Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Zas prítomen, nazďoš
Sasul vitaj, vidím, že ste si super užili 😉
zuzi ja som mala pri Fifovi čistú tvár, super vlasy a celkovo to tehotenstvo bolo úplne ukážkové. Ja som robila v podstate až do konca, super som sa cítila aj napriek tomu, že Fifo bol veľký.Pri Jakubkovi som bola fľakatá, vlasy som mala strašne jemné a zuby sa mi dokazili. V 30 tt som bola hospitalizovaná, lebo mi padla placenta a celkovo som to druhé tehotenstvo nejak horšie niesla. Bola som nervózna, podráždená, sa čudujem ako so mnou aj Stano vydržal 😅
A zuzi druhá čo sa týka šibačného pre diovky. Jasan. U nás sa dáva aj chalanom aj babám rovnakým dielom. Ja dávam aj neteriam. Veď by im bolo ľúto. A odjakživa to tak u nás fungovalo....
Klbi to s tým PC poteší, hlavne že je záruka 😖
Dupi aj mne odchádza Stano za tri týždne preč, do Nemecka na mesiac, takže súcitím s tebou ☹
u nas je tyzden pred kvetna nedela takze vtedy my baby dostavame co dostavaju chalani v pondelok,ved rovnost musi byt,nie? 😀
trošku som si polebedila kým drobec hajkal, veď sviatky za nami a ani sekundu oddychu som nemala 😒 . jáj ani to už pravda neni, že pred 5-timi rokmi moja sárča bábenko malinké bola a včul síce malé, ale riadne hubaté dievčisko je z nej 😀, na nervy s ňou, nič neni dobré,
moji chlapi boli včera sami polievať, som sa čudovala, lebo môj marek nechodil nikdy polievať a čuduj sa svete, včera mi vraví, že obleč malého a ideme polievať, ale k svokre som ich samých nepustila, zlé sny som v noci mala, bála som sa o nich, reku pôjdeme pobede, ale už nevidalo
aj my sme zas sami, marek je už v ba a príde asi až v utorok ☹
zuzi, u nás mami moja a švagri nadelí rovným dielom jak eurošky tak čoko, toš už zvyk, veď do roku 2008 iba babinec bol 😀 , až potom dvaja chlapi prišli 🙂 . a ďakujeme za blahoželanie.
sašul, tak vám dobre bolo, to je hlavné, len to počasko, no čo už 🙂
klbi, to mám veru rada, ak idem čosi reklamovať a povedia, že na to sa reklamácia nevzťahuje, ako na nervy 🙄 😠, môžu si dať celú záruku zarámovať
jajka, kocke vsetko najlepsie 🙂 😵
a kde sa nam tara domy??? 😕 😅 😉
tam je aj nas Kubik,strasne zlate chlapca,som ho videla 1. krat,pretoze nebyvame s bratrancom casto spolu,a na tej foto dievcatko s rucnickom je nasa Lenka,dcera dalsieho bratranca,strasne sa mi podoba na to dievcatko z cokoladky Deva,heh 😀
Veverca: jojo, my s Adamko sme v Prešove, MM išiel nateraz len na tento týždeň okuknúť miesto, kam pôjde od júla na 9 mesiacov.
Heni: čo kupujete Maximkovi k 1.rôčku? Lebo ja som nejaké typy dala do rodiny a nám dochádza inšpirácia, chceme niečo poriadnejšie.
Mari: Pokiaľ ide o svadobnú výzdobu, áno, mali sme marhuľovú a smotanovú. 😉
baby kuk na fotky, ale mi to trvalo, bez tej mysi to je na nervy. 😅
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/s...
no idem docitat. 😉
dupi, aj my budeme mat marhulovu 😵
sasi, mnaaam palacinky 😝 😝
Maryi posledne 3 chceees? 😉 😝
ahojte 🙂 vidím, že sa máte všetky fajn tak sa teším 😵 😵 😵 😵 😵 😵
mari...chýbam ti? 😅 😵 bola som u susedky bábo si pomojkať 😅 😵
sasi, stacia mi 2 😝 😝 😵 mnam,ale dala by som si faaaakt 😲 😝
domy, jasneeeee 😉 ja som si mojkala vcera,6mesacnu Ninku 😵 😵
mari....asi hlúpa otázka 😅 ale nedostala si hneď chuť mať vlastné? 😅 😵 😵 😵 😵 ja by som hneď bralaaa 😀
zdravicko zeny, doma sme? kto mi poda zhrnujucu spravu co nove?
super bolo, maly tu po mne skace, taqk musiim ist
domy, vsetci hovorili, ze by mi to pristalo.. a viaceri sa opakovali, ze som dako opeknela-aj sa ma pytali, ci nie som tehul 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a ja kazdemu naspat, ze budem mat uzke saty, tak nemozem byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉 🙂
klbka, sasul, super fotečky 🙂 😉
mari, poháriky sú krááásne 😵 😅 super výber 😉
ja som dnes dáka nijaká, bruško mám dnes volaké ťažké, a doobeda zase dosť tvrdlo, tak som si šupla jednu tabletku magne b6 navyše a zdá sa že pomohla 😅 tak som dnes dokopy nič nerobila, len polihujem a oddychujem, nechcem dráždiť čerta 😒 normálne sa už neviem dočkať zajtrajšej poradne, nech doki skontroluje krčok a ako sa má emka v brušku, dúfam že bude všetko oki 😕
veve, už teraz skoro nič nevládzem, musím si pri všetkom robiť časté prestávky, tak čo bude do júla 😝 ale vydržím, kvôli emke všetko 😵
domyyy tak chúťky máš? 😅 neboooj, dočkáš sa aj ty vlastného, zatiaľ si to poriadne natrénuješ 😉
ajojte,len na skok som dobehla,dakujeme za pochvalu foteciek 😉
idem do vane a pootom nam ide ordinace a panelak a odsudene,jaaj koonecne si uzijem serialiky 😀
kto tu? som nakukla 🙂 drahy v sprche 😅 doteraz majstroval 😉 on by bez toho asi zomrel 😀 stale sa v niecom hrabka 😅 😀 😉
any, dakujem 😉 a pozeram, ze bude Emka, mam 3kamosky, ktore tiez cakaju Emky 😅 😵 😵 😵
ahojte
to tu dnes este nikto nebol? my ideme von, a az potom budem varit
maly si rozkazal kuraciu polievku a druhe urobim bravcove na stave so zemiakovou kasou, mnaaaaaaaaam 😝
any, aj mna vcera nejako brusko pobolievalo, tiez take tazke som ho mala, dala som si Mg a bolo lepsie
teraz som vyspata, tak je to dobre, som zvedava zajtra na poradni co mi povie
marianča a budeš doma sama z chlpcami, keď ti Stano odíde preč, veď kludne dojdi na Chrenovú a pôjdeme von, pomožeme si nejako navzájom s deťúrencami
a ty si od TT tak s tou šibačkou to chápem, to len moja malinká má takú zvláštnu babku, ktorá jej za šibačku nič nedala, aby som neklamala dala, balíček čokoládových vajíčok z orieškami, ktoré aj tak nemôže jesť, tak potom sa netráp, že prečo jej jedna babka, ktorá má vnúčatá 3 môže dať tak isto ako tým dvom a tá čo má iba 1 jej nedá nič, celý veľkonočný pondelok som mala na h...o, lebo ma to sralo, že prečo jej ona nič nemôže dať, tak ma to štvalo, že som sa musela vyplakať, a ona s tým nemá žiadny problém, prišla k nám, že sa nebude vyzúvať, nech si po nej upracem, mala som chuť ju poslať do riti
Ahojte. 🙂 My najskôr uvaríme a potom pôjdeme von, teraz sa mi zdá ešte zima a sopľavé sme.
Okrem dupinky už všetky výletníčky doma? 😀
zuzikaroli...malá dostala peniaz iba niedke, ale od babiek áno. Veď aby bola spravodlivosť.
sasul, klbi...rozkošné deťúrence na fotkách 😵
dupi...ten týždeň nejako vydržíte. Ale tých 9 mesiacov od júla ti nezávidím, to je riadne dlho. 😒
domyyy...ty máš tuším ozaj chúťky na tehotenstvo 😀
any...určite bude všetko ok. A ty pokojne do júla oddychuj. Keď sa Emka narodí, času na oddych moc nebude. 🙂
zuzi...vajíčka s orieškami bábätku....babka je originálna 😝 Kašli na ňu....aj keď obutá behať po byte....možno si ju tam mala poslať 😀
ahojte 🙂
dnes som bez NB, od stoloveho pc ma vyhana maly, tak len nakukam. 😉
kamos si NB nechal, mozno uz dnes ho opravi, vybral mi aj zo vstupu z mysi kusok toho zlomeneho usb a nasiel ze to bola vyrobna vada, bol tam slaby plast, ale v servise by beztak usudili ze to bolo poskodene nasilne, ale aspon mam ciste svedomie, nikdy totiz nic nerobim nasilu. 😒
maly sa pohral s ich detvakmi, maju dvoch zajacikov, papagaja, tak krmil zarovno seba aj zverinec, ani domov sa mu nechcelo. 😅
no idem docitat, snad stihnem kym ma drobec vyhodi. 😝
ahojte,
my sme boli od 8-mej vonku, sárinku sme do škôlky odniesli a pomalým krokom sme do mlynov šli, po ceste sme všetkých vtákov ponaháňali. išla som okuk hm, mark and spencer v mlynoch, ešte deckám ostali korunky, že aký je výber. celkom sa mi pár kúskov pozdávalo, malému som aj gaťuše vybrala frajerské a košuľku pieknú, nech je na oslave hezoun a aj babám. len skúšať sa nám nepodarilo, kým som správnu veľkosť našla, drobec bol na druhom konci, tak som to vzdala, pôjdem dakedy s mami mojou.
idem vás prečítať
ahojte 😵
dlho som sa tu neukázala. Nejako nebol čas....to viete...sviatky a dni obžerstva boli 😀
len som vám chcela napísať, že Matúš bol dnes prvý den v škôlke. Bol len na hodinku. Boli plače a aj krik, ale neľudsky som ho dala učitelke do ruk a utekala dole schodmi. Plakal vraj len chvílku a potom už bolo dobre. Vraj si rýchlo zvykne, len musí chodiť každý den.
ja som napodiv neplakala 😝 len sa mi triasli ruky. Ale to je asi normálne 😅
Matúš povedal, že tam pôjde aj zajtra....tak asi sa mu tam páčilo 😀
no a ešte som chcela jajkinej dcérke popriať všetko najlepšie k 5.ročkom 😵
sasi....včera si mi takú chuť spravila na palacinky, že muž mi ich o 19.30h musel robiť 😀 Teda nemusel, ale chcel 😝 😀
inak učiteľka super super... som rada, že som ho dala do tej škôlky.
klba....nebola tam tá Valika(čo sme boli ked sme boli na DOD), ale taká druhá. Takže dostal asi najlepšie učitelky z celej škôlky. Som rada...aspon budem pokojnejšia
Ahojte,co dnes varite? Ja robim kuracie syrove rolky 😝 ako z reklamy,tak som zvedava na tu mnamku 😝
Wua,vy ste uz stihli aj von ist podaktore a to som sa chcela spytat ci sa niekto nechysta poobede,vyzera byt celkom prima tak by som rada aspon na prechadzku sla,asi pojdeme kacky krmit teda 🙂

jajka Sárinke želám hlavne veľa zdravíčka
inak čaute, celé sviatky som ani nekukla, vôbec som nemala čas
a môžem len takú malú otázočku vašim deťom dávajú starí rodičia šibačné aj keď sú to dievčatá?
konečne je po všetkom, ale ten čas sa teda nemusel pokaziť, Kajka zaspinkala, tak som až teraz zapla net a pozerám, čo sa všetko stalo