icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
31. mar 2010

ale dnes varim len masovu polievku - na rozkaz maleho, pre mna mam este do vcera zapekane cestoviny, ktore si dam aj teraz na ranajky, kedze nic ine jeditelne doma nemame 😀 , ani pecivo

A este chcem robit salat z pekinskej kapusty, vcera som co to citala, teda myslim recepty a ako vitazna kombinacia vysla -kapusta, cibulka, kukurica, syr a nejaka zalievka, asi nieco s jogurtom, alebo co

zuzana76
31. mar 2010

toto bude asi fakt nejaka modelka, sak sa vacsinou zivim polievkami, salatmi , cestovinami

to pri patkovi cim mastnejsie a viac , fuuuu, to tertaz ani pomysliet 😝

zuzana76
31. mar 2010

ale zmrzku som jedla pri oboch, sa nou idem zadrhnut, jeden kelimok padne za 2 dni a to ju jem sama

zuzana76
31. mar 2010

no nic, musim si napisat zoznam, lebo tehu demencia uraduje v plnej moci

klba
31. mar 2010

no dnes to pocasie nic moc, chceli sme s neterou vyluftovat drobca, uvidim ako bude neskor, aj tak ide najprv k doktorke, tak ja aspon skrine dorobim.

berus, aj maly ma taku ofinu ostrihanu podla serbla 😅, tiez mu to stale davam nabok a luki to hrdinsky zvladol a vidis ze vraj za usmev si nic nekupis. 😉 🙂

veverca, text sice smutny (konci sa tak ze kon pretekal na dostihoch potkol sa a zlomil si vazy) , maly tomu textu zatial celemu nerozumie 😉 a melodia je taka uspavankova, okrem toho si z mladosti vela pesniciek nepamatam a spievam mu ju od babatka, je na nu zvyknuty, aj ked ho nieco rozrusi a zaspievam ju hned je po placi. 😉
a vcera som mu ju pustila na pc, velky usmev nahodil, na ruky sa pytal a tancovali sme spolu, musela som mu ju pustat x-krat za sebou, stale pytal este. 🙂
a take co pocuvas ja mozem, mame podobny hud. vkus. 😉
do arboreta som vcera volala, pozerala som sice na nete otvaracie hodiny ale poistila som si to a radsej som si to overila, maju otvorene cele Velkonocne sviatky do 18,h. Asi pojdeme v piatok, ked uz jar nevitame v PD tak aspon v Arborete, chodime kazdy rok, uz sa tesim ako zrelaxujem, len ci nebudeme cely cas len drobca nahanat. 😝
A moj muz je v tomto podobny, jeho niekam vytiahnut je problem, on lubi sunky valat, 😉 sama sa cudujem ze to navrhol a inak preto chodime stale na tie iste miesta lebo on nema rad ked nepozna kam ma ist a nervaci potom ked to hlada. 😅

klba
31. mar 2010

zuzi, hned zrana mi chute robis 😝 😉

zuzana76
31. mar 2010

klbi , tak to arboretum zavidim, tam by som mojho muza nedostala, on ma teraz alergiu a take,ze kvetiny tak to neeeeeeeeeeee, ale skoda, pekne tam je, ja som si to uzila zo skoly, ale malemu by sa tam iste pacilo

klba
31. mar 2010

zuzi ja sa tesim ze vobec niekam vyrazime, ja by som sa po celom slovensku vyvazala a okukovala vsade, to vies ze ja stoparka velka, mna nie je problem na hocijaku kravinu nahovorit. 😅

zuzana76
31. mar 2010

klbi, vieeeeem 😀

inak aj ja rada labzujem, aj moj muz, len nie kvety pozerat, ale budeme musiet Patka zobrat na nejaky hrad- tolko mam planov - cerveny kamen, oravsky podzamok, kremnica, stiavnica

dupinka
31. mar 2010

Ahojte!

no teeeda, kam sa skrylo slniečko??
Jasne, ideme na východ, to sa vždy počasie pokazí 😠 😠

Dnes máme v pláne plávanie, no neviem, či sa nám do toho lejaku bude chcieť ísť...

klba
31. mar 2010

zuzi, bud, rok uz aj my plan zmenime a na nejake ine miesto juriho ukecam, nech vidime aj ine miesto, nielen Bojnice, predtym sme chodili na Nitr. Rudno, ale to s malym nerisknem. 😒
A vcera mi vravi ze uz to vidim ako zase budes vymyslat kazdy den kam vyrazime, on by pristal keby kazdy den na kupku lezime a sunky valame, 😝 to mna moc nebavi, ja uz mam velke plany 😀, uz len rukami zalamoval, chcem behnut do Lesoparku, kolky tam zahrat, aj na Minigolf, do Rajeckej Lesnej, do Cicman, aj zamok, ZOO pokukat, aj sesternice, bratrancov a tata obehat, zase mi tyzden nepostaci na moje plany. 😅

dupinka, no vonku je to otras 😠 😖, maly sa pyta von, ale dnes z toho tiez nic nebude, ten kasel nas stale drzi. ☹
a kedy sa chystate na vychod a na kolko idete?

jajka968
31. mar 2010

ahojte,

som v upratovacom švungu, len riešim isté veci s trnavou, tak som musela pc zapnúť a už mi to nedalo nenakuknúť. včera som foto nahadzovala, na happy foto majú akciu foto za 0,06 centov a nechcelo mi to odoslať, som hromžila jak besná, hrala som sa s tým cez 2 hodky a nakoniec nič, tak som od zlosti aj pc vypla a šla k drobcovi.

dnešné počasko otrasné, musím na poštu ísť, snáď pobede bude krajšie, aj stavbu do nemocky sme mali na pláne ísť pozrieť, jáj tie autá, marko kukačkuje s otvorenou puskou, no a nič z toho ☹ , tak aspoň požehlím, zas mám riadnu haldu, mne sa to asi kotí tie veci na žehlenie 😅 .

idem dnes špenát uvariť, pre nás stačí, marek príde až zajtra, ale také mám na neho nervy, že ho asi o hlade nechám, nič mu nenavarím 🙄 , aké plány sme mali cez veľkú noc a nič zas, lebo aj v piatok a sobotu ide robiť, tak asi aj oslavovať budeme v sobotu bez neho, a kedy napečiem od detí neviem, lebo len po vonku by lietali 😒

zuzi, mňám zmrzka, dala by som si a to ani tehu nie som, ja som tiež závislák na zmrzke 😉

dupi, to je na zlosť, ak človek niekam ide, teší sa a počasko takéto 😒

klba
31. mar 2010

tiez mam na plane dnes skrine dokoncit a do dalsich skrin sa pustim, ale akosi sa neviem rozhybat, toto pocasie ma unavuje 😝 , ale ked sa rozbehnem uz ma nic nezastavi 😀 tak o 10 h idem na to. 😉

jajka968
31. mar 2010

klbi, ja si vždy poviem, ešte 5 minút a idem nato, a furt tu sedím 😀 😀 , ale už idem, nech to je za mnou, idem aj kúpelku vygruntovať, trošku som ju zanedbala, tak nech žiari, aspoň do zajtra kým tam marek tú špinu neumyje 😀

klba
31. mar 2010

jajus 😀 s tym marekom si ma pobavila 🙂 , inak ja vazne o 10, h zacinam, neter uz je vybavena, za 20 min. je tu, este obchod vybavim ale medzitym zamakam. 😉

zuzana76
31. mar 2010

tak ja som bola v obchde, salat z kaspusty urobeny, dala som tam por namiesto jarnej cibulku a trochu ma to stipe, ale nevadi, aspon mi vydrzi do zajtra 😀

ale ze idem varit masovu polievku, kupila som kuracie nohy, ze patko bude mat aj maso z polievky s varenymi zemiakmi a ten vyvar so slizami, no a z masa taky zaaaaaaaaaaaavan, fuuuuuuj, no ale nemam blok, takze reklamovat nemozm ist, ja sprosta som si ho nedala do tasky, ale rovno zahodila, teraz neviem ci ist kupit druhe ci co, zelenina je uz nacistena 🙄

jajka968
31. mar 2010

zuzi, vráť sa tam, musia si pamätať, že si tam pred chvíľkou nakupovala 😒 , pohroz im inšpekciou, veď predsa nie ste tak bohatý, aby ste vyhadzovali do vetra peniažky 😉

helenkasabinka
31. mar 2010

zuzi ja by som im inak vynadala,mne sa toto stavalo casto v kauflande ze som kupila pokazene kura a maso a raz som tam taky bordel narobila ze mi aj bez bloku vratili peniaze a to som nasrata isla az z Golianova vynadat im......stalo mi to za to,elbo som im dobre do duse povedala a odvtedy v kauflande ziadne maso nekupujem a celkovo malo tam chodim 😠

sasulec
31. mar 2010

Ahojte, mi dnes mame uz dve sichty za sebou,pozehlila som nehoraznu kopu 😖 a aj oprala,este vytepujem koberec a opasky chcem pretriedit..
boli sme vychystane von,potrebujem si nieco po uradoch vybavit,ale zacalo tak liat, snad poobede,alebo to necham po sviatkoch,neviem sa akosi dokopat 🤐
Dnes si nachystam veci a zajtra balime a v piatok frciiime do Tn za dedom a parababinkami 😉 skooda,ze sa takto rozprsalo,mohli sme si tam pochodit,nuz co asi zbalime gumaky na prechadzky 🙂
celkom sa tesim,troska zmeny budeme mat snad aj sesternicu ponahanam a dame stretko,malu neterku som uz dllho nevidela,si este pamatam,ked bola taka ako je Sasulka teraz 🙂
Len dufam,ze sa bratranci nedozvedia, ze dojdeme,bo mame po chlebe a oni po vajcaach,mame ich tolko,ze ked vsetci dojdu pripadne aj s detmi tak neviem neviem 😅

veverca
31. mar 2010

Tá vaša upratovacia horúčka sa aj na mňa trochu preniesla 😀 . Bola som trochu obriadiť pivnicu, hrozne to tam vyzeralo a chcem tam dve staré skrine preniesť, tak som im miesto robila. Zaprášená som bola až strach 😝 .
Ide rýchlo seba aj dieťa nakŕmiť, pokročilá hodina je....

sasulec
31. mar 2010

veverka,bru chut😉

zuzanakarolinka
31. mar 2010

čaute, my sme sa už vyspali, doobeda sme boli zaniesť ockovi daňové, veď načo ponáhľať, keď ordinujú aj v posledný eň

a teraz pôjdeme asi trošku von, keď prestalo pršať

tak potom prídeme čaute zatiaľ

klba
31. mar 2010

ahojte, no mna ta upratovacia mania dnes presla 😀 , na dnes som si dala pauzu, ved aj zajtra je den, 😉 kedze tu mam neter tak kecame a hrame sa s drobcom.
prave sme ho uspali, neter zalahla s nim a ja kavickujem a vegetim. 🙂

veverca
31. mar 2010

konečne dojedené...tá moja cica papá ako v spomalenom filme. 😝 Pol hodiny a to sme jedli iba polievku .
klbi...veď netreba to preháňať. 😉 Ja chcem v piatok 2 izby vymaľovať. Zo spálne urobíme Táničkinu izbu a z "bordelárne" spálňu. Tak som zvedavá, čo stihneme... Mamina sa mi ponúkla, že si na celý deň vezme deti, tak ma potešila. 😀

jajka968
31. mar 2010

aj moje deti by si niekto mohol zobrať, ani celý deň by som nepotrebovala, stačil by mi aj 1/2 deň 😀 , skrine sú v katastrofálnom stave, ale pri drobcovi sa to robiť nedá, on mi roznáša veci kade tade, som si vravela, keď zaspinká, tak pôjdem nato, no trt makový, sedím tu jak pečiatka 😀 . ináč zas mi tie fotky nenačítalo, už kafrem nato, nemám nato nervy 😠
klbi, oddych neuškodí 😉

veverca, aj moja sárča papá jak v spomalenom filme, vo všetkom sa vrce, okukáva, či ju náhodou otroviť nejdem 😅

sašul, tak vy sviatkovať v tn budete, len aby sa počasko umúdrilo 🙂

veverca
31. mar 2010

jajka...ale čokoládu keď dostane, tú len tak zhltne 😉 . Happy foto štrajkuje? Ja som už tiež cez nich fotos vyvolávala, fungovali dobre.

marianca
31. mar 2010

Nazdar baby, totálne ma deprimuje to počasie ☹
Čo sa týka toho papania polievku mi Jakubko zje za pár minút, zato fifo včera pri zemiakovej mliečnej sedel presne hodinu aj 54 min. Schválne som mu to merala, lebo ma už s tým jedením sere 😝
Jaji aj u nás sú skrine v katastrofálnom stave, ale nemám na to ani energiu ani chuť a ako si písala aj mne to malý rád rozvleká a najlepšie to čo už mám pekne naskladané a nakôpkované 😀
Sasul tak ty ideš do sveta! Užite si to 😉
Zuzi, no to poteší 😠ale ja nemám energiu riešiť takéto veci, ja by som sa na to asi vyprdla aj keď je fakt, že sa asi treba ozvať...
Jáj, idem si asi kafe spraviť, nech sa trochen preberiem 😉

klba
31. mar 2010

veverca, s tym malovanim nezavidim, ale budete to mat pekne 😵 , nam by sa uz tiez zislo, len Juri protestuje, tento rok to nebude, mame ine financne plany 😉 a okrem toho pri drobcovi sa to ani neoplati, uz zacina pracovat s pastelkami. 😀 😝

jajus, to musis mat v skriniach poriadok ked to za pol dna zmaknes 😉 🙂 , mne by ani tyzden nestacil a to som komplet vsetky skrine upratovala v zime a zase musim odznovu 🙄 , maly mi vsetko prehodi na svoj obraz. 😝 😔
juj ani nechcem mysliet co vsetko mi treba porobit, to sa zase odmlcim na tri tyzdne kedze pri malom mi to ide ako v lete na saniach. 😝

a Juri ma s tym "poriadkom" tiez stve, upracem mu skrinu, on je rano este slepy ako krtko, 🙄 po hmate vytahuje oblecenie, ponozky a den po upratani tam ma bordel, ale brutalny, on normalne rukami smatra po sufliku akoby zreboval cisla v sportke, pomiesa a vytiahne. 😝 😠
ale hlavne ze ma svoje karticky Magic na jednej policke a teplaky, pyzama a rifle ma spolu na jednom poschodi, ani nevie co tam ma lebo je to plne ale karticky su posvatne, tie musia mat vlastnu poloprazdnu policku. 😎

marianca, tak to riadne dlho papa, no to uz by som bola niekde na psychiatrii. 😀

marianca
31. mar 2010

Klbi, tak to máš recht malovať sa ti neoplatí, ja mám také steny jak u cigánov, ale povedala som, že pokiaľ Jakubko trochen neodrastie nemá to význam. Jazdí s autičkami po stene, rohy poobíjané a tak pohodka..... 😝
A takisto viem o čom hovoríš s tým ranným šmátraním. Ten môj šikovný mužíček sa tiež vždy ráno rozhodne vytiahnuť zrovna to tričko čo je naspodu a prichytiť si tie ostatné ho nenapadne. By som ho zabila za to 😝 😠 Však čo , veď ja nemám čo robiť, len jeho priblblý šatník furt upratovať 😖 Už som mu povedala, že radšej mu večer všetko prichystám na kôpku, aby sa ráno len obliekol, ale to néééééé 😝
A ešte ma dobre serie s tým, že v práčovni mám čierny kôš na čierne prádlo a biely na biele a on mi tam hádže veci zásadne naopak. Byvame už 4roky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a on sa to ešte nenaučil 😠 😠 😠 😠 😠 😠

klba
31. mar 2010

marianca ved praveze aj druhe babo planujeme, tak asi malovanie fakt nema vyznam, uz teraz sa citim ako v ciganskej osade, ale vydrzim. 😀
a suseda si prerobila byt, ona je strasne na to zatazena, maluje aj kazdy rok, po dvoch rokoch menila plavajuce podlahy a ze malemu nedovoli aby jej po stenach kreslil a rohy obijal, myslela som si svoje a uz sa stazovala ze maly jej to zacal nicit a uz im financie dosli. 😒
a s tymi trickami detto, to iste robi aj moj, preto sa tesim na zimu lebo sa nosia svetre a netreba to furt zehlit. 😝