Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
vdaka za podporu aspon jedny normalne baby.Zuzankakarolinka a ako volate doma malu?Dali ste jej aj volaku skratku mena? 🙂 Zuzi uz aj pomali aby si chystala vybavicku.Co ste dnes porabali?
zuzi fiiiiha, tolko si neda ani moi syn teraz do ust 😀
mala ma ake pekne kukadla
mala karolinka je super na spapanie
klbka, ale ty už máš veľkého fešáka, ten ešte môže byť trošku hore, som rada, že zaspinkala bez problémov, lebo posledné 3 večery to bolo trošku ťažšie, prikladám to k tým zúbkom, že ju to možno trošku svrbilo alebo čo, dúfam, že už to bude zase normal
no ja som dnes bola na poradni a to je zabity takmer cely den, najskor chystanie a potom cakanie, potom vysetrenie, potom cesta domov 😀
a teraz si robim hranolky s rybimi prstami 😀 a pojdem sa nadzgat
zuzka karolinka teda riadne lyzice si slecna dava 🙂 , my jeme stale kavovou lyzickou, z klasickej totiz polovicu po ceste stratime. 😉 😅
a inak karolinka je fesanda a aka je okata. 😵 😵 😵
Čafte,
zuzi, tak chlpčiatko? 😉 ale veď ty si to vedela od samého začiatku.... 😵 gratulujem a želám už len kóóópec zdravíčka a nech sa drobec šťastne objaví medzi nami 😉
čau lela 😉
mne podľa obrúčky vyšli dvaja chlapci a dievča 😉
a robila som to aj mamine a my sme tri baby a jej to vyšlo baba baba chlpec baba. No a mama hovorila, že áno, že pred najmladšou mala potrat a bol to chlapček 😕
Baby Jakubovi vyšiel 8. zúbok, ale je strááášne zlý. Ja normálne padám dole hubou. Fakt už nevládzem. Neprehrá sa sám, je upišťaný, nenavarím pri ňom ......A to mi dokina hovorila, že mu idú aj očáky 😢
lela ďakujem, to je z nej teda dobrý papkáč, síce na váhu má normálne, ale zjedla by niekedy aj mňa a to ju ešte kojím, a samozrejme príkrmy
marianca, to ti z Jakubkom nezávidím, ale nás to časom čaká tiež, ale už mu vyšiel tak teraz to už pôjde dolu vodou
jejo babenkovske problemy ja som uz pomaly aj zabudla na tie starosti
nan akurat uz vypadavaju zuby teraz pondelok to bol uz 4,tak mame strbavu opicku
zuzka karolinka moze to byt tymi zubkami, aj my sme mali vtedy problemy zo spanim, casto sa v noci s placom budil
a zda sa mi ze nam idu posledne 4 stolicky, stazuje sa ze ho bolia ukazuje na usta a pcha si tam prsty, takze zachvilu ocakavam bezsenne noci. 😅 😝
presne tak to dúfam, že už bolo aj u nás, uvidím čo bude túto noc, presne ako tvoj, v noci sa z ničoho nič zobudí a začne plakať, tak dúfam, že to už pomaly končí
Hm leli, malej budú teraz rásť pomaly také stále čo?To už je veľká slečna 😉
Leli a ako doma, lepšie?
lela, ved aspon si pripomenies 😉 , zachvilu aj my budeme len na tie babatkovske casy spominat, strasne ryyyyychlo to leti. 😔
a viktoria je aka slecna, pozerala som si album, rastie ti z nej kocka. 😵
😉 no nasa Vikusa rastie,ale s nou aj rozky certovske 🙂 A zuby jej padaju nastastie bezproblemov nemuseli sme ani zuboske ist
ale klbi, veď ty si brúsiš zubále na druhé, tak nezabudneš 😀
marianca prave dnes mal epi,tak zas trocha bude lepsie
no uz sa musim pomali lucit ide ordinacia,ale zajtra som tu
😉 kuk? 😉 Este som tu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
aj ja som ešte tu 😀 😀 😀
🙂 🙂 🙂 marianca vydim ta 🙂 🙂 🙂
jééj chutnučké 😵 😵
lela pozerala som na to v bazári, zlaté, slečinkovské
lela a ty si z NR? ja už ani neviem... 😕
dockajte este, idem nieco napisat, neutecte mi!!!
baby aké sme šikulky, v priebehu jednej minúty 3 správy
a zase

baby pozrite, aký sme mi papkáči