icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mariynka
27. mar 2010

no,tak to hej..
pamatam si, ze niekto mi hovoril, ze so surodencom je v ten isty den narodeny,len niekolko rokov neskor.. 😅 😉
to je inak uz akaaaa zhoda nahod 😅 😵 😵

zuzana76
27. mar 2010

sasul, patko je velmi zlaty, nahne sa k brusku, pobozka ho a povie mu neznym hlasom - kopkaj babetko, kopkaj

alebo - lubim ta babetko

alebo - aj moje didinky ti poziciam / on este furt mysli,ze su jeho 😀 , uz nekojim, ale pamata si to a tatino mu furt vravi,ze didinky su jeho a on ich len Patkovi pozical/

marianca
27. mar 2010

Mari ségra je 31.12 a ja 1.1. 😀

mariynka
27. mar 2010

super datumy 😀 😀 😉

zuzi, tom sa uz teraz boji, ze sa o ne bude musiet delit 😀 😀 😀 😀

zuzana76
27. mar 2010

ale vazne uz idem, dobruuuuuuuuu

marianca
27. mar 2010

No mari, tak nech si pomaly zvyká 😀 😀 😀 😀
Brú zuzi 😵
Já by som tiež išla, ale nejdem do spálne pokiaľ to malé nebude tuho hajať. Potom idem pokračovať v spinkaní 😀

mariynka
27. mar 2010

ho na to slovne pripravujem 😀 😅 😀 😉

marianca, ty to mas teda dobre vymyslene.. 😀 😉 esteze sa muzik postara.. maloktory si vstane dietatu.. 😅 😉

sasulec
27. mar 2010

moja mna zasivali po prirodzenom,tod horsie ako cely porod,ja som nevedela,ze rodim totiz,ked som sla do nemocky,totiz mala som kontrakcie,ale sta krce pri kramoch aj to len mierne, som ja ine plany na ten krasny slnecny den mala, do parku na program den deti ist a tod sestricka,zena ved vy ste na 8 cm otvorena,kdeze by ste sli?
no po 4,5 hodinach som uz vybalovala veci,ukladala do skrinky,sestricka mala so mna mindraky,este som jej do sprchy zdrhla,skoro odpadla zo mna,som povedala,ze ja som uz aj zabudla,ze som rodila,ale to tusim uz dokimu na sale po 2 hodkach 😵
heh ale na ranajky som chodila s kolesom,to bolo dobre,najprv na mna kukali jk puk,ale potom si vsetky zaobstarali,ulava jak svina no tie drevenne stolicky boli jak za trest 😠

mariynka
27. mar 2010

zaspim?vydrzim? 😀 😔

mariynka
27. mar 2010

sasi, ake koleso? 😅 😉

sasulec
27. mar 2010

tak som sa vyrecnila habadej,snad budete mat vsetky porod ako ja,vam to prajem 😵
idem haji beli,tusim pred hodkou som sa chystala,hehe 😵 bruu 😔

sasulec
27. mar 2010

mariy normalne na plavanie,po siti to dost haklive na sedenie,tak nesedis priamo na rane 😅

mariynka
27. mar 2010

super napad, idem aj ja svoje utahane telo zlozit do postele.. ved mobil ma zobudi a ak nie,tak smola, 😀 dobru 😔

sasulec
27. mar 2010

neboj kym pojdes rodit,zaucime ta,pojdes jak piato rodicka a nie prvorodicka,hehe doktori z teba odpadnu..
ale uz fakt padam,dufam ze Tom je uz na ceste dooom.. bruuu 😔

domyyy
27. mar 2010

ahojte kočky, nestíham vás lebo predávam tak len píšem, že chcem ísť na stretko 😵

veverca
28. mar 2010

Dobré ráno. 🙂 Pozabudla som, že sa mení čas a pozerala som ako puk, prečo je iný čas na hodinách a iný na teletexte. 😕 Hermína moja sa nechce ísť prezliecť, musím ju ísť ponaháňať, potvorku. Zase nám pekné slniečko svieti, pekný deň nás čaká 😵

veverca
28. mar 2010

Kde ste všetky? Čo obedík varíte? Ja mám dnes voľno, aby som chorobu vyležala...mamina nás pozvala na kačku s lokšami, mňam. 😀

zuzana76
28. mar 2010

Ahojte

tak ja veru varim, zeleninovu polievku a bravcove kare so syrovou omackou a ryzou.

Poobede musime este vybehnut na pesi do Billy, lebo chcem este salat robit, ten co v piatok, velmi mi chutil a v aute teraz nemame autosedacku, muz ju nechal v svojom kancli, kedze bol cely tyzden na vystave, takze ideme na peso.

zuzana76
28. mar 2010

Vcera boli svokrovci s patkom na vystave psov a maly je cely odusevneny,ze chce psika 😀 , no tak moze snivat, do bytu nedovolim , tak sme mu slubili,ze ked bude dom, tak potom bude mat. Chudatko, uz vcera vraj chcel kupovat steniatka.

bystricanka
autor
28. mar 2010

ahojte 😵

tak ja už mám od 9h navarené. Bola som si na benzínke povysávať fáro a ešte aj dom som vygruntovala, lebo včera sa mi nechcelo 😝
a vstávali sme o 6.30h...po novom čase 🙂

veverca
28. mar 2010

bys...čo ty frčíš na duracel, keď máš toľko energie?

bystricanka
autor
28. mar 2010

veverca...no ved aj ja sa koľko krát divím, že ako to zvládam. Ale ked som s malým tak skoro hore, tak väčšinou si všetko hned ráno porobím a potom mám fajront 🙂 Takže teraz už mám klud...ešte si pocvičím a ked malý vstane, tak pôjdem s ním von a domov prídeme ako vždy o 19.h 😀

veverca
28. mar 2010

a kde sa toľko túlate?

zuzana76
28. mar 2010

bys, a kedy jete ? 😀

bystricanka
autor
28. mar 2010

veverca...väčšinou sme na našej ulici. Je to slepá ulička, tak tam chodí málo áut a matúško sa bycikluje na novom bycikli. Alebo ideme do parku...ten máme kúsok 🙂

zuzi...my sme už najedení. Dnes sme jedli o 10.30h....no hlad je sviňa 😀

veverca
28. mar 2010

my si zvykneme dať len také hodinové kolečko po priľahlých uličkách a ideme domov. Ale keby sme šli do parku, tak ich oboch domov len tak ľahko nedostanem. Ale tam chodievame väčšinou iba v nedeľu poobede.

zuzana76
28. mar 2010

Bys, no dobre, ale ja by som za 3 hodinky bola znovu hladna 😀

mariynka
28. mar 2010

ahojte, tak ja som o 23zalahla a o 23.30 ma z postele vylakal Tom.. 😅 😔 tak som len nasadla, u nich vysadla, lahla do postele a zaspala 😀 😉

zuzi, ani nasi nam nikdy nechceli kupit psa 😒 vies ako ma to trapilo.. ale jedneho dna mami doniesla takeho maleho krizenca-od kolegu 😵 dva mesiace sme ho mali,lebo potom s nim uz nemal kto chodit von 😅 😉 a tak je nas dzeky u babky, ju strazi 😀 😉

bys, minule som videla matuska-bicyklovat sa,tusim s ujom.. a neposluchal ho 😀 😀 ked ujo na neho krical,aby spomalil, este viac zrychlil matus 😀 😀 pekne pekne 😀 po kom to dite je 😀 😉 🙂

klba
28. mar 2010

caute, rano kym som vas stihla docitat sa mi aj notebook vybil, ved ste vecer pisali ako zerave 😅 a aj tak uz neviem komu som co chcela. 😝

Juri vcera prehadzoval zavesnu skrinku v obyvacke, juj nas..l ma, 🙄 merali sme to ako debili a on tapuch mi az po zaveseni skrinky povedal ze ju dal o 10 cm vyssie, hned sa mi to nezdalo, 😒 vobec sa mi to nepaci, je tam velka medzera medzi tv a skrinkou a je to dost vysoko, vobec to nevyzera esteticky, 😔 normalne som bola nahnevana, ale co uz narobim ked sme stenu rozvrtali. 😠

Dnes konecne zavesil aj nove vesiaky na chodbu, este ho caka zrkadlo na chodbe, to budu nervy, ma to take divne patenty 😝, aj policky do kuchyne a spalne ho cakaju, aj vesiaky na uteraky, normalne mam zoznam co treba navrtat, aj ked viem ze vsetko nebude ale aspon nieco, aj to potesi.
Na nove garnize mozem zabudnut, na to ho neukecam, 😝 ale ked pridem na to ako sa ovlada vrtacka aj sama to spravim 😅, ved snad nieco od neho okukam. 😉

Teraz maly spi, ked vstane dame rodinnu prechadzku, aj do obchodu musime ist a trochu pospacirujeme po meste.

mariynka
28. mar 2010

kocky, brazdim stranky s menami,
co hovorite na Alan, Leon, Marianno, Valentino, Anabela, Antonia, Benita, Bibiana, Dominik, Flora, Lillian,Marius, Markus,

pokracujem po kupeli 😅 😉 🙂 🙂