icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

beruska113
27. mar 2010

Ale ved som nakoniec aj prenasala a to som dva tyzdne pred terminom zahradu okopavala, polievaka krhlou... Ty ale z druheho porodu mam uz tearaz strach, a to ani tehu nie som. Mam taky blby pocit, ze ked ten prvy bol tak super, aby sa druhy nepototo.

zuzana76
27. mar 2010

berus, hmmm, aj ja mam strach, ja jedine co si zelam, nech je babo v poriadku, ci ma uz rozrezu, alebo ho "vyprdnem", to mi je jedno, len nech je ten porod priaznivejsi pre dieta, myslim,ze z dalsich porodov mame aj preto strach,ze uz vieme do coho ideme.

beruska113
27. mar 2010

Mari,
ale sak si jak hlista. Neuskodi mnamka.

Zuzi,
uz sa mi teraz zda, ze som samu seba chudnutim prekonala, aj muz to uznal, tak som spokojna. Len mi o to ide, aby som satnik menit zbytocne nemusela, preto chudnem. Ale pri mojej malej stihacke to isto schudnem.

beruska113
27. mar 2010

Ze vyprdnem. 😀
No ale moj prvy bol super, tak by som sa nemala bat. Ale bojim.

mariynka
27. mar 2010

berus, ale vzdy je co vylepsovat.. 😅 😀 😉

veverca
27. mar 2010

Zuzi, ja som mala rovnaké obrovské dopredu vystrčené brušisko pri oboch, aj som sa rovnako dobre cítila a vyšla druhá baba. Tak aj tebe palce držím.
A obdivujem tvoju odvahu. Ja som sa po prvej sekcii bála prirodzeného pôrodu.

zuzana76
27. mar 2010

ale inak ja si na moj porod nestazujem, to, ze som si odtrpela tych 21 hodin a potom sekcia, to je uz zabudnute, ale po sekcii som sa velmi dobre zahojila, jazvu mi uz nie je ani vidiet, to myslim teraz vazne, da sa vsimnut len po uplne detailnom pohlade, nemala som ani zapal, po 24 hodinach som normalne vstala z postele a isla sa pod dohladom sestricky osprchovat

beruska113
27. mar 2010

Veverca,
asi aj ja by som sa bala. Ved ja uz teraz rozmyslam co moja v podstate mini jazva pri druhom porode. Ale sak jedna prekryje druhu.

zuzana76
27. mar 2010

vevericka vdaka

neviem, nejako citim, ze by som sa na ten prirodzeny porod dala, ale samozrejme zvazime s gyndosom a ostatnymi odbornikmi vsetky pre a proti, co je v mojej situacii najlepsie

beruska113
27. mar 2010

Segra mala dva cisare a nahovarala ma nan. esteze som odolala, i ked som zvazovala. Ale mne raz jedna siganka povedala, hadam 14 rokov som mala, ze vy budete dobre rodit, mate siroke boky a asi jej to vyslo.

beruska113
27. mar 2010

No idem zeny do hajan. Muz s malym uz davno pilia. svokra kuka Tv. papa

zuzana76
27. mar 2010

berus, cisar je operacia, dobrovolne by som sa na to urcite nedala, predsa je to obrovsky zasah, po kazdej operacii mozu vznikat v brusnej dutine zrasty

zuzana76
27. mar 2010

dobru noc, berus

mariynka
27. mar 2010

tak ja tak lahko nepojdem do postele 😀 bus mi uz do mesta nejde 😒 a drahy volal, ze sa daku hodku zdrzia este niekde v meste, ze potom sa po mna stavi 😵 tak budem cakat a kukat na hodinky 😀 😉

mariynka
27. mar 2010

inak ja som bola zurkovat vcera.. take decnetne posedenie ku dnu ucitelov 😵 😝 takto sa utuzuju kolektivy 😀 😉 🙂

zuzana76
27. mar 2010

mari, uzi si, mne sa tych zabav uz prejedlo, urcite aj na nasom gympli bola nejaka oslava

zuzana76
27. mar 2010

ale spomenu si na mna zakazdym, na Vianoce aj Velku noc mi pohladnicu zo skoly poslu, aki zlati su

mariynka
27. mar 2010

tak to je super,
nasa skola bude mat teraz 30.vyrocie, pozyvaju aj byvalych zamestnancov.. 😉 budeme to mat v starom divadle 🙂 celkom sa tesim.. 🙂 🙂

my sme chystali stretavku,ale potom z toho zislo.. 😒

zuzana76
27. mar 2010

ozaj, vzdy ked napisem do tejto temy, tak sa mi nezjavi v tom prehlade na uvodnej stranke, tam kde sa zjavuju temy podla toho, do ktorej sa akurat prispieva

zuzana76
27. mar 2010

mari, byvalych zamestnancov? ako daleko byvalych? lebo kedysi, este v 80-tych rokoch tam ucila aj moja svokra

mariynka
27. mar 2010

zuzi, tak aj ju.. 😉 vsetkych, od zaciatku skoly.. 😉 🙂 🙂

zuzana76
27. mar 2010

fuha, lebo ona mi nic nevravela zatial

mariynka
27. mar 2010

pozvanky sa este len chystaju.. mame to dakedy o mesiac.. 😉 🙂 🙂

zuzana76
27. mar 2010

aha, no som zvedava ci pojde, lebo ona velmi oslavy nemusi

mariynka
27. mar 2010

ale tak stretnut kolegyne po rokoch moze byt zaujimave 😅 🙂 🙂

zuzana76
27. mar 2010

mari, no moja svokra ani to nemusi, ona je najradsej len s rodinou

sasulec
27. mar 2010

baby vas docitat,som bola malu uspat,bo dako sa k spanku nemala,kedze poobede neskoro zalomila,nakoniec som jej zduchla sak uznajte,ja ju tristvrte hodku uspavam a ona zaspi za 2 minuty pekne sama,pche!
a teraz uz dobrych 10 min docitavam.. 😝
a isto ste mi zatedy uz zduchli..ale aj tak oki,pojdem haji 😉 😵

zuzana76
27. mar 2010

som vazne zvedava ci pojde, teraz dostala nejake okresne vyznamenaie ci co a ani to nechcela, ze nech jej to nedavaju, ze ona nepojde saskovat 😀

mariynka
27. mar 2010

aj nase ucky to dostali 🙂 zevraj kazdy rok ina 😀 som zvedava,kedy na mna dojde.. to uz asi ani v skolstve nebudem 😀 😉

sasulec
27. mar 2010

aa Zuzi tebe sa neche haji?
ako? co robi bambulka nasa??? 😵