Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
majul, ved jasne, ze nie nejaku po nehode, ale treba hladat, da sa najst aj nova za dobru cenu, ja ine znacky velmi nepoznam, co som si precitala skusenosti bab tu na MK, tak dost chvalili tu Romer, tak tu sme kupili
ahojte.... 🙂
majul...volala som ti a že mobil vypnutý 🙄 veď ktoré číslo teraz používaš? 😠 😀
mari...čo si neprišlA?? 😕 som ti volala z O2 čísla, mám nové a nezdvíhala si 😒
domy a zajtra co mas? 😕
zuzi 😉
majul...zajtra ani nič zatiaľ 😅 teda poobede idem k sestre asi 😕 😅
a asi kedy? 😀 😀 😀 😀
domy, to si bola ty??????????????????????????????????????? ja som bola vo vani a ked som dosla, mala som len zmeskany hovor.. no ja som planovala prist,ale nic blizsie som o stretku nevedela 😒 ☹
klbi, ukazem ti ho "live".. ale vazny otras 😀 😀 esteze o pol roka menim 😀 😉
majul...neviem ešte 😀 😀 😀 zavolám ti zajtra? 😉 hod mi do ip tvoje aktuálne číslo lebo som z teba na nervy 😀
mari...hej ja som to bola ☹ my sme si mysleli, že prídeš keďže si písala, že ideš pre občiansky a prídeš 😒
ked ste sa nevyjadrili kde a kedy 😒 🙄
mariy tak sa tesim, ale myslim ze to bude ok, to sa vzdy len majitelovi zda ze je to otras. 😉 🙂
veverca, do toho Arboreta som na obed volala, maju otvorene aj cez Velkonocne sviatky. 🙂
ok domy hodim ti do ip moje cislo 😀 😀 😀 😀 😀 aktualne 😀 😀 😀
čaute, mi už hajkáme, pozrieme ordináciu, čo zase vymyslia a pôjdeme aj mi do hajan
nakukam 😉 , cakam neter, dnes spi u nas, kazdu chvilu je tu, ked pride drobca uspime nech sa najskor zvitaju a zajtra mi bude robit spolocnost. 😵
ajojte,tak sme mali akcne poobedie,boli sme babi pockat, nakupili sme,pekne prechadzkovo domkov,potom som tu pred nami zahradku zriadila,aj mala pomahala s malymi hrablami,svetova bola ,,aj jaa aj jaa,,tak sa chopila hrabli a hrabala,snad nebude mat zajtra mozolceky,moje trdielocko 😵 potom som este polievku navarila a mala sa tu uz smotka v pyzamku,zachvilocku pojde snaad hajat 😵
a teraz som si dopriala sladku odmenu, kedze som taka sikulka 😵 mlsam ten novy jogurt smotanovy mnam duo a je vaazne mnaaaaam 😝 😝 😝
mari aj ja chcem novy euro obciansky 😀
klbi...dávaš zabrať mojej bránici. Som si ťa predstavila, ty žienka lesná, ako Šimonkovi spievaš (takým hlasom ako tá ženská). 😀 A nie je to na spanie príliš smutný text? 😀 Ale folk ja môžem 😉 Toto síce nepoznám, ja mám napočúvaných Nedvedovcov, Príbuzných, Daneka a najradšej Nohavicu. 😉
Dobre vám bude v arboréte. Ja som bola iba raz...dávno. Môj muž na to moc nie je. Už to je úspech, keď ho do parku vytiahnem. 😝
No kde ste zmizli všetky? 😕 Ordinujete alebo panelákujete? Tak aj ja idem...
veverce ordinujem a smejem sa ake akcne komando tam supli 😀
majul v teme na konovi o ordinacii sa rehoceme nad tym komandom 😀
heli no v reali neviem ci by boli taki promtni ti policajti a tu zasahovu jednotku si fakt mohli odpustit 😀
majulka moja,ved to pan riaditel z nemocnice vybavil 😀 si pis,ze si to nemohli odpustit 😉 😅 no a kde by sladka Lucia vsade nebola 😉
hej vsimla som s ten telefonat "ludo?" 😀 😀 😀
majul ved su kaaamosi s riditelom 😉
kočky aká Lucia? 😅
Dominika v ordinacii 😉
ahojte, .
kym pridem, nikde ani nohy.
my sme dnes boli s malym u kadernicky, je ostrihany, akcia jak hrom, dve ho strihali, dvaja sme ho drzali, ale neplakal, len nervacil. ale vyzera jak princ Bajaja ostrihany podla serbla chudacik moj maly, ma ofinu jak picino. tak mu to len do boku davam, ale sak uz nic nevidel pre tie vlasiska.
Ale pri uskach to ma pekne vystrihane. Ale keby som vedela jak dilinovsky mu to ostriha, tak to ho radsej doma ostriham a bolo by. No ale evri nechcela, jaka zlata, aj sa pritom zapotila, asi sa na nu maly moc usmieval, ked zadara to bolo. moj maly je sikulo, uz teraz vie, na koho ma usmevy hadzat.
no utekam spat, neodpisujem, nestiham.papa babulky.
A este ma napadlo, ze Luki si dnes asi myslel, ze som si za jeden slahla, ze taku vyskerenu ma davno nevidel, ale ked som sa kukla nanho, tak sa inak nedalo. Sak hodim fotku potom. a vyzera este starsie jak predtym.
Dobré ránko. 🙂 Všetky ešte sladko spíte? Ani sa vám nečudujem, vonku je tak smutne. ☹ Ja radšej, keď slniečko svieti.
berus...veď Bajajovu foto si mala hodiť, nech vidíme princa aj my 😉
bre ranko,
veverca ja som tu 😉
ahojte
aj ja som uz tu, ale budem musiet naklusat do obchodu, chladnicka je prazdna az hanba 😀

caute 🙂
mariy chcem tu foto vidiet, smiat sa nebudem. 😉 🙂
veverca , no ved ani neviem komu mam podakovat 😅 , ale som rada ze sa nasla, bola by som nahrana, kocik by bol nepouzitelny, novy potah by som uz tazko zohnala kedze je to uz 3 roky stary model a bez toho potahu sa to neda pouzit, zostala by mi len konstrukcia kocika. 😝
a poslem ti link na tu piesen ktoru spievam malemu, sice toto je len prevzata verzia, aj slova su sem tam ine ako origos text a aj stredna sloha a posledna chyba, ale aspon si vypocuj, ta zenska sa mi moc nelubi, po nej spieva chlap, to je uz lepsie. 😉
Je to v spodnej casti stranky, tam kde je tento nadpis - Kdysi byl mojí láskou.mp3 , da sa to prehrat na pc. 😉 🙂
http://jarno.webovastranka.cz/file/1488/10443
autosedacku sme mali aj my Romer - vajicko, vydrazila som ju na nete za 500,-Sk, teraz mame Cam. 😉