Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
caute baby,
juj ale mi teraz riadne zalepilo 😔 , bola som vyvesit na balkon tretiu varku pradla a kukam potah z kocika PP je fuc ☹ , naschval som ho dala von, nech je do zajtra suchy a on mi uletel. 🙄
Kukala som jastrabim okom po okoli, nezbadala som ho, maly prave zaspal tak som vybehla ho hladat a nejaka dobra dusa mi ho nasla a odlozila dole pri schrankach, juj tesim sa, 😵 😵 😵 uz som sa s nim v duchu rozlucila, aj kocik by mi bol nanic. 😒
doobeda som upratovala chodbove skrine, maly asistoval, ale musela som velky pozor davat, same chemikalie a nebezpecne veci tam mame, vsetko ho zaujimalo, vzdy ked nieco chcel vidiet vravi kuki kuk a nakukal dnu, najviac ho zaujala zubna pasta, metly a placacka na muchy. 😀
este mi zostali nadstavbove skrinky na tych dvoch skriniach, ale to je malina. 😉
a ozaj ked papa a ma dost sam mi povie ze staci 🙂 , to je super, aspon viem ze uz viac nezvladne a ked je naopak hladny sam si pyta "mama papa" a ked je mu malo povie este, dost mi to ulahcuje krmenie.
Baby neviete ci je Arboretum Mlynany otvorene aj na Velky piatok, prip. Bielu sobotu alebo Velkonocny pondelok?
Juri dnes navrhol ze by sme isli kuk, len neviem ci bude otvorene. 😒
Klbka mali zlaty,aj mne mala hovori uz staciii 😵
zlati su ti mrnusi,jak si vedia rozkazat,hehe 😵
martinka, drzim palce nech je martinko rychlo ok, juj myslim na vas a velmi vam zelam nech choroba rychlo ustupi, viem ako sa citis. 😔
a inak maly nema ani 11 kg, v nemocke mi schudol skoro 1 kg a v maji bude mat 2 roky, ale zda sa mi ze narastol do dlzky, nuz bude mini po mamine. 😉
sasul a aky program ste v domine dnes vymysleli? 🙂
jajus, co si necinkla aspon kafe sme mohli dat, dnes sme vonku neboli, prave kvoli tomu vetru a stale drobec kasle. 😖
dupinka, to ma mrzi, taky pristup, to sa aj tazko cita, ☹ nieto este ze si to musela zazit, prave doktori by to mali chapat a ked budes potrebovat kludne postrazim. 😉
sasul a ked mame slepaciu polievku tak nahne misku a pije z nej cisty vyvar, papa aj lyzickou ale vyvar ma rad tak to doslova pije z misky, moc mi to sice nie je po chuti ale hlavne ze papa a rychlo to potom zje ked to vychlipe. 😅
čafte, no tak my máme po očkovaní obidvoch. Fifo mal samozrejme vačší problém ako Jakubko. Ten dostal po očkovaní celozrnnú buchtu a bolo po problémoch.
Inak čo sa týka tých proporcií. Fifo má 114,5 cm a 20 kg a Jakubko dľžku neviem, ale váži 10,2 kg. Takže tak.
Inak panelák som ja pozrela až dnes. Tak dlho ja hore nevydržím....a ten showdance ma nejak extra nebavil 😝
Marti nech sa malý rýchlo uzdraví 😉
Dupi, hlavne že majú pochopenie tí doktori 😝 😝 😝 😝 😝
Klbi aj my fičíme na vývaroch aj jeden aj druhý. Keď nič iné tak toto zjedia.
Sasul, berus, jaji a tak dále 😉 😉 😉 😉 😉
Inak jajkini krpci tiež zlatunkí. Babizne sú už kočandy a malý chutný 😉
Ja keby som nechala Fifovi varovať malého ako ty Olivke, no s ánom bohom, ten by v sekunde zabudol, že nejaký Jakub existuje 😀
Beruškin malý bohový, vlasatý, vyškerený a skôr letec ako lezec 😀 😀
Karolínka taká bábika 🙂
Sasulka malá herečka, chutná 😀
A baby samozrejme ako inak fešandy. 😉
Idem lebo Stano sa ide dať ostrihať tak idem kuk na decká 😵
Marianca aj vy ste mila rodinka 😵
Drobci nemali chybu a uz aj viem cim bude kubko.profesionalny vojak ten prisny pohlad v ociach jaj,zlaty bol 😵
pekné miery majú tí vaši drobci.
Adam má 74 cm a 9,6 kg a to má 10,5 mesiacov.
Od nového roka pribral sotva pol kila, no predtým, hlavne prvé mesiace to boli iné skoky. Ešteže sa naučil tak skoro chodiť, lebo je čo nosiť 😀 😀
Ozaj, keď som teraz volala s MM a povedala mu o príhode s doktormi, tak tam hneď volal a zjazdil doktora, ten sa ospravedlňoval a vraj postúpil číslo MM primárke... Ale aj tak ma tam nedotiahne viac živú.
A to ja som iná papuľa, keď ma niekto nas..e a tentokrát som skoro onemela.
Baby, idete s deťmi von, keď takto fúka?
Drobec zaspal po hodinovom boji, očká malé, plač, no spať ani náhodou, tak uvidím, kedy sa zobudí a trebalo by nám na pečivo ísť..
Dupi,mi sa prave chystame tiez na nakup a potrebujem malu unavit,dnes orinace,tak nech o 20. zalahne,hehe 😀
tak prchame papa 🙂
Sasul, mne Adam este spi...
Ahojte 🙂
martinka...aj náš malý keď začal chodiť do škôlky bol každú chvíľu chorý. Keď pôjde do školy, bude to lepšie, imunita posilnená 😅 . Zatiaľ pevné nervy. A nech ho už tie teploty netrápia, rýchlo sa uzdravte. 😉
dupinka...a to si hovoria súkromníci, s takým prístupom? 😠
klbka...aj dobré duše sa nájdu 😉 . Moja malá sa od Gabka naučila na niektoré jedlá hovoriť "fúj" 😖 -potvora jedna. Arborétum na stránke píše otváraciu dobu aj v sobotu, nedeľu a vo sviatok...tak by mali byť aj na Veľkú noc
Ten vetrisko vonku je nepríjemný. Tánička dnes vonku pišťala, čo jej do tváričky stále fúkalo.
caute holky ake mate autosedacky?kategorie do 18kg,,pripadne co stala? 😕 😵
ajojte baby, prosim vas, včera sme boli s malym podhradom v parku a bol tam chlapcek, čo mal bicykel, ktorý vyzeral ako motorka, nášmu malému sa velmi pacil len ho neviem na internete najst, nevidela nahodou niektora z vas taky bicykel niekde v obchode... dakujem
majul...to pre tvoju malú chceš? My sa chystáme kupovať Táničke, ale už tú väčšiu.
lenka...myslíš niečo takéto? http://www.najnakup.sk/Porovnaj_detske-bicykle_...
juuuuu super dakujééém velmi pekne...
majul, my mame Romer a stala nejako okolo 5000, ale je z tych bezpecnejsich
Lenka, netusim, my mame zase policajnu motorku na baterky a maly sa na nej ani nevozi 😒
marianca aj moj muz sa ide dat ostrihat a ze sa zastavi po nas, ale este furt nie je doma, tak si myslim,ze isiel bez nas 😠
nie je za čo 😉
http://tvnoviny.sk/spravy/radimevam/test-tieto-...
totoo som nasla 😠 nahnevana som preto lebo sa nam zapacila chicco key1x a podla testov to je dooost naprd a pritom 150eur je dost...baby nehladam pre moju hanku ale pre segrinu
čaute, no dnes ten vetrisko, čistý otras, fúkalo ako bláznivé, ale išli sme von, veď by sme doma zbláznila a hlavne Kajka, ono zima nebolo len ten vietor
teraz sme prikvitli domov, čakáme ocka, dala som robiť hranolky, aby mal manželíček čerstvé, Kajka behá v chodítku a hrá sa, stále sa usmieva, lebo jej svieti slniečko, ale veď len je dobre keď svieti, aspoň je trošku viac radosti
dnes bola segra s drobcom na poradni, má 6 týždňov a 4,8 kg, dobrý človek, veď iné nerobí len ťahá mamu, presný opak jej prvého syna, len nech mu chutí
dupi, blbci sú všade, mala si mu niečo povedať, keď si odchádzala, že či nemal malé deti aj on, ale on to asi nepochopí, lebo ak má, tak pravdepodobne bola s nimi doma žena, tlko, čo už
majul to som počula, že značkové autosedačky prepadli v testoch, mi máme weldone, neviem ako sa to presne píše, a je fakt dobrá, stála okolo 140 €, mi sme ju dostali od sestrerky oni majú obchod s detskými vecami a potrebami, a oni sami sa o tých "viac" značkových vyjadrili podobne ako v tých testoch
všimla som si, že značka akosi zaostáva za funkčnosťou a bezpečnosťou a pritom majú ceny ako hrom
zuzkakarolinka no ja ti neviem,sak clovek caka ze ozaj to bude kvalitne a houby,houby
zuzi romer je super znacka ale straaasne draha 😝
majul ale ved moze kupit pouzitu, nie? a to by zohnala aj za 100 eur urcite
tu je top 5 najlepsich
1. Maxi Cosi Tobi - cena: 246 €
2. Cybex Solution X-Fix - cena: 123 €
3. BeSafe Izi Combi - cena: 356 €
4. Kiddy Discovery Pro - cena: 129 €
5. Römer Eclipse (s výhradami) - cena: 189 €
tak, nech beru tu druhu z vrchu, ta nie je draha
tu su nejake lacnejsie Romerky
zuzi no pozerala som ale tie su akurat tie velke 😝 no pouzita nie je problem aj ja mam ale ja som kupovala od kamosky a vedela som ze nemala ani skrabanec,teda myslim to ze nebola "svedkom"havarie
klbi, fotku OP??? 😀 😀 😀 sa chces smiat do Vianoc??? 😀 😀 😀
kocky, pekne stretko ste mali 🙂 🙂 🙂 komu lepsie.. 🙂 🙂 🙂
baby, my sme Romer-ku kupovali v Alladinovi v Hlohovci, cenovo este menej ako v Matko.sk.
kupovali sme velkost 9-18g, King plus, bez Isofix-u, polohovatelna, super vecicka. A dodali nam to do 3 dni od objednania.
no dupi idem ja tu stranku pokukat,dik za tip 😝 😎

ja mám dosť špecifický prblém, preto sme s MM chceli poriadnu zdrav. starostlivosť, lebo môj doky v BA už neordinuje. No a nakoniec sa asi vrátim k strediskovému.. 😖