icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

lela83
11. apr 2010

😎 Sasulec,ale si si uzila.Ja by som sa hanbila.Mozno by som sa smykla,ale nemohol by tam bit nikto alebo by musela bit tma 😎

zuzanakarolinka
11. apr 2010

leni, to ja zase s detskými aktivitami môžem, nerobí mi to problém, boli sme na dovolenke v maďarsku, išli sme do zoo a tam majú tie malé kozy taký voľný výbeh a deti k nim chodia, no ale šak deti nedeti, išla som aj ja, čo budem

marianca
11. apr 2010

sasul vineu móóóžem aj ja 😀

zuzanakarolinka
11. apr 2010

je to trochu rozmazané, ale je to tam vidieť, no kozy, čo už

sasulec
11. apr 2010

lela jaaj to ma este nepoznas,ja sa vyhovorim na malu a pre jej zabavku som sa nechala nahovorit,keeed tomu jej ,,aj ty aj ty,, sa nedalo odolat 🙂

zuzanakarolinka
11. apr 2010

no, ale začíne tancovať, tak idem na to

sasulec
11. apr 2010

Zuzikaroli to je tu v nr?teda v parku? mila foto,dnes sme jak zvieratkovo naladene,hehe 😀

sasulec
11. apr 2010

idem aj ja 😉
do utancovania dievcence 😀

zuzanakarolinka
11. apr 2010

sasul nie, v maďarsku v zoo v budapešti

zuzanakarolinka
11. apr 2010

jáááj keby v tom tancovaní tancovali a nespievali toľko, ten čas príšerne naťahujú, čuráci

sasulec
11. apr 2010

ahaaa Zuzikaroli,ak mas hod viac foto,mozno ma nazhavis 😀 😀 😀
svagor ma lame na zoo cez vejkend,ze by sme sli??? 😅

zuzanakarolinka
11. apr 2010

šašul tu máš, ale vraj je to tam už pomenené, toto bolo ešte v roku 2005

beruska113
11. apr 2010

dobry,
no ledva som vas docitala.
V piatok som bola cely den v NR, potom hned ako som domov prisla sme sli do Hlohovca na stromceky a kricky na okolie domu, mam aj sakuru, taksa tesim na buducu jar, ako bude kvitnut. Maleho mi strazila segra asi 3 hodiny a chudacik akorem zaciatku asi 30 min vraj stale plakal, to bolo hrozne, pocut ho cez telefon, ani jest, ani spat, ani nic, segra uz zufala, jej deti tiez, ale ked sme sa vratili, bol to super picit, ze hned ako som ho na ruky zobrala prestal, po ceste zasapl a spal az do rana, taky bol zmordovany. Uz sme boli v Hlohovci, ked zacal plakat, tak sme to narychlo vybasvilo, ale teda srdco mi trhalo cely cas.

V sobotu som bola na nakupoch rano, maleho mi mamca strazila, potom som vyzdvihla svokru na prazdniny a dnes odisla. Chcela dat malemu jest tiramisu, tak som ju zrusila.

Dnes mse par stromkov posadili a konecnce som sa sem dostala.
Ozaj a uz je to skoro tu, maly skoro lozi, teda este tak vselijak, este sa viac plazi alebo hadze, ale ide ako drak, stale mi z deky na dlazbu ujde.

Zuzi,
Patkovi skore uzdravenie.

Lela,
pridi na navstevu, mame doma zo 30 hadov.

jajka968
11. apr 2010

čaute,

my sme boli na to divadielko v mlynoch, ale suprovo bolo, veľmi pekné predstavenie, pred tým sme aj tvorivé dielne stihli pre deti, ste mali vidieť marka ako lepil o 106 ani nechcel nikomu lepidlo požičať 😀. po detskom predstavení bol ešte jánošík, super to vypadá byť, v stredu je premiera a naša olča, že ja tam chcem ísť 😅 , tuším bude milovník divadla po mamičke 😉 . ináč marko vydržal aj jedno predstavenie pozerať, ani nedýchal, potom počas prestávky sme boli hami kúpiť a aj jánošíka pozeral. potom sme ešte do starého tesca skočili, ešte mám v predstave sukňu pre olču, na oslavu potrebujeme, ale nikde nemôžem zohnať 😒 no a pešky sme domkov šli, sme sa prešli aspoň.
olča šla k našim spať, drobci už hajajú a ja kukám tance, ale dnes nejaké chabé to je 😒

jajka968
11. apr 2010

ináč fotky suprové, aj sašul, aj marianca aj zuzanka, decká sú na 😵 😵 😵 😵

beruska113
11. apr 2010

jajka,
co si mi volala v sobotu?

sasulec
11. apr 2010

Dakujem Jajka,viac foto je este na Fb 🙂
berus tak ste mali trosku vypadovku,neboj maly si zvykne aj so segrou 😉
idem kuk reklama skoncila 🙂

beruska113
11. apr 2010

Sasul a ten fesi je kto? 🙂

sasulec
11. apr 2010

Svagrik moooj najoblubenejsi,beruska 😵
No idem dokukat particku,dosulam sa a hajde in perinkovo,bruuu 🙂

klba
12. apr 2010

ahojte kocky. 🙂
vcera sme boli u svagra kuk na dome, pekny kupili, sice starsi ale v dobrom stave, veru roboty maju na nom dost.
musela som davat pozor na maleho, aby nepadol do zumpy alebo do pivnice, tak sme sa tam dlho nezdrzali, vela nastrah tam na neho cihalo.

mariy, my sme sa fotili po obrade, ina moznost nebola, fotografka toho mala v ten den vela, aj meskala a svadobcania nas dost dlho cakali, my sme sa boli fotit az v kastieli v Mojmirovciach, brali sme sa v zime a aj ta cesta dost trvala, takze neodporucam, ja som tiez chcela pred obradom ale nedalo sa a veru uz mi aj malovka z ksichtu opadavala z tolkeho bozkavania a gratulacii, ak sa podari chodte radsej pred tym. 😉

zuzi, som rada ze je patkovi lepsie, cely den som na vas myslela, aj volat som ti chcela. 😅
a diazepan som si dala predpisat detskej dr, kvoli tomu ze ked sa na nas lepi choroba vzdy dostaneme vysoke horucky, tak nebol problem, aj ked zatial som mu dala len raz pol tbl, ked mal cez 39,5 a isla stale hore teplota, ale aspon ho mam doma, potom som kludnejsia.

sasul tie foto nemaju chybu, hlavne ta prva je super. 😀 😵

marianca maly su perfisny 😵 zohrata dvojka. 🙂
no uz frcim, dnes nas prvy krat odpajaju od vody, plynu, uz mam zasoby vody nachystane, to bude parada 😖 , 2 tt bez vody, plynu, vecer nam to pustia, ale bude tiect spinava ako vzdy po odstavke a prat budem po nociach a varit tiez. 😝

zuzanakarolinka
12. apr 2010

baby vy ešte asi spíte, že? to len to moje musí strašiť už o 6,45, ale teraz už zase spí, tak som rýchlo doumývala rúru, lebo od včera som ju mala nastrikanú, nech to pripečené odtiaľ pustí

čas na figu, som zvedavá, aké to bude celý deň

veverca
12. apr 2010

Ahojte. To počasie je dnes mizerné. V sobotu sa nám pokazil TV, dnes ho bral muž do opravy, tak som zvedavá, čo s ním. Dúfam, že nebude treba kupovať nový. Ale už teraz mi chýba, budeme mať dllllhý deň. 🙄
klbi...dva týždne v bojových podmienkach, to ti nezávidím 😕
sasul...dievčence sašulové sa vyšantili 😀 A veď potom aj smäd treba zahasiť. 😀
marianca....zlatí sú chlapci-žabci
berus...a čo si to tvoje dieťa úbohé myslelo, že si ho odvrhla? 😨 Môj Gabko bol taký istý. Keď mal rok, boli sme na svadbe, strážili ho svokra so švagrovou a malý reváááál ako divý, museli sme prísť domov. 😖
Tak sa zatiaľ majte, idem Táničke pustiť Maju na PC.

lela83
12. apr 2010

😅 Ahojte 😎 Zuzanakarolinka,tak to mas vyhodu,ze sa nehanbis ja by som sa niekedy aj s malou v parku hojdala,ale ked vydim kolko je tam ludi,tak by si asi pomysleli,ze som exzot.Ja sa hanbim,ale minuly tyzden ma nikto nevydel odviezla som sa na malej bicykli kusok no to bolo supris.Len keby ma niekto vydel by povedal,ze ani vlastnemu dietatu nenecham bicykel.A na fotke si s kozickami?Ja by som sa asi bala s nimi odfotit 😎 Beruska mna by si k sebe nedostala,ked mas hadov,ale diky za pozvanie 😎

henka76
12. apr 2010

ahojte 🙂

vonku nič moc,tak si musíme vystačiť vo vnútri 😒 maximko teraz spinká,ja nemusím variť,opraté už je,tak vegetím 🙂

dupinka-ja som ti ani neodpovedala...na narodky malému nechceme nič zvláštne,kúpi sa trojkolka,dostane hračky do piesku a určite aj dáke oblečenie.a stačí,ved zbytočne by sa kupovalo kopec hračiek,ked aj tak ho zaujímajú iné veci 🙂

klbi-tak to ti nezávidím 😒

sasul-pekné fotky,malá aká modelka 😵

marianca-lúbia sa chlapci čvachtať vo vodičke,podarení sú 🙂

lela83
12. apr 2010

😎 Henka s tym pocasim mas pravdu je na nic,ale musime volako vydrzat.Tebe je fain,ked maly spinka.Mna caka ist pustit pracku a varit musim,teda uz som uvarila karfiol,ale treba ho este obalit,ale zemiaky mam nastastie odvcera.A to musim ist este do Nitry malej kupit silonky,lebo zajtra sa v skolke fotia a ona chce si dat suknu a tak sa mi nikde nechce ist.To som este rano utekala malu zaniest do skolky a s muzom na krv som bola.A este musim upratat.A v tomto pocasi sa mi nic nechce

jajka968
12. apr 2010

ajojte,

počasko mizerné, dnes bude v znamení upratovania a žehlenia 😀 a samoška koníka 😝 😉 . ináč aj sárču som si doma nechala, nechcelo sa mi do toho nečasu zrána trepať, ale už pokúša, takže zajtra smer škôlka aj keby traktory padali.
dnes ani ja nevarím, máme od včera 🙂

jáj baby, máme dilemu, lebo marek má 2 kšefty dobré, ale teraz zvážiť, ktorý vziať, jedno je výstavba RD pri ba, no a druhé tiež výstavba RD ale tu v lefantovciach. no a dilema spočíva v tom, že najradšej by som chcela, aby vzal to v lefantovciach, lenže to pri ba je raz taká cena za robotu ako tu, tak vážne neviem 😒, ale keď si mám predstaviť, že by sme mali Ďalší rok fungovať takto ako teraz posledný mesiac, je mi zle. ale prachy sú prachy, jáj ja neviem ☹, keby bol aspoň čas zvážiť to, ale súri to veľmi, tak miesto radosti z dobrého kšeftu som smutná 😒

zuzi, 6.45 nie je až tak skoro, to by ti bys vedela rozprávať, keď o 5-tej jej drobec mal už deň 😀, my tak vstávame tiež a v pohodke, i keď pospinkať si do takej 9-tej, jáj to by tiež nebolo na škodu 😀 😉

beruš, to malý prezváňal, olča priznala, že si zobral mobil a vytáčal o dušu, tak prepáč 🙂

ináč sašul, ale vám to sekne spolu, ešte začne segrička tvoja žiarliť 😀 😉

klbi, tak už to vypuklo, nezávidím ti, lebo my keĎ vždy byt prerábame tak za plnej premávky, takže viem čo to je 😒

zuzana76
12. apr 2010

ahojte

dakujeme za priania, dnes je uz uplne dobre, bez teploty

uz sa aj naranajkoval, vcera zaspal o 17.30 a spal az do rana do 8.30 😀 , tak to bol teda vykon, ale obcas mrnkal zo spanku a volal ma a stonal zo sna,ze " Maminka moja, ja ta lubim" 😵

Klbi dakujem, zvladli sme, on mal toto len 2. krat teplotu, teda horucku, raz mal tiez tyzden predtym ako sme mali ist do spanielska virozu ale to mal teplotu maximum 38.5 a teraz az 39.5, tak som bola vyplasena, dufam,ze zase mame na cas pokoj

marianca, ked tak vidim tych tvojich dvoch zlatych betarov, uz sa tesim na druheho chlapceka, ako budu vymyslat a aki budu zlati spolu 😵

zuzana76
12. apr 2010

zuzikarolinka, pekne fotky z tej ZOO a super,ze ta tam dobre vidno, aspon ta uz poznam, aj ked nie osobne 🙂

jajka, hmmm, dufam,ze sa marek a ty rozhodnete spravne a vyberie si tu spravnu ponuku, ktora vam bude vyhovovat, ja neporadim, ale drzim palce, nech je to k vasej spokojnosti

zuzana76
12. apr 2010

beruska, tak malinky plakal 😖 , ale on si casom zvykne, ze moze byt aj trochu bez maminky , ale verim ti,ze ti trhalo srdce

lela83
12. apr 2010

😎 idem makat zas budem mat potom co citat,ked je na figu pocasie dnes sa tu asi bude dost pisat 😵 😵 😵