icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

helenkasabinka
8. apr 2010

ja tipuje,,ze CHLAPCEK 😵 😉

domyyy
8. apr 2010

ahojte.... 🙂

zuzi...dievčatko 😀

zuzana76
8. apr 2010

heli, bingooooo 😀

budeme mat druheho chlapceka, ale ja som stastna, aspon sa potvrdili moje vnutorne pocity, len muz je tusim sklamany 😒

henka76
8. apr 2010

ahojte 🙂

malý ešte spinká,už som aj kávu vypila,aj upratala 🙂

zuzka-gratulujem a prajem veľa zdravíčka 🙂

zuzana76
8. apr 2010

heni, dakuejm, tak budeme mat 2 junakov ako aj vy 🙂

domyyy
8. apr 2010

zuzi....gratulujem 😵 😵 😵 😵

any23
8. apr 2010

zuzka gratulujeeem k chlapcekovi😵😵😵tak uz mozte vymyslat meno a nakupovat ostosest ked uz viete v akej farbe😉

zuzana76
8. apr 2010

baby ja sa tesim, sice nevyslo dievcatko a nebude parik, ale aspon si budu rozumiet a vecicky po patkovi nevyjdu navnivoc

bodka13
8. apr 2010

Zuzi 😵 😵 😵 gratulujem

zuzana76
8. apr 2010

bodocka dakujem 😵

neskor budem pytat rady od teba, marianci a henky, ze co s dvoma chlapcami ohladne vychovy 😀

bodka13
8. apr 2010

neboj všetko hravo zvládneš 😉 Paťko bude tvoj veľký pomocník 😵 😵 😵

Domy 😕 minule som ti neodpísala....ale mám toho teraz stráááášne veľa,možno Sašula spomínala...od februára až do konca apríla máme tatina preč,tak som na všetko sama 😒 ..ale už sa nám to kráti tak sa vytešujeme 😵

domyyy
8. apr 2010

any...ja milujem čisto opraté návlečky 😵 😵 😵 jáj 😅

bodka....tak to máš " o hubu" moja 😖 dúfam, že niekedy sa pridáš medzi nás na stretko 😉 🙂

mariynka
8. apr 2010

zuzi, gratulujem k chlapcekovi.. 😉 a teda hra s obruckami sa potvrdila??? 😅 😉 😵 😵

mariynka
8. apr 2010

ja som dnes isla nejaka podrazdena do roboty, ale ked mi kolegyna ukazala v PC pardnoveho vnuka, s obrovskymi licami, hned som mala krajsi dnik 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a kamos sa vcera vecer stal tatkom krasnej Emky 😵 😵 😵 😵 😵 same radostne novinky navokol mna 😵 😵 😵

zuzana76
8. apr 2010

mari, potvrdila zatial, len nechapem to tretie dieta, to bude nejaky smyk, ak teda bude 😀

dupinka
8. apr 2010

heh, nam podla obrucky vychadzalo prve dievca a druhy chlapec a mame Adamka... A to sa vraj suseda este ani raz nezmylila, aj ked spatne overovali..

Zuzi: gratulujeeeem!!

Bodka: to ti verim, ze sa na ocka tesite 😉

domyyy
8. apr 2010

mari....jáááj to je supeeer 😵 gratulujem 😉 🙂

kočky ako to je s tým točením? 😅 skúsila by som si to 🙂

sasulec
8. apr 2010

Ahoojte,sme domaa,dnes sme doobeda upratkovali,nech sa Veverka nezlakne,ze aky chlievik to tu mame,a hlavne vonku som zahradocku nasu vycistila,lebo tie holuby tu robia galibu 😖
Mala Tanicka je krasne okate dievcatko,cokoladkove oka ma to asi od tej coko co popakala,hehe 😝 ale hlavne ze jej chutilo a urobila som si u nej ocko,sme velke kamky 😉 😵 Dakujem za navstevu dievcence 😵
Nakoniec sme boli pri kackach s jajkovcami sme sa stretli,potom sme ich na pesu odprevadili a babku vyzdvihli nakupy stihli a uuz sme domka 🙂
mnam zajtra si nakazala baabi vysmazany syr sa tesim nan a urobim taku vajkovo zeleninkovu polievocku 😝
Zuzii,tak chlapec,nuz asi musim krystalovu gulu dolestit,nevysla mi tento krat vestba,alebo staaaarnem??? 😕 😕 😕
ale vestim ti ze este bude jedno dievcatko raz,he he he 😀 aby si mala veselo 😀 😵
no idem kaficko vypit,zatim papa 🙂

klba
8. apr 2010

caute baby, 🙂
ja som stale bez NB a od stoloveho ma vyhana drobec a ani ma to nebavi staticky niekde sediet tak pc zanedbavam. 😝

dnes som bola v realitke, juj mam velkeho chrobaka v hlave, nadchla som sa pre jeden dom na kluc, 😵 len Juri moje nadsenie uzemnil, keby je na mne hned zacnem stavat. 😉

maleho mam teraz opat na vylete z neterou, uz su prec presne dve hodiny, juj zas jej stale vyvolavam, no neda mi to, poznam svojho drobca tak viem ze je schopny aj nemozneho, tak ako vsetky deti. 😅 😝

A este raz vas vyzyvam, kto ma zajtra zaujem o to sklaslenie zadarmo piste mi do ip, aspon by bola sranda a deti by sa zatial spolu pohrali, moze nas ist 5 bab, zatial idem ja a jajka, mozno aj moja mamina, je to u mna doma a termin som prelozila na rano 9:30, kvoli tomu ze o 13:30 nam deti vacsinou spia a potom by bola ucast ohrozena. 😉

no a aby som nezabudla:

zuzka VEEEEEEEEEEELKAAAAAAAAAAAAA GRATULKA k partakovi pre Patka, tesim sa s vami 😵 😵 😵
A Patko co vravi na braceka? 🙂

bys, som rada ze Matusko to tak super zvladol, som na neho hrda 😉 😵 a verim ze to tak bude aj nadalej, moc sa z toho tesim. 😵

a uz neviem komu som co chcela, prepacte ale len zbezne som preletela, ja to dozeniem. 😉

zuzana76
8. apr 2010

sasul nevadi,ze vestba nevysla, zato moj pocit vysiel 😀 , aspon vynosime tie tony satstva po patkovi a budu aspon dufam kamosi

muz bol kapanek smutny, ale uz je ok

no a nikdy nehovor nikdy, ale neviem s mojim muzom fakt neverim,ze by som mala 3. dieta 😀 , tym nechcem povedat, ze s druhym muzom ano 😀 , ale uz 2 deti budu pre neho vrchol 😀 , on je taky pohodlny

zuzana76
8. apr 2010

klbi vdaka, ja chcem Samkaaaaaaaaa a muz mi tu vzdy nejake uchylne mena hadze,ze Quido/ dufam,ze tu nikto z vas nema Quida, len diana morova 😀 , ale fakt ziadneho quida nechcem/

sasulec
8. apr 2010

Zuzi tak to budeme spolocni oslavenci 😵 ,ja mam vtedy narodky 😉

jajka968
8. apr 2010

čafte kočice,

tak sme domkaaaaa, ako sašul písala, boli sme kačky trošku prikrmiť, nech nám chúdence nepokapú, aj sme prvú tohtoročnú zmrzku okúsili 😝 a špinavý šťa prasiatka si to cez pešiu zónu nasmerovali domov 😀 , šli sme ešte švagri do obchodu kuk, deckám som čosi pod zub vzala, hladný jak vlčáci boli, raz dva spráskali a šli sme pre nicolaska, veĎ čo, málo nás bolo a čakali sme na polygone dedka a švagrovú, nakoniec miesto dedka prišiel paľko.

zuzanka moja, tak predsa chlapčisko to bude, ale ako vravíš, veci sa využijú a možno, ak raz motyka vystrelí..... 😵 😉 , a mimochodom gratulujeme a čo tak meno lucas, hááááá, to bolo moje vysnívané, ale mi ho zrušili ☹ 😀 a máme marka 🙂

a mne podľa tej obrúčky vyšli 3 chalani, no aj u mňa sa zmýlila tá obrúčka

bodka, aj ty sama ešte 😒 , ale ako vravíš, už sa vám to kráti 🙂

lela83
8. apr 2010

Ahojte mozem sa pridat?

zuzana76
8. apr 2010

ahoj lela, jasne, ale uz si nam pisala, len potom si sa nejako odmlcala

lela83
8. apr 2010

ahoj Zuzi len som sa nevedela volako medzi vas dostat,lebo vy ste uz take zbehnute poznate sa dlhsie teraz sa nudim nemam si s kym pisat,tak som vas tu prisla pozriet

zuzanakarolinka
8. apr 2010

čaute babule,

zuzi, super, gratulujem, veľa zdravia ešte prajem

pred hodinou sme prišli od našich, bolo fajn, u mamy je vždy fajn, nie? Kajka je už v postielku, okúpkala som ju, napapala sa, ale po večeri bola taká zašmudlaná ako pred kúpaním, potom ju to zlomila, chodila v chodítku len tak ako bez duše, tak som ju tam uložila a ona už zaspala ako drevo

zuzanakarolinka
8. apr 2010

lela, to je ok, ja som tiež dosť nová, cca mesiac, takže si radi s tebou popísmenkujeme

zuzana76
8. apr 2010

lela, ale ved raz sa zacat musi 🙂 , neboj, ak budes pravidelne pisat, tak sa lahko zaclenis

zuzi, dakujem

klba
8. apr 2010

zuzka karolinka to je super ze ti mala uz spi, ja si este pockam, 😝 ale snad sa dockam coskoro, dnes sme boli vonku od 10-13,h a teraz sa vratil z vychadzky z neterou, boli vonku skoro 3 hodiny. 🙂

lela rada ta tu vidim, ako sa mas a co mam noveho? 🙂