Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Veverka budem doma,lebo to bude mala asi hajat tak ti carknem ciselko a mozes ma potom precrn,vybehnem pred dom pokecame,hm? 🙂
ej tá sašulka je zlatá, pozerala som na ten balonácik, je zlatý, tuším ho mali v tescu
klbka a to z akej firmy bude zkrášľovať?
sasul...malá aká modelka v tom baloňáčiku 😉 .A narazenú papulku na fotke ani nevidno. 🙂
domyyy...Gabko sa rád hrá s dievčencami. Teraz sú v družine u prvákov, sú tam piati druháci -2 chlapci a 3 baby, tak sú zohratá 5ka 😀 .
klbi...neter priniesla malého celého? 😀 Nemala si sa stresovať, ale užiť si voľno. 😉 Alebo si bola rozhodená z tej pánskej návštevy ? 😅
ahojte babule, po dlhom čase sa hlásim, sme bez ocina a už konečne spíme, tak mama že ide kuk na net 😝
ajojte,
tak už mi deťuchy moje spia, olča je u našich, už ma to riadne unavuje toto pendlovanie hore dole. ako som už písala, dnes sme boli od 8 do cca 11 vonku, potom haji a už o 15 tej sme zas šli po sárču a k mami mojej do školy a odtiaľ peši k našim, potom kaufláč, prišli sme k mami mojej o 17.30, len čo som sa usadila tatino vraví, ideme, lebo šiel pre švagrinú moju do roboty, že nás hneď zvezie domov, tak som povedala, že konečne sedím a nech ide ja pôjdem neskôr busom, ale nakoniec nás paľko odviezol a to ma už druhý brat na dvore čakal, zmluvy potreboval urobiť, no som ja veru nenahraditeľná 😀 . aj olča bola smutná keď som odchádzala ☹ , jáj už nech je piatok.
klbi, jááááá sa hlásim na zľudštenie 😀 😉 , akurát som dnes na to myslela, že ti musím zajtra crn, že či by si mi dohodila tú babu, keď pôjdeme na tú oslavu, nech som za hezkúúúú 😉
sašul, saška je nádherná, veľmi jej lili pristane, modelka naša malá koníkovská 🙂
domy, no bolo by na čase dáku reč spolu hodiť, hmmmm, kedy si free 😕
blažka, dnes som aj na teba myslela, keĎ som po klokočine kráčala, som vyzerala, či ťa dakde neuvidím kočárovať 🙂
any, len pozitívne myslieť a všetko bude fajn neboj, zdarne to dotiahnete do júla 🙂. užite si na chalupke vašej, jáj tak vám to v dobrom závidím, že máte kam vypadnúť 🙂 .
jáj baby, ja by som tiež potrebovala trošku vypnúť 😒 a ešte jedna vec, nepoznáte niekoho veľmi, ale veľmi spolahlivého človeka, ktorý by mi bol ochotný postrážiť tak na hodku a pol až dve hodky decká tak 2-3x do týždňa 😕
Helooou som tu zas,dakujem za pochvalu 😵
Bys neprezradzaj zdroje moje,ale aano je z tesca s cherooke som spokojna 😉
Jajka co mas v plane ked deti potrebujes postrazit? 😕
klbka tak ako stresand nas,maly oki poki? mala si aspon chvilku pre seba,bud rada 😉 aspon ste si boli vzacny a maly ta isto po navrate vyobjimal 🙂
Blazka dnes som na teba aj ja myslela,ze ti crn,ale si tu nebola teda na nete som si myslela,ze niesi v Nr 😅
Verka zajtra cin a dojdi aj s detickami,rada vas spoznam 😵
sašul, chcem chodiť cvičiť, lebo doma sa neviem donútiť a takto ak pôjdem tak by hanba bola stáť a čumeť, keď ostatní cvičkajú 😅 . proste ma to serie, že mám pohybu až na rozdávanie a nič, váha stojí a to sa vôbec neprežieram, ani sladké nejem, proste já to nechápem, na mňa sa aj za cudzích lepí asi 🙄
veverca...super, že sú tak zohratí 😵 😀
jajuš...budúci týždeň môžem 😵 😵 ozvem sa 😎 😉
sasi...malá je krásna 😵
domy, ok, budem čakať 🙂
aha,tak pod behat,ja chcem chodit 🙂 ked sa nam uz blizka na krajsie casy,hm? 😅
dik Domy 😵
fiiha v jednej minute 3 prispevky 😀
sasul v nr som ale bez kočára lebo zase v piatok idem k našim tak načo to hebedo vyťahovať 😀
jajkaaaaaaaaa idem cvičiť tiež ale dúfam, že majú betonovu podlahu lebo som zase pribrala a už funím jak slon 😝
a kam dievcence chcete chodit,dajte typ 😕
aha Blazka,tak bez kocika tak to ste asi aj tak len doma potomsa kedy vais od vasich?dame spicha??? 😀
jaj co uz tato klavesnica dokazuje,nestihackuje 😖 ,ze kedy sa vratis???
idem off som hotova 😔 bruuu
nečítala som všetko, čo ste písali o tom chodí, kam chcete chodiť?
dnes ideme poobede k našim, manžel ide z roboty smerom TT, tak sa zvezieme a pozrieme čo naši, predsa len mama je mama, a bude tam aj segra s malým, mama ho bude varovať ide na kontrolu po šesťonedelí, tak trošku aj chlapa popestujem nie len tú moju princeznú
baby, včera tak revala, boli sme vonku na prechádzke, tie jej revy mi moc dobre nerobia, ale včera som ju nechala tak, v kuse pol hodky, možnos si tí okoloidúci mysleli, že som nejaká xantipa, že nechám tak dieťa revať, ale chcelo sa jej pravdepodobne spať a teda na rukách nehcem aby zaspávala, trošku sme k nej boli viac zhovievaví
ja som ale ťapa nedopísala som,
...viac zhovievaví, keď jej išli tie zúbky, nie žeby sme ju uspávalai na rukách, ale keď išla spať a nemohla sa uložiť tak som jej trošku pomohla, že som si ju privinula a tak, ale povedala som že ju tak učiť nebudem, to by som si na seba uplietla riadny bič
ahojte
zuzi, no asi pravdepodobne uz zacina vymyslat, uz si zacina uvedomovat, ze aj ona nieco chce dosiahnut, aj ja som maleho niekedy nechala tak, samozrejme nie ked mal objektivnu pricinu plakat. Tiez mi to trhalo srdce, ale nechcela som hned a zaraz skakat podla toho ako mlady piska. Teraz uz mame take,ze ho psolem do detskej, nech sa tam vyreve a ked sa ukludni, moze prist.
ono tie deti vedia ako na nas 😖 lepsie ako my na ne 😀
Ahojte
tak matúško už je v škôlke. O 9h idem po neho. To bolo revúúú, ked zbadal, že ide do škôlky 😅
dakujem vám všetkým, že na nás myslíte 😵 Ste zlatučké 🙂
no idem ja asi trošku upratať 😅 Normálne sa nudím, ked ho tu nemám a je tu tak ticho 😝
Ahojte. Normálne nechápem, ale tá moja Ruženka šípková ešte spí.... Už som upratala, riad umyla....idem variť polievku, tak sa hádam zobudí, keď tu toľko šuchocem....
bys...Matúško je už aj doma zo škôlky a u nás hlboká noc ešte 😀
no vy kde ste všetky?
veverca....aj ja by som občas chcela také dieťa ako máš ty. Môj je už známy skorým vstávaním 😝
ja som práve dovarila bryndzové halušky. Aj susedom som riadny kopec nabrala, lebo si nakázali, aby som im spravila 🙂
matúško vraj v škôlke aj jedol a dokonca sa aj hral chvílku. Ale zatial len sám. Tak som dosť prekvapená, aké pokroky robí 🙂
Ahojte!
My sme dnes vstali o piatej, potom od pol ôsmej do ôsmej Adamko zadriemkal, teraz sme u svokrovcov, pred chvíľkou zaspinkal... takže dnes spánkový chaos.
Volali sme s ockom, juj, to bolo radosti. Zajtra sa vracia s Bosny domov do Nitry a v sobotu príde pre nás do Prešova.
Bys, ja nevarím celý týždeň 😀 😀 Niekedy to dobre padne. Len ma drobec unavuje tým, že chce byť stále pri mne, s nikým iným nechce chodiť, a to jeho udržať chvíľu v sede medzi hračkami je umenie.
ahojte😎my si uzivame slniecka,neviem ako v nr ale tuna je krasne,teplucko😵alexik od rana pobehuje vonku,dobre mu je🙂ja som dnes nevarila,teda len taku zeleninkovu polievku-struhanu s krupic.haluskami,pre druhe sme si skocili-boli sme v novej bani na pizzu,uuuzasna bola😝rano mi mato vyzliekol postelne,periny vyhodil von nech sa luftuju,navlecky som dala oprat,juuuj to sa nam bude hajat v takom vonavom😅bys...ti verim ze ti je dlho a smutno ked je matko v skolke,ale zvykaj si😉tesim sa ze robi take pokroky🙂
cauteeeeeee
my uz vieme co cakameeeeeeee 😵 😵
hadaj hadaj 3x hadaj 😀

ahojte 🙂
som slamena vdova, juri isiel hrat karticky a maleho vzala neter do parku, som ako na ihlach, totalne som vystresovana aby sa malemu nieco nestalo, 😒 mame problem ho zvladnut na prechadzke my, nieto este niekto druhy, snad bude vsetko ok a nic nepredvidane sa nestane, neter dostala instrukcie, tri krat som jej uz volala. 😝
este asi pride kamos, donesie mi NB, budem mat pansku navstevu s dovolenim mojho manzela a kamosovej manzelky 😀 na stolovom ma to nebavi, neda sa prenasat. 😅
baby, hlaste sa, kto chce ist v piatok ku mne okolo 13:30 na skraslenie, namalovanie? 🙂
volala mi ta kocka, pride ku mne, je to gratis, ja jej len dohodim dalsich 5 kontaktov. 😉
neskor vas docitam,teraz frcim makat a zmlsnut losossove chlebicky. 😉