Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
zuzi dnes ides na 3D sono? 😕 😵
heli, nie, mala som ist vcera, ale maly ochorel, takze sme neisli
pojdem asi len sem do MC v Nitre, za tou sestrickou, nech mi spravi take kratke 3D s par fotkami
jaj zuzi ja,ze je dnes 11-teho 😅
dnes je 12 🙂 , no skoda, nevyslo nam to, to zato,ze som sa tak tesila
zuzi...práve volal muž, že TV prinesie poobede domov. Oprava 33 euro, tak som rada, že netreba novú kúpiť.
Zatiaľ si tu žehlím a na youtube si púšťam pesničky...na mladosť spomínam... 😀
veve, tak super, ze uz bude telka
Zuzi ako tie tyzdne tehu letia ....ved si uz v 24tt 😕 😵
Taký dobrý obed som urobila...rybu na masle a hranolky a hviezda moja štrajkuje, že ona mäsko nechce 😠 .
čaute, no ten čas, sila, malá spinká,
práve mi volal manžel, že si zabudol v práci oraziť obed, že sa ide domov naobedovať, jááááj to som sa potešila
ako sme sa naobedovali, ošúpala som jablká a robím malej presnidavky, strašne ju má rada, ale teraz jej robím čistú jablkovú, to už jej varím asi 5 dávku, stíhame všetko jesť, a oa teda je všetko, mäsko, zemiaky, zeleninu a presnidavku nemá každý deň, ale pol pohára takého väčšieho od tatarskej spapá na posedenie a to ešte k tomu niečo musí mať, väčšinou piškótky, lebo to je riedke
ahojte 🙂
dnes to tu zije 🙂 , vidno ze je vonku nanic pocasie. 😉
ja som bola v obchode, aj mami tu bola s hafanom tak sa pohrali.
majstri uz fachcia, bola som sa trochu popytat ako dlho to potrva, no nepotesili ma, vraj to vidia az zhruba na 3 tt bez vody a plynu, sice vecer to pustia ale to bude hneda voda, pranie a varenie po nociach, tesim sa 😖
a najhorsie je to, ze budeme mat za wc otvorenu sachtu minimalne od stvrtku do piatku vecer, prinajhorsom az do pondelka, sme na 7 poschodi tak musime davat velky pozor aby sa tam nedostal maly, oni nam celu tu zadnu stenu zburaju, tak musime vyriesit nove zakrytie sachty a mozno to este v pondelok nebudu mat hotove,
no Juri bude musiet zamakat a zohnat material na zakrytie tej zadnej steny a cim skor to dat do povodneho stavu. 😝
tomu sa hovori ze budem vidiet vsetkym susedom az do zaludka, to bude sou, vsetky rury co idu cez sachtu budu vybrane a zburane priecky co delia poschodia, preto sa obavam urazu, mami navrhla ze mozme ist na tt k nej, ale tlacit sa v jednoizbaku nic moc,
juri si berie dovolenku na dva dni, nech sa mozme striedat pri strazeni drobca, ked tu budu makat a ked budeme potrebovat behnut na wc k mamine, takto by som sa aj pototo kym by som zbalila drobca a k mami dobehla. 😅 😝
no jajus, tazka dilema na zvazenie, snad sa vam podari sa s marekom dohodnut. 😉
heli pekne foto 😵 a co mas noveho? 🙂
veve, super ze tv bude opravene a prajem dobru chut k obedu. 🙂
zuzi, som rada ze uz je ok, dufam ze ste uz za vodou. 🙂
no idem, zatial ahojte, este snad nakuknem. 😉
Čafte,
no otrasné počasie, normálne ma to deprimuje. Stano do siedmej v robote, no supééér....von sa nedá ísť. Jakub mi sedí pri dverách a plače. lebo chce ísť pá pá 😒
Zuzi, veru už sa teš na toho druhého parťáka. Aj sa ti budú chlpy stavať. Napr. minule Filipko vliekol malého na rukách, tak som mu povedala nech ho dá na zem a on si to vysvetlil po svojom a tak ako ho v tej výške držal pustil ho na zem. Ešte že dopadol na plienku... 😲 😀 a takýchto aktivít je veľáááá. Alebo fifo jedol cereálie, Jakub sa k nemu zozadu priplíží po štyroch šlohne mu celú dlaň tých cereálií a rýchlosťou blesku ide po štyroch za mňou do kuchyne a tam si mi sadne k nohám, aby som ho ochránila, na a Fifa môže poraziť...
Zuzikarolinka, no ty máš dobrú papkáčku a aká je drobulinká, to by som nepovedala, že toho toľko zbaští.....môj Bobo tiež spapá dosť, ale on aj je vypracovaný 😀
Klbi, no tak o zábavku máš postarané, to poteší 😒
Veve, dobehni požehliť aj k nám, mne je nejak na prd z toho počasia mám nízky tlak a ešte čakám aj krámy a žehlenie neznášam 😖
A berus malého uč pekne od malinka, aby nebol len na tebe zavesený. Ja nechávam Jakubka mame a ségre od nejakého 1/2 roka a v pohodke. Už som to spravila aj tak, že ráno o 8.00 som vypadla a vrátila sa o 20.00 večer. To some si spravili so Stanom bezdetný deň 😀 A mama hovorila, že jJakub ani nepostrehol, že nás tam nemá .....je to fajn občas vypadnúť bez deciek. Ale keď niekam ideš a vieš, že malý bude celý čas plakať, to sa ti ani neoplatí ísť, lebo budeš v strese.....
Ozaj jaji a ty si pekne kúp bábky na ruky a malému hraj, keď ho to oslovilo, alebo zapoj decká 😉
😎 ahojte 😎 ako si uzivate toto supris pocasie?
Veve a to sa nestresuj, ja sa Fifovi málokedy zavďačím jedlom. Vačšinou mi všetko ofrfle.....
kokós ja si tu kecám sama so sebou, dobrá som, dobrá.....ale to ja sa tu zas tak skoro neukážem, lebo keď ten môj zázrak rozdrapí oči, bude to v prdeli 😀 😝
no nazďoš lela, aspoň niekto nech nevyzerám jak debil, že si kecám sama so sebou 😉
Ahojte,tak sme doma,mam teraz dost vybavovania po uradoch,nahnevana som sama na seba a na cely svet,bo som neustriehla jeden papier,mooc dolezity,niekede po uradoch musel este minule zostat a teraz ho potrebujem,bola som aj za tou pani,no tvrdi,ze ona ho tam nema,tak uz neviem,lebo jej som ho niesla nposledy ☹ 🤐
A tak sme mali romanticku prechadzku krasne nam zaprsalo,ale co uz neva 😉 taky zlaty ujenko dedusko ,ale za to vitaaaalny 😉 bol na zastavke, mala sa mu straaasne lubila,tak nam aj do busu pomohol 😵
Jajka neblaazni,ze seklo nam to 😀 ? hehe a segricka ziarlit nebude,bo ja myslim,ze to ma ona na rovasi,asi ho poprosila,aby nas niekam vzal,nech mame vyletik 🙂 a tfuj tfuj pre spraaavne rozhodnutie 🙂
Klbka pevne nervicky a orlie oko na maleho nech sa nepritrafi nejake nestastie 😕
Dakujem vsetkym co ste malu pochvalili,odkazem,ale len spolovice nech nam panicka namyslena nezostane 😝 😀 😀 😀
servus Marianca,lela 🙂
som sťahovala fotky konečne po 100 rokoch, postupne pridám aj sem 🙂
🙂
klbi, no nezávidím ti, ja by som asi radšej volila možnosť ísť k mamine, veď na spanie môžeš domov prísť, ale pre istotu a pohodlie vás oboch, lebo oni budú behať hore dole, dvere otvorené vchodové dokorán a to si nechcem predstaviť môjho drobca, ako by im majsterské veci po troške kradol 😀 , viem ako to marek opisoval, keď robili stupačky v šali, veď uvidíš
sašul, júj to mi je ľúto, snáď sa to nejako vyrieši k tvojej spokojnosti 😒 , ak si vybavovala to, čo si myslím, tak pevne držkám palčeky 🙂
marianca, to poznám, sárča tiež drobca na rukách nosí, no ale čo, veď on už pomaly ťažší než ona, sa bojím, aby pruch nedostala. a marko tiež kradne babám sa toľko nasmejem, ale aj oni jemu, minule idem na istotu, že kinder čoko v skrinke, že za odmenu dám drobcovi jednu tyčinku a tudle nudle, vyňúrili mu to a zjedli opice 🙄 😀
lela, ešte nerodíte 😅 , potom daj foto šteniatok, jáj si to pamätám tú našu bebinu, ako šteniatko, také maličké klbko
jajka no haaadz moja ale resko,nech stihnem kuk s kafickom,nez sa mala zobudiiiiiiii 😀
😎 marianca neboj vzdy sa tu niekto najde na pokec 😎 Sasulec nazdarek 😎 Jajka termin nam zacina od nedele neboj potom hodim foto.Uz sa tesim ake budeme mat zas fotky.I dem vylovit fotky co sme mali na zimu stence a hodim ich sem.Aspon sa pochvalim aky boli krasny a chutnucky 😎
klbka ahojky moja...co mam nove? len to,ze som strasne stastna lebo dnes Lenku pustili z nemocnice domov do domaceho liecenia ale bude sledovana lekarmi ale na nozicky sa este nesmie postavit 😔
klbka a veru len velky bacha treba teraz davat na malinkeho aby sa nieco nestalo juj ha 😒
lela ju aky krasny hafanko......peknuckyyyy 😵
😵 helenkasabinka boli krasny dovie ako sa maju 😵
lela a kde su teraz? ja ze ich vy mate 😕
helenkasabinka sli na predaj jeden do Liptovskeho Mikulasa dalsi do Blavy a 3 do vykupu ti sli za hranice 😵

veve, tak bez telky je to v takomto pocasi na figu, keby bolo pekne, tak sa da von vybehnut,a le takto 😝 , dufam,ze ju coskoro budete mat hotovu