icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
31. mar 2010

Avojte,my uz mame tiez aj po obednom spanku,mala vstvala o pol 8. vlastne este pred pol a vstavali sme vsetky,pretoze pri nej sa neda spat,nanominovala sa babke do postielky a ked zacali drkotat bolo uz aj po mojom spanku 😀
Aj ja som sa dnes hrabala v skriniach bo babi upratuje takym stylom,ze postrha ponozky zo susaka a bachne ich do kosika na ponozky a nepodeli to a mna potom ide potrhat,ked ich hladam jak dili 😖
Aj opasky som si potriedila,nasla som malej jeden,len ho skratim,taky cevreny,hehe aj hnedy kozenny tenky leskly je tam jeden,ale je kozenny a ten nechcem skracovat,tak don musi dorast 🙂

marianca
31. mar 2010

Jasné klbi a ja som nechcela fungovať tak , že budem po deckách len vrieskať to nesmieš, tamto nesmieš. Veď sú to deti a potrebujú sa hrať a je jasné že kopec vecí poničia s tým sa ráta....A ja napr v obyvke nemám ani plávajúce, len lino, takú napodobeninu plávajúcej. Je to tá najhrubšia, takže je to aj teplejšie, keďže sme v podstate celý deň v obyvke, tam sa aj hrajú. To lino je už pekne zničené, ale ma to neserie, lebo to nebola taká pálka a keď Jakub odrastie kúpime parkety.... 😉
A tá tvoja suseda je dobre naivná, že nedovolí, lebo si myslí, že malý sa jej opýta mami môžem to trochen poobíjať? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jajka968
31. mar 2010

klbi, no ma neštvi s tou tvojou susedou, ja som taká istá, maľujeme aj 2x do roka, podľa potreby, a podlahy sme tiež už menili, síce nie po 2 rokoch 😀 😉 a veru farbičky sa u nás používajú len v detskej a na papier, na steny nedovolím ani za nič, ale ani ich to popravde nenapadne, olivka mala raz také obdobie, to mala asi tak 2a1/2 roka, ale sárču a ani marka to zatiaľ klop, klop, klop nenapadlo a dúfam, že ani nenapadne 😅

marianca
31. mar 2010

Jaji ty si maniačka..... 😀
Ja mám besné deti, tí tu raz spravia kúlničku z toho...... 😝

jajka968
31. mar 2010

ideme sa chystať, dnes je v takku family day, -30% tak pôjdem omrknúť potom s mami mojou, keď príde z roboty, švagrová má dovolenciu, tak ideme trochen bordel porobiť, olča tam šla už zo školy 😉

marko má teraz blbú mániu, stále chodí vodu púšťať a ešte aj teplú, sa bojím, nech sa nepopáli, i keď u nás asi nemhrozí, lebo u nás teplá voda=vlažná, ale kto to bude cvakať??? tak to veru riadne pokričím, dokonca dnes som už aj po plienke dala, ma to naštvalo, xkrát pekne na neho, tvári sa rozumne a šup a už aj púšťa 🙄 😀 😀 😉

no a zásadne pripravujem marekovi veci, ktoré si oblečie, lebo on typický chlap, ťahá zo spodu, načo by z vrchu bral 😀

klba
31. mar 2010

no ja mam veru taky pristup ze dovolim, zase tiez nemienit viest zivot plny zakazov ale zase ani dovolene nesmie byt vsetko, nuz ale sefom domu je beztak ten najmensi. 😅
a beriem to tak ze casom kupime, preto som kupovala lacny drevotrieskovy nabytok, aspon to az tak cloveka nemrzi, ale suseda ma drahy dreveny nabytok, este sa nanervaci. 😅

marianca
31. mar 2010

s tým typickým chlapom jaji vitaj v klube 😀 a dobre nakúp 😉
No ja utekám pre Fifka do škôlky a potom ideme so svokrou na nákup 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 Takže myslite na mňa nech to zvládnem 😉

jajka968
31. mar 2010

marianca, ja som sa už nemohla kukať na tie obité rohy, hrôza, to mi jazdili ešte aj s motorkou na baterku po byte kolom dokola, som zarazila radšej nech sa vonku vybláznia, dnes budeme mať veru dlhý deň, aspoň busom sa prevezieme
ale naozaj nemám nejaký problém, žeby čosi ničili, majú svoju izbu a tu si gazdujú, to nicolasko ten napoky robí, čím viac zakazuješ, tým viac robí zlotu

jajka968
31. mar 2010

marianca, úprimnú sústrasť 😀 😀 😉 a večer podaj hlásenie, čo ste pokúpili 😉

idem, veď tam ani nedojdem týmto tempom 😅

klba
31. mar 2010

jajus marko sa aspon rozumne tvari ale simi by to robil naschval - skodoradostnik. 😅 on ma najradsej zakazy, teda ked ich moze porusovat. 😝
a chystat pradlo by mi nepreslo, to nevies ze sa Jurimu vsetko zbehlo 😅 preto sa v tom prehrna lebo uz aj veci velkosti XL su mu male a on rano od nervov vsetko vytahuje a hlada XXL 😅 😝 aj to co mal den predtym uz nie je dobre ale male. 😝

dupinka
31. mar 2010

Ciao, drobec spinká, tak vás idem kuk...

Na FB som hodila video z dnešného plávania, taký jednoduhší cvik.

Neviem už, ktorá sa pýtala na cestu: Ideme do Prešova zajtra v noci a budeme tam do konca budúceho týždňa, ocko sa už v pondelok vráti, lebo ide na zahr. služobku, kuk "miesto činu", kde bude od júla 9 mesiacov.

Ja nemám nervy dookola upratovať skrine, navyše, keď MM stále inak veci poukladá ako ja, a keď už začnem, tak nie a nie dokončiť. Ale musím sa dokopať, bo mi treba pozisťovať, čo ešte na seba navlečiem. Hm, veľa toho nebude 😖 😖 😀 😀

klba
31. mar 2010

dupinka to je super, sa tesis ze ides domov, vsak? 😵
len skoda ze tato nebude s vami cely cas, ale aspon par dni potesi, aj ked potom budes slamienka, tak si to teraz uzite. 🙂

veverca
31. mar 2010

Ja to po tej maľovke zas až také nádherné mať nebudem, bo my máme všade starý nábytok, namiesto podláh staré koberce. 😝 Keď sme sa sťahovali, mysleli sme, že na chvíľu bude dobrý a už sme tu vyše 6 rokov a peňazí na nové stále nikde 😠 . Mne teda naozaj nebude ľúto všetko vyhádzať... 😀 Akurát Gabko má urobenú izbičku s plávajúcou aj novým nábytkom, tá je pekná. 🙂

veverca
31. mar 2010

Robila som Veľkonočnú pohľadnicu...

dupinka
31. mar 2010

veverca: krasne 😵 😵

Klbi, jasne, že sa teším. Veľká noc je na východe úplne iná ako tu... A čo sa týka slamienkovania, tak na to som zvyknutá 😒 😒 . V podstate budeme teraz spolu len tie tri -štyri dni a opäť pár dní sami.
Posledné mesiace sú také na figu, tato je málo doma, ale aspoň vieme, čo nás čaká dlhodobo. ☹

My budeme Adamkovi čoskoro zariaďovať izbičku, nábytok objednaný, čakáme. Ešte dokončiť krtka na stenu a bude to mať pekné. Teda dúúfam.

sasulec
31. mar 2010

veverka drobci su krasny,pekny motiv krasna pohladnica,urobite radost😉
ja som aj chcela,ale potom som akosi zabudla,taak ideme do Tn a posielame len im takze toho roku ani netreba 😅
za to vianocne sme mali super,aj sa lubili,malu som dala fotit profi fotografovi,raz v mlynoch 😅
aach sla by som aj von,mala mi tu po fotelke uz skace,ale fuka,sa bojim,nech neochorie,ked mame ist prec,idem nieco vysondovat 😕

majulcek
31. mar 2010

☹ hanankhamiuyrtyhgfgghhghhbvgujvghjbhnbbnmnmnmn bn nmmnmmmmmmmmmmmmmmmknnkigbgghyrrttfcssaaasz

sasulec
31. mar 2010

servus Hanka 😵

majulcek
31. mar 2010

toto ste uz videli,moje decko si pise na mk bez toho aby som jaa o tom vedela 😀 😀 😀 este si aj sama meno napise,opica jedna 😀 😀 😀

sasulec
31. mar 2010

Majul,este ze si pisala,,len,, so mnou😉
bruuu 😔

majulcek
31. mar 2010

jaj sasu ani nehovor asi jej zatrhnem pc 😀 😀 😀
bru

zuzana76
1. apr 2010

ahojte babizne 😀

no a mame tu zeleny stvrtok, dnes by sa mal papat spenatik, ale ja urobim harulu 😀

zuzana76
1. apr 2010

majul no veru, treba zatrhnut, nie ze ju jedneho dna najdes za internetbankingom 😀 😀

veverca pekna pohladnica, ja som na taketo veci lemra, ani sa mi to nechce naucit sa robit

klba
1. apr 2010

bre ranko 🙂
brrr kosa je vonku, snad sa nam cez den trosku otepli.

dupinka, tak zelem prijemnu cestu, uzite si to tam, prajem prijemny oddych a cakame ta tu. 🙂
a potom hod foto izbicky, nech sa pokochame. 😵

veverca, my mame tiez nabytok od mojej mamy, co nam tu nechala pri stahovani, najprv som sa tesila ze aspon nieco mame, ale predsa to uz malo svoje roky a postupne menime, neda sa vsetko naraz, pri drobcovi sa rychlo prasule kotulaju, moja svokra hovori ze my mladi by sme chceli mat vsetko naraz a v podstate ma pravdu, hlavne ze mame kde byvat... 🙂
nam tiez treba este vymenit podlahu v obyvacke, vymenit gumolit na chodbe a v kuchyni - maly stihol pokreslit, 😅 novy stol, stolicky do kuchyne, vystierkovat, aj nova elektrika by sa zisla, ja stale slintam nad letakmi s nabytkom ale aj to casom bude, mne dat 100 tisic do ruky a keby mozem minut na nabytok malo by mi bolo. 😅
ozaj a ta pohladnica je krasna 😵 a najkrajsie su deturence. 😵

sasul a uz zajtra cestujes?
a na kolko idete? a ja ze vas prideme poliat a vy zduchnete.... 😅 😝

majul vecer som ukazovala hankin prispevok jurimu, sme sa rehnili, 😀 sikovna je hanka, mas zastupkynu ked ta budu boliet prsty pri pisani. 😉 🙂

zuzanakarolinka
1. apr 2010

majul malá je dobrá expertka

tá moja krasotinka spinká, tak pozerám čo nové, niekto si ide preč pred šibačmi a niekto bude čakať doma, ale čo už to je údel nás báb na šibačku

dnes je zelený štvrtok, tak idem skúsiť urobiť manželovi špenát, nič ťažké to nie je, len som to ešte nerobila 😀 , ja to teda nemusím, nemáme to radi, my sme to doma nikdy nejedli, že je to zdravé no ok, tak to dám vyskúšať melej aj so zemiakmi, uvidím, čo na to povie

majulcek
1. apr 2010

baby no to je tak ze ked ju clovek nauci prihlasovat sa 😀 😀 😀 😀 a kedze stranky nikdy neezatvaram hned sa objavil kon a ona uz pisala 😀 😀
zuzi internet banking nastastie nerobim 😀
ozaj vsetky co cestujete,uz ste odcestovane tak si uziteeeeeeeeeeeeeeeee 😵 😵 😵
my zostavame v nr 😝 ale ked nam bude moc tesno behneme aspon k nasim i ked zajtra bych stihla aj kostol rada...

zuzanakarolinka
1. apr 2010

majulček aj ja by som rada išla, ale neviem čo s tou našou malou, čo bude robiť, vraj sú u nás obrady o 18,00, tak neviem,

dnes príde manželova sestra domov na sviatky, tak uvidíme čo bude,

marianca
1. apr 2010

čafte, no dnes to už vyzerá vonku trochen lepšejšie 😉
Sasul tak ty ideš do sveta? užite si to babizne 😉
Veve krásna pohľadnička, ja som sa tiež snažila robiť v tom gimpe, ale njáko to nejde. Ja som trochen antitalent, takže asi ništa.... 😝
Zuzi ja tiež nerobím špenát. Mali sme ho minulý týždn 2 krát, tak to by bolo moc a vyhadzovala by som ho nakoniec 😝 urobila som kapustovú polievočku a Fifo dostal chuť na suchú ryžu s kompótom, takže tak 😉
Majul, Hanka iná počítačová maniačka, zachvíľu sa budete biť o počítač. 😀
A čo sa týka veľkej noci, my to nejak extra neoslavujeme, radšej chodíme niekam preč s deckami. Mali sme ísť do Terchovej, ale Jakubko je ešte malý, tak ideme v pondelok do Bojníc do ZOO.
Predsa len decká nechcú byť zavreté doma a po návštevách sa mi chodiť nechce. Zasa by sa to malým nepáčilo . Takto si užijú aj decká aj my 😉
A na Veľkonočnú nedeľu pôjdeme zas do Piešťan pochodiť kúpeľné mestečko. Tam je to krásne, tá príroda, jazierka s rybičkami a tak.....
A nemusím do mrte vyvárať a vypekať a prežierať sa 😀 😀 😀 a keďže Stano ide za mesiac do toho nemecka, aspoň budeme trocha všetci spolu 🙂

mariynka
1. apr 2010

ahojte, aj my dnes spenatujeme 🙂 😝 😝 spenat so zemiakmi a kto chce s uvarenym vajickom 😉 😝

ja mam dnes na plane urobit rezy z BeBe keksov a mozno pernik 🙂
ostatne slane aj sladke bude kupene 😅 😝

veverca
1. apr 2010

Ahojte. 🙂 Tak u nás špenát nebude. Ja ho mám síce rada, ale Gabko má prázdniny a ten nezje špenát ani zemiaky. Vonku je krásne, ideme na prechádzku k našim.
My Veľkú noc veľmi neprežívame, ale v nedeľu obehneme (všetci 4) 3 mamininých súrodencov. Cez rok sa nestretávame, tak aspoň uvidia deti, ako podrástli. V pondelok nás prídu poliať švagrovci. A vybavené. Ale vybehnúť do ZOO, to by som brala...