icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
13. apr 2010

any zlaty havinko, aj my sme mali takeho dobreho u babky a dedka v hurbanove - ale odisiel do psieho nebicka v novembri 1991, uz tak strasne davno, to som mala 15 rokov ☹

zuzana76
13. apr 2010

veve, ved by som aj dala, uz davno chrnim, keby nie krpca duracelka 😀 , uz 2x jedol polievku, vselico pomimo to, po tej diete je taky hladny , stale si nieco mrmle, hra sa

any23
13. apr 2010

veve no ja si určite dám, ja mám krpca v škôlke, tak ja môôôžem 😝 len ešte musím obedík dovariť - robím bravčové mäsko na spôsob sviečkovej - s haluškami, mňamky takú chuť na to mám 😅

bystricanka
autor
13. apr 2010

ahojte
hlásim sa. Konečne mám trošku času. Práve varím guláš a odkedy matúš chodí do škôlky, tak nemám na nič čas. Furt niečo robím a vás takto nehanebne zanedbávam 😅 😝

inak už ho nechávam 2 hodky. Ešte chodí s plačom a včera sa dokonca pocikal 😅 Ale dnes už nie. Včera sme šli hned zo škôlky do maxu do detského kútika a dnes do baumaxu. 🙂 Ale detí sa stále bojí, ale hádam si v škôlke už konečne aj zvykne.
Matúškove spolužiačky su strašne zlatučké dievčatká, vždy sa pri mne zastavia ked si po malého prídem a ukazujú mi časopisy a hračky. A učitelka má všetko pod palcom....žiadne "divé" deti tam nie sú.

veverca...môj má ešte aj teraz plienku na noc. Pre istotu....už sa možno aj nejaké 2 mesiace nepocikal, ale radšej dávam 🙂

any...fúha....taký nízky tlak máš? No tak to sa ti dobre musí točiť hlava. Daj si kolu
Ozik any...kunsky nemá náhodou v máji dovolenku? Lebo by som chcela ísť na prehliadku, tak či náhodou nebude niekde na bermúdach alebo kde 😝 😀

veverca
13. apr 2010

A ja, že nakŕmiš a dáš spať. 😅 Ja idem Táničke nabrať, dúfam, že aspoň za jeden tanier zje 🙄

sasulec
13. apr 2010

Ahojte kocky,boli sme v tom Domine,jaaj veverka,skooda,ze som skor nespomenula,by si sla s nami, ale neva tak bud. tyzden,hm?
Inak bolo svetojaaansky,je to sranda,ked sa dieti na seba tesia,krasne sa zahrali,sme aj tanovali na cele so Saskou,bola hviezda programu aj medzi Sebuskom a Boriskom 😵
Inak chcela by som ist poobede von,troska do centra,kto chcete by ste sa mohli pridat,ja by som vas rada videla,viem,je to narychlo,ale sme sa tak dohadovali s par babami v domine ze by sme mohli vybehnut,tak ak sa vam chce,pridajte sa,su to fajn zienky,ved vlastne Misku aj poznate a este asi jedna babenka Zdenka s nami pojde,ta ma Emku 😵
tak hlaste sa,hmmm?
Berus ty by si mi dopriala,si myslela,ze tajna laska? no v tom mas trosku pravdu,ale nie moja, ale Sasskina laska je svagrik,vola ho kiki tata,ako krstny tata 😵
Kde sa tula Jajka?? 😕

zuzanakarolinka
13. apr 2010

jáj baby, včera sa malá hrala s retiazkou na cumlík, a stále ju hľadáme, neviem, kam ju dala, ale predpokladám, že keď jej kúpim druhú, tak túto nájdeme

teraz hajká, len nech spí, lebo doobeda toho moc nenaspala

veverca
13. apr 2010

sasul- do tohoto počasia by sa mi veru nechcelo, ale keď bude pekne, tak by som aj šla. Daj potom vedieť. 😉

bys- nám riaditeľka pri zápise aspoň 3x povedala, že nemôžu mať plienku. 😝 Ja ju zatiaľ nestresujem, ale večer jej poviem, nech sa nepociká, nech sa vypýta a občas nám to vyjde. Čakám na leto, potom začneme s nácvikom. Veru neviem, ako by som teraz precikané periny sušila. 😝 A Matúško si zvykne. Predsa len, je tam teraz nový a tí ostatní sú už zabehnutí. 😉

zuzanakarolinka
13. apr 2010

veverca, ty si zmenila fotos, kočky.....

dupinka
13. apr 2010

baby, Adamko uz cely tyzden plni plienku na dvakrat kasovito, v spanku krici zo sna. Volala som z doktorkou, tak ak to bude aj zajtra, mame dobehnut s plienkou do pol hodky, aby vzala vyter na vyrusy 😖

kym spinkal, tak som malovala krtka na stenu. Ide to lahko, len mam pocit, ze vidiet tahy od stetca. No co uz, nie som profik.

klba
13. apr 2010

ahojte, my sme sa boli trosku pospacirovat v tomto necase, ved co doma ked nic nemozem robit, zajtra aspon skrine vytriedim, dnes bol iny plan.
bola som si kuk okuliare do dialky, Juri mi slubil ze mi kupi, maly mi uz dvoje pokazil, 😠 uz su hodne len na doma, jedny mi padaju z nosa a na tych drahych mi odlomil nozicku tak ju mam prilepenu izolacnou paskou, 😅 doma k telke to zatial staci ale uz surne potrebujem druhe, vonku som slepa, 😔 cista ignoracia znamych - resp. ked sa na mna niekto usmeje usmejem sa tiez, rychlo zaostrujem a tipujem kto to asi je. 😅 😝

veverca, pekne foto, zlate ste. 😵 😵 😵

dupi, drzim palce nech je adamko ok, probiotika si neskusala? 😉
a foto krtka hod na plochu ked dokoncis, som zvedava aka si sikulka.

a nedrazdite ma s tym co varite, ja teraz naskromno gazdujem 😀, tak ma netyrajte. 😉
ale vcera som varila, takze zatial pohoda. 🙂

zuzanka karolinka moja vlastna skusenost je, ze uz dva krat som prosila baby cez MK nech ma prezvonia a mobil sa nasiel zasunuty v sedacke a druhy krat v smetiaku, tak sa mozes tesit. 😅

bys, super ze matusko to zvlada, drzim palce nech to tak pokracuje. 😵

sasulec
13. apr 2010

baby mne mala zas zaspala na rukach,teda hajala v kociku,zobudila sa a teraz zas zaspinkala,az na to ze bude mat otlacene gorale na lici a ja pisem jednym prstom mi to neva,uz haja 2 a stvrt hodky,chi 😅

klba
13. apr 2010

sasul nedrazdi, ja som uspavala drobca presne 1 hodinu, nestaci ze vecer nam to vzdy tak dlho trva este aj cez den zacina a trva to asi druhy tyzden, ja co zjem aj vybeham, vies kolko koleciek denne po obyvacke s kocikom najazdim. 😀 😝

a inak hadzem foto nasho vikendoveho obeda, takto sa u nas vari pre dvoch, 😅 ledva to vydalo na sobotny a nedelny obed a to som si fandila ze si zamrazim ked tu budu majstrovat, 😢
drobcovi som nedavala, tam je dost korenin a to som nefotila aj ten 7 l hrniec s hustou hrstovou polievkou v ktorej stoji lyzica a kastrol ryze, ktoru som dorobila lebo tri 0,3 l pohare bolo malo, tak este dva k tomu.
Inak je tam okolo 2,5 kg prs, 1 kg mraz. zeleniny + este jedno 250 g balenie aby malo nebolo. 😝

sasulec
13. apr 2010

klbka nemas co zavidiet,mne uz mechur praska a ona si tu chrapka v spokojnosti najsamvacsejsej 😀

klba
13. apr 2010

sasul, teraz som bola tisit ,maleho, nieco zle sa mu snivalo, az sa triasol, slzy ako hrachy mu tiekli, som ho pomojkala a uz spinka. 😉

sasulec
13. apr 2010

tiez ti dost dlho spinka od 13. hm?
ja budem musiet tu moju zobudit,sak mame ist o 15 z domu a ona este ani nepapkala 😕 😉

klba
13. apr 2010

sasul uspavala som pred 12:30 zaspal po 13:30, takze spi zhruba hodinku a snad aspon pol hodku este potiahne, dufam. 😅

dnes sem pride po robote Juriho kamarat, idu sa hrat s kartickami, my sa zatial pojdeme osprchovat k mamine, nech ma klud, maly by mu karticky hned dal do poriadku, on je na to haklivy, to su jeho poklady. 😀 😝

sasulec
13. apr 2010

heh Saska ma take kvarteto Maajove 🙂 tiez kade tade rozsypane,neva,ze uz asi nieje komplet, hlavne ze je Maaja 🙂 😵

klba
13. apr 2010

sasul 😀 😀 😀
inak hracich kariet mame na mraky, segra mi doniesla jednu tasku, je tam snad 5 x cierny peter, vzdy s inymi obrazkami - pocahontas, smolkovia a pod... aj ine karty a o pexese ani nehovorim, ked budes chciet podarujem, len neviem ci je tam aj vcielka maja. 😉 😀

ozaj baby nepoznate niekoho kto robi obklady? chceli by sme vykachlickovat wc ked to dorobia, nech to mame konecne pekne. 😵

jajus, myslim ze si spominala ze to robi aj marek, ale on ma toho vela na robote, nechcem ho zatazovat, beztak ste s nim malo. 😉

zuzanakarolinka
13. apr 2010

klbuš ja mám jedného známeho a robí pekne, kolegyni robil celý dom, ak chceš pošlem ti cez IP číslo, ale až v piatok alebo v sobotu, ideme k tým našim a jeho t. č. má manžel, takže potom nevadí?

tak sa mávajte pekne v tom nepeknom počasí a keď prídem ozvem sa, čaute 😉

veverca
13. apr 2010

Ďakujem 🙂 . Naše karty sú momentálne odložené v skrini. Tánička ich len rozhadzovala.

klbi- nám obkladali 2 chlapíci zo Štitár, boli celkom fajn, ale to bolo už pred tromi rokmi. Ak budeš chcieť, pošlem ti číslo.
Inak dobrí jedáci ste. 😀

jajka- čokoládová žemľovka mala úspech. Chutila aj deckám mojím prieberčivým. Táňa vykrikuje, že ešte chce, tak jej musím ešte nabrať. A ja praskám vo švíkoch, ako obvykle, keď mám sladký obed. 😀

veverca
13. apr 2010

zuzikaroli- uži si výlet 😉

klba
13. apr 2010

baby diky, ak budete moct poslite do ip tie cisla, vdaka. 😵

veverca, no moj muz je jedak velky, inak to je cina, som zabudla napisat. 😉

zuzanka karolinka prajem prijemnu cestu a uzi si super vikend. 🙂

jajus a posli recept na zemlovku, pls. 😉 🙂

domyyy
13. apr 2010

ahojte.....ja dnes celý deň behám len 🙂 🙂 🙂 bola som aj u jajky....drobček bol zlatý, jáj ako rozpráva už 😅 bola som prekvapená 😵 😵 😵 😵 a stretla som aj majul konečne 😵 😵 😵 😵 idem na bicie neskôr sa ozvem papaaa 🙂 😉

sasulec
13. apr 2010

Ajojte,boli sme vonku s kamoskou z domina a jej Emkou,zlate dievcatko,dievcence boli take stratene v kutiku,vela deti bolo,veelmi vela tak sa bali,ze ich tam nechame asi,stale sme museli s nimi na smykalky chodit,tak sme len par slov prehodili,ale zato bolo fajn,mala celu cestu vykrikovala Emka Emka 😅
A ked sme sli okolo skolky tak som jej ukazovala,ze ake kraaaasne preliezky tam maju a ze tam bude chodt do skolky hrat sa s detickami a mama pojde zarabat korunky,(uz to vie aj ukazat,ze ako bude mama zarabat kojunky)sice az o rok ale nech,pomaly ju pripravujem 😵
ideme sa nalodit do vane,lebo zachvilku nam idu serialiky 😉zatim papa 😵

veverca
13. apr 2010

Ženy kde ste??? 😕 Deti som uložila, psa vyvenčila a že idem nejaké slovo prehodiť, ale nemám s kým.

sasul...aspoň vám deň rýchlejšie ubehol, zabavil ste sa 🙂

klbi...keď som malú uspávala, tak jej hovorím, že zajtra pôjdeme k tete Lenke a ona, že aj k chlapčekovi. Pýtam sa k akému a ona, že k Šimonkovi, má domček, aj koníka aj leva na obrázku... 😀

veverca
13. apr 2010

Drahý môj správy pozerá, idem ja do sprchy a potom si nahratú ordináciu na magiu pozriem. Tak dobrú noc. 😉

blazka24
13. apr 2010

ná že pekný večer diovčence, starý bol vyhnaný do roboty tak som doma samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a pol chlapa spí v postieľke 😝

blazka24
13. apr 2010

som dobrú fotku vyťáhla čoooooooooooooooo? hehehe šak čo budem šunky ukazovať ????

sasulec
13. apr 2010

Ahojte,idem,som k.o. zajtra tazky den,papa
Blazka,fotka moooc doobra 🙂
papa dievcence bru 😔