icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

jajka968
4. apr 2010

ajojte,

tak som si pri tancoch pekne pospala a teraz som druhý dych chytila, že idem okuk, čo ste popísali, veď cez deň sa mi nedalo, varila som, piekla, upratovala, od rána do 7-mej večer som bez prestávky na nohách bola, už mi riadne z toho harašilo. aj som sárče tortu piekla, ovocnú, veď toľko všeličoho je, tak také niečo ľahké sa mi žiadalo, snáď bude dobrá.
no a neuveríte, čo sa mi stalo, položila som si recept na plyňák, ako nikdy to nerobím, ale 100 vecí naraz, skákala som jak kengura kade tade a idem si ohník pod hrncom zapnúť a šup, zmýlila som sa, nezapla som pod hrncom, ale pod receptom, oheň jak keby som vatru šla zakladať, panika a stres ma pochytila, fúkala som odušu a popol som si rozfúkala po celej kuchyni, no tak mi treba

riškovi všeeeetko naj, naj, naj 😵 😵

domy, sárinka má oslavu zajtra, ale narodky až v utorok 🙂

mňamky grilovačka, by som si dala

any, ale ti to pekne ubieha 🙂 , čo nevidieť aj emuška bude pri tebe 😵

zuzi, ty špageta naša, čo sa sťažuješ, že si pribrala 😀 😉 , len si doprajte 😵

klbi, ja som dnes zvažovala arborétum, alebo zobor, nakoniec som sa len v kuchyni točila 😠 , ale decká boli vonku na dvore s marekom, no čistý chlap, čo stráži deti, drobec prišiel domov totál mokrý, veď auto umývali, tak čo sa aj čudovať, ak bude chorý, ich uplieskam 😅

klba
5. apr 2010

bre ranko 🙂
rano ma z postele pohar vody vytiahol, 😝 maly s muzom ma rovno v posteli poliali a maly pytal este, tak som povinne drzala 😅 , ale hned ma to prebralo tak aspon nezaspime. 😉

pocasie je o nicom, skoda, mohli sme sediet u segry vonku, pomaly sa vychystame a pojdeme navstevovat rodinku. 🙂

vecer som udene varila, ma nastvalo, kupila som stehno, ale suche je ako slak, 😠 normalne som nestastna, som sa tak tesila a vobec nema chut, ☹ ani slane ani nechuti po udenom, tak snad u druhych bude lepsie, uz to nikdy nekupim, ale vyber v tescu ziadny nemali brala som co ostalo. 😒

zuzi co si nedala info, na tie vetrone by som isla kuk, tak o rok nezabudni pripomenut. 😉 🙂

any ty mi tu chute hned zrana zo slaninkou robis, uz si ju predstavujem, mnaaaaaam. 😵
a aku versovacku si vymyslela v druhom prispevku, basnicke crevo mas. 😀

domy, super si sa zabavila 😵 a vlada este stretnes, ved mate spolocnych kamosov a mozno v lete niekedy spolu posedime, potom ti dam vediet a hodime pokec. 🙂

jajus ja som lets dance dokukala cely, aj rozhodnutie, trochu som sklamana z vypadnutia, skrucany este nemal vypadnut ale neva. 😒
a s tym receptom sa sem tam stane, ked robi clovek vela veci naraz aj nehoda sa pritrafi. 😉

domyyy
5. apr 2010

ahojte, kočky držte sa dnes 😀 😀 😀 😀

jajka...vypolievané? 😀 vy ste tri baby 😅 😵 dnes si užite oslavu 😵 a poprosím fotku tortičky 😵 ty šikulka moja 🙂 😉

klbi...držala si moja? 😅 ja ani keby ma niekto prosí 😅 😀 😀 😀 neznášam toooo 😅 😅 😅 😅 😅 😅 no a dúfam, že sa v lete všetci stretneme napríklad na terase vo Vrštati 😵 😵

veverca
5. apr 2010

Ahojte babule. My sme včera návštevy obehali. Dnes boli iba krstní synovia a ešte čakáme švagrovcov . A Veľká noc šťastne za nami. Malá bola urazená, že "tato je hrozný" lebo ju ofrkal vodou 😀 Gabko sa vytešuje, koľko euro vypolieval a plánuje, čo kúpi.
Škoda, že počasie je takéto nafigu. 🙄
klbi...naša Tánička má takúto motorku, je fajn, kupovali sme v školáčikovi
http://itoys.sk/motorka-odrazadlo-modra-p-142.h...

henka76
5. apr 2010

ahojte 🙂
trošku neskoro som sa dostala k netu,ani som vám nestihla zapriat veselé sviatky,vela zážitkov a oddychu 🙂 my sme dnes doma,oddychujeme 🙂 včera sme boli u našich,na futbale,u sestry,v sobotu u svokry,tak sme vyštavení..
jajka-veselú oslavu prajem 😉

blažka-riškovi takto oneskorene všetko naj k meninkám 😵 ..a veru aj ja som bola unavená,som si nohy necítila 😉 ale nevadí,aj nabudúce 😉

marianca
5. apr 2010

Čafte, no akoš baby?
My v pohodke, včera sme boli v tých Bojniciach. Super bolo, dobre, že sme nakoniec išli, lebo dnes je už počasie nanič.
Decká sa ohromne vytešovali. Jakubka sme mali len v trojkolke a bol unesený, stále sa smial, bavil. Vydržal nám tam nejaké 4 hoďky. Potom som ho trochen vypustila, nech mu prdel nezdrevenie, ale ani raz necekol. A Fifo lietal ak šarkan. Obidvaja sa vybláznili. Dnes len tak lebedíme.
Stano s deckami išli k svokre, ja som to neriskovala, aby som si nepokazila náladu a tak mám frei. S varením som to nepreháňala. Včera som ráno urobila hovadziu polievočku. A masko z toho sme si dali so zemiakmi a chrenom. Inak to údené som ani ja nerobila, lebo Stano neny masový a ja len keď mám chuť, aj tak by to nakoniec jedol susedov pes. Takže tak.
Riškovi a Sárinke všetko naj. Kopec zdravíčka, sluníčka a splnenie sníčkov 😵
Veve šikulka malá. Ja som Fifa nechala ako samého až trojročného, ale tiež od prvého dňa ako som ho nechala samého v pohodke tak spával.
Zuzi priberáš v pohodke, ja som pri jednom pribrala 20 kg. pri druhom 14 kg a som na pôvodnej váhe. Tak sa nestresuj....
Idem sa rýchlo natiahnuť pred TV a užiť si ten božský kľud 😀

any23
5. apr 2010

ahojky 🙂 tak my konečne doma, dneska sme len po návštevách behali 😝 ráno ma chlapi moji vyšibali, ale len tak decentne, aby sa nepovedalo, tento rok brali na mňa ohľad - to aby som každý rok tehu bola 😝 😀 boli sme spolu u jednej babinky, u druhej babinky, sestry moje veru krpec nešetril, však aby zdravé boli 😀 aj krsnú si vypolieval, všade sme sa zdržali dlhšie ako sme plánovali, ale však nevadí 😉 pôvodne sme chceli večer naspäť do beňadiku, ale pôjdeme až zajtra, ráno nám aj tak ešte na nákup treba-doplniť zásoby a pravdupovediac, dnes sa nám už ani nikam nechce 😝 aspoň som si špinavé prádlo poprala, už sa mi vrtí tretia práčka 😅 som unavená a prejedená 😝 alexík práve z vane vyšiel, musíme ešte nechtíky ostrihať a hajde do postele 😉 😔

klba
5. apr 2010

ahojte, tak u nas sa uz spi od 17:30 🙂 maly sa zobudil o 19,h na veceru, napapal sa, trochu dlhsie hladal polohu na spanie a spal dalej, snad potiahne do rana a nebudeme mat budicek o stvrtej. 😅

maly nam nechcel na obed spat, najprv sa mu u segry venovala neter a synovec a my sme konecne v klude pokecali aj brucha naplnili, po 14,h sme isli k svokrovcom, tam sme pobudli do 17, h a v aute nam drobec zaspal. 😔

Este sme ani doma neboli a volal bracho z Prievidze, ci nas moze prist kuk, kamos kupil noveho tatosa, tak ho chceli prevetrat.

Doma som ani kavu nestihla vypit a uz sme mali stvorclennu navstevu, trochu sme pokecali, vinko vypili, juj super to bolo, 🙂 len kratko to trvalo, skoda ze ten moj bracho byva od nas az viac ako 80 kilometrov, to je velky partak, 😵 ale uz sme s jeho drahou plan spriadali, v lete iste na nejaku disku vyrazime. 😉 🙂

Zajtra vas docitam, hned ako sme dorazili pc som zapinala - deficit sa hlasil 😀 , len mi bracho zmenil plan, tento prispevok pisem od 18,h, ale aspon sa mi nabila baterka na NB a rano precitam co nove, teraz idem nohy vylozit a kuknut Borata, zatial ahojte, prajem pekny vecer. 😵 🙂

klba
6. apr 2010

ahojte kocky. 🙂
vonku riadne fuci, brrr, dnes mam na plane behnut do Lidla, zasoby doplnit, dlhu prechadzku neplanujem, maly zase kasle. 😒

predchvilou sa mi pokazil vstup usb na NB, som nadsena, 😖 nemozem pouzivat mys, ani fotky stiahnut, asi budem musiet zaniest pc na reklamaciu, ma porazi. 😠

a este jednu vec som chcela, svokrovci dali cez tt utratit tych dvoch vlkodlakov, 😔 mali bulterierov -( to su taki psi s predlzenym nosom), zase sa medzi sebou pobili do krvi a doriadili aj jazvecika, chudak pes, ten si toho pri nich prezil, nie prvy raz sa do neho pustili, ma otvorenu ranu na boku a nesetrili ani jedna druhu. 😔

Po pravde som aj celkom rada, hlavne kvoli malemu, boli nevyspytatelni, pritom spolu vyrastali, dost som sa bala aby mu neublizili, uz poslali na onen svet aj moju oblubenu macku, to mi prezradila svokra az po roku a svokor ich mal velmi rad a stale tvrdil ze sa nemam coho bat. 😖

Tych psov im dovliekol pred par rokmi Jurov brat, zmyslel si ze bude mat chovnu stanicu, odisiel do Anglicka a psov nechal na starost rodicom a ak by nemali nahodou dost roboty okolo domu doniesol im aj kozu a mini zajaca co kupil frajerkinej neteri, ale mala alergiu tak zajo troni v zajacniku.

A jeho frajerka to iste, kupila si mastifa a mama sa o neho starala, ale casom bol agresivny, podrhol susedom steniatka aj sliepky tak ho dali utratit.
A samozrejme ze si zase kupili dalsieho psa, vlciaka, uz ho maju asi tri mesiace, este nemaju spravenu volieru, tak je zase u jej rodicov, oni to robia opacne, najprv psa a potom dom. 😖
Ako ja psy mozem, hned by som pristala na partaka pre drobca, ale najprv si to treba premysliet a mat na to podmienky a nie ist za tym bezhlavo za kazdu cenu a nakoniec nechat starostlivost na druhych... 😒

zuzana76
6. apr 2010

ahojte, vdaka za podporu, ja som sa len nalakala,ze co tyzden to kilo, takze este mi chyba 17 tt, tak to by znamenalo este 17 kg 😀 , tak to hadam nie

klbi, no my sme to videli tu sutaz vetronov na TA3 a hned ze tam ideme, navyse to organizoval moj byvaly ziak Pavol Klein, inak este by ta sutaz mala trvat az do buduceho vikendu, skus sa dopatrat na internete, muz to na nejakej stranke nasiel.

vcera sme boli u maminy a babky, maly si vypolieval peniaze, tak dnes ideme do mlynov do dracika kupit nejaku hracku za to
vraj som velmi velmi pekna, takze to " vidia" skor na chlapceka
😀

babka,ale zase naopak vyzera velmi zle, je uz cela zlta, takze neviem ci dozije babatka, tento vikend volali 2x lekara, lebo ona uz nic neje, ma bolesti

inak hapruje mi net, keby som sa nahodou neozvala, tak sa neviem pripojit

majulcek
6. apr 2010

caute holky
klbi fuuj ja nemam rada psiska od ktorych neviem co ocakavat,hlavne takych "bojovnych"nemusim a ani nemame nikto v rodine ,ale aspon mas dusu na mieste ze simiho mozes v poho svokre davat bez toho aby si trpla co havinovia vykonaju 😝
zuzi a keby si vedela ake akcie byvali po skonceni sutaze este ked sme boli slobodne tak sme som segrou chodili,mne sa tam zase brasko angazuje 😀
inak co budeme dnes robit to oza netusim,sme cez sviatky chodili kade tade a dneska zacina zase realita,ale nemusiiiim varit,jupiiiii 😀 musime povinne dojest zasoby co sme podostavali ja som tento rok ani platnu nevidela 😀

zuzana76
6. apr 2010

ani ja nemusim variiiiiiiiit 😀

sa celkom tesim

no idem sa dat na poradecek 😀 , nech sa ma cice v Mlynoch nezlaknu 😉

henka76
6. apr 2010

jajka-sarinke prajeme všetko naj k narodeninkám,vela zdravíčka,lásky a detskej radosti 🙂

any23
6. apr 2010

ahojte🙂my sme sa len teraz vymotali z postele,vsetci traja sme drichmosili do pol desiatej,keby nam nezazvonila postarka este by sme potiahli😅v noci som nemohla spat,sprostosti sa mi snivali,o burke a tak,na wcko som stale behala,potom malinka vystrajala,ale az tak ze mi brusko zacalo tvrdnut,za pol hodku asi styrikrat,z toho raz tak hnusne az som sa zlakla,ale preslo to chvalabohu a potom uz bol klud...a este som zistila,ze dokimu nemam ist stvrtok,ale uz zajtra,takze dneska na chalupu nejdeme,neoplati sa to...tak dnes si poupratujeme,nakupime a zajtra poobede vyrazime...ale netusim preco som bola v tom ze 7meho je stvrtok😝

zuzana76
6. apr 2010

any, ja idem k doktorovi vo stvrtok

a aj moje deculo v noci vystrajalo,ze som ani spat nemohla

a aj mne sa snivali sprostosti

sarke vsetko najlepsie k narodeninam 🙂

any23
6. apr 2010

zuzka, no tak to držím palčeky nech je všetko oki a nech sa drobček ukáže 😉 už by bolo super vedieť, čo sa skrýva v brušku, že? 😅 😵 😵

klbka, moja sestra chovajú bulteriérov, majú štyri fenky, ešte majú dve z rasy cane corsa a teraz si priniesli dve malé vlčiačky 😝 oni to majú na svojej záhrade, každá jedna má svoju volieru, nie sú spolu, ešte to majú poistené dvojitým plotom, aby im náhodou neušli... je to podla mňa strašne pracné, starať sa o ne, ale tak čo s nimi, keď ich to baví a robí im to radosť... mne by sa nechcelo každý každučký deň chodiť za nimi, čistiť im voliery, každý deň ich chodievajú venčiť, aby neboli len zavreté, brávajú ich za nr na polia, tam sa do sýtosti vybehajú, ono je to asi aj o výchove toho psa, oni ešte nemali problém ani s jednou že by boli agresívne a napádali sa navzájom, majú kamoša ktorý cvičí psov, takže každá jedna má za sebou výcvik, poslúchajú na slovo, podla nich je to najlepšie plemeno na svete, no ja nezdielam s nimi taký istý názor, podla mna nikdy nevieš kedy takému psovi prepne a bude zle 😝 😒 aj keď ich miláčika-benjamínka nelly mám celkom rada, je celkom zlatá, taká milá a prítulná, ale predsa, je to bojový pes 😒 ale taká je zlatá, stále by sa len hrala 🙂 malý je v kontakte len s touto, má len pol roka, ale keď vyrastie, určite ho k nej púštať nebudem... no a ešte som zabudla, doma v byte majú yorkshirku, tá má teraz dvojtýždňové šteniatko, no to je úúúžasné 😵 😵 😵 no čo - fanatici 😝 😝 😝 😀

domyyy
6. apr 2010

ahojte 🙂

jajka...sárinke prajem všetko najlepšie k narodeninkám veľa zdravia, šťastia, lásky 😵 😵 😵 😵 cmuk 😉 🙂

júj kočky aké je krásne čítať o vašom tehotenstve 😅 😵 😵 😵 😵 normálne mám chuť aj ja mať bábo 😅 😅 😅 😅 😵 😀 🙂 😉

heni...o mesiac je veľká oslava 😵 😵 😵 😵 Maximko malinký bude mať rôčik 😅 ach ako to letí 😵 😵 😵

klba
6. apr 2010

ahojte, docitam neskor, len sa postazujem. ☹

volala som priamo zo servisakom co opravuje pc, na ten usb vstup sa zaruka nevztahuje, oprava vyjde podla toho ci sa to da vymenit v zakl. doske, cize bud 1200,- Sk alebo ak sa to nebude dat tak vymena 9000,- Sk a to si mozem rovno kupit novy notebook za tu cenu, hlavne ze ho mam este rok v zaruke a jasne ze som to nezatlacala nasilu. 🙄

ale mam kamosa co opravuje pc, on sa tomu rozumnie, vraj sa na to pozrie a malo by sa to dat vymenit, kazdopadne by mi zaruka na to padla, nemienim platit take prachy kvoli jednemu vstupu, keby som tam mala aspon dva... ☹
po 16, h k nemu behnem, snad s tym nieco spravi a maly sa aspon pohra s jeho dvomi detmi, beztak stale navstevu odkladame a byvaju kusok od nas. 😅

na obed sa ozvem, idem krmit drobca, dnes ma zravku treba to vyuzit. 😉

mariynka
6. apr 2010

ahojteeeeee 🙂 🙂 🙂

konecne doma 🙂 ale na chate bolo super 😵

z draheho je uz krestan katolik 😀 😉 Tomas Stefan G. 😉 🙂 🙂 🙂

a dnes nam prisli pohare svadobne, pripajam fotku 😵 😵 😵

veverca
6. apr 2010

Ahojte. Dnes je vonku surovo, brrr. Ani na prechádzku sa mi nechce, Tánička je soplavá. 😖 S Gabko idem poobede na plávanie a predtým chceme ísť pozrieť bicykel- dostane ho k narodeninám. Neviete v ktorom obchode sa mám poobzerať?
zuzi...a prvý krát si koľko pribrala? Ja pri oboch 15 kg a po každom mi asi 3kg zostali. Ale ja som lenivá a nechce sa mi cvičiť, ale chutí mi jesť 🙄 . A keď si pekná na chlapčeka nevadí, aspoň nebudeš musieť dievčenské veci dokupovať. 😀 Ja som mala pri Táničke celú tvár fľakatú. 😝
any... a čím bude bruško väčšie, tým horšie sa je v posteli uložiť. Ale aj tak je tehotenstvo pekné obdobie... 🙂 Ako domyyy píše, normálne tu chute na bábo vyvolávate 😀
klbi... no hlavne, že máš pc v záruke 😠 . A oprava pomaly drahšia ako nový 😠 . Držím palce, nech ti to ten kamoš opraví.
mari...pekné poháre 🙂
jajka...Sárinke všetko najlepšie 😵

dupinka
6. apr 2010

Ahojteee!

aj v Prešove fučí ako divé, ani sa nedá von ísť. Tak trčíme doma 😖
Veľkú noc som prežila bez ujmy na zdraví, čo sa mi akosi divné zdá, keďže na východe to zvykne byť inak divoké, ale tento rok ma MM vôbec neoblial a brat tiež nie, len oco pohár vody na prebudenie a Adamko šermoval s korbáčom.

MM odišiel včera späť do Nitry a dnes ráno cestoval smer Bosna, tak dúfam, že docestujú šťastne.... Mám o neho strach a je nám smutno. Čo už ☹

Sárinke prajeme všetko naj....

Mari, pekné poháre, podobné sme aj my mali. 😉

veverca
6. apr 2010

dupinka...a ty si na východe zostala? Dlho bude manžel preč? Nech vám to rýchlo utečie. 😉

mariynka
6. apr 2010

kocky, inak moj drahy sa vcera tvaril, ze z polievania vodou uz vyrastol, ale ako som si umyvala zuby, tak som schytala pohar vody za krky 😀 😀 😉 som pistala, vrestala a on sa tesil ako maly chlapcek 😀 😉 sme sa pobavili 😀 😀 😀

dupi, neboj, stastne docestuje a cas pretecie ako voda a budete opat spolu domka 😉 😵 a tiez ste mali marhulovu vyzdobu? 😅 😵

veverm dakujem 🙂

klba
6. apr 2010

ahojte, ako vidim dnes nas je tu viac, pocasie nam nepraje tak pc zhavime. 😉

idem stahovat fotky, tak len nakukam, neskor napisem. 😉

a zistila som ze mam pokazenu aj mys z pc, ten plast z usb vstupu sa mi zasekol v koncovke od mysi, preto mi nejde ani mys, uz ma porazi, NB mam rok aj tri mesiace a uz mam asi tretiu mys, tuto poslednu mam len od Vianoc, kto to ma stale kupovat. 😠

henka76
6. apr 2010

domyyy-veru,čas letí,o mesiac bude oslava 😵 ...práve sme sa rozprávali,čo kúpime malému 🙂
mariynka-pekné poháriky 😵

zuzana76
6. apr 2010

tak sme boli v Draciku, kupili sme dve figurky psa a macky a jedno auticko

ale hned sme isli domov, este som nakupila v DM nejake veci a teraz sme obedovali, ako dobre,ze nas mamina vcera nabalila

Veverca, no mne sa zdalo,ze pri Patkovi som bola este skaredsia, pribrala som 14 kg, teraz som mala sice flakatu tvar asi mesiac, ale uz to celkom preslo, ale zase sa mi zda,ze mam jemnejsie rysy tvare ako pri nom. Som zvedavaaaaaaa, uz hadam v nedelu budem vediet

dupinka, tak to nezavidim a nech stastne docestuje, a nech vam to odlucenie rychlo ubehne

sasulec
6. apr 2010

Ahoojte, taak sme stastlivo docestovali dooom,juhuuu,saaak je len doma najsamlepsejsieee 😀
Vcera som akosi nevladala net napajat,aj ked pc bol pusteny,mala dostala novu Maaju,tak musela kuk,na cede su rovno 4 casti tak jupiii,budem mat liiido kliido,vlastne som aj dnes mala,Sasul kukala a ja som upratovala cele doobedie,povysavala,kupelku vydrhla aj prach utrela,som rada,ze je to za mnou,este vana ma caka,bleee 😝
Inak bolo celkom fajn,vcera sa riadne ozimilo a fukalo a prsalo v Tn, ale sviatky sme si nepokazili,uslo sa aj vody aj vonavky,vajka sme porozdavali a papkali sme krizom krazom,slane sladke,salat,rizky zakusky kolace..mam o +5 kg, ale neva,sak vybeham ich s malou a skocikom,len nech je uz pekne a teplucko.. 😉
Potom hodim aj foto,boli nas obliat aj bratranci moji aj s malym Kubikom bol, zlaty chlapcek 😵 snad sa podari aj s mobilu foto stiahnut jak sme sliepocky po zahradke so Sasuli nahanali,keby ste nas videli,prava fajna dedinska dovolenaaa 😀

jajka968
6. apr 2010

ahojte,

tak sme boli trošku po nákupoch, decká včera peniažky podostávali a už ich pálili, tak ich míňať šli, ale hračky som zatrhla, bo v poslednej dobe iba hračky sa kupujú a už to fakt neni kam dávať, iba oblečko mali povolené. boli sme v starom tescu, tam nič, potom sme šli ešte do hypáču, tam si aspoň po jednom tričku hello kitty kúpili a viac nič, takže korunky ostali. ešte do mlynov pobede ak pršať nebude skočíme, olča potrebuje šaty, alebo sukničku najakú elegantnú, 1.5. ideme na tú 80-ku, a zo všetkého pekného povyrastala, strašne sa v poslednej dobe vytiahla, pomaly ma výškou dobehne.
inač vonku fučí jak besné, dosť chladno ostalo, veď je apríl, tak čo by sme aj chceli, ale už by fakt mohlo byť teplúčko.

Ďakujeme za gratulácie 🙂