kedy planuejte to stretko?centro mam cestou z roboty.. 😉 ale musim po ten OP utekat, bo v PO len do 15tej robia.. 😒 😉

zuzana76
27. mar 2010

mari, idem vyskusat to s obruckou 😀

sasulec
27. mar 2010

mariy este sa rozhodujeme,teda podla toho co ostatne napisu,ale skor ako o 15 to nebude isto 😉

mariynka
27. mar 2010

my takto o tyzden krstime 😅 😉 😵 uz sa tesim, bude to sranda prevelika, od piatku sme na chate, potom v sobotu si odskocime do BB krstit 😅 😵 a potom sa vraciame na chatu.. v pondelok poobede domkov, bo tomova rodina velku krstnu party chysta 😀 😉 😝 som svokre nakazala, nech mu na tortu maleho chlapceka z marcipanu da 😀 😀 😀 😉

sasulec
27. mar 2010

Zuzi,potom daj info,ale baba bude isto 🙂 😵

zuzana76
27. mar 2010

mari, ja som skusila 4x - prvy krat sa to tocilo - teda baba 😕
2x ciarka - chalan
3x ciarka - chalan
4x kruh - baba

dalej radsej neskusam 😀

tak teraz fakt nevim- lebo mam prveho chlapa, ale mozno to rata aj ten potrat a to mohlo byt dievcatko, to sa uz nidky nedozviem, ale potom mi vychadza, ze teda teraz by to mal byt zase chlapcek a to ma potom caka este aj tretie 😀

zuzana76
27. mar 2010

a ked to chcem opakovat,ze odznova, aj to sa da? ci to bude ratat akoze dalsie pokusy 😀

zuzana76
27. mar 2010

wow, baby, tak zase som si robila 4x ten test a zase to iste
1x tocenie-baba
2x ciarka-chalan
3x ciarka chalan
4x tocenie -baba

mariynka
27. mar 2010

zuzi, ja som si to robila asi pred 4rokmi, a mala som chlapec a dievca, teraz mi vyslo to iste 🙂 🙂 🙂 kolegyna tvrdi,ze to rata aj potraty 😒 😒 jej sestre to teda tak vychadzalo.. 😒 ale mojej mami vyslo tiez spravne.. asi na tom nieco bude.. 😅 😉

zuzana76
27. mar 2010

tak teraz som si zase vyskusala 4x za sebou a zakazdym sa to len tocilo

takze by mi vychadzali 4 baby 😀

mariynka
27. mar 2010

zuzi, skus o par dni.. 😉 🙂

zuzana76
27. mar 2010

vyskusam 😀 , ale zase noooo, na taketo povery by sme verit nemali 😉

mariynka
27. mar 2010

ja verim 😅 😅 😉
este ma aj kolegyna na liecive kamene "nablaznila" 😅 😉
tak som si dnes objednala mesacny kamen 🙂 mal by mi upravit MS a pripravit telo na tehotenstvo 😅 😉
ja si myslim, ze ked niekto niecomu veri, tak to aj tak ucinkuje.. napr. aj homeopatika.. ja uz na nich fungujem od leta 😉
vzdy ked ma zacne boliet hrdlo,dam si homeogene a prejde to.. ale to asi len za to,ze tomu verim.. 😅 😉 🙂 🙂

zuzana76
27. mar 2010

mari, jasne, ved je vseobecne zname,ze viera ma silnu moc

ja som co to o homeopatikach precitala, prestudovala, ale nejako nie som s nimi stotoznena