icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
8. apr 2010

kde ste ????ja sa tu občas večer objavím a nikde nikoho 😅 pche.....

zuzanakarolinka
8. apr 2010

to som sa zasmiala, pozerám seriály, ordinujem, beruška no ak bude manžel doma a spomenieme si ako to vlastne má byť, tak by som do toho šla

zuzanakarolinka
8. apr 2010

klbka môj, muž robí tu v NR, len domov chodí ako zo služobky, tak okolo 6, dnes napr. o 8.30

marianca
8. apr 2010

jéžiš zuzi, tak ja by som sa na druhé tak skoro po pôrode nedala, jedine že náhoda 😀

marianca
8. apr 2010

a berus, tak môj krpatý spí nápodobne ako ten tvoj. Asi tri razy a tak po pol hoďke. No a je to na odstrel, ani si od neho za ten čas nestihnem odpočinúť a on už zas fachčí jak naspídovaná veverička 😝 Kokšo, ale dnes som mu povedala,že keď neprestane pišťať pôjdem ho narvať do hniezda záchrany 😀 😝

veverca
8. apr 2010

Ahojte. My sme dnes mali krátky deň, rýchlo nám ušiel. Hviezda vstávala 10,30 , to už u nás bola kamoška s dcérou, potom raňajkoobed, na kávičku k sasul, pre Gabka do školy, na otočku domov a znovu do mesta na plávanie. S Táničkou sme Mlyny pochodili. O pol siedmej sme boli doma, večera, sprcha a hajde do postele. 🙂
sasul...malá dokola riešila- "aké mala teta bábo? Sášenka." 😀 Keď budete mať chuť, tak vás rady u nás uvidíme. 😉

domyyy...súcitím s tebou. Ja mám hrôzu z bolenia zubov. 😨 Mám odlomené zo zuba, som objednaná o 3 týždne, už teraz sa bojím, čo mi s tým bude robiť. Držím palce na zajtra. 😉

zuzi...gratulujem k chlapčekovi. 🙂 Mne bolo pri druhom úplne jedno, čo to bude. Keď sú dvaja chlapci, tak sa spolu lepšie zahrajú a ani ružové vecičky netreba dokupovať. Ale musím sa priznať, že teraz som veeeeľmi rada, že mám Táničku- cicku moju zlatú. 😵

lela...ahoj. Aj ja som nová- hádam zo dva týždne.

klbka...len nech sa chlapec učí, aby mal široký prehľad 😀

zuzikaroli...zlatá je tá tvoja jedáčka 🙂 . Ja Táničku musím naháňať s každou lyžičkou 😝 . Ale čokoládka u sasulovcov, tá jej šmakovala 😀

marianca
8. apr 2010

Veve, to čo máš ty za dieťa, že vstáva o 10,30. Neprovokuj 😝 Donesiem ti to moje a budeš mať budíček celú noc každú hoďku a ráno o 5,00 so širokým úsmevom vylezie na teba. Že hej mater je ráno tak šup šup ideme žjiť 😀

veverca
8. apr 2010

Ja jej na noc vyberám baterky. 😀 😀 😀

marianca
8. apr 2010

a kde sa to vyberá, jááá blbá na to ešte neprišla....tak mi poraď a idem to vybrať 😀 😀 😀 😀

veverca
8. apr 2010

Ona zvykne vstávať medzi 7-8, len občas hodí takúto výnimku. 😀 Budíčka radšej nenos, ja sa teším, že v noci nemusíme halabušiť.

veverca
8. apr 2010

Idem ja smer sprcha a telka, ale baterky mi dochádzajú, asi pred telkou zase zalomím 😒

marianca
8. apr 2010

aj ja idem há há, už aj tak prd vidím... 😀

blazka24
8. apr 2010

ahojte babule, tak dnes bol krutý deň a zajtra ideme k našim tak bude paráda, segra chce aby som vytrepala malého ťažký hebedovský kočík na štvrté poschodie k nej - už teraz mi oťažievajú ruky 😝

sasulec
8. apr 2010

Ahojte babule,ste vsetky sli do perinkova,tak pojdem aj ja 😉
ale nada mi nepochvalit sa,sme s babkou plakali dnes,pozerali sme ordinaciu a spievali tam rytmusa tak mala spievala tou svojou hatlaninkou a na konci ze,,a nenaa a nenaaaa,, akoze sa nedaa sa nedaa,my sme skoro pod stol padli 😀 😀 😀
jaaj raz z nej kocky budem mat na bruchu od tolkeho smiechu 😀
idem teda tak papapa bruuu

domyyy
9. apr 2010

ahojte kočky...ďakujem za podporu 😵 😵 😵 😵 napíšem Vám potom ako to dopadlo 😒 ja idem hneď od zubárky na chatu 🙂 smer Donovaly 😉 vraciam sa v nedelu tak sa majte pekne 🙂 papa 😵

klba
9. apr 2010

bre ranko. 🙂
uz mam NB, vecer o 22,h mi ho priniesol kamos az domov, ale teraz mi nejde mys, tak nervacim, ide mi to bez nej pomaly. 😢

vererca a dnes nestihas sa k nam pripojit na to skraslenie, hm? 😉 ze by sme ta s tanickou spoznali nazivo aj ja a jajus. 🙂
a mne sa nezda ze si tu len dva tt, zapadla si sem skvele 🙂 , akoby sa pozname uz odjakziva. 😉

blazka super fotka, aka si tam kocka. 😵

zuzkakarolinka to ta obdivujem ze sa chces dat tak skoro na druhe, ja by som si vtedy netrufla ale teraz uz ano. 🙂

domy, uzi si chatu a drzim palce nech u zubarky pochodis dobre a hlavne bezbolestne. 😉

zuzana76
9. apr 2010

ahojte

tak muz nakoniec celkom ok, ani nejako nenamieta proti Samkovi, tak uvidime, ale sa mi zda, ze ked ho tak oslovim, tak sa viac hybe, no proste same sa tak chce volat 😀

a inak mne je fakt jedno, samozrejme ,ze aj babe by som sa velmi tesila, ale zase chlapcek ma ine pozitiva, a bude to aj ovela ekonomickejsie, ta jeho udrzba 😀

zuzana76
9. apr 2010

blazka teda fakt, ej bystu, taka modelka

domy, ty mi ani nepripadas ako studenstka na SŠ 😀 , ty si vzdy taka rozlietana a mas tolko aktivit, ze mi pripadas uz ako zamestnany clovek 😀

veverca
9. apr 2010

Ahojte. Klbi, aj som rozmýšľala ráno, že sa pridám. Táňa je už hore, jogurtík zjedený... Ale nepamätám sa na koľkú si to zvolala a naviem kde bývaš, či by som stíhala. Idem sa pre istotu okiepiť a čakám, či sa ozveš. 😀

klba
9. apr 2010

veverca, nedalo mi a nakukla som, uz som isla vypnut pc. 😉
poslem ti do ip cislo na mna, je to o 9:30, nevadi ked prides neskor, ved maluje postupne a aspon zatial pokecame. 😉
pride aj jajka, sasul, berus, tesim sa na teba, dufam ze prides. 😵 😵 😵

zuzanakarolinka
9. apr 2010

klbka už som nad tým rozmýšľala zprava aj zľava, a dospela som, že to možno zo začiatku budem mať ťažšie, ale aspoň mi vyrastú spolu, to tak snívam

zuzanakarolinka
9. apr 2010

baby kam idete, kde sa strojíte, aj ja chcem ísť

klba
9. apr 2010

zuzkakarolinka, ved pravdu mas, u nas je maly moc zivy tak som si netrufla tak skoro. 😅

klba
9. apr 2010

a ved pridaj sa k nam a prid aj ty, ideme ku mne na pokec, pride nas skraslit jedna baba a my s detvakmi pokecame, prides zuzi a jasne ze aj s karolinkou? 🙂

klba
9. apr 2010

o 9:30 na Parovciach, stihala by si? My ta pockame, casu mame dost. 🙂

veverca
9. apr 2010

9,24 mi ide 26ka, tak sa utekám obliekať. Mám to bližšie od starej pošty alebo z Palárikovej?

klba
9. apr 2010

asi z palarikovej, to len prejdes hore pri piaristicky kostol a uz len kusok. 😉
tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim sa. 🙂

veverca
9. apr 2010

Aj ja 😀

zuzanakarolinka
9. apr 2010

klbka malá ešte spinká, to neviem či stíham skôr nie, ale neva tak niekedy na budúce, pozdravujem všetky baby, lebo už sú asi na ceste a nepíšu, len veverca, ale tá tiež uteká, tak sa bavte

zuzanakarolinka
9. apr 2010

klbka počuj, teda čítaj, teraz so si všimla, že naši malí špuntíkovia majú podobné dátum narodenia, tvoj je 8. 5. a moja 5.8, síce o rok neskôr, ale pekné čísla, čoooo