icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
12. apr 2010

Som tu zas,mala uz tlaci segedin 😉
uz 2x aj vcera ho papkala,babka nam urobila tolkooo,ze ho hadam aj do stredy nespapame 😀
Len baby moje,oddnes nechodim s malou von,bo mi odleti jak balonik z tolkej kapusticky 😀 😀 😀

lela83
12. apr 2010

😎 sasulec aj ja chcem segedin 😎

sasulec
12. apr 2010

lela hafankovia su uzasnyyy 🙂 😵

sasulec
12. apr 2010

jkluuudne dojdi,lela 🙂

veverca
12. apr 2010

lela...tie šteniatka sú milé. Také čiene som ani nevidela, naši majú všetkých bledých.
Segedín sme veru už dávno nemali, ale zajtra mám v pláne žemľovku ála jajka. Teraz si ideme dať kávičku a kakavko k telke, máme deficit. 😀

any23
12. apr 2010

ahojte kočky 🙂 my už domka, teda ešte včera večer sme prišli, ale bola som taká unavená že som zalomila ešte skôr ako alex 😝 ani tancovačky som nekukala, zaspala som pred prvou reklamou 😝 ale aspoň som sa celkom dobre vyspala, dnes sme vstávali o pol 10tej 😅 dnes sme ešte alexa nedávali do škôlky, ale od zajtra už ide 🙂 maťovi dnes začína maratón nočných - až do polky júna bude robiť tak, že päť nočných, potom dva dni voľno a tak dokola 😔 to kvôli alexovej škôlke - aby ho tam ráno mohol vodiť a poobede keď sa vyspí chodiť preňho, keďže teraz to máme cez celé mesto ďaaaaleko na beethovenku a do novej pôjde až po prázdninách... takže ja teraz budem dllllho slamienka, ale už takto robieval, tak viem do čoho idem 😒 no čo 😔 ako mohol by byť aj so mnou doma krpec, ale keď jemu tá škôlka a hlavne kolektív viditeľne chýba, keď je dlhšie doma, je jak z divých vajec, ja mu na tie jeho hry proste nestačím a teraz už vôbec nie 😝 potom je unudený, upišťaný a iba vymýšla 😕

lela, havinkovia sú úúúžasnýýý 😵 😉 ja tiež zbožňujem psíkov, jedna sestra aj druhá majú yorkshirov, jedna má psíka a druhá fenku a tá má teraz asi tak trojtýždňové šteniatko, minulý týždeň sme ju boli pozrieť a je ako plyšáčik 😵 keby sme teraz nečakali bábätko, tak by bola naša 🙂 oni tiež ešte chovajú bulteriérov, cane corsa a majú aj dvoch malých vlčiakov teraz, ale k tým nemám až tak blízko ako k takým malinkým chlpáčikom 😉

zuzka, super, som rada že paťkovi už je lepšie 😉

sasul super fotky 😎

klbka no a tebe veru nezávidím 🙄 ja si to neviem ani predstaviť, nieto ešte prežiť, ja mám dosť keď v lete býva odstávka teplej vody 😝 pevné nervy prajem 😉

klba
12. apr 2010

baby len nakukam, maly ma zamestnava. 😅 😉
aha co som nasla, to su pozemky svokrovcov, tam sme chceli stavat, ale este jeden nechavaju pre pripad a dva predavaju. 😉
http://www.realityrk.sk/index.php?id=44

any23
12. apr 2010

veve ja tiež kafíčkujem 😉 a mňaaam žemlovka, tú by som si aj ja dala 🙂 cez týždeň si určite urobím, alex mi žemlovku nezje, nelúbi ju, ale keďže teraz bude obedovávať v škôlke, tak si môžem cez týždeň variť na čo mám chuť ja a nemusím sa mu prispôsobovať 😅

jajka968
12. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jajka968/alb...
sašul, kuk na jeden, teraz sa učíme, tak Ďalej asi až večer

domyyy
12. apr 2010

ahojte kočky 😵

klbi...ach jáj moja, dávajte len pekne pozor na Šimiho 😒 ja by som to riešila asi tak ako jajka radila či kto 😅 nepamätám si 😉 cez deň by si mohla chodiť k mamine a večer prespať domov, to je asi najbezpečnejšie riešenie 😒 ☹ a inak pekný pozemok 🙂

heli...teším sa, že Lenku už pustili z nemocnici ☹ bambulka-nech sa drží 😔 snáď sa už bude môcť čoskoro postaviť na nožičky ☹

neviete čo je s mishou?? 😕

jajka... máte veru ťažké rozhodnutie pred sebou 🙄 držím palce aby ste sa rozhodli správne 😉 neviem ako by som to riešila ja 😖 😒 a fotky sú kráásne 🙂 🙂 🙂 vidím, že si mi aj Palka fotila 😀 😀 😀 😀 díky, máš to u mňa 😉 😀 🙂 😅

any...už ste doma?? 🙂 to je supeeeer 😉 😵 drahý bude mať teraz pekne o hubu tú prácu 😒 😒 😒 😒 ty budeš len slamienkovať 😒 no budeš po večeroch s nami bývať 😵 😵 😵 niekedy keď pôjdem zo školy tak by sme mohli behnúť von 😉 každý deň idem okolo Vás 😅 😉

lela....psíkovia sú krááásni 😵 pridám sem aj ja foto môjho 🙂 a prosím ťa akej veľkosti sú?? 😕 tí najmenší, strední či najväčší?? 🙂

domyyy
12. apr 2010

jajka ja mám celkom peknú fotku vášho psíka, môžem pridať? 😕

sasulec
12. apr 2010

Jajka kraaasne foto,mala ked zbadala fotky hned si tam nasla svoj objekt ze ,,Maaarkooo,, 😵

sasulec
12. apr 2010

Domy ako v bavlnke,tcsss ja sa chcem narodit v nasledujucom zivote ako Dominikin psiik 😵

lela83
12. apr 2010

😎 Sasulec nejeduj ma.No no. 😎 😎

domyyy
12. apr 2010

sasi....nevyhrala by si 😀 😀 😀 ja toho môjho až choro lúbim 😅 😅 😀 😵

lela...napíšem ti ip 😎

sasulec
12. apr 2010

Lela s ciiim boze chraaan 😵

icerna
12. apr 2010

ahojte baby 🙂
dlho som zas nepisala,ale sem tam vas čitam 😉
dnes je na prd počasie,ani von sa neda. dnes sme boli len na otočku v centro a stretli sme Domyyyniku 😀 konecne nazivo,aj ked na 5min 😝

icerna
12. apr 2010

pridavam par aktualnych foto(z min. tyzdna) 😉

sasulec
12. apr 2010

Ahoj Icerna ako sa mavate? co babulky,mas nejake nove foto?

sasulec
12. apr 2010

citas mi myslienky 😵

icerna
12. apr 2010

ahoj sasul 🙂 dobre a vy asi tiez 😀

sasulec
12. apr 2010

krasne princeznicky 😵
Vaneska je velka pomocnica,vsak? prave pre toto by som sa nechala nahovorit byt este raz tehu,pre taketo krasne fotky 😅

marianca
12. apr 2010

čafte,
jéj icerna chutnučké sú bambulky 😵
a domy, lela hafanovci peknučkí, ale keď ja si predstavujem niečo veľké. Naši majú labradora kríženého so stavačom. Je mi to do pása a je krásny a prítulný. Miluje deti a ony jeho. akurát včera mu jakub narval celú ruku do tlamy a snažil sa vytiahnuť jazyk. A Beno so psačim pohľadom trpiteľsky držal a čakal, kedy ho to prestane baviť 😀

icerna
12. apr 2010

vanesska ju lubi velmi ,stale by ju stiskala a vie ze musi na nu davat pozor,ze ma makkucku hlavicku a pod.,tak ked sa musim napr. osprchovat ,vaness jej robi spolocnost 😀 hadam jej to vydrzi 😉

marianca ahoj 😉 ja by som sa bala takeho velkeho hava mat pri detoch,aj ked je na ne zvyknuty,ci by mu nahodou niekedy nešiblo a neublizil by 😒
ale asi preto,ze ja sa bojim velkych havov 😀

sasulec
12. apr 2010

Marianca to si mala odfotiiit 🙂
Jakubko je riadny kamikadze 😀

marianca
12. apr 2010

icerna ja verím skôr veľkým psom ako malým.....tí malí mi prídu takí zlostnejší....ale asi je to o zvyku 😉 a napr. taký labrador je pes hlavne k deťom , starým ľuďom a slepcom...
sasul veru kubčo je prípad.....

marianca
12. apr 2010

a vieš šibnúť môže ako veľkému, tak aj malému.... 😉

domyyy
12. apr 2010

icerna....rada som Vás dnes videla 🙂 babulky sú krásne 🙂 Vanesska pôsobí tak sebavedome 😵 zlatá je 😉

icerna
12. apr 2010

marianca ano maly su taky agresivnejsi asi 😉 ale tiez ako ktory...
domyy aj mi teba 😉 a vaness je taka papula mala a pri kazdom sa pristavi a dava do reči 😕 hlkavne ked su tam deticky

domyyy
12. apr 2010

icerna.... veď som aj videla, už si pozerala kde je a ona sa dávala do reči s jednou ženou, ktorá mala tiež dieťatko 😅 😀 🙂