icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mariynka
27. mar 2010

zuzi, ale lepsie ako stale ATB do seba pchat.. 😒 😉

zuzana76
27. mar 2010

mari, nastastie ATB som nebraala uz hadam 4 roky

zuzana76
27. mar 2010

zato beriem kopec liekov, ktore si myslim,ze by ziadne homeo nenahradilo

veverca
27. mar 2010

Mne sa točiť obrúčku nechcelo, ale jedna teta suseda mi počítala pohlavie detí podľa veku mňa a muža pri počatí a obidva razy jej to vyšlo. Ale či niekedy aj nejaké tretie bude, to predpovedať nevedela 😀

mariynka
27. mar 2010

tak to mas super.. ja si zvykam na ziacke choroby.. 😒 😒

zuzana76
27. mar 2010

veverca podla tej krvi mi vychadza prvy chlapcek, co aj mame a druhe dievcatko 😀

podla tvaru bruska zase dvaja chlapcekovia 😀

takze co si mam z toho vybrat 😀

mariynka
27. mar 2010

zuzi, a nechcete vediet,alebo sa nechce ukazat? 😅 😉 susede sa narodila tretia dievka.. z jej muza citit sklamanie.. ale tesia sa,ze je zdrava 😵

a dalsia suseda ma dnes termin, uz je nervozna, ale stale nic neciti 😅 😒 😉

zuzana76
27. mar 2010

mari, chceme vediet, 11.4. ideme na 3D , na normalnom uzv sa aj uakzuje, ale doki mi vravi,ze on tam este nic nevidi

mariynka
27. mar 2010

zuzi, a ake mena mate vybrate? 😵

zuzana76
27. mar 2010

fuuuuu mari, to by si vela odo mna chcela 😀 , my sme z tych co mena vyberaju pomaly na porodnej sale 😀

zuzana76
27. mar 2010

inak mam teraz nejake nutkanie rodit prirodzene, no uvidim ako budeme pokracovat dalej, ked mi doki bude merat jazvu, ci sa dieta otoci dolu hlavickou, predebatujem s gynekologom, ale nejako si myslim,ze by to tento raz mohlo vyjst

beruska113
27. mar 2010

Zuzi,
tak s tym porodom budem drzat palce. Ja si ten moj neviem vynachvalit. Sice uz teraz sa bojim druheho, ale ten prvy bol vazne uzasny, super rychly, bolave len sitie a to mal maly 4250kg a ruku pri hlave herec.

beruska113
27. mar 2010

Ze 4250kg? 😀 Samozrejem 4250g to malo byt.

zuzana76
27. mar 2010

berus, cozeeeeee vyse 4 kg, tak to moje babatko nehrozi, lebo uz teraz je o tyzden mensie, patko mal 3250 ga 50 cm, toto bude este mozno mensie, tak to si potom super zvladla, ja som mala problematicke otvaranie, 21 hodin a 4 cm 😖

zuzana76
27. mar 2010

jasne pochopila som,ze si neporodila slona 😀

zuzana76
27. mar 2010

mari, mne sa pacia - Alexandra, Olivia, Samuel - to su take co by som muza aj mohla nalomit a potom mena co by mi urcite nepresli - Aurora, André, Mia

mariynka
27. mar 2010

ja mam svagrinku Sasku,to je pekne meno 😵 tebe sa pacia mena zakoncene na ia,vsak? 😅 😉 mne sa pacia mena, ktore dala Tomova sesterka:Evelinka a Valentinka 😵 ale oni ziju v Taliansku.. 😉

zuzana76
27. mar 2010

mari, ano, pacia sa mi hlavne take, kde je dvojhlaska -ia

beruska113
27. mar 2010

No mna kontrakcie vobec neboleli, na prijme som bola o 20h na 4 prsty a o 21:15 na sale puk voda a uz som tlacila, ledva doktor stihol prist. Som isla do nemocky ked som mala kontrakcie kazdych 6 min, aj to ma muz musel nahanat, aby sme sli, ja lazo plazo, ved ma ni nebolelo, este som si hranolky a cinu robila.

zuzana76
27. mar 2010

ale to su zvacsa dievcenske, z chlapcenskych len Marian, Sebastian, Kristian , Viliam maju -ia

zuzana76
27. mar 2010

no berus, tak to si mala supersky porod, ja som isla ked som mala kontrackie kazdych 5 minut a otovrena som bola na jeden prst

beruska113
27. mar 2010

A jak ma zo saly po polnoci priniesli, tak mi sestricka chuda musela hladat v taske 2 napolitanky, som skoro umrela od hladu. Sak 93kg telo si ziadalo svoju davku.

zuzana76
27. mar 2010

berus, tak minimalne o tie 4 kg si mala hned menej 😉

zuzana76
27. mar 2010

tak to ja pocisaraku som nedostala najest 2 dni, slovom DVA dni 😝

zuzana76
27. mar 2010

nic , len infuzky a nebublinkova voda

beruska113
27. mar 2010

Zuzi,
to preto, lebo som po vsetkych tehu diagnozach povedala dokimu, ze porodim do 2 hodin a sa smial. Inak ledva mi stihli dat atb infuzku kvoli streptokokom ci co to je. zuzi ale ja som trenovala, som sa od 21.tt otvarala.

zuzana76
27. mar 2010

berus, no tak to zase by som nechcela ☹ , ved to uz si zacala tak ako ja teraz ☹ , este dobre, ze ste to takto spolu pekne vydrzali

inak ked mi na 3. den priniesli na ranajky neidentifikovatelne tekute cudo v salke, co chutou pripominalo puding, tak som myslela,ze zozeriem aj tu salku

beruska113
27. mar 2010

By som umrela. Ale vazne. By som niekoho podplatila, nech mi jest donese. Rano som ledva ranajky dozila. Na stojaka, ale aj tak stastna som ich zozrala. A dva dni po porode sa ma na chodbe pytala jedna taka zasranica mlada, ci som tehotna. no ale dnes som od kamoskinho frajera dostala pochvalu, ze ako som super schudla, ze mam teraz dobru postavu, vraj pret tehu som bola chuda, teraz som akurat. Reku som si myslela, moj zlaty, esteze mi brusny sval nevidis.

mariynka
27. mar 2010

ja mam po zaludocnej viroze taku skusenost, ze ked som 3dni skoro nic nejedla, tak potom mi to uz ani nechybalo.. ale zase som sa rozjedla 😀 😉 😝
vcera vecer McFlurry 😀 😝 😝 😝

zuzana76
27. mar 2010

berus, ale no a co, neboj, postupne zhodis aj to