Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
mari, no tak skor ako v 50-tke necakaj 😀
Mariy vydrrrz! neboj aj ty dostanes ocenenie,ale sak ty uz si dostala,jaku krasnu kyticku od ziakov,aj to sa rata ako ocenenie,no nie??? 😀 😀 😀
sasul, tak malej sa nechcelo spinkat? ani mne sa nechce, nejaka som cula, to asi zato, ze dnes mi nemal cely den , kto tlak dvihat a nervy drancovat, muz ani syn neboli doma 😀
jeej nie ze ju zamrazis.. 😵
teraz by si mala zhltnut sal,nech malu hrdielko nebolenka,hehe 😀 😵
sasul 😀 , sak ma pupocnik 😀 a placentu, nech sa do nej zabori
Mariy pekna kytka naozaj,som ticho zavidela 😉
Zuzi,len aby aj snura nestuhla od tej zmrzky 😝 😵
maryi neboj,sak Tom ta prebere 🙂
Zuzi posielam pohladenie malej princeznicke 🙂
no ved to 😀 😀 😀 a mne sa chce taaaaak spat 😅 😅 esteze mam tu mrchu..... 😀 😉 😝
sasul vdaka, odovzdala som 😉
aha,tak nista pista? maryi? 🙂
neva tak sa budete tuli tuli 🙂
Čafte, no zaspala som o 20.00 hod, ale malý sa zobudil a vyčína. Nemala som naňho už energiu, tak je pri ňom ocinko 😀
no ale ja uz pojdem lebo este musim aj oci odlicit, osprchovat, dnes som bola za peknu, tak som si aj oci nalicila 😀
zuzi, a aj druhe babo sa ma narodit vtedy, kedy patko?ci patko je kolkeho?
zuzi, aj ja mam oci namachlene a na co????? 😀 😀 😀 ked som sa do mesta nedostala 😀 😉
mariy, Patko je 3.8. a teraz mam povodny termin podla mrchy 1.8. ale podla sona o tyzden neskor, takze 8.8.
jajha Zuzi,by som vratila ten cas,ked sa mi mala v brusku hemzila,to bolo take mile,sme cakali,a baabi mi brusko hladkala a cakala jak kura na sopel ked ju kopne,hehe 🙂
sasul 😀
veru, je to zlate
budu rovnake znamenie,to je este lev,vsak?
ano, lev, by bola sranda, kebyze aj druhe je toho 3.8. 😀
babulky, ja uz fakt idem, dobru noc
O a čo sa týka tých pôrodov. Fúha. Ja som mala 2 cisárske, bo ja som krpatá a deťúšiky mali každý 4 kg a jaksi mi doktori neverili, že by som to sama vytlačila. takže tak. Prvý cisársky super. Rýchlo bez problémov, ale druhý bol otras. Grcala som celý čas, nekonečne dlhé to bolo, bolela ma celá šija, furt som mala tlak v prdeli, takže mi bolo na odpadnutie a ešte aj malého museli oživovať. Takže béé. ☹ Ale čo sa týka hojenia rany a tak pohodka. Vstala som po nejakých 10 hodinách a v pohode fičala jak naspídovaná veverička 😀
a Patko aj chodi hladkat?
moze sa prihovarat malej, ach asi koli tomuto by som bola ochotna este tehu byt,koli malej,ako by to prezivala,by som chcela vidiet 🙂 😵
marianca, tak ten druhy scenar by som zazit nechcela ani ja ☹
mariy, aspon mozete urobit jednu oslavu a ste vybaveni vsetci traja 😀 , ja mam rada take ekonomicke oslavy

sasul mrvi sa mrvi 😀 , zhltla som zmrzku tak si tam bužíruje 😀