icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

klba
28. mar 2010

mariy, nejako si sa navnadila, ze by ste fakt po tej svadbe aj nejake mimi naplanovali, hm? 😉 🙂

mariynka
28. mar 2010

klbi, ja nic neplanujem.. nechame tomu volny priebeh.. 😉 ale do vianoc urcite nie 😒 😉 do juna 2011 ma caka rusnejsie obdobie, tak nech babo netrpi stresom 😅 😉

zuzanakarolinka
28. mar 2010

čaute baby, my sme práve zaľahli, dúfam, že budeme aj spať, tá zmena času, to je sila, alebo žeby to boli už tie zuby, no uvidíme

a čo zajtra to nejaké stretko bude?

sasulec
28. mar 2010

avoojte,ja dnes akosi nestiham,ako sa snazim tak sa snazim,furt mam o hodinu viac,jak poterbujem,tak boli sme dnes v kostoliku,malej sa pacilo ako sme si vstci klakli tak aj ona si musela a velmi sa jej ratalo, ze jej velky ujovia a tety podavali ryuku,ste mali vidiet ten pohlad viitazoslaavny,no svetojanska bola 😵 potom sme sa napapkali a mala hned zalomila,do toho mi volala svagrina,ze ide k svokre,tak aby som isla s nimi,tak som nakoniec sla saamoska aj s malou,baby sa vybesnili a my sme podrkotali,hehe,mala dostala euraciky,tak dokupime nejaku supravu do piesku,bo postradame 😀 Ale naozaj 😝
potom ked sme sa vratili,sli sme este na prechadzku s nasou baabi no saamoska tolko sa nahanali ze sa malavytrepala,takze teraz perem,nech mam zajtra co zehlit,hehe 😝 😀 😀
no samozrejme mala hned skoncila vo vani 😵
teraz tu este tancuje s babi 😀
idem vas docitkat,mam riadny restik za cely dnik 😉

jajka968
28. mar 2010

ájojte,

zanedbávam vás, ale akosik času málo stále, vonku sme takmer celé dni, len haji domov a šup von. včera večer prišiel aj marek, potom aj naši, do 01-nej v noci som nad daňovými s mami mojou sedela, chlapi samoška že pospali, si kontrovali v pílení dreva, sme sa smiali s mami. no a dnes ráno ani nehovorím, nevedela som, čo prvé ísť robiť, odkiaľ začať, lebo v sobotu som vyupratovala, no ráno ako po bombe, aj učenie a varenie nás čakalo, proste nedele nemám rada. marek bol dokončiť u susedy vodu, dúfam, že už je tomu koniec, lebo mi to riadne lezie na nervy, keď príde na pár hodín domov, z toho polovicu času strávi u susedov. po obede drobec nie a nie hajať, tak som to vzdala, proste bol zmýlený tým časom a šli sme do baumaxu, som sa vyriadila, kvietky som si pokúpila, aj na dvorček tiež, už sú aj vysadené, snáď sa ujmú, aj mini stromčeky mám na balkone, tak sa vytešujem, aj som si popresádzala kvietky, už ma mánia chytila a marek kúpil mini bonsaj, som zvedavá, ako zareaguje, snáď sa nám ujme 😵 😵 . v kaufláči majú orchidejky v akcii, v utorok nabehnem, ďalšia do zbierky by sa mi hodila 🙂 .

už ani neviem, čo som komu chcela, ale som vás len tak zbežne prebehla, nemám šancu dočítať, tak sa idem trápiť ešte s mojím daňovým, ale daňové riaditeľstvo má výpadok stránky 🙄 , ma serú, som myslela, že si to tam vyplním a vytlačím, no asi trt baraní, zajtra pekne pocupitám po tlačivo 😠

jajka968
28. mar 2010

jáj a ešte totok, ak zajtra sa dáke to stretko bude diať, dajte mi vedieť na mobil, doobeda budem mimo netu, idem s babami na to očkovanie, malého nechám u mami mojej a potom sa stavím po neho, tak ak čosi zbúchate, cŕn mi 😉 🙂

sasulec
28. mar 2010

jaji ak nebudete mat vela ucenie ja som za,len napis kam chces,cio do centra a ak by neprslao a nefucalo ako dnes tak aj vonku mozme zostat a kdo chcete sa pridajte k nam,hmmm? 😵

domyyy
28. mar 2010

ahojte, konečne som skončila na agre 😝 ale euráče si pekne schovám 😀 😀 😉

kočky zajtra chcem to stretko 😉 píšte kedy a kde 🙂 budem čakať 😀 😀 😀

veverca.... áno Gabko a matúško sú bratranci Dominika a Samka ale ja s nimi pokrvne nič nemám 😅

sasulec
28. mar 2010

ja navrhujem aby sme dali stretko v centre,o tej 15. a ak nebude zima a fukat,tak sa mozme stretnut na pesej a zajst do parku napr.
hmmmmm???
upresnime si zajtra podla pocasia 🙂

domyyy
28. mar 2010

sasul...súhlasím 😉 uvidíme čo povedia baby ale ak to bude tak, že na pešej sa "stretneme" tak ja pôjdem hneď smer park, ok? 🙂 a dúfam, že zajtra pôjdeme behať 😝 😀 😵

sasulec
28. mar 2010

no,uvidime domy,ci nebudem ubehana z malej,ako dnes,ale pojdeme,aspon na chvilku,ved na zaciatok isto vela nedame,aby sme potom vladali chodit 😉

sasulec
28. mar 2010

tak ja nahanam este dievcence na fb tak haadam nas pribudne 😉 😵

blazka24
28. mar 2010

zdravím andílkovci, nehrozí aby som sa dotrepala ešte sme v topoľčanoch a nepreletím, bohužel nědky jednou 😖

sasulec
28. mar 2010

blazka, si to kedy stihla? skooda prevelika,budes nam tam chybat,paracka nasa.. 😵
berus je kde,neozyva sa dajako? aj ostatne,dupi a spol? 😕 ste oki?

sasulec
28. mar 2010

paracka 😵 enem partacka,jedine ze by sme sli paarat dievcence,ale to sa tusim na jesen tak nic 🤐 😝 😀

blazka24
28. mar 2010

sasul beruš neviem kde je, ja na víkend som odišla k našim a asi do zajtra tu budeme a tatino je zajtra v práci tak príde po nás neskôr, ale už aby som bola doma...........
Richard má u našich v postieľke na konci takú hviezdicu čo hrá a on ako cúva "magoreskum bleskum namiesto toho aby štvornožkoval dopredu" ju zapol riťkou a ja utekám zo sprchy že čo to a on sa natrása a hviezdica mu hrá jak on vrtí riťkou 😀

sasulec
28. mar 2010

blazka,hehe maly extremista,bockam ho 😲
mne mala stihla stisnut este pred spankom ,,vykupujucim,, na pracke cuplik,tak teraz perem 2. x no nezabavis sa 😀

blazka24
28. mar 2010

sasul jasan sranda musí byť, ja u našich mi pípalo a furtom som nevedela prísť na to čo to a zrazu mm zobral návod a on že dvierka nezavreté poriadne, nešlahlo by ťa? kerý dement vymyslel dvere na dva krát zatvárať, raz slabšie a druhý krát silnejšie, že poistka asi na nervy poistka 😒

beruska113
28. mar 2010

Sasul, Blazka, co ma spominate? A ja ze co sa mi stika. Ja som svokrovala, o14 som ju domov hodila a potom som na spoved sla po 4 rokoch cca, sak som len civilny sobas mala, tak som nechodila. No a potom sme s mamcou prechadzku dali aj s krpaty. Jaj baby, on vobec nepotrebuje spat. O 11:45 sa zobudil po 40min,spanku a potom sme ho o 17.h ledva uspali, vyskereny, trepal sa, tancoval... Ja neviem, co to za decko mam. Vecer navsteva, pred chvilou odisli,

beruska113
28. mar 2010

Blazak, jak to, ze sa nedostavis? Ako Ta Luki poleje?

sasulec
28. mar 2010

fasa potesi 😵 hehe

sasulec
28. mar 2010

to uz zajtra sa poliivame,oki,dobre vediet,bereme gumaaky😉

blazka24
28. mar 2010

berus šak nech zebere hadicu z domu a nechá ju pred dverama 😀

sasulec
28. mar 2010

jaaj baby,nam sa poondala pracka,zas blika a pipa jak vanocny stromcek,snad nebudeme mat polievacku uz dnes,idem to kuk 🙄

blazka24
28. mar 2010

sasul asi vie že ide veľká noc, tak načo sa bude onééééééééé

beruska113
28. mar 2010

Zeny nebojte, my nepolievame. Nahodou by chlapi po vajci dostali, tak to teda nééééé.

sasulec
28. mar 2010

heh berus,ta tvoja duchapritomnost..😉))

beruska113
28. mar 2010

Sasul,
sak ja si ich strazim jak oko v hlave obidvoch. Mlady nech vnuca o takych 25 rokov prinesie a stary nech este Terezku spravi.

blazka24
28. mar 2010

čo sa týka polievačky, už mi otec môjho syna avízoval, že doteraz nepolieval ale teraz to začne 😠 asi odmontujem sprchu nech kuká ráno jak puk do sprchy 😀

blazka24
28. mar 2010

ale teraz uvažujem že máme ešte dve točkovice - kuchyňa a kúpeľka, že by som aj vodovodné batérie dala dole? len neviem ako vysvetlím ten hever keď s ním budem po byte behať 😕