icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
28. mar 2010

heh Berus,tak to mas pekelne premyslene,chi chi
blazka,kuk do sprchy,len aby netahal vodu poslednu zo zachoda,jak v tych sousedoch,hehe 😀
baby tak som rucne dozmykala vsetky tazke veci,akurat tu varku najhorsiu si ta sunta vybrala,rifle,mikinu hrubu a teplaky same tazke veci som rucne zmykala,vrrr..chrbat k.o. 😠
a tesim sa na poeticku noc tuk tuk clap clap,jak mi to bude nezne cinkat na dlazku ☹ 😠 🙄

blazka24
28. mar 2010

sasul no môj starý tak vyžmýkal minule Riškovu osušku a skoro som sa v noci pocikala čo mi to ťukalo furtom, som to vyvesila vonku a ráno sa pýta a kde je osuška? reku rozhodla sa odísť na sušár aby nás nerušila............

sasulec
28. mar 2010

jaaj blazka,ale sak ty nembud poserko,saak to robil romantiku,sta cblnkajuci potocik 😀

blazka24
28. mar 2010

sasul na romantiku sa ja môžem vytoto, keď mi niekto raz spomínal že aké je romantické na pláži sa bozkávať a podobne, reku aby mi piesok tam oné a ja slanú vodu vymývala, ja na také romantické oné nie som cica mica 😝

blazka24
28. mar 2010

okrem toho môj starý je taký romantik že to až za uchom štípe, na prvé výročie mi doniesol kytku ale v kvetináči - skoro som umrela, pýtam sa to čo je? a on že fialka, ak ti odkvitne tak sa rozídeme, reku fajny - ja som záhradkár roka tak už aby si šiel 🤐

sasulec
28. mar 2010

som to mame citala,sa smejeme jak izeee 😀 😀 😀
jaj blazka,ty snad citas namiesto dennej tlace kocurkovo,kde na tie hefty chodis..hehe 😀 😀 😀

blazka24
28. mar 2010

sasul keĎ mi jeden chlapec raz povedal že romantika je prechádzka len tak po horách, reku a čo som vyhrala nohééééé v lotérii, romantika je keď sedím s nohami v lavori s teplou vodou a predo mnou chodí holý Brad Pitt ale za mlada, terazky tie ovisnuté cecky a brucho po kolená nem musím 😀 to vieš, ako vraví môj muž, som RomanTička 😝

sasulec
28. mar 2010

jaaaaj blazka,saak ja nemusim ani brusakovat,pri tebe mam ,,tehlicky,, do zajtra zarucene 😀

blazka24
28. mar 2010

sasul ale to je veľká sranda keĎ sa ťa to netýka, ale mne totok motáky také môj starý dával .................ja som mala iné nervy keď vymyslel prechádzku po klokočine a ja potom nohy vyložené v izbe na komode a prišiel o hodinu že či nejdem na zmrzlinu, reku ani keby zlatá bola a lichotila mi, šak umrem na otlaky pri tebe.........kukal jak puk, vraj som športovec roka - reku invalid budem po roku manželstva s tebou 😀

blazka24
28. mar 2010

no otec tu už plieska dverami, ako keby som bola hluchá - odkedy mu dali nasluchávatko tak počuje aj keĎ si upšouknu
už je jak moja suseda, aj tá vykrikovala pri našich dverách - už idem domooooooooooooov - rada kecala tak čakala že otvorím dvere 😝

sasulec
28. mar 2010

blazka 😀 nemam slov 😵

sasulec
28. mar 2010

jajha blazka ty si mala byt maliar obkladac,sak ty s tvojimi historkami by si mohla celu Nitru vytehlickovat,saak uz ma brucho boliii 😀

blazka24
28. mar 2010

najvtipnejšia bola keď raz mi zaklopkala a spýtala sa čo robím, skoro som ju ovalila, reku pozerám telku a ona - čo dávajú? reku korunáčky zadarmo 😠 akurát bežal nejaký dobrý film ale ona sa doma sama bála a šmirovala cez kukátko kedy ide muž na nočnú a potom ma otravovala 😖

blazka24
28. mar 2010

sasul s mojou šikovnosťou by som namiesto maľovania niekoho vymaľovala, raz som skúšala v byte natierať tým dementným válkom, ma nahovorila kolegyňa že to ide dobre, došla mi farba a tak musel dojsť robo a celé to premaľovať lebo to bolo ako v izbe pre slabozrakých s rôznymi odtieňmi 😉 moja šikovnosť nemá hraníc, ihlice mi mama dala len raz do ruky, tuším na základke a ohla som ich lebo to dementné očko nie a nie sa prevliecť 😲

blazka24
28. mar 2010

sasul mi ide lebo som hladná 😠
idem kuk deda lebo plieska dverami jak keby to lietačky boli 😉

sasulec
28. mar 2010

oki idem ja dokukuckovat particku,nech dokonam dielo,zajtra budem jak pamela anderson v tych dvojdelnych plafkach,papa bru vsetkym 😀 😔

blazka24
28. mar 2010

sasul ja by som plavky andersonovej natiahla a boli by mi po bradavky - zvyšok by kukal na svet 😝 dobrúúúúúúúúúúúidem taky spať, dedko niečo sleduje tak nejdem robiť provokatéra

klba
29. mar 2010

ahojte, super debatcak ste mali vcera. 😀
my sme do 20,h montovali police, dnes tam idem podavat korenicky, konecne budem mat volne miesto v kuch. linke.
uz aj z prechadzky sme doma, trochu skor sme isli, o osmej sme uz boli doma, zima nam bolo.

no to stretko, neviem, maly zase kasle, 😒 vcera sme boli vonku, fukalo, asi mu to na zdravi nepridalo.
neviem ake bude pocasie, o siedmej bolo dost kosno, ak bude pekne snad sa pridame, ale do centra eee, skor do parku by sme vybehli. 😉
len neviem co spravi ten posun casu s obednym spankom, snad stihame, vcera ma ta zmena casu stvala, aj ATB som musela dat v inom case ako zvycajne, aj malo casu vydalo na vrtanie a vrtacka je uz fuc, musel ju vratit, snad ju Juri este dnes donesie, nech dokoncime rozrobene.

zuzana76
29. mar 2010

ahojte, ja len na kratko, nebudem docitavat teraz

vonku vyzera byt kosa, ideme na nakup, tak doobeda budeme prec.

zuzanakarolinka
29. mar 2010

dnes to tam nevyzerá ružovo

a čo bude s tým stretkom, bude dačo?

no dnes malá vstávala o 6,30 dúfam, že jej pomohla tá tma a spala

marianca
29. mar 2010

Čafte babule,
no tak ako to stretko, vyjadrite sa aby som sa vedela nejak zariadiť.
Ja by som sa vedela dotrepať asi tak medzi15.00-15,30 hod. Ono by to bolo ideálne v nejakom centre, kde sú guličky alebo tak niečo, kde sa dajú decká vraziť.
Vonku je aj tak kosa.
Takže dajte vedieť. Nie že sa dotrepem a nikde nikoho 😝

dupinka
29. mar 2010

Ahojteee!

Náš Adam sa cez víkend začal púšťať chodiť sám bez našej prítomnosti. A včera vonku sa zaprel nosom o zem a takto do dopadlo: Vyzerá ako krčmový bitkár.

beruska113
29. mar 2010

Cicky micky no sup sup co to stretko.

beruska113
29. mar 2010

Dupinka,
no Adamko teda riadne zapikoval. Ale hlavne, ze je taky odvazny a sikovny v chodeni.

beruska113
29. mar 2010

Marianca,
aj baby pisali ze tak cca o 15. Tak si Ty vyber ci max ci Centro. Sasul pisala Centro, ale mne je jedno.

marianca
29. mar 2010

a co je centro berus? 😨

sasulec
29. mar 2010

Avojte,
Marianca to je ten obchodny dom pred agrom,ak si bola niekedy na agre,tak vies,na tom velkom parkovisku teda byvalom pred Agrom 😉
baby takze vacsina ste za centro resp. obchodny dom,takze centro medzi 15.-15.30 oki? 😉

sasulec
29. mar 2010

A stretneme sa vpredu pri tom kutiku so smykalami s kaviarnou oki? 🙂

sasulec
29. mar 2010

pekny Pondelok prajem 😵

beruska113
29. mar 2010

Zdravicko Sasul,
ok, tak centro medzi 15:15:30. Ja tam budem skor, lebo maly tak o 14:14:30 bude spat, tak obchody este obehnem. Ak by sa nieco zmenilo, cinkni mi prosim, poslem Ti cislo.