icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

marianca
9. apr 2010

možno aj joo, až bude Boban spolupracovať 😉

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
9. apr 2010

budem rada marianca 😵
idem kuk panelacik 🙂

lela83
9. apr 2010

🙂 No ahojte uz som tu,cirkus bol ciste fiasko 🙂 Nestal za nic. 🙂 Sasulec super foto 🙂 Ja vam posielam dnesnu fotku ako nasej Viki rastu tie rozky 😎 😎 😎

lela83
9. apr 2010

😎 Klbi tak ti si zazila hadov tu na cirkuse mali,ale akonahle ho vytiahli ja som usla von zo stanu . Stacilo mi . Pozriem potom aj foto. 😎 Jajka ja som byvala nad nimi vedla ihriska,ale uz tam nebyvam.Strihavala som niekedy aj tvojho Mareka,ked som bola strihat Peta,teda ked tam bol aj tvoj Marek.Ti ma mozno ani nepoznas,neviem.Len som hned vedela,ze si to ti,ked som citala,ze mas Oliviu,lebo sa mi strasne pacilo vtedy jej meno aj sa mi teda paci 😎 Marianca som ziva nezozral ma,ved co by chudak len kosti na mne olizoval,tak som mu za to nestala 😎

lela83
9. apr 2010

Kuk 😎 😎 😎 😎 😎 😎 Kde ste? 😎 😎 😎

lela83
9. apr 2010

😎 No vy ste kakosky 😎 Co take dobre pozerate? 😎 😎 😎 😎

jajka968
9. apr 2010

soooom tuuuuu, konečne, drobec nie a nie zaspať, s olčou sa jašiť chcel šidlo jedno, mu chýba cez týždeň jašica naša 😅 😉

lela, ty si bývala na andači, či v rumanovej?

marianca, to ti nezávidím, my sme si zubadlá užili pri olče, od 6tich mesiacov do cca 1 roku, to bolo strašné, hlavne noci, sme ju pekne na rukách nosili a pochodovali po byte, ale drobci, tým veru neviem ani ako zúbky vyšli, iba kuk a už bol zub vonku. snáď už bude lepšie 🙂

sašul, foto sú pekné, len škoda, že tí naši zaľúbenci sú len zo zadu 😀 😉 a tuším ste dnes vetrali novú garderobu 😉

no a na vláčik stretko aj švagri moju dotiahnem, ok babule 😉 🙂

lela83
9. apr 2010

Jaji na Andaci

lela83
9. apr 2010

Idem babalackat,tak zajtra

sasulec
9. apr 2010

Ahojte,este je tu niekto?
ja som malu uspala,kukala som panelak a chvilku miss na markize,ale baabi mi to prepala,na sikmookych tak nista pista nembude 😀

zuzanakarolinka
10. apr 2010

bré ránko, my sme už hore, malá mi tu piští, noc bola nič moc, stále mrnčala, asi kvôli zúbkom

klba
10. apr 2010

bre ranecko 🙂
vcera poobede nas zubadla trapili, maly pri jedeni az zapistal od bolesti, som sa zlakla ci nemal v mase kost, ale to ho zuby boleli, asi nam rastie prava horna stolicka, ma to tam biele a ukazuje mi na to miesto, tak sa tesim na bezsenne noci. 😝
rano bol uz hore o siestej, mrvil sa ako had a uz nezaspal. 😔

sasul, dobre bolo ale malo sme pokecali a to odpratavanie v pohode, ja som zvyknuta, za chvilu to bolo spratane, aj nabuduce vas rada privitam a dakujem. 😉 🙂

inak buduci tyzden s nami na stretko (ak nejake bude) neratajte, menia nam stupacky, od pondelka zacinaju, nas robia v stvrtok a piatok, musim byt doma, len sa desim toho ze nemozem ist ani na wc, ani voda a plyn nepojde, cca tyzden az dva, musim sebe aj malemu cez vikend riadne vela navarit a zamrazit, len elektrina pojde, tak sa tesim na bojove podmienky. 😒

a baby neviete poradit?
vcera ma zacali boliet vajecniky, aj dnes, ja s tym nemavam problemy a teraz to trva, prechladnut som nemohla, len neviem ci to nemoze byt z toho vysadenia HAK, este som odvtedy nemala mrchu, vzdy mi chodila navlas rovnako 19-teho a asi sa mi narusi cyklus, som zvedava ci nepride skor, mozno aj preto mam bolesti, inak HAK uzivam v kuse okrem tehu uz od r. 2001, ani k dr nemozem ist kedze musim byt kvoli stupackam povinne doma a mala by som tam ist, kedze chcem byt tehu nech ma pred tym popozera a spravi preventivku.

ozaj sasul, veverca ako sa vam vcera odmalovalo? 😅
ta spirala nechcela ist za svet dolu, ani to osvedcene mydlo nezaberalo 😀

a niekto sa pytal na to malovanie, no nalicili nas len jemne, takze to az taka zmena nebola, len nam dali na oci telovy tien a v kutiku zvyraznili tmavsim tienom, na spodne mihalnice tmavsi tien a spiralu a lesk a finito, na disku by to nebolo. 😀

lela83
10. apr 2010

😎 No caute chvilu oddychujem tu upratovala som miestnost kde sa mi bude kotit havino zachvilu ma cakaju psacie starosti budem k stencom stavat ako ku babenkam,tak sa mam na co tesit.Uf dnes ma caka este dost prace,tak potom napiste co mate noveho a co ste porabali 😎 😎 😎

veverca
10. apr 2010

Ahojte. Som rada, že už poznám aj ďalšie tváre 🙂 klbi a beruš 🙂 . Veľmi zlaté detičky všetky máte. Tánička tatovi horila- chlapček po mne skákal 😀 . A Saškine foto sme spolu s Táňou pozerali, tešila sa. 😀 . Odmalovávala so sa klasicky- tekutým mydlom 😀 a dalo sa 😉 .
Tie zubaté problémy vám nezávidím a už vôbec nie tým vaším drobcom 😖 . Našťastie Tánička má chrup už dávno komplet. Akurát Gabo je teraz taký druháčik štrbáčik. 😀
lela... ja keď som raz vlani kopala v záhrade, "vybehol" z buriny asi 50 cm had, neviem čo bol zač, ale odskočila som odtiaľ ako srnka. 😀
any...taký relax na chalupe dobre padne 😎
Idem, deti moje mi tu uši ohrýzajú... 😝

dupinka
10. apr 2010

Ahojte!

v noci dosiel ocinko, dnes ideme konecne domooooov!! Ako, dobre bolo, ale doma je doma. My sme doma v Nitre, kde mame svoj pokoj, klud, robime si ako my chceme a co chceme a neriesime, ku komu skor, co kde.
Adamko ked vidi autosedacku, tak hned averzia, preto skusime ist na noc, hadam bude spinkat. Necudujem sa mu, ved ho vozime hore dole ako macka mlade. Bohuzial, svokrovci to akosi nevedia pochopit, ze my sa vsetko snazime prisposobit maleho potrebam, hned su ofucani a potom drzi svokra monolog celu cestu spat. 😖 Adam sa udrel, tak idem k nemu. Pa

lela83
10. apr 2010

😎 Veverca ti mas,ale zazitky s hadom.Ja som vcera zdrhla,ked ho vytahovali s kosa.Ja som strachoput. 😎 Dupinka,tak stastnu cestu domov 😎 Ahojte

veverca
10. apr 2010

dupinka...šťastnú cestu, hádam Adamko bude spolupracovať a cestu prespí 😔 . A vy si svokru beriete do Nitry so sebou? 😕

klba
10. apr 2010

ahojte kocky. 🙂

drobec spinka, ja relaxujem, ked vstane ideme kuk do Cetina na dom svagrovi, este sme tam neboli, dufam ze nam nic nepride do planu ako minule a konecne to okukam, som zvedava. 😉
odtial ideme k svokre, prideme az vecer.

zuzi, nevies ci su dnes tie preteky vetronov? na nete som nevynurila nic. ☹

lela a akych psikov mate?

veverca, aj my sme vas radi spoznali 😵 , nabuduce musime viac pokecat, ja som vedela ze my si budeme rozumiet 🙂 a som ti vravela ze maly je dost zivy a to este neukazal svoju pravu tvar, tak nabuduce pojdeme do piesku, tam vydrzi aj chvilu posediet a nevymyslat zlotu. 😝

dupi, zelam stastnu cestu domov a potom podaj infosky. 🙂

mariynka
10. apr 2010

cafte, ja som sama doma, povysavane, poprate uz mam, tak vas idem kuk 🙂 🙂 🙂 🙂

prave citam aktuality 😔 😔 😔 chudaci poliaci 😔

lela83
10. apr 2010

😎 Ahojte 😎 Klbi mam Shitzhe a o tyzden nam zacina termin na kotenie.Dufam,ze to nebude zas v noci ako naposledy.Chuda pes kotila sa od 21hod. do rana 4hod. a ja som musela bit pri nej hore a vsetci spali a ja som bola s toho zufala.Zavydela som im,ze spia. 😎 Marianca tebe je supris,ze si doma sama.Ozaj ked si taka rozupratovana potrebujem vyvesat pradlo nechce sa ti ? 😎 😎 😎 😎 A s tymi poliakmi je to ale.Ja som to rano citala na nete,ale bolo to este cerstve,tak tam moc nebolo popisane 😢

sasulec
10. apr 2010

Ahojtee,ako sa mavate? 🙂
my mame lenivu sobotku,niic sa mi nechce,teda doobedie sme mali trosku upratovacie,ako to uz byva zvykom v slovenskych rodinach 😉 aj vonku som trosku poupratovala,no teraz mame zasluzeny veget 😀
A aby som nezabudla,chceme sa podelit o radost s vami,malej som nasla 3 stolicky vzadu,uz jej pretrcaju vezicky,teda este niesu celkom zubky von,ale uuz sa tiiskaju,mala ma 2 dni redsiu stolicu,tak asi preto,aj pomenej papka,teraz jej babka urobila krupicku,tak snad spapka aspon tu 😉
noo,takto sa nam dari,jaaj tesim sa, budeme uz vsetky zubadielka mat 😀 a taaakto zubatucko sa budeme usmievat 😀

lela83
10. apr 2010

🙂 Sasulec super nove zubenky budete mat. 🙂

sasulec
10. apr 2010

Diky lela,no,sak nam ani nechybali tie zubadielka,mala zje uz vsetulinko vsetko,ale tak chybali nam do poctu,tak nech teda pridu uz,ale ze vsetky naraz pojdu,hmmm 😕 sak este min. tyzden som jej kukala a nic nemala,teraz 3 naraz,len to papkanie ma hneva,dnes este nic poriadne nespapkala,ale tak co uz pretrpime a dopapka si 🙂
Som sa trochu obavala,lebo tieto posledne zubky predsa idu najtazsie,no ale zjavne to zvladneme,tfuj tfuj nech to neurieknem 😉 😵
Inak o tych Poliakoch to fici,kazdu chvilku mimoriadne spravy,nuz skoda zivotov,ale co uz si pocneme,snad to nebolo nejak nafingovane a bola to len nestastna nahoda,sak sa dozvieme viac hadam vecer 😔

mariynka
10. apr 2010

lela, mas shi-tzu??? 😵 😵 a po com ich predavate? 😅 😉 ja som vzdy chcela psa, mami nam kupila krizenca,ale po mesiaci s nim nemal kto chodit von 😅 ale shi-tzu je moja srdcovka 😵

sasulec
Odpoveď bola odstránená
veverca
10. apr 2010

sasul...bábika 🙂 . Macko je verný posteľný parťák? 🙂

veverca
10. apr 2010

My sme šli poobede k našim, tatko bol v práci. Teraz bol pre nás, Gabka sme nechali nocovať u babky a idem uložiť Táničku. Dnes potvorka vstávala prvá- 6,25 😠 .Asi jej chýbal ten ruch, čo je u nás ráno cez týždeň. Ale teraz už vyzivuje, idem.... 😅

sasulec
10. apr 2010

Verka, keby len v postely v poslednej dobe ho nosime aj von,tak dufam,ze ho nestratime 😉

lela83
10. apr 2010

😎 Sasulec a to je ako vyhra 3 zuby naraz 😎 Marianca ano mam Shitzhu teraz neviem po kolko pojdu,lebo ony budu na predaj az o 2mesiace.Predavala som novembri a vtedy sli po 100eur 😎 Sasulec mala krasne buvala 😎